2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Allah akil fikir versin cocugunu merak etmezmi insan bu kocalar bize mutsuzluktan baska birsey vermiyolar

x

canım ben gidiyorum ağdaya ama daha öncesinde lazer tedavisi gördüğüm için sadece bikini bölgesi için gidiyorum ben de en son 2 ay önce falan gitmistim sanırım epey canım yanmıstı ama.... sende fıtık olduğu için biyorum yapamayacağım bende yok çünkü sıkıntı da yaşamadım hiç ağda konusunda umarın sen de yaşamazsın ama kendini çok şekilden şekile sokma yapan kişi dikkat etsin biraz...

Arayıp konuşucam zaten,sedyeyi değişmediyseniz sırt bel ve boyun desteği istiyorum dicem.yapabiliyolsrsa tabi

tahmin ediyorum erkekleri canim ya. Bir kadinin davranislarini anlatsan inan belki anlayamayabiliriz. Cunku kadinin aklindan elli tane sey gecer. 50 farkli acidan bakabilir ama erkek milleti oyle degil. Ne kadar dusunci de olsa ne kadar dusuncesiz de olsa ortalama ayni olaylara ayni tepkileri gosteriyorlar.
Esini en iyi sen taniyorsun ters mi teper daha mi iyi olur bilmiyorum ama ben bir suru sorunumu bu sekilde cozdum. Konusurken mevzu baska yerlere kayabiliyordu. onun icin hep benim acimdsn duygularimi ve olayi anlatan onun acisindan da yaptiklarinin karsidsn nasil gorundugunu anlatan yazilar yazardim. Bazen mektup bazen mail yazardim ve sonunda da gorurduk ki hep yanlis anlama sonucu sikinti yasamisiz. Ters tepmeyecegini dusunursen boyle birsey denesen? O tatil filan hep inattandir emin ol. Ben umursamiyorum tripleri
Hayatta sunu cok iyi biliyorum ki keske demek kadar kotu birsey yok. Keske dememen adina elinden geleni yapmis olursun.

Tatil mi

nutkum durdu ne tatiliymis ayol. Belki o seni de annesinin yaninda ohh keyfi yeri de diye dusunuyorDur. Ondan nispet mi yapmaya calisiyo acaba. ben bitek seyi iyi biLiyorum. Bunu kendi yasadiklarimdan cikardim.. ben esimle kotu oldugumda kimse uzulmuyo cevremde. Hani bazen kocalarla biz inatlasiyoruz cocuklasiyoruz ama cevredeki insanlarin umru duymuyo. Bi araya girelim el atalim duruma diyen olmuyo. Ben bunca yillik evliligimde kii 17 yasindan beri ne kadar olgun olabilirim sen dusun Hep bizzat kendim cabaladim kurtarmak icin evliligimi. Kac kez annemlere gittim bosancam diye. Oturuyoruz yiyoruz iciyoruz. Sonra gece olunca annemle babam geciyo odalarina himir himir konusuyorlar filan bi de kendime bakiyorum bekarken kullandigim odada tek basima ranzada kocam evimizde diyorum kimsenin umrunda deilsin. Haa kocalardan adim beklemek de cok buyuk gaflet. Aynen baharin dedigi gibi adam diyo ki simdi bi mobilya yuzunden beni cignedi olayin baska boyutuna kafa basmiyo cunku.biz bi cok seyi icimizde biriktiriyoruz biriktiriyoruz ses etmiyoruz ondan sonr deil mobilya ufacik kurdan copu bile bahane olabiliyo iplerin kopmasina. Sen oncesinde nelere kirildin nelere uzuldun bilmiyolar cunku. Anlayamazlarda. Ben yine de esinle bi konusmandan yanayim. Benim hep taktigimdir baktim olmuyo adam bana hanasmiyo. Ben ararim son care. Guzelcene alttan alarak canim musaitsen bi adam akilli konusalim diyerekten dalarim konuya. Bi arkadasim bana kendini ezdiriyosun boyle yaparak demisti. Ama ben ezilmek olarak dusunmuyorum bunu. Sonucta ben bu adama yillarimi verdim. Bu yuvayi kolay kurmadim cocuk sahibi olmak da dahil. Oyle kolay kolay da birakamam.. bu benim dusuncem tabiki. Insallah siz de biranonce topaelarsiniz durumu. Hakikaten burda kimin ne derdi ne mutlulugu olsa sanki yanibasimda yasaniyomus gibi benim hep aklimda oluyo. Mutluluklara seviniyorum. Boyle durumlarada uzuluyorum :/ bana kalirsa oglusun icin at bi adim. Olmazsa adam hoduk hoduk konusursa o zaman yapacak bise kalmaz artik hem icin rahatlar ben elimden geleni yaptim yavrum icin dersin.

Poğaçada varmı
canim dun gece yine tam girdim mutfaga yapacaktim esim arkamdan geldi napiyon dedi. Sabaha pogaca yapcam sana iyi oluyo sabah yiyoruz dedim. Ugrasma yarin ben alirim pogacanizi dedi. Bide bulasiklari kitledim adama baktim nazliycak modda beni. Bulasiklari da aradan cikarttim dizdirdim makinaya. Geldim geri yattim kanepeye. Sabahda dedigi gibi o aldi biseler. Cayimizi da yapmis guzelcene Yedim ictim eve geldim

günaydın bayanlar şimdi doktordan geldim bebek gorundu kese gorundu içinde bebekte görundu ama kalp atisi duyulmadı cok korkuyorum bebek güzel gelişmiş diye kanamada yok haftaya tekrar bakılacak cok korkuyorum booyle olan varmı aranızda lütfen yardım edn bugun 6+1 gunum

Kimse kadının ne çektiğini,nelere sustuğunu bilmez,içine neleri atıp,kafasının içinde günlerce kendiyle ne konuştuğunu bilmez.herkes son hamleyi yapana,gözünü karartana keser faturayı.sen %100 haklı olarak dahi evden ayrılmış olsan evden ayrılan sen olduğun için üstelikte karnında bebeğinle,hiç düşünmeyen,acımasız olan,eyvallahı olmayan sen olursun.kabahatlerin faturası sana kesilir cümleten.heleki doğu kültürü diyosun,daha fena.kadına söz hakkının çok fazla verilmediği bi yörede sen bağımsızca ve hür iradenle kadın olarak cesaret göstermişsin evi terkederek.Allah korusun,yarın boşanacak olsanız mahkeme de bile aleyhinde kullanır bunu,arada darp yok,şiddet yok,basit bi konudan evi terkettiye döner mevzu.oğluna karşıda yıllar içersinde kullanırlar bunu,hiç bişeycikler yokken ansn karnı burnunda terketti babanı,babadız kodu seni,derler.erkek milleti böyle durumlarda tahmin edemeyeceğin kadar çamurlaşır,eteğinde ne varsa dökerler haklı çıkmak için.dolayısıyla benim sana önerim,eğer gerçekten kesinkes devam etmeyeceğinede inanıyorsan bile adım at,hamle yap,siyaset yap biraz.gerekirse eve dön,bu mevzu üzerine biraz zaman geçsin,hem sen evdeki durumları değerlendir,hem hala aynı fikirdeysen inceden hazırlığını yaparsın çaktırmadan,bu sırada da ona son noktayı koyan taraf olduracak sebepler yaratmış olursun belki.nolursa olsun,biteceksede kanun önünde bitiren,davayı açan ya da çekip giden erkek olmalı.dediklerimi yabana atma,gerçekten daha sonra her yerde karşına çıkabilir şu anki durumun.

Arkadaşımın 8. Haftada duyuldu.takma kafana.ya da mümkünse başka bir dr da daha muayene ol.

Oooooohhhh

Korkma canim kalbi daha kucucuk ve cok cansiz atiyo bebisin. 8. Haftaya kadar duyulamayabiliyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…