2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

bu arada biraz erken oldu ve hava aydınlanmadı ama günaydın kızlar
Gunaydin, ya feci karnim agriyor hic uyuyamiyorum, kayinvalidem gelecek diye bugun hic oturmadim yemekti suydu buydu derken yoruldum heralde karnim ve sirtim feci oflayarak donup duruyorum yatakta

Ayy gercekten cok heyecanli hadi artik gunler cabuk gecsiiin Allahim.bakin butun olumsuzluklara ragmen sirami bekledim kuzularim saygida kusur etmediler abla ve abilerine:)@OzlTzk cokk dua et bizede nolurr

anladım canım. şu an muhtemelen kendi canının derdine düştüğünden bir de onunla uğraşamıyorsun. hakkınızda hayırlısı olsun...
bu arada sen tek mi bakacaksın bebeklere planın ne?
biraz oyle biraz karismak istemiyorum saygi duyuyorum (bazen de duymaya calisiyorum, biraz zor oluyor :))
gonlu kalmasin istiyorum. Onun meslegi sonucta kendi idealleriyle yasantimizi cakistirmadan bir karar verir umarim.

Canim bakim konusunda hicbir fikrim yok. Ilk bir hafta
10 gun ablam olacak ins. yanimda. O arada kayinvalidemler gelir, annemler gelir. Herkes hevesini alsna kadar donusumlu de olsa okullar kapanana kadar bir kalirlar diye dusunuyorum. sonra okullar kapaninca ablam yigenimi de alir gelir bir muddet yine ablamla takiliriz.
Sonrasi Allah kerim. Eylulde okula baslamayi dusunmuyorum. Sartlar uygun olursa bir sene ucretsiz izin dusunuyorum. Hayirlisi.
diyor ya ayeti kerimede ''Allah plan yapanlarin en hayirlisidir'' bakalim yasayip gorecez hic kesin cizgolerim yok artik

Gunaydin, ya feci karnim agriyor hic uyuyamiyorum, kayinvalidem gelecek diye bugun hic oturmadim yemekti suydu buydu derken yoruldum heralde karnim ve sirtim feci oflayarak donup duruyorum yatakta
kiz kayinvalide geliyormus ne guzel niye yordun kendini :) hatta yapilacak baska isleri de cikarsaydin gelince el atardi gelininin olmasa da torununun hatrina.

cnm nasıslınnnn az kaldı doğuma allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inşlh doğum normal mi sezeryan mı belli mi
burdaki tüm hamişler sağlıkla evladlarını alsınlar inşlh kucaklarına arada bana da dua et güzelim benim

Iyiyim canım evet az kaldı, aminnn. Sezeryan olacak büyük bi ihtimal.
Rabbim sanada en kisa surede bir değil iki bebis nasip etsin inşallah
Ikinci tedaviye ne zaman başlıyorsunuz?

Iyiyim canım evet az kaldı, aminnn. Sezeryan olacak büyük bi ihtimal.
Rabbim sanada en kisa surede bir değil iki bebis nasip etsin inşallah
Ikinci tedaviye ne zaman başlıyorsunuz?
ayy maşalalh yaa sezeryan demekki hakkına hayırlısı oymuş rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin..
ayy ben hala bekliyorum cnm ya eşim mayıs başı test vericek kaliteli olursa spermler başlamak isterim ama ne bilim ramazan da geliyo hiççç bi fikrim yok aslında. bakayım neler göreceğim .. gelişmelerden haberdar ederim seni cnm allaha emanet ol...aminnn artık bu kadar sene anca ikizle kapanır ara

Olacak ben inanıyorum rabbim senide güldürecek. Fazla ertelemeyin Mayıs iyidir iyi doktorda munasip görürse başlayın siz

Olacak ben inanıyorum rabbim senide güldürecek. Fazla ertelemeyin Mayıs iyidir iyi doktorda munasip görürse başlayın siz
inşlh cnm nasıl istiyorum bi bilsen başlamayı da bide korkuyorum gene iptaller beni bulursa diye... bakalım mayısta inşlh yüzüm güler ...

günaydın kızlarr... :):)
ilk önce KNTMMM canım çok geçmiş olsun umarım iyisinizdir bizi habersiz bırakma :)
bende perşembe günü için randevu aldım kızlar hem mutluyum oğlumu görücem hem de üzgünüm biraz ilk defa babamız olmadan kontrole gidicez tuhaf bi duygu içerisindeyim... Belki bizde doğum tarihini ve şeklini falan konuşuruz doktorla bunları düşündükçe bi tuhaf oluyorum :):)

Günaydın kızlar! Bir süredir iş yüzünden giremedim. Umarım hepiniz ve bebişleriniz çoook çok iyidir!

Size bir şey danışacağım. Aranızda şu an çalışıyor olup doğurunca işi bırakmayı düşünen var mı?

Benim çok iyi bir işim var. Sağlık sigortam, telefon, araba, bireysel emeklilik, evdeki internete kadar iş yerim sağlıyor. Eşimin ve çocuğun özel sağlık sigortasını bile yapıyor öyle anlatayım. Fakat günün 11-12 saatini iş için dışarıda geçiriyorum. Bir de yurt içi ve yurt dışı seyahatler var. Bazen otellerde kalmak zorunda kalıyorum.

Bu bebeği bunca yıl istedikten sonra, çocuk yetiştirmesi hakkında kendimi senelerdir geliştirdikten sonra, sıcak baktığım pedagogların özellikle ilk 3-4 yıl annenelerin bebeklerinin yanında olması gerektiğini düşündüğünü bilirken ben nasıl çalışmaya devam edeceğim?

İşten çıkarsam standartımız biraz düşecek ama yinede çok kötü durumda olmayız. Borcumuz yok çok şükür. Bir araba da alırız rahatlıkla.

Bir de şu an İstanbulda yaşıyoruz ve burada kimsemiz yok.

Aaa,lütfen,global düşünelim.ilerde çok daha alıştığımız ve havalı bi isim olabilir Jabağı senin sesin çıkmıyo hiç,sen koydun bakayım tosuncukların adını

ay canım ya niye hırpaladın ki kendini. o gelip yapsaydı artık senin bir şey yapacak halin mi var sanki? kıyamam geçmiş olsun dikkat et kendine...

Canım perşembeye daha var için hiç kötü olmasın... Bir dakikada değişiyor hayatlarımız, belki rutininiz bozulmaz babasıyla gidersiniz yine:) hayatttt.... Bellimi olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…