2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Oyle iyi anliyorum ki seni. Merak etme oncesinde saglikli beslendigin icin saglikli depolarin vardir. Minigin de oradan aliyor. Ben normalde evde kizartma yapmayan illa kizartma yapacaksamda boyle yari haslama yari kavurma gibi yapan bir insandim. Hele ki bol yagda patates kizartmasi . Iii ihhh asla sadece kahvaltiya misafirim gelirse. Ama tum hamileligim patates kizarmasiyla gecti. Ne zaman midem bulansa canim patates kizartmasi istedi. Gecen ay bir yazi okudum. Ogrendim ki patatesin icindeki bir minarel mide bulantisinda birseye etkiliymis. Benim canim donem donem birseyler istedi. Bir donem kofte bir donem sadece sebze bir donem cok ciddi meyve bir donem hic meyve yiyemedim filan ama anladim ki vucutta ne eksikse insanin cani onu istiyor. Kefir super bisey devam ettirebilirsen harika olur. Simdi icemesende 6.ayindan sonra ic derim. Bana dr.um kendisi demisti 3 4 ay sorun degil kusmamak icin kuru seyler yiyebilirsin pilav makarna tost gibi demisti. Peynir yiyemiyorum tost yiyiyorum mesela. Sebze yiyemiyordum. Hasladigim sebzenin suyuyla makarna yapiyordum filan. Bazen sirf yemek icin yiyiyordum.
bence bu katkili koruyucu vs iceren abur cubur disinda digerlerinin cok onemi olqcagini dusunmuyorum.
Bir de sen ise gidip gelirken yol gidiyorsun ya ozellikle trafigin yogun oldugu yerlerde camini acma derim. Disaridaki sanayi bolgelerinin ve egzos duamlarinin zarari inan yedigimiz abur cuburda daha fazla zararli

canm bnde ayni.yarrli seyleri hc yiyesim gelmiyo midm bulaniyo.yogrt yumurta et tawk. balik cewz fln hc yiyemiyrm.kizartmadr cips hep bole seler istiyo.nolck bilmiyorum uzuluuyorumda.

Reactions: 9ay

Canım çok teşekkür ederim cevabın için. Papatesi canımın çekmesinin bir sebebi bu olabilir gerçekten çok mantıklı. Vücut muhtemelen ihtiyaçlarını biliyor ve canımız onu istiyor.

Tamam abur cubur konusunda hatalıyım. Sanırım şımardım biraz Jelibon falan yemeyeceğim.

Kefire de başlayayım haklısın. Onu üşengeçlikten yapmıyorum. Halbuki meyveli ballı o kadar güzel oluyor ki. Milkshake gibi.

canm bnde ayni.yarrli seyleri hc yiyesim gelmiyo midm bulaniyo.yogrt yumurta et tawk. balik cewz fln hc yiyemiyrm.kizartmadr cips hep bole seler istiyo.nolck bilmiyorum uzuluuyorumda.

Yalnız olmadığımı bilmek güzel :) Yavaş yavaş düzeltsek mi? En azından cipsi kessek. Ben daha dün yedim

hayırlısı artık

iyi yapıyorsunuz oh sefanız olsun canım :)

canim o cips paketlerinin onunden nasil gectigimi bir ben bilirim. Cips istediginde rendenin duz yeri var ya sebze dilimlemek icin pstatesi oradan kes. Istersen nane karabiber azicik yag damlstip karistir. fan kismini acarak at firina. Guzel oluyor. Abur cubur canim istediginde misir patkattim mesela ben. Hem agzin bos kalmiyor hem mideyi tutuyor hem de kabizlifa iyi geliyor yanina ayran. Aliskanliklarimizi degistirmek cok zir ama soyle dusundum. Bu cocuklar eve gelince biz ne yersek onu isteyecekler sonucta. Once bakis acimi degistirmeliyim mi aliskanliklarimi da degistireyim. Evde cocuk varmis gibi yaklastim abur cibura yada alisveriste yanimdaymis gibi. E ins. simdiden ogrenmeye baslamislardir :))

o adımı attıktan sonra hayatım boyunca ne yaparsam yapayım inandıramayacağım bu adamı ve daha az önemseyecek artık nasılsa beni bırakamıyor diye düşünüp her seferinde daha çok üstüme gelecek ama dediğim doğru iyi bi eş olamadı ama iyi bi baba olur mu dersin ??

çok haklısın şuan herkesin gözünde tek suçlu ve kabahatli benim kocamı çiğneyip evi terk ettim bu büyük bişey onlar için kimsenin cesaret edip yapamadığını yaptım aynı zamanda da çirkef ve dik kafalı oldum. biliyo musun sanki hepsini tanıyormuşsun gibi konuştun o kadar güzel özetlemissin ki yaşayacaklarımı...

canım ilk 3 ay çok önemli değil benim doktorumun dediği de o. çünkü senden besleniyor bebek. hazır kaynaklardan. sen yine süt falan içmeye gayret göster. ama yediğin abur cuburların ne sana ne de bebeğe bir faydası yok fazla kilo dışında bir şey yapmaz bir de şeker yapabilir ilerleyen zamanda ona dikkat et. artık ilk üç ayın da bitmek üzere mide bulantın falan yoksa fazla normal sağlıklı beslenme rutinine girsen iyi olur...

Üniversite hayatım,çalışma ortamlarım,ailemizden farklı yörelerle yapılan evlilikler,komşuluk ilişkileri vs derken öyle yakından tanıyorum ki artık bu profildeki insanları.her ailede olabiliyor,benimde ailemde evlenen,boşanan,ölen,kalanlar oldu.hepsi bir tecrübe ve feraset kazandırdı bana.gerçekten yanımda olsan sana daha neler dökmek isterdim gözünün önüne...

lizz_1702 bence en kotusu babasizlik olur canim oglun icin. Hani gercekten cok kotu babalar var. Duyuyoruz goruyoruz. Onlara lafim yok. Insan deiller ki bazilari baba olsunlar. Ama ben senin esinin babaligi ogrenecegini becerebilecegini dusunuyorum. Ayni sey benimki icinde gecerli. Sonucta yillardir istedikleri bekledikleri bebekle. Ozlemini cektiler. Bizim eger evlendigimizde sak diye olsaydi bebegimiz esim kiymetini bilmezsi. Ama suan guveniyorum... bak o dedigin bizdenoldu esim nasilsa benden kopamaz siuo o rahatlik var ama bende huyunu biliyorum cikmaza dusecegimiz konularda pek yuz goz olmuyorum kendimce..

Ohooooo,imkansızoğlum okuldan geliyor o saatte.bensiz yiyin bari siz

Eee,canım çekti ben de az önce yedim.nolmuş yani

Ohooooo,imkansızoğlum okuldan geliyor o saatte.bensiz yiyin bari siz
Sekerim 5 olmaz da 6 olur. Oglani da al gel sen.
valla Allah razi olsun hic selamsiz sabahsiz dipdibe 1.5 sene bir apartman dairesinde oturduktan sonra burdaki iliskiler bana iyi geldi. 3 senedir bu sitedeyim Illa ilginc insanlar var ama apartmanda bikac arkadas boyle iyiyiz sagolsunlar. Izin almadan once oglenciydim ben. Sabah kalkinca %90 birisi mesaj atardi hadi kahvalti hazir diye yada ben hazirlar arardim. Okul cikisi aksamustu de biri arardi bendeyiz bekliyoruz diye super oluyordu. Allah herkese guzel dostluklar nasin etsin iyi insanlarla karsilastirsin

ben yawas yawas kes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…