2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Bosuna uzuyosun cnm kendini :) yanina bol bol pecete al cunku cok duygulanabilirsin minnnosun kalp sesini duyunca mutlu haberlerle gel insallah

Ben makyaj malzemesi koycam cantaya ama maşa hic aklima gelmedi hal kalirmi ki cnm bide sicakta kim yapacak bize o maşayi. Kaynanama asla yaptirtmam allah korusun biryerime basar kör gozuyle masus da yapar :) aman aman uzak dursun istemez zaten 2 gundur gicik bana bende takmiyorum

ohooo ben çoktan herşeyini yıkayıp ütüledim kaldırdım çok erkenci olmusum sanırım :):) çantayıda yıkamayı unutma canım ben ilk önce onu yıkadım ne olur ne olmaz.. kötü düşünme sakın hazırlık yap dememizin sebebi Allah korusun kötü bişey olur diye değil artık zmanımız geldi diye :) çünkü artık çok az kaldı hepimizin ve gittikçe ağırlaşıyoruz belki yapacak takatimiz kalmyacak ne kadar erken yaparsak o kadar iyi :):)

Ayy cok talisin ya. Kusura bakma belki yasin benden buyuktur bilmiyorum ama hosuma gitti cumlen :)
o kadar ozdeslesmisiz ki burda kotu birsey cikmayacagini bilip ne oldugunu bilmeden dahil olabiliyoruz gercekten. cok sevdim bu samimiyeti
Sagol cnm benim olsun burda hepimiz ayni yasta sayiliriz :)
birde kac gundur girememistim. Arkadaslar beni de ekle listeye demisler bende merak ettim C A N O guzel bir liste yapmisti hosuma gitmisti oyle bir listemi diye meraklandim

3 er takım hastane çıkışı mı aldın canım ben 1 takım aldım sadece zaten içinde bir tulum bir de alt üst olmak üzere iki takım var haricen de ne olur ne olmaz diye bir tane de şapkalı bir tulum alıcam yanıma yeter diye düşünüyorum zaten mama derdi olmayacak insallah emerse kıyafetin kirlenme gibi bi derdi de olmaz diye düsündüm ama 2 si penye 1 i kalın olmak üzere 3 tane battaniye alıcam yanıma bebişim üşümesin diye :)

kızlarrr annemler yarın ankarada olacak inşallah... herşeyi bir arada bulup alışveriş yapabilecekleri yerlerin isimlerini ve adreslerini alabilirmiyim lütfen :) :) tabi ki bebek alışverişinden bahsediyorum kıyafet battaniye falan filan şeyler :)

Kizlar transferimin 13gunu betam 77 hamileym cok yeni kasiklarda agri oluyordu bugun o agri yok oldu gece yanlislikla yuz usti yatmism kilom da fazla sorun olmusmudr szce
Tebrikler cnm hayirli olsun bebis. 3 aya kadar yuz ustu yatabiliyormussun diye biliyorum bir sorun olmaz korkma.

Ha

Hadi yaa insaAllah 2 tutmustur,3tane cok riskli izin vermiyolar dogurmayada,sonlandiriyolar oda cok kotu bi olay
Korkma hayirlisini iste. Diger topikte 34. Haftasinda olan bir ucuz annesi var. Hastanede de dogal yolla ucuz hamile kalmis dogum yapmis bir anneyle tanistim. Hayirlisini iste saglikla iste

Bizde yiyiynce degil de dokununca denir. Ne kadar guzel saglikli saglikli yiyebilmissin. Ben kansizlik icin bir kere yemeye calistimbir iki lokma zor yedim bilmiyorum eskilerin soylediklerine hem inaniyorum hem aklim almiyor

babymall :))

Insallah son kez yarina betama baktrcm 2 Kat yukselmis mi basta 17.50 sonra 42 oldu dunde 77 olmustu biraz dusuk basladim AMA insallah sorun olmaz
Surekli kanini aldirip durma cnm bebegin suan senin kanindan besleniyor haberin olsun biraz rahatla guzel gidiyormus hersey

Valla bende sasiyorum kendime. Hamilelikten once ciger surda dursun eti yiyemezdim ben. Tek yedigim et tavugun gogus kismiydi. O da sadece koyden yollananlardan olursa. Demekki vucutta etin cigerin vs.. vitaminlerinin deposu yokmus ki canim istiyo Yiyorum. Birde tatli da ayni seyi yasiyorum. Cayi kahveyi bile sekerli icemiyordum. Simdi de sekersiz icim almiyo kilolarin sebebi biraz da bu beslenme seklimin degismesi galiba. Insallah dogumdan sonra ozume donerim geri. Boyle gidersem nolur halim

Hayirli dogumlar diliyorum cnm ikizdi galiba degilmi senin dogum haberlerinide verirsin insallah. Sezeryanmi acaba

dönersin canım hiiççççç takma kiloları kafana ohhh ye iç keyfine bak :):) yarasın paşamıza :)

Aa,süperBu daha iyiymişgel bebişleri beraber büyütelimbulayım ben sana ev

Merhaba arkadaslar,benim
9.gunum beta degerim 840.25
11.gun beta 2401,
bugun 17.gunum 35400 cikti
3 tane 5.gun embriyosu konuldu sizce kaci tutmustur,lutfen tecrubelerinizi benimle paylasirmisiniz.tesekkurler..
Hayırlı olsun bence hepsi de tutmuş benim ikizdi 10.gun 300 çıkmıştı

Doktor baktirmana gerek yok 1 hafta sonra muayeneye gel dedi AMA benm icin rahat degil birde yuz ustu yatinca icimde korku oldu yarin son kez baktiriym dedm doktoruma demiycem zaten
Ayy,kıyamam ya.takıntı yapmışsın sen resmen.yapma böyle,pimpiriklenme.9 ay nasıl geçecek yoksa.öyle karnının üzerine yatmakla,ufak tefek durumlarla kolay kolay bişey olmaz evvelallah.gereksiz stress yaptırıyosun kendine.rahat ol,bebek tutana kadardı herşey.tuttuktan sonrası doğal akışında gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…