bn yawas yawas kesmeye calisiyrm.dondrma zarrlimi onu da cok yiysim geliyoCanım çok teşekkür ederim cevabın için. Papatesi canımın çekmesinin bir sebebi bu olabilir gerçekten çok mantıklı. Vücut muhtemelen ihtiyaçlarını biliyor ve canımız onu istiyor.
Tamam abur cubur konusunda hatalıyım. Sanırım şımardım birazJelibon falan yemeyeceğim.
Kefire de başlayayım haklısın. Onu üşengeçlikten yapmıyorum. Halbuki meyveli ballı o kadar güzel oluyor ki. Milkshake gibi.
Yalnız olmadığımı bilmek güzel :) Yavaş yavaş düzeltsek mi? En azından cipsi kessek. Ben daha dün yedim
hazır dondurmalar zararlıdır canım ama maraş dondurması yemeye çalış onun bi zararı olduğunu düşünmüyorum..bn yawas yawas kesmeye calisiyrm.dondrma zarrlimi onu da cok yiysim geliyo
Ayni evi paylasiyoruz surekli kavga guvensizlik var evden git fiyorum gitmiyo benim gitmemi istemiyor kenfimi affettirecem diyor boyle nasil devam edecek bilmiyorum cocuklar olunca hersey duzelecek diyor karmaşık bir haldeyim yanisen nasılsın nasıl gidiyor herşey yoluna girdi mi ???
Gercekten herkes bu cesareti gosteremez ama tekrar donersen hersey farkli olur o pisman olacak bence seninle evlilihini devam ettirmekistemeseydi cocuk istemmezdi senin gosterdigin cesareti ben gosteremedim nedeni cocuklar ben bosanmis bir ailede buyudum en azindan dogmadan babasiz kalmasinlar diye dusundum bide esimden kurtulmakta kolay olmayacak sizsiz bir hayat ddüşünemiyorum diyo rbenim kocamda iyi bir baba olacagina eminim ama iyi bir koca degil ona karsi hissettigim herseyin bittigini düşünüyorumo adımı attıktan sonra tım boyunca ne yaparsam yapayım inandıramayacağım bu adamı ve daha az önemseyecek artık nasılsa beni bırakamıyor diye düşünüp her seferinde daha çok üstüme gelecek ama dediğim doğru iyi bi eş olamadı ama iyi bi baba olur mu dersin ??
çok haklısın şuan herkesin gözünde tek suçlu ve kabahatli benim kocamı çiğneyip evi terk ettim bu büyük bişey onlar için kimsenin cesaret edip yapamadığını yaptım aynı zamanda da çirkef ve dik kafalı oldum. biliyo musun sanki hepsini tanıyormuşsun gibi konuştun o kadar güzel özetlemissin ki yaşayacaklarımı...
Evet alttan bakti kese buyumus cok sukur bebekte olusmus hamd olsun gosterdi ama tek sorun kalp atisini duyamadim duymam gerekirdi dedi kanamanda yok bebekte gorundu bir hafta daha bekliycez yoksa bakocaz artik dedi korktum baya sabahtan beri agliyorum insallah kalp atisinida duymayi nasip eder rabbim insallahhh dua edin bana lutfenKızlar ya iş yerimizde doktorlar da çalışıyor. Bugün öğlen aynı masada yemek yedik ve iyi beslenmiyorum diye moralimi çok bozdular
Ben hep evden getirirdim hamile kalmadan önce. Etleri sebzeleri organik alırdım. Ekmek, makarna, simit, poğaça, kek gibi karbonhidrat yemezdim. Her gün 1 litre kefir içerdim. Onu da kendim yapardım. Hamile kalabilmek için yapardım bunları.
Ama hamile kaldığımdan beri yorgunluktan yemek yapamıyorum. Ayrıca et ve tavuk midemi bulandırıyor. Balık düşünmek bile istemiyorum. Canım abur cubur, belki 10 sene önce yediğim jelibonlardan, dokuzkat, rulokat cips vs istiyor ve yiyorum. Börek, çörek, makarna, mantı, hamburger ve patates kızatması. Sürekli bunları yiyorum çünkü beni mutlu ediyor ve midemi bulandırmıyor.
Doktorum ne yediğin önemli değil kilo alma yeter demişti. Gerçekten de ilk 3 ay ne yediğim önemli değil mi? Bebeğime zarar veriyor olabilir miyim?
Canım alttan mı muayene oldun? Bebeği görmüşsün. Haftaya gittiğinde kalp atışın ıda görürsün. Biz 7+2'de görmüştük. Daha erken yapmıyorlar bile.
Sekerim 5 olmaz da 6 olur. Oglani da al gel sen.
valla Allah razi olsun hic selamsiz sabahsiz dipdibe 1.5 sene bir apartman dairesinde oturduktan sonra burdaki iliskiler bana iyi geldi. 3 senedir bu sitedeyim Illa ilginc insanlar var ama apartmanda bikac arkadas boyle iyiyiz sagolsunlar. Izin almadan once oglenciydim ben. Sabah kalkinca %90 birisi mesaj atardi hadi kahvalti hazir diye yada ben hazirlar arardim. Okul cikisi aksamustu de biri arardi bendeyiz bekliyoruz diye super oluyordu. Allah herkese guzel dostluklar nasin etsin iyi insanlarla karsilastirsin
Kizlar transferimin 13gunu betam 77 hamileym cok yeni kasiklarda agri oluyordu bugun o agri yok oldu gece yanlislikla yuz usti yatmism kilom da fazla sorun olmusmudr szce
Ben!yan boşluklarımdan kasığa doğru.Kizlar kasik ağrısı olan varmı
Niye devamlı baktırıyorsun,anlamadım?3 kez baktırmışsın ve ilk ikisi 2 katından fazlaymış zaten.bu gebeliği biyokimya açısından doğrulmaya yeterli zaten.sonrasında keseyi görmek için beklemek gerekiyor.anlayamadım,hergün beta mı bakılırmışInsallah son kez yarina betama baktrcm 2 Kat yukselmis mi basta 17.50 sonra 42 oldu dunde 77 olmustu biraz dusuk basladim AMA insallah sorun olmaz
Sen kalbini ferah tut güzelim,duyulur o.naz yapmış azcık anneciğine,idare ediverin ne varEvet alttan bakti kese buyumus cok sukur bebekte olusmus hamd olsun gosterdi ama tek sorun kalp atisini duyamadim duymam gerekirdi dedi kanamanda yok bebekte gorundu bir hafta daha bekliycez yoksa bakocaz artik dedi korktum baya sabahtan beri agliyorum insallah kalp atisinida duymayi nasip eder rabbim insallahhh dua edin bana lutfen
Doktor baktirmana gerek yok 1 hafta sonra muayeneye gel dedi AMA benm icin rahat degil birde yuz ustu yatinca icimde korku oldu yarin son kez baktiriym dedm doktoruma demiycem zatenNiye devamlı baktırıyorsun,anlamadım?3 kez baktırmışsın ve ilk ikisi 2 katından fazlaymış zaten.bu gebeliği biyokimya açısından doğrulmaya yeterli zaten.sonrasında keseyi görmek için beklemek gerekiyor.anlayamadım,hergün beta mı bakılırmış
Saol canm allah razi olsun bnm ilk kese bakildiginda kesemde gorunmedi bir hafta sonra gorunmustu insallah bebegm naz yapsin yetrki bn raziyim insallah kalp atisinida duyarim bana simdi bir haftada gecmek bilmezSen kalbini ferah tut güzelim,duyulur o.naz yapmış azcık anneciğine,idare ediverin ne varkız kardeşimde çok geç duymuştu,yalan olmasın haftası aklımda değil ama.oluyo böyle şeyler.geç tutunmuştur,yeri terstir dr yakalayamamıştır vs vs bi sürü olasılık var.ağlayıp kendini de fasülyeni de üzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?