2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canım şimdi aklıma geldi ebebek veya babymall da yükselen sünger gibi bir şey var onlardan alıp arkana koysan en kötü yastık desteği yap bir şekilde...

bu ara can sıkıntısından hep eşinin yanına gidiyorsun herhalde canım.
ben düşünüyorum da eşimin işyeri yakın olsa bile gitmezdim herhalde her gittiğimde tepeme toplanıyor on kişi bana fenalık basıyor

o acıya hazırlamaya çalışma bence kendini daha çok sinirlerin bozulur. bazı şeyleri akışına bırakmak lazım...

o acıya hazırlamaya çalışma bence kendini daha çok sinirlerin bozulur. bazı şeyleri akışına bırakmak lazım...
zaten öylede nasıl bir acı olduğunu anlamak istiyorum belkide ben 100 e yakın iğne yemiş ölümden dönmüş bi ınsanım bebek yolunda cok sükür hamdolsun bugünüme.ama ister istemez insan garip oluoyr işte

Kızlar biz doktora gittik oğlum maşallah iyi bir hafta önde gidiyor. Akıntı için fitil ve kasilma için magnezyum verdi. Doğumda Mayıs'ın son haftası inşallah.
Gecmis olsun cnm cabucak atlatirsin insallah bebise de maşallah saglikla bebegini kucagina al cnm sira bizede geliyor yavas yavas cok guzel yaa allahimmmm

Nasıl bir acı olduğunu anlamaya çalışma,anlayamazsın.gözleri görmeyen birine kırmızıyı tarif etmek gibi bişey olur bu.yaşamadan bilinmeyecek bi duygu,acı,hüzün ve sevinç silsilesi.ben ilk oğlumda defalarca her tür doğum videosunu izlemiş,sözde gerçekle yüzleşmeye çalışmıştım.neyle karşılaşacağımla ilgili tüm varyasyonları hafızama kazıdım.ne elde ettim?korku ve panik.benim yaşadığımla izlediklerim bambaşka şeylerdi.uyarı amaçlı sadece şunu söyleyeyim,eğer hamilelik öncesi gerek baş ağrısı-migren,gerekse regl dönemlerindeki sancılarınız için çok fazla ağrı kesici kullanım alışkanlığınız var idiyse,anestezinin etkisinden çok çabuk çıkıp,o tüm taze acıları en derinden çekiyorsunuz.antiflematuar ve anelsezik ilaçlar vücutta anesteziye karşı direnç oluşturuyor.bu durumda yeni ayılmış olsanız bile hemen ağrı kesicilerle müdahale edilmesi gerekiyor.yoksa dayanması çok zor

Aynen oyle yapiyorum cnim. Evde zaman gecmiyo. Esimin is yeri cook ykin eve Allahtan. Ama iste internet kafe isletiyo. Musteriler genelde erkek kovuyo bazen. sabahlari sakin oluyo oyle gidiyorum. Hem kahvalti yapmadan cikiyo evden. O dukkanda bn evde ayri ayri ugrasmiyoruz. Beraber yapiyoruz kahvaltiyi

Gelirim bak yakındık senle galiba zaten
Aksama gel aksam yapacakmis arkadas :)) 5 cayina

Keske bana yakin olsaniz ya bazen hakkaten cok dinamik oluyorum bazen totosu kaldiramiyorum o ayri ama o dinamik gunlerimde her biseyi yapardim ne guzel oturur yer icerdik bide kocalar.kayinvalideleri cekistirirdik
ne guzel olurdu valla boyle enerjik arkadaslara hep ihtiyacimiz var. Saka bir yana samimiyetini gercekten hissettim sagol.

korkma daha cok erken kalp atisi icin. Soyle dusun Rabbim onlara ruhunu 40. Gunde veriyormus. Yani 4p gunluk olmasi demek en az 6 haftanin bitmesi demek ki sen daha yeni 5 i bitirmissin. Bir de vajinal ultrasonla karindan yapilan ultrason cok farkediyor

Kızlar ya iş yerimizde doktorlar da çalışıyor. Bugün öğlen aynı masada yemek yedik ve iyi beslenmiyorum diye moralimi çok bozdular

Ben hep evden getirirdim hamile kalmadan önce. Etleri sebzeleri organik alırdım. Ekmek, makarna, simit, poğaça, kek gibi karbonhidrat yemezdim. Her gün 1 litre kefir içerdim. Onu da kendim yapardım. Hamile kalabilmek için yapardım bunları.

Ama hamile kaldığımdan beri yorgunluktan yemek yapamıyorum. Ayrıca et ve tavuk midemi bulandırıyor. Balık düşünmek bile istemiyorum. Canım abur cubur, belki 10 sene önce yediğim jelibonlardan, dokuzkat, rulokat cips vs istiyor ve yiyorum. Börek, çörek, makarna, mantı, hamburger ve patates kızatması. Sürekli bunları yiyorum çünkü beni mutlu ediyor ve midemi bulandırmıyor.

Doktorum ne yediğin önemli değil kilo alma yeter demişti. Gerçekten de ilk 3 ay ne yediğim önemli değil mi? Bebeğime zarar veriyor olabilir miyim?

Canım alttan mı muayene oldun? Bebeği görmüşsün. Haftaya gittiğinde kalp atışın ıda görürsün. Biz 7+2'de görmüştük. Daha erken yapmıyorlar bile.

Kizlar bu liste ne anlamadim bende katilmak istiyorum kacirdimmi biseyler yoksa
Ayy cok talisin ya. Kusura bakma belki yasin benden buyuktur bilmiyorum ama hosuma gitti cumlen :)
o kadar ozdeslesmisiz ki burda kotu birsey cikmayacagini bilip ne oldugunu bilmeden dahil olabiliyoruz gercekten. cok sevdim bu samimiyeti

İyiyiz tatlım kızım sürekli tekmeleyerek moral veriyor bana.Bizde çarşamba günü gideceğiz doktorumuza bakalım neler söyleyecek.kilosunu boyunu çok merak ediyorum .Artık umudu kestim yüzünü hiç göstermiyor dogumda görecegim inşaallah Ameliyet sonrası NST bağlandık herşey yolunda idi.ultrasonda belki 15 dakika her yeri oynadı sıpanın ama bir yüzünü dönmedi.millet diyor ya parmagını emiyordu elini yüzüne sürdü falan diye,heves ediyorum bende ama ya bıngıldağını yada ensesini görüyoruz .Bizim doktora ne zaman dogumu sorsam çok erken konuşuruz falan diyo sinir yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…