- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
biraz oyle biraz karismak istemiyorum saygi duyuyorum (bazen de duymaya calisiyorum, biraz zor oluyor :))
gonlu kalmasin istiyorum. Onun meslegi sonucta kendi idealleriyle yasantimizi cakistirmadan bir karar verir umarim.
Canim bakim konusunda hicbir fikrim yok. Ilk bir hafta
10 gun ablam olacak ins. yanimda. O arada kayinvalidemler gelir, annemler gelir. Herkes hevesini alsna kadar donusumlu de olsa okullar kapanana kadar bir kalirlar diye dusunuyorum. sonra okullar kapaninca ablam yigenimi de alir gelir bir muddet yine ablamla takiliriz.
Sonrasi Allah kerim. Eylulde okula baslamayi dusunmuyorum. Sartlar uygun olursa bir sene ucretsiz izin dusunuyorum. Hayirlisi.
diyor ya ayeti kerimede ''Allah plan yapanlarin en hayirlisidir'' bakalim yasayip gorecez hic kesin cizgolerim yok artik
en azından çok ağrılı uyanmadım iyi yanından bakıyorum. bir de fiziksel sıkıntılar ağrılar falan eklenince daha kötü oluyor ama onlar olmayınca idare eder uykusuzluğa katlanıyor insan.Gecenin en karanliginda yayinladigin gunaydin mesajina da bayildim.
ben de bu geceyi ayakta gecirdim sayilir. Bir saatte bir kalktik.
sana mesaj atayım uyandıysan :) usturuplu saatleri bekliyorum herkes benim gibi baykuş tarzı ayakta gezmek zorunda değil diye bir de malum canımın derdine düştüm ondan sesim çıkmıyordur :)Aaa,lütfen,global düşünelim.ilerde çok daha alıştığımız ve havalı bi isim olabilir Jabağısenin sesin çıkmıyo hiç,sen koydun bakayım tosuncukların adını
Tmm canım:))sana mesaj atayım uyandıysan :) usturuplu saatleri bekliyorum herkes benim gibi baykuş tarzı ayakta gezmek zorunda değil diye bir de malum canımın derdine düştüm ondan sesim çıkmıyordur :)
canım sana da günaydın. ya bak işte insan kendi için de değilde bebeişimin babası diyo bazen. çamurdan da olsa ottan da olsa baba bizim odunlar. benim eşimin de insancıllıgından filan değil inan. ben çoğu zaman dalgaya alıyorum onu kafaya takmaya kalksam 10 kere boşanırdım belki. birde sen çalışıyosun sonrasında kimseye muhtaç olmadan kendine bi hayat kurabıleceğini düşünerekten eyvallahın yok pek. ben çalışmıyorum. oylesi bi durumda hoop anamın eviii. ya acaba bi arasan mı bizim odun enişteyi. oğlunu özledinse gel gör filan diye. üzülüyorum bengünaydın kızlarr... :):)
ilk önce @KNTMMM canım çok geçmiş olsun umarım iyisinizdir bizi habersiz bırakma :)
bende perşembe günü için randevu aldım kızlar hem mutluyum oğlumu görücem hem de üzgünüm biraz ilk defa babamız olmadan kontrole gidicez tuhaf bi duygu içerisindeyim... Belki bizde doğum tarihini ve şeklini falan konuşuruz doktorla bunları düşündükçe bi tuhaf oluyorum :):)
canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza artıkselam kızlar, herkesin sınavı ayrı. Ben de bir hafta önce erken doğum yaptım. Suyum fazlaymis. Gece aniden suyum geldi. 2 gün susuz kaldı bebeğim. Bu süreçte hastanede takip altında idim. 2 doz ciğer geliştirici iğne vurdular . Bebbegimin ciğerleri gelişmiş, sezeryanla doğdu. 32+3 te 2330 gr. Şimdi beslenme ve emme yetenigi kazanmaya çalışıyoruz. Ne zaman gelişimini tamamliycak, o zaman yuvamiza gelcek inşallah.
ayyy ne güzel bir avazda kurtarırsın inşallah canım benimKizlarrrrpersembe gunu dogum icin gun verildi. ne olur dua edin cok korkuyorum cok heyecanliyim cok bisuru tanimlanamaz moddayim
ben gidiyorum canım. doğumdan bi kaç gün öncede gidcem en son. öyle tutulma filan gibi bi problem yaşamadım. ağdacı da saolsun çok düşünceli kibar bi bayan. yan döndürüyo beni tam ağız aşağı yatamıyoruz ya. çok da uzun süre yatmıyorum zaten 20 dk da filan bitiriveriyo kol altı komple bacak bikini bolgesını. birden hareket etmemeye çalış sonuçta ağır vasıtalara döndük. ağda da olmazsa olmuyo. kendimize zaten bakamıyoruz artıkKızlar,bu sıralar ayıptır söylemesi ağdaya gitmem lazımen son gittiğimde tabut gibi sedyeden kalkmak isterken fıtığım tutulmuş ve iki haftam zehir olmuştu bana şimdi tekrar gitmem gerekiyor ama aynı korkuyu yaşıyorum ister istemez.gitmesem zaten olmaz,ormanlar kralına döndüm artık son gittiğimde 16 hsftaydım şuan 24,varın siz düşünün artık aranızda benim gibi hala ağdaya gidebilen varmı?gittiğinizde onca süre nasıl uzanıyorsunuz,ne gibi önlemler alıyorsunuz ya da ne gibi şekillerden şekillere giriyorsunuz?Allah korusun,bu kez de tutulursam mahfolurum.üstelik haftasonu seyahatimiz de var,herşey berbat olur
gun dogmadan nelerdogar. Oyle dusunme dur bakalim. Bir de sen simdi nerdesin annenlerde mi? Esinin ya da senin ailenden aile buyukleri birsey demiyor mu canim ya?günaydın kızlarr... :):)
ilk önce @KNTMMM canım çok geçmiş olsun umarım iyisinizdir bizi habersiz bırakma :)
bende perşembe günü için randevu aldım kizlar hem mutluyum oğlumu görücem hem de üzgünüm biraz ilk defa babamız olmadan kontrole gidicez tuhaf bi duygu içerisindeyim... Belki bizde doğum tarihini ve şeklini falan konuşuruz doktorla bunları düşündükçe bi tuhaf oluyorum :):)
hayırlı uğurlu olsun canım .benım riskli hamılelık eger içerde Kuxum kalmaya devam ederse Allahın izniyle 38 haftada alalım epidural sezaryan olacam kesın onaylandı .ama ameliyat korkusu var cok acırmı ne olur sımdı bunlar sardı beni38. Haftada canım bebek için en iyi kuvez anne karnidir dedi ne kadar içerde durursa o kadar iyi
bizimkilerde ay ne olacak ya ben bazen kaçarım filan dıyorum korkutuyorumAyyyy evet esimin dedeside cok inatmis ama iste bizimki cok seviyormus internette arastir bence mesutla uyumlu isimler diye belki birseyler bulursun bende de ayni sendeki gibi es tarafi yetmiyormus gibi bizimkilerde koy ne olacak demezmi(
Hayırlısı olsun canım korkacak bişey yok sonunda evladimiza kavuşmak varken korkulur mu hiçhayırlı uğurlu olsun canım .benım riskli hamılelık eger içerde Kuxum kalmaya devam ederse Allahın izniyle 38 haftada alalım epidural sezaryan olacam kesın onaylandı .ama ameliyat korkusu var cok acırmı ne olur sımdı bunlar sardı beni
sağol canım benim .ama yınede korkuyorum valla nasıl bi acıdır dıye hazırlık ne zaman başlamam lazım bilmiyoruum dr heran hazırlıklı ol dıyor ama kafam karışıyor ne yapsam ne etsem diye oyle kaldım birde erken ya korkuyorum Allahım korusun su 32 haftayı gorim oyle diyorum kendımeHayırlısı olsun canım korkacak bişey yok sonunda evladimiza kavuşmak varken korkulur mu hiç
canım sana da günaydın. ya bak işte insan kendi için de değilde bebeişimin babası diyo bazen. çamurdan da olsa ottan da olsa baba bizim odunlar. benim eşimin de insancıllıgından filan değil inan. ben çoğu zaman dalgaya alıyorum onu kafaya takmaya kalksam 10 kere boşanırdım belki. birde sen çalışıyosun sonrasında kimseye muhtaç olmadan kendine bi hayat kurabıleceğini düşünerekten eyvallahın yok pek. ben çalışmıyorum. oylesi bi durumda hoop anamın eviii. ya acaba bi arasan mı bizim odun enişteyi. oğlunu özledinse gel gör filan diye. üzülüyorum ben
gun dogmadan nelerdogar. Oyle dusunme dur bakalim. Bir de sen simdi nerdesin annenlerde mi? Esinin ya da senin ailenden aile buyukleri birsey demiyor mu canim ya?
Bence esine bir mesaj atsan muayene saatini ve tarihini. Bebegini gormek istersin diye haber vereyim dedim dersin.
O simdi cok somut bakiyordur. Bir esya icin iki parca mobilya icin gemileri yakti diye dusunuyordur. Erkekler sig dusunuyorlar malesef. Onlar olaya bizse olayin arkasindaki duygulara odaklaniyoruz. Kendini yipratma.
Ya benim fıtığım var,tutulmaya bahane arıyo belim.benim gittiğim yerdeki kız da sağolsun şekilden şekile sokuyo beni amaç rahatsız olmiyim diye ama uzandırdıkları yer çok rahatsız.yanımdan yastık,yorgan mı götüreyim ne edeyim bilemedimben gidiyorum canım. doğumdan bi kaç gün öncede gidcem en son. öyle tutulma filan gibi bi problem yaşamadım. ağdacı da saolsun çok düşünceli kibar bi bayan. yan döndürüyo beni tam ağız aşağı yatamıyoruz ya. çok da uzun süre yatmıyorum zaten 20 dk da filan bitiriveriyo kol altı komple bacak bikini bolgesını. birden hareket etmemeye çalış sonuçta ağır vasıtalara döndük. ağda da olmazsa olmuyo. kendimize zaten bakamıyoruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?