Bosuna uzuyosun cnm kendini :) yanina bol bol pecete al cunku cok duygulanabilirsin minnnosun kalp sesini duyuncaGercektenmi sendemi gec duydun inanki sizlerden bunu duymak icimi rahatlatti birazcikta olsa korkum azaldi zaten tek umudum tesellim kese guzel buyumus bebek olusmus demesiydi doktorun dusunuyorum canlanmayacak olsa bebek buyurmuydu tek umudum bu insallah haftaya duyarim rabbim insallah kismet eder bana dua edin lutfen. Cok saol canm
Bn simdiden resmine bakip bakip agliyorum saol gercekten allah razi olsun insallah bebegimle guzel haberlerle gelcezBosuna uzuyosun cnm kendini :) yanina bol bol pecete al cunku cok duygulanabilirsin minnnosun kalp sesini duyuncamutlu haberlerle gel insallah
Ben makyaj malzemesi koycam cantaya ama maşa hic aklima gelmedi hal kalirmi ki cnm bide sicakta kim yapacak bize o maşayi. Kaynanama asla yaptirtmam allah korusun biryerime basar kör gozuyle masus da yapar :) aman aman uzak dursun istemez zaten 2 gundur gicik bana bende takmiyorumYa ben baya baktim daha once acilmis topikleri filan oKudum. Millet dogum cantasina sac masasi makyaj malzemeleri filan koymus. Halimiz olur mu aklimiza geir mi ki acaba hastane de bkim yapmak. Gerci annem millet sac bas yaptirip geliyo doguma ddi ama ben cingene kizi gibi olurum sanirim dogumdan sonra
Canum benim 4.gun embriyosu 763 tu 2 tane transfer edilmişti ikiside tuttu elhamdulillah.senin ucuz bile olabilir:)Cogul hamilelik yasayanlar rica etsem degerlerinizi yazarmisiniz?
Yemekten bişey olmaz bende kan yapsın diye yedim korkmaYok canim bende ellemedim biyeri ama sadece cigerden sonra. ellerimi iyce yikadim hep. Elti milleti ya icime kurt dusuruverdi iki dkda
ohooo ben çoktan herşeyini yıkayıp ütüledim kaldırdım çok erkenci olmusum sanırım :):) çantayıda yıkamayı unutma canım ben ilk önce onu yıkadım ne olur ne olmaz.. kötü düşünme sakın hazırlık yap dememizin sebebi Allah korusun kötü bişey olur diye değil artık zmanımız geldi diye :) çünkü artık çok az kaldı hepimizin ve gittikçe ağırlaşıyoruz belki yapacak takatimiz kalmyacak ne kadar erken yaparsak o kadar iyi :):)en guzeli aslinda dedigin gibi yapmakki ben sac kestirme konusunda kimaeyi takmamistim. Am iste eltimle konustuk bugun. oyle yapti niye yedin filan. Birde gozumu korkuttu. Onun kizi 31 haftalik dogmustu. Erken dogum yapti suyu gelmis.. bana cantani filan hazirladin mi dedi yok daha dedim. Aman hazirla biraonce hic belli olmuyo benim erken dogum riskim yoktu hersey gayet normaldi birden oluverdi dedi. ama bende butikbebe den bebek tasimak icin olan cantyLa malzeme cantasi siparis ettim. Cantayi bekliyorum o gelsin oglusun kiyafetlerini yikayip utuleyip koycm cantaya. Haftya gelir sanirim.
Sagol cnm benim olsun burda hepimiz ayni yasta sayiliriz :)Ayy cok talisin ya. Kusura bakma belki yasin benden buyuktur bilmiyorum ama hosuma gitti cumlen :)
o kadar ozdeslesmisiz ki burda kotu birsey cikmayacagini bilip ne oldugunu bilmeden dahil olabiliyoruz gercekten. cok sevdim bu samimiyeti
3 er takım hastane çıkışı mı aldın canım ben 1 takım aldım sadece zaten içinde bir tulum bir de alt üst olmak üzere iki takım var haricen de ne olur ne olmaz diye bir tane de şapkalı bir tulum alıcam yanıma yeter diye düşünüyorum zaten mama derdi olmayacak insallah emerse kıyafetin kirlenme gibi bi derdi de olmaz diye düsündüm ama 2 si penye 1 i kalın olmak üzere 3 tane battaniye alıcam yanıma bebişim üşümesin diye :)kızlar nasılsınız
kuzularımın ne kadar eşyası varsa hepsi yıkandı ütülendi
bugünümüze şükürler olsun burdan doğum haberlerini de paylaşmamızı nasip etsin allah
hastane çantanıza neler koydunuz
ben 3 er takım hast cıkışı battaniyeli
kendim icin 2 takım pijama
havlu diş fırçası tarak terlik sabahlık loğusa tacım
yedek camasır emzirme sutyeni
bir paket bez, pamuk, mama
bilemiyorum aklımdakiler bunlar
Tebrikler cnm hayirli olsun bebis. 3 aya kadar yuz ustu yatabiliyormussun diye biliyorum bir sorun olmaz korkma.Kizlar transferimin 13gunu betam 77 hamileym cok yeni kasiklarda agri oluyordu bugun o agri yok oldu gece yanlislikla yuz usti yatmism kilom da fazla sorun olmusmudr szce
Korkma hayirlisini iste. Diger topikte 34. Haftasinda olan bir ucuz annesi var. Hastanede de dogal yolla ucuz hamile kalmis dogum yapmis bir anneyle tanistim. Hayirlisini iste saglikla isteHa
Hadi yaa insaAllah 2 tutmustur,3tane cok riskli izin vermiyolar dogurmayada,sonlandiriyolar oda cok kotu bi olay
Bizde yiyiynce degil de dokununca denir. Ne kadar guzel saglikli saglikli yiyebilmissin. Ben kansizlik icin bir kere yemeye calistimbir iki lokma zor yedim bilmiyorum eskilerin soylediklerine hem inaniyorum hem aklim almiyorKizlar size bise sorcam... aslinda cevaplarinizi tahmin edebiliyorum ama icim rahatlasin istiyorum. b3n hamileligimden once hiiic agzima surmedigim seyleri yemeye basladim. Bizim buralarda aksamlari seyyar saticilar cikiyor meydana bogaz derdi yani... Yanlarindan arabayla gecsek burnuma kokuyo canim cekiyo herseyi. Mesele ciger.... bana herkes diyor ki sakin yeme bebekte leke olur filan dogum lekesi yani. Bugune kadar timlamadim batil seylere pek inanmiyorum ben. Ama eltimin kizinin bi cenesinde bide belinde kalcanin ustunde dogum lekeleri var. Eltim de niye yedin keske yemeseydin filan dedi. Bak ben yedim kizimda leke var seninde olur gor bak dedi. Ve ben bugun aksam kocaciga yine gidip yiyelim diycem. Olacagi varsa olmustur harbiden cok yedim canim cok cekti. Asli astari yoktur demi :/ birde gunduz konusulmustu vucut neye ihtiyac duyuyorsa insanin cni istiyo hakkaten hamilelikteN once yemedigim ne varsa istisnasiz hepsine aserdim resmen nasil yedim ve hala yiyorum bilmiyorum. onceden gordugumde kokusundan midem bulanan herseyi lop lop goturdummm
babymall :))kızlarrr annemler yarın ankarada olacak inşallah... herşeyi bir arada bulup alışveriş yapabilecekleri yerlerin isimlerini ve adreslerini alabilirmiyim lütfen :) :) tabi ki bebek alışverişinden bahsediyorum kıyafet battaniye falan filan şeyler :)
Surekli kanini aldirip durma cnm bebegin suan senin kanindan besleniyor haberin olsun biraz rahatla guzel gidiyormus herseyInsallah son kez yarina betama baktrcm 2 Kat yukselmis mi basta 17.50 sonra 42 oldu dunde 77 olmustu biraz dusuk basladim AMA insallah sorun olmaz
Gozunaydin cnm. Bence 3ü de tutmusMerhaba arkadaslar,benim
9.gunum beta degerim 840.25
11.gun beta 2401,
bugun 17.gunum 35400 cikti
3 tane 5.gun embriyosu konuldu sizce kaci tutmustur,lutfen tecrubelerinizi benimle paylasirmisiniz.tesekkurler..
Valla bende sasiyorum kendime. Hamilelikten once ciger surda dursun eti yiyemezdim ben. Tek yedigim et tavugun gogus kismiydi. O da sadece koyden yollananlardan olursa. Demekki vucutta etin cigerin vs.. vitaminlerinin deposu yokmus ki canim istiyo Yiyorum. Birde tatli da ayni seyi yasiyorum. Cayi kahveyi bile sekerli icemiyordum. Simdi de sekersiz icim almiyoKorkma hayirlisini iste. Diger topikte 34. Haftasinda olan bir ucuz annesi var. Hastanede de dogal yolla ucuz hamile kalmis dogum yapmis bir anneyle tanistim. Hayirlisini iste saglikla iste
Bizde yiyiynce degil de dokununca denir. Ne kadar guzel saglikli saglikli yiyebilmissin. Ben kansizlik icin bir kere yemeye calistimbir iki lokma zor yedim bilmiyorum eskilerin soylediklerine hem inaniyorum hem aklim almiyor
babymall :))
Hayirli dogumlar diliyorum cnm ikizdi galiba degilmi senin dogum haberlerinide verirsin insallah. Sezeryanmi acabakızlar nasılsınız
kuzularımın ne kadar eşyası varsa hepsi yıkandı ütülendi
bugünümüze şükürler olsun burdan doğum haberlerini de paylaşmamızı nasip etsin allah
hastane çantanıza neler koydunuz
ben 3 er takım hast cıkışı battaniyeli
kendim icin 2 takım pijama
havlu diş fırçası tarak terlik sabahlık loğusa tacım
yedek camasır emzirme sutyeni
bir paket bez, pamuk, mama
bilemiyorum aklımdakiler bunlar
dönersin canım hiiççççç takma kiloları kafana ohhh ye iç keyfine bak :):) yarasın paşamıza :)Valla bende sasiyorum kendime. Hamilelikten once ciger surda dursun eti yiyemezdim ben. Tek yedigim et tavugun gogus kismiydi. O da sadece koyden yollananlardan olursa. Demekki vucutta etin cigerin vs.. vitaminlerinin deposu yokmus ki canim istiyo Yiyorum. Birde tatli da ayni seyi yasiyorum. Cayi kahveyi bile sekerli icemiyordum. Simdi de sekersiz icim almiyokilolarin sebebi biraz da bu beslenme seklimin degismesi galiba. Insallah dogumdan sonra ozume donerim geri. Boyle gidersem nolur halim
Aa,süperben de o taraflara gelmek istiyorum acikcasi. Bizim bulundugumuz yer site ve ev super boylr ferah bir ev bulamam acikcasi ama semt benim icin sikintili. Biz de uzun vadede (3-5 yil) o taraflara mi gecsek diyorduk. Sen dur ben sana komsu geleyim :))
canim belli olmaz ama muhtemelen 3 u de tutmus :))
benim 9. Gunde 266 ydi. Ikiz gebelik
hayirli olsun
Hayırlı olsun bence hepsi de tutmuşMerhaba arkadaslar,benim
9.gunum beta degerim 840.25
11.gun beta 2401,
bugun 17.gunum 35400 cikti
3 tane 5.gun embriyosu konuldu sizce kaci tutmustur,lutfen tecrubelerinizi benimle paylasirmisiniz.tesekkurler..
Doktor baktirmana gerek yok 1 hafta sonra muayeneye gel dedi AMA benm icin rahat degil birde yuz ustu yatinca icimde korku oldu yarin son kez baktiriym dedm doktoruma demiycem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?