Canim kizmassan eger senden bi ricam olacak kayinvalideni sevmeye bilirsin ama Allahin vermis oldugu kusuru hor gorme kimin ne olacağını yalnız Allah bilirBen makyaj malzemesi koycam cantaya ama maşa hic aklima gelmedi hal kalirmi ki cnm bide sicakta kim yapacak bize o maşayi. Kaynanama asla yaptirtmam allah korusun biryerime basar kör gozuyle masus da yapar :) aman aman uzak dursun istemez zaten 2 gundur gicik bana bende takmiyorum
Ben makyaj malzemesi koycam cantaya ama maşa hic aklima gelmedi hal kalirmi ki cnm bide sicakta kim yapacak bize o maşayi. Kaynanama asla yaptirtmam allah korusun biryerime basar kör gozuyle masus da yapar :) aman aman uzak dursun istemez zaten 2 gundur gicik bana bende takmiyorum
Ya sen her yazılana ne bakıyosun,ona kaldıysa Allah korusun sakat bebek,engelli bebek,anomalili bebek diyede elli tane şey var.dediğim gibi böyle hassas devam eder,her söylenene kulak asarsan 9 ay geçmek bilmez.herkesin betası ilk seferde 100,ikincide 500 olcak diye bi kural yok.ilk oğlumda yaptırdığım beta hcg 0,53 tü benim.dr gebe değilsin demişti bana.ben inanmayıp bekleyip ikinciyi yaptırdığımda sonuç yükselmişti.velhasıl relax ol.herkese kulak verirsen içinden çıkamazsın bu işin...Birde dis gebelik kimyasal gebelik diye seyler yazilmis sitelerde onlari okudukca korkuyorum betam da dusuk 100-500 degil ya
Üçüzler geliyooooooMerhaba arkadaslar,benim
9.gunum beta degerim 840.25
11.gun beta 2401,
bugun 17.gunum 35400 cikti
3 tane 5.gun embriyosu konuldu sizce kaci tutmustur,lutfen tecrubelerinizi benimle paylasirmisiniz.tesekkurler..
10. Gün 156,12. Gün 368 ti sanırımCogul hamilelik yasayanlar rica etsem degerlerinizi yazarmisiniz?
Seni çok iyi anlıyorum,bana da iki dendiği halde son anda transfer anında emri vakiyle 3 koyulmuştu.3ü de tutarsa birini alırız bişey olmaz denmişti.bende bişey diyemedim tabi o durumda Allaha güç gider diye.ama uykularım kaçıyodu ya hepside tutarsa diye.dua etmedim desem yalan.hamdolsun iki tuttu da birine kıymak zorunda kalmadık ama düşünüyorum iki bile gereksizdi benim için.çünkü benim zaten bir oğlum var.biz 2. Bebeği istedik sadece.bu yaştan sonra iki bebek dayatma oldu biraz.dr lar sadece kendi başarılarını riske atmamsk için,hastanın şartlarını umursamadan davranıyolar bu konuda.hamdolsun tabi,şuan hangisini istemezdin deseler cvp veremem elbette.Raabim iki büyük mucizeye,emanetine layık gördü beni diyorum.sen de içini ferah tut.hakkında hayırlı neyse o olsun...Kizlarrr dua edin 2 olsun cumartesi kese gormeye gidicem Allahim 3 olmasinbundan 2 ay oncesine kadar hamile kalmak icin yalvariyodum simdide hepsi tutmamis olsun diye yalvariyorum Allahim sen ne buyuksun.
Aynen yaniiicanım bişeycik olmaz ye gitsin bunlar bana çok mantıklı gelmiyor ben 3-4 ay önce ne yediğimi hatırlamam bile ama millet nasılsa ciğer yedikten sonra elini nereye sürdüğünü bile hatırlıyorvalla geçen bi arkadaş şey dedi ben gül koklamıştım ondan oğlumun burnunda leke oldu dedi inan ki ben olsam hatırlamam olacağı varmış olmuş derim.. ciğer yeme gül koklama ziyarete gitme hepsi leke bırakırmış ben çok inanmıyorum açıkçası ye gitsin keyfini çıkar
Makyaj malzemesi olmazsa olmaz tabi,yapılır iki arada bi derede ama maşa biraz abartı geldi açıkcası.planlı doğum olduktan sonra evden çıkmadan yapılıpta gidilebilir bence.çünkü doğum sonrası yapacak biri yoksa krndimizin yapması imkansızBen makyaj malzemesi koycam cantaya ama maşa hic aklima gelmedi hal kalirmi ki cnm bide sicakta kim yapacak bize o maşayi. Kaynanama asla yaptirtmam allah korusun biryerime basar kör gozuyle masus da yapar :) aman aman uzak dursun istemez zaten 2 gundur gicik bana bende takmiyorum
Ben 4'er takım aldım3 er takım hastane çıkışı mı aldın canım ben 1 takım aldım sadece zaten içinde bir tulum bir de alt üst olmak üzere iki takım var haricen de ne olur ne olmaz diye bir tane de şapkalı bir tulum alıcam yanıma yeter diye düşünüyorum zaten mama derdi olmayacak insallah emerse kıyafetin kirlenme gibi bi derdi de olmaz diye düsündüm ama 2 si penye 1 i kalın olmak üzere 3 tane battaniye alıcam yanıma bebişim üşümesin diye :)
kızlarrr annemler yarın ankarada olacak inşallah... herşeyi bir arada bulup alışveriş yapabilecekleri yerlerin isimlerini ve adreslerini alabilirmiyim lütfen :) :) tabi ki bebek alışverişinden bahsediyorum kıyafet battaniye falan filan şeyler :)
Donersin merak etme. Benim icin dogumdan sonraya donmek malesef demek. Cinku ne guzel tatli manyagi ben tatli yemiyordum istahim azdi 8 aydir bir tane sivilcem yoktu yuzum guzellesmisti filan ama simdiden eskiler geri gelmeye basladi. yuzumu sivilce basti istahim aciliyir ve tValla bende sasiyorum kendime. Hamilelikten once ciger surda dursun eti yiyemezdim ben. Tek yedigim et tavugun gogus kismiydi. O da sadece koyden yollananlardan olursa. Demekki vucutta etin cigerin vs.. vitaminlerinin deposu yokmus ki canim istiyo Yiyorum. Birde tatli da ayni seyi yasiyorum. Cayi kahveyi bile sekerli icemiyordum. Simdi de sekersiz icim almiyokilolarin sebebi biraz da bu beslenme seklimin degismesi galiba. Insallah dogumdan sonra ozume donerim geri. Boyle gidersem nolur halim
Valla cok stresliyim 1 yildr bebisimiz olsn diye herseyi denedik olmadi en son tup bebek tedavisiyle pozitifi gordum allahima sukurler olsn herseyden korkuyorum yururken bile bi farkli yuruyorm annemler napiyorsn Bu nasil yuruyus der oldu dustu dusecek korkusu cok kotu bisey neyse son kez birazdan gidiym de kan veriymAyy,kıyamam ya.takıntı yapmışsın sen resmen.yapma böyle,pimpiriklenme.9 ay nasıl geçecek yoksa.öyle karnının üzerine yatmakla,ufak tefek durumlarla kolay kolay bişey olmaz evvelallah.gereksiz stress yaptırıyosun kendine.rahat ol,bebek tutana kadardı herşey.tuttuktan sonrası doğal akışında gider.
canım benim eltim de ciğeri yedikten sonra göbeğine dokunma kaşıma demişti,o an bebeğin neresi oradaysa leke orada olurmuşKizlar size bise sorcam... aslinda cevaplarinizi tahmin edebiliyorum ama icim rahatlasin istiyorum. b3n hamileligimden once hiiic agzima surmedigim seyleri yemeye basladim. Bizim buralarda aksamlari seyyar saticilar cikiyor meydana bogaz derdi yani... Yanlarindan arabayla gecsek burnuma kokuyo canim cekiyo herseyi. Mesele ciger.... bana herkes diyor ki sakin yeme bebekte leke olur filan dogum lekesi yani. Bugune kadar timlamadim batil seylere pek inanmiyorum ben. Ama eltimin kizinin bi cenesinde bide belinde kalcanin ustunde dogum lekeleri var. Eltim de niye yedin keske yemeseydin filan dedi. Bak ben yedim kizimda leke var seninde olur gor bak dedi. Ve ben bugun aksam kocaciga yine gidip yiyelim diycem. Olacagi varsa olmustur harbiden cok yedim canim cok cekti. Asli astari yoktur demi :/ birde gunduz konusulmustu vucut neye ihtiyac duyuyorsa insanin cni istiyo hakkaten hamilelikteN once yemedigim ne varsa istisnasiz hepsine aserdim resmen nasil yedim ve hala yiyorum bilmiyorum. onceden gordugumde kokusundan midem bulanan herseyi lop lop goturdummm
geçmiş olsun canım Allah şifa versinGünaydın kızlar hayırlı sabahlar. ..
Ben hasta oldum bogazlarim acıyor
Niye dusecek diye dusunuyorsun. Dusmeyek ki o. Allahin izniyle 9 ay boyunca senle o annesi merak etme. Olumsuzu dusunmek yok. Hep iyitarafindan bak. Iyi dusun iyi olsunValla cok stresliyim 1 yildr bebisimiz olsn diye herseyi denedik olmadi en son tup bebek tedavisiyle pozitifi gordum allahima sukurler olsn herseyden korkuyorum yururken bile bi farkli yuruyorm annemler napiyorsn Bu nasil yuruyus der oldu dustu dusecek korkusu cok kotu bisey neyse son kez birazdan gidiym de kan veriym
gunaydin. Gecmis olsun ya. Sen cok sik hastalaniyorsun galibaGünaydın kızlar hayırlı sabahlar. ..
Ben hasta oldum bogazlarim acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?