2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

bn yawas yawas kesmeye calisiyrm.dondrma zarrlimi onu da cok yiysim geliyo

sen nasılsın nasıl gidiyor herşey yoluna girdi mi ???
Ayni evi paylasiyoruz surekli kavga guvensizlik var evden git fiyorum gitmiyo benim gitmemi istemiyor kenfimi affettirecem diyor boyle nasil devam edecek bilmiyorum cocuklar olunca hersey duzelecek diyor karmaşık bir haldeyim yani

Gercekten herkes bu cesareti gosteremez ama tekrar donersen hersey farkli olur o pisman olacak bence seninle evlilihini devam ettirmekistemeseydi cocuk istemmezdi senin gosterdigin cesareti ben gosteremedim nedeni cocuklar ben bosanmis bir ailede buyudum en azindan dogmadan babasiz kalmasinlar diye dusundum bide esimden kurtulmakta kolay olmayacak sizsiz bir hayat ddüşünemiyorum diyo rbenim kocamda iyi bir baba olacagina eminim ama iyi bir koca degil ona karsi hissettigim herseyin bittigini düşünüyorum

Evet alttan bakti kese buyumus cok sukur bebekte olusmus hamd olsun gosterdi ama tek sorun kalp atisini duyamadim duymam gerekirdi dedi kanamanda yok bebekte gorundu bir hafta daha bekliycez yoksa bakocaz artik dedi korktum baya sabahtan beri agliyorum insallah kalp atisinida duymayi nasip eder rabbim insallahhh dua edin bana lutfen

Şöyle eski sıcaklıkların olduğu bi yere denk gelemedim bi türlü.küçükyalıda kasıntı tiplerle oturdum bi süre,karşımdaki dairedeki kadının adını bile bilmezdim.başına bi iş gelse,bi fincan kahveyle bi dertleşcek birini arasam yoktu.ev alalım dedik,komşuluk ilişkileri daha iyi olur diye site olsun dedik,taa kurtköylere geldik.ama değişen hiç bişey olmadı.apartman hep kocakarı,bazıları genç onlarda da ne selam var ne sabah.1 yıl oluyo bir kişiden başka hayırlı olsun diye kapımı çalan olmadı.annemlerde senin anlattığın gibiydi komşuluk ilişkilerimiz ve ben çok seviyorum bu şekilde arkadaşlıkları.ama olmuyor bi türlü.bende bi arıza var sanırım sizin orda daireler kaça?orayamı gelsem

kizlar bnm ikili testm cikms.serbest beta hcg 85.papp-a 1427 mlU/L ckms.yarn arcz dr.nasl degerler szce bn anlamadim bse.

Kizlar transferimin 13gunu betam 77 hamileym cok yeni kasiklarda agri oluyordu bugun o agri yok oldu gece yanlislikla yuz usti yatmism kilom da fazla sorun olmusmudr szce

Kizlar transferimin 13gunu betam 77 hamileym cok yeni kasiklarda agri oluyordu bugun o agri yok oldu gece yanlislikla yuz usti yatmism kilom da fazla sorun olmusmudr szce

Hayırlı olsun öncelikle, istediğin gibi yatabilirsin, yatış şeklinden bebeğe zarar gelmez, hiç bir sorun olmaz, şimdi doya doya yat sonra zaten yatmak istesende yatamayacaksın :) kasıklarda ağrı olabilirde olmayabilirde ben hiç ağrı çekmedim ve hissetmedim, hiç belirtisiz bir hamilelik geçirdim ilk 4 ay, kendini çok dinleme lütfen, pozitif düşün :) umarım değerin yükselerek devam eder :)

Insallah son kez yarina betama baktrcm 2 Kat yukselmis mi basta 17.50 sonra 42 oldu dunde 77 olmustu biraz dusuk basladim AMA insallah sorun olmaz

Insallah son kez yarina betama baktrcm 2 Kat yukselmis mi basta 17.50 sonra 42 oldu dunde 77 olmustu biraz dusuk basladim AMA insallah sorun olmaz
Niye devamlı baktırıyorsun,anlamadım?3 kez baktırmışsın ve ilk ikisi 2 katından fazlaymış zaten.bu gebeliği biyokimya açısından doğrulmaya yeterli zaten.sonrasında keseyi görmek için beklemek gerekiyor.anlayamadım,hergün beta mı bakılırmış

Sen kalbini ferah tut güzelim,duyulur o.naz yapmış azcık anneciğine,idare ediverin ne var kız kardeşimde çok geç duymuştu,yalan olmasın haftası aklımda değil ama.oluyo böyle şeyler.geç tutunmuştur,yeri terstir dr yakalayamamıştır vs vs bi sürü olasılık var.ağlayıp kendini de fasülyeni de üzme

Doktor baktirmana gerek yok 1 hafta sonra muayeneye gel dedi AMA benm icin rahat degil birde yuz ustu yatinca icimde korku oldu yarin son kez baktiriym dedm doktoruma demiycem zaten

Birde dis gebelik kimyasal gebelik diye seyler yazilmis sitelerde onlari okudukca korkuyorum betam da dusuk 100-500 degil ya

Saol canm allah razi olsun bnm ilk kese bakildiginda kesemde gorunmedi bir hafta sonra gorunmustu insallah bebegm naz yapsin yetrki bn raziyim insallah kalp atisinida duyarim bana simdi bir haftada gecmek bilmez

Merhaba arkadaslar,benim
9.gunum beta degerim 840.25
11.gun beta 2401,
bugun 17.gunum 35400 cikti
3 tane 5.gun embriyosu konuldu sizce kaci tutmustur,lutfen tecrubelerinizi benimle paylasirmisiniz.tesekkurler..

Benimde kasıklarım ağrıyor korkmalimiyim bilemedim bebeklerim büyüyor ondan heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…