Canım hayırlı olsun çoğul gebelik olabilir benim 12. Gun 540 di değerim 3 tane 2. Gün embriyosu transfer edilmişti ikisi benimleMerhaba arkadaslar,benim
9.gunum beta degerim 840.25
11.gun beta 2401,
bugun 17.gunum 35400 cikti
3 tane 5.gun embriyosu konuldu sizce kaci tutmustur,lutfen tecrubelerinizi benimle paylasirmisiniz.tesekkurler..
ben de o taraflara gelmek istiyorum acikcasi. Bizim bulundugumuz yer site ve ev super boylr ferah bir ev bulamam acikcasi ama semt benim icin sikintili. Biz de uzun vadede (3-5 yil) o taraflara mi gecsek diyorduk. Sen dur ben sana komsu geleyim :))Şöyle eski sıcaklıkların olduğu bi yere denk gelemedim bi türlü.küçükyalıda kasıntı tiplerle oturdum bi süre,karşımdaki dairedeki kadının adını bile bilmezdim.başına bi iş gelse,bi fincan kahveyle bi dertleşcek birini arasam yoktu.ev alalım dedik,komşuluk ilişkileri daha iyi olur diye site olsun dedik,taa kurtköylere geldik.ama değişen hiç bişey olmadı.apartman hep kocakarı,bazıları genç onlarda da ne selam var ne sabah.1 yıl oluyo bir kişiden başka hayırlı olsun diye kapımı çalan olmadı.annemlerde senin anlattığın gibiydi komşuluk ilişkilerimiz ve ben çok seviyorum bu şekilde arkadaşlıkları.ama olmuyor bi türlü.bende bi arıza var sanırım sizin orda daireler kaça?orayamı gelsem
canim belli olmaz ama muhtemelen 3 u de tutmus :))Merhaba arkadaslar,benim
11.gun beta 2401,
3 tane 5.gun embriyosu konuldu sizce kaci tutmustur,lutfen tecrubelerinizi benimle paylasirmisiniz.tesekkurler..
Hadi yaa insaAllah 2 tutmustur,3tane cok riskli izin vermiyolar dogurmayada,sonlandiriyolar oda cok kotu bi olayben de o taraflara gelmek istiyorum acikcasi. Bizim bulundugumuz yer site ve ev super boylr ferah bir ev bulamam acikcasi ama semt benim icin sikintili. Biz de uzun vadede (3-5 yil) o taraflara mi gecsek diyorduk. Sen dur ben sana komsu geleyim :))
canim belli olmaz ama muhtemelen 3 u de tutmus :))
benim 9. Gunde 266 ydi. Ikiz gebelik
hayirli olsun
Ha
Hadi yaa insaAllah 2 tutmustur,3tane cok riskli izin vermiyolar dogurmayada,sonlandiriyolar oda cok kotu bi olay
3u de tutmussaaMerhaba arkadaslar,benim
11.gun beta 2401,
Öyle bi inanç var evet bende yicek neyi ellediysem peşinden elimi bi yere sürmeden yıkadım. Yikamazsan dokunduğun bölgede uz oluyormuş leke seklinde. Belki saçma ama insan yinede tereddüt ediyorKizlar size bise sorcam... aslinda cevaplarinizi tahmin edebiliyorum ama icim rahatlasin istiyorum. b3n hamileligimden once hiiic agzima surmedigim seyleri yemeye basladim. Bizim buralarda aksamlari seyyar saticilar cikiyor meydana bogaz derdi yani... Yanlarindan arabayla gecsek burnuma kokuyo canim cekiyo herseyi. Mesele ciger.... bana herkes diyor ki sakin yeme bebekte leke olur filan dogum lekesi yani. Bugune kadar timlamadim batil seylere pek inanmiyorum ben. Ama eltimin kizinin bi cenesinde bide belinde kalcanin ustunde dogum lekeleri var. Eltim de niye yedin keske yemeseydin filan dedi. Bak ben yedim kizimda leke var seninde olur gor bak dedi. Ve ben bugun aksam kocaciga yine gidip yiyelim diycem. Olacagi varsa olmustur harbiden cok yedim canim cok cekti. Asli astari yoktur demi :/ birde gunduz konusulmustu vucut neye ihtiyac duyuyorsa insanin cni istiyo hakkaten hamilelikteN once yemedigim ne varsa istisnasiz hepsine aserdim resmen nasil yedim ve hala yiyorum bilmiyorum. onceden gordugumde kokusundan midem bulanan herseyi lop lop goturdummm
Kizlarrr dua edin 2 olsun cumartesi kese gormeye gidicem Allahim 3 olmasin3u de tutmussaadegerlerin cok yuksek arkadasim. Rabbim gonlune gore versin insallah....
Rabbim hayirlisini versin nerde yaptirdin tup bebegi kacinci denemeKizlarrr dua edin 2 olsun cumartesi kese gormeye gidicem Allahim 3 olmasinbundan 2 ay oncesine kadar hamile kalmak icin yalvariyodum simdide hepsi tutmamis olsun diye yalvariyorum Allahim sen ne buyuksun.
Canim hakkinda hayirlisini iste olur mu.. Rabbim bizi bizden iyi biliyo. Kaldirmiycagimiz yuku yuKlemezKizlarrr dua edin 2 olsun cumartesi kese gormeye gidicem Allahim 3 olmasinbundan 2 ay oncesine kadar hamile kalmak icin yalvariyodum simdide hepsi tutmamis olsun diye yalvariyorum Allahim sen ne buyuksun.
Yok canim bende ellemedim biyeri ama sadece cigerden sonra. ellerimi iyce yikadim hep. Elti milleti ya icime kurt dusuruverdi iki dkdaÖyle bi inanç var evet bende yicek neyi ellediysem peşinden elimi bi yere sürmeden yıkadım. Yikamazsan dokunduğun bölgede uz oluyormuş leke seklinde. Belki saçma ama insan yinede tereddüt ediyor
Kizlar size bise sorcam... aslinda cevaplarinizi tahmin edebiliyorum ama icim rahatlasin istiyorum. b3n hamileligimden once hiiic agzima surmedigim seyleri yemeye basladim. Bizim buralarda aksamlari seyyar saticilar cikiyor meydana bogaz derdi yani... Yanlarindan arabayla gecsek burnuma kokuyo canim cekiyo herseyi. Mesele ciger.... bana herkes diyor ki sakin yeme bebekte leke olur filan dogum lekesi yani. Bugune kadar timlamadim batil seylere pek inanmiyorum ben. Ama eltimin kizinin bi cenesinde bide belinde kalcanin ustunde dogum lekeleri var. Eltim de niye yedin keske yemeseydin filan dedi. Bak ben yedim kizimda leke var seninde olur gor bak dedi. Ve ben bugun aksam kocaciga yine gidip yiyelim diycem. Olacagi varsa olmustur harbiden cok yedim canim cok cekti. Asli astari yoktur demi :/ birde gunduz konusulmustu vucut neye ihtiyac duyuyorsa insanin cni istiyo hakkaten hamilelikteN once yemedigim ne varsa istisnasiz hepsine aserdim resmen nasil yedim ve hala yiyorum bilmiyorum. onceden gordugumde kokusundan midem bulanan herseyi lop lop goturdummm
Oncelikle hayirli olsun cnm hic canini skma 8. haftada duymustum ben sende duyarsin haftaya daha kucuk bebegin şuan iyi haberlerini bekliyoruz iyi seyler dusun...günaydın bayanlar şimdi doktordan geldim bebek gorundu kese gorundu içinde bebekte görundu ama kalp atisi duyulmadı cok korkuyorum bebek güzel gelişmiş diye kanamada yok haftaya tekrar bakılacak cok korkuyorum booyle olan varmı aranızda lütfen yardım edn bugun 6+1 gunum
en guzeli aslinda dedigin gibi yapmakcanım bişeycik olmaz ye gitsin bunlar bana çok mantıklı gelmiyor ben 3-4 ay önce ne yediğimi hatırlamam bile ama millet nasılsa ciğer yedikten sonra elini nereye sürdüğünü bile hatırlıyorvalla geçen bi arkadaş şey dedi ben gül koklamıştım ondan oğlumun burnunda leke oldu dedi inan ki ben olsam hatırlamam olacağı varmış olmuş derim.. ciğer yeme gül koklama ziyarete gitme hepsi leke bırakırmış ben çok inanmıyorum açıkçası ye gitsin keyfini çıkar
Gercektenmi sendemi gec duydun inanki sizlerden bunu duymak icimi rahatlatti birazcikta olsa korkum azaldi zaten tek umudum tesellim kese guzel buyumus bebek olusmus demesiydi doktorun dusunuyorum canlanmayacak olsa bebek buyurmuydu tek umudum bu insallah haftaya duyarim rabbim insallah kismet eder bana dua edin lutfen. Cok saol canmOncelikle hayirli olsun cnm hic canini skma 8. haftada duymustum ben sende duyarsin haftaya daha kucuk bebegin şuan iyi haberlerini bekliyoruz iyi seyler dusun...
Anladim cnm teşekkür ederim :)Doğuma gidecek olan arkadaşımızın isim isim dua listesi
Ellerine saglik canim ben daha bise hazirLamadim. ama nette okumustum ameliyattam cikinca anneler usuyomus. Bi corap bide baharlik ince bi hirka da koy kendinekızlar nasılsınız
kuzularımın ne kadar eşyası varsa hepsi yıkandı ütülendi
bugünümüze şükürler olsun burdan doğum haberlerini de paylaşmamızı nasip etsin allah
hastane çantanıza neler koydunuz
ben 3 er takım hast cıkışı battaniyeli
kendim icin 2 takım pijama
havlu diş fırçası tarak terlik sabahlık loğusa tacım
yedek camasır emzirme sutyeni
bir paket bez, pamuk, mama
bilemiyorum aklımdakiler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?