2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canim kizmassan eger senden bi ricam olacak kayinvalideni sevmeye bilirsin ama Allahin vermis oldugu kusuru hor gorme kimin ne olacağını yalnız Allah bilir

Al benden de o kadar kaynana bana gicik gidiyo. Gece gece sinir etti gene. Hastaneye gelmez sanirim. O kadar umursamaz ki dogum da umrunda olmaz diye dusunuyorum. Gelmesin zaten ya. Hiic geregi yok. gereksiz stres sebebi olur oralarda bana

Iyi geceler kizlar.. Allahim hepinize rahatlik guzel uykular versin insallah. Uyuyamayanlar guzeeel bi uyku ceksin gunlerdir 3 4 saatlik uykularla idare ediyorum bari bugun biraz fazla uyusaydim...

Birde dis gebelik kimyasal gebelik diye seyler yazilmis sitelerde onlari okudukca korkuyorum betam da dusuk 100-500 degil ya
Ya sen her yazılana ne bakıyosun,ona kaldıysa Allah korusun sakat bebek,engelli bebek,anomalili bebek diyede elli tane şey var.dediğim gibi böyle hassas devam eder,her söylenene kulak asarsan 9 ay geçmek bilmez.herkesin betası ilk seferde 100,ikincide 500 olcak diye bi kural yok.ilk oğlumda yaptırdığım beta hcg 0,53 tü benim.dr gebe değilsin demişti bana.ben inanmayıp bekleyip ikinciyi yaptırdığımda sonuç yükselmişti.velhasıl relax ol.herkese kulak verirsen içinden çıkamazsın bu işin...

Kizlarrr dua edin 2 olsun cumartesi kese gormeye gidicem Allahim 3 olmasin bundan 2 ay oncesine kadar hamile kalmak icin yalvariyodum simdide hepsi tutmamis olsun diye yalvariyorum Allahim sen ne buyuksun.
Seni çok iyi anlıyorum,bana da iki dendiği halde son anda transfer anında emri vakiyle 3 koyulmuştu.3ü de tutarsa birini alırız bişey olmaz denmişti.bende bişey diyemedim tabi o durumda Allaha güç gider diye.ama uykularım kaçıyodu ya hepside tutarsa diye.dua etmedim desem yalan.hamdolsun iki tuttu da birine kıymak zorunda kalmadık ama düşünüyorum iki bile gereksizdi benim için.çünkü benim zaten bir oğlum var.biz 2. Bebeği istedik sadece.bu yaştan sonra iki bebek dayatma oldu biraz.dr lar sadece kendi başarılarını riske atmamsk için,hastanın şartlarını umursamadan davranıyolar bu konuda.hamdolsun tabi,şuan hangisini istemezdin deseler cvp veremem elbette.Raabim iki büyük mucizeye,emanetine layık gördü beni diyorum.sen de içini ferah tut.hakkında hayırlı neyse o olsun...

Aynen yaniii

Makyaj malzemesi olmazsa olmaz tabi,yapılır iki arada bi derede ama maşa biraz abartı geldi açıkcası.planlı doğum olduktan sonra evden çıkmadan yapılıpta gidilebilir bence.çünkü doğum sonrası yapacak biri yoksa krndimizin yapması imkansız

Ben 4'er takım aldım

Donersin merak etme. Benim icin dogumdan sonraya donmek malesef demek. Cinku ne guzel tatli manyagi ben tatli yemiyordum istahim azdi 8 aydir bir tane sivilcem yoktu yuzum guzellesmisti filan ama simdiden eskiler geri gelmeye basladi. yuzumu sivilce basti istahim aciliyir ve t
tli yemeye basladim

Valla cok stresliyim 1 yildr bebisimiz olsn diye herseyi denedik olmadi en son tup bebek tedavisiyle pozitifi gordum allahima sukurler olsn herseyden korkuyorum yururken bile bi farkli yuruyorm annemler napiyorsn Bu nasil yuruyus der oldu dustu dusecek korkusu cok kotu bisey neyse son kez birazdan gidiym de kan veriym

[QUOTE="omertcan, post: 40504451, member: 638504çoc'er takım aldım[/QUOTE]

4 tane mi :) canim sen trcrubelisin bence bi cocugun vardi bilirsin lazim olacak ki almissin bende mi alsam 1 takim daha... Alt ust pijama takimi cok aldim ama hastane cikisi sadece 1 tane aldim napiimmm ben simdi ???

günaydın canlarrbizim de bugün kontrolümüz var,bakalım doktor teyzemiz ne söylicekinşallah prensesimin keyfi yerindedir
canım benim eltim de ciğeri yedikten sonra göbeğine dokunma kaşıma demişti,o an bebeğin neresi oradaysa leke orada olurmuşhurafe de olsa insan tereddütte kalıyor işte

Niye dusecek diye dusunuyorsun. Dusmeyek ki o. Allahin izniyle 9 ay boyunca senle o annesi merak etme. Olumsuzu dusunmek yok. Hep iyitarafindan bak. Iyi dusun iyi olsun
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar. ..
Ben hasta oldum bogazlarim acıyor
gunaydin. Gecmis olsun ya. Sen cok sik hastalaniyorsun galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…