2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Tesekkurler cevabin icin canim 2.denemem oldugu icin 3 tane konulsun istedim cok sukur tuttu cmtsi belli olucak keseleri insaAllah ikidir dua edin 3 tane olursa cok zor olur benim icin hemde erken dogum riski var bebeklerinin hepsini kaybeden var,Allahim korusun.

günaydın güzel anne adayları. ya kızlar ben hala kendime bir doktor bulamadım bir terslik olduğunda işyerimdeki doktorlara danışıyorum ama takipte olduğum bir doktor yok hala... istanbul güngören hastanesinde bildiğiniz iyi bir doktor varmı yada o civarda güzel bir hastane önerebilecek varmı acaba her hafta farklı bir doktora gitmektende sıkıldım artık ....

ciğer mi leke yapıyormuş??
benim doktorum bizat önerdi ciğer ve dalak ye ki kan olsun diye. yalan dolan inanma öyle batıl şeylere...

Niye dusecek diye dusunuyorsun. Dusmeyek ki o. Allahin izniyle 9 ay boyunca senle o annesi merak etme. Olumsuzu dusunmek yok. Hep iyitarafindan bak. Iyi dusun iyi olsun
gunaydin. Gecmis olsun ya. Sen cok sik hastalaniyorsun galiba
Baktrdm betahcg ye 2 Kat artmis 150.20 olmus artik baktrmiycam haftya zaten doktora gtcem kese gorurum insallah ozamana kadar 1500 olur allahn izniyle

canım istanbul yolu tarafına giderlerse zaten babymall ve ebebek yanyana ikisine de uğrayabilirler.

Ciger yemeee canim doktorun soylemedimi sakatat ve turevleri yasak cigerde dahil a vitamini zehirlenmesi yapabiliyo ben hic yemedim canim cekse bile

Günaydın canım
İstanbul yolu üzerinde çiftlik kavşağından sonra bymall var
A city avm gelmeden büyük makro marketin üst katı
Çok büyük ve a dan z ye herşey var
bizde çoğunlukla oradan aldık

Allah korusun,o risk ikiz gebelikte de var,az da olsa tek gebeliklerde dahi var.yeterki rabbim böyle sınav etmesin kimseyi.zaten 3'ü tutsada birini fetal redüksüyonla sonlandırıyolar.Allah kalbine göre versin inşallah,her zaman hakkında hayırlısını dile.ama senin gönlündekiyle Allahın nasibi bir olmazsada üzülme,vardır bir bildiği diyerek şükrekmek gerek.iki koydurup biri tekrar bölündüğü için biri çift yumurta ikizi olmaz üzere 3'üz bekleyen arkadaşlar var burda.yada tek koydurup ikiye bölündüğü için ikiz bekleyenler.biz naparsak yapalım,nasip neyse o...

kızlar sürekli patates çuvalı gibi olmaktan bıktım usandım ya imdat diye bağırasım var hoplayıp zıplamak hareket etmek istiyorum
Zaman geçmek bilmiyor artık,Aynısını akşam ben dedim eşime tosbağa gibi sırt üstü yatsam yardımsız kalkamıyorum,koltuktan kalkmak için arkamdan eşim iteliyor,sağa sola yalpalayarak yürüyorum bide demesinmiki bebekler doğunca sakinleştirici kullanmam lazım diye!şöyle bi baktım,baktım...pes dedim yaa,ne kadar bencilsin,daha şimdiden kendi duyacağın rahatsızlığın önlemini nasıl alırım diye düşünüyosun.ben napim o zaman dedim?daha 6. Ayda ben olmaktan çıktım,afedersin tuvalette popomu zor kuruluyorum,eğilip çorapımı giyerken kan beynime toplanıyo,bide doğurucam,bide bakımları,eğitimleri vs...öylece odada bırakıp çıktım onu.bu kadarı da olmaz ya,hakikaten Rabbim anneliği erkeklere vereymiş ortalık kimsesiz çocuktan geçilmezmiş bence

Dogru soyluyosun arkadasim,İnsaAllah hakkimizda hayirlisi demekden baska caremiz yok..

[QUOTE="omertcan, post: 40504451, member: 638504çoc'er takım aldım

4 tane mi :) canim sen trcrubelisin bence bi cocugun vardi bilirsin lazim olacak ki almissin bende mi alsam 1 takim daha... Alt ust pijama takimi cok aldim ama hastane cikisi sadece 1 tane aldim napiimmm ben simdi ???[/QUOTE]
Hastane çıkışı olması farz değil zaten,oğlumda 1 almıştım,daha ilk gün batırmıştı,sonra normal tulum vs giydirmiştik.ben birer taneyi taburcu gününe saklıycam.birer tane 8'li(battaniye dahil),ikişer tane 6'lı,birer tanede 3'lü aldım,hemsi tamtakım hastane çıkışı değil yani.ama renk ve desen bakımından birbirinin devamı gibiler.aynı marka hepsi.pijama vs dense böyle olsun istedim,daha naturel,daha yenidoğana uygun diye düşündüm.tabi yedek nolur nolmaz diye tedbir alıcam yine,çünkü erkek bebek dikkatten kaçarsa altını her altını açmada hem kendini hem anneyi çişliyo,bide o ilk günkü kaka çok fena,taşıyo bezden bazen,yada bulaşıyo.sen aldığın pijamaları uygun ve yeterli buluyosan alma ama mümkünse bi takım daha alsan taburcu günü için mesela hoş olur.birini doğumda giyer birini attaaa giderken :)))

Allah iyiliğini versin... Sakin ol,iyi düşün.yürümek,yatmak,kalkmak,öksürmek,hapşırmak bunlar bebeğe zarar veren şeyler değil.sen rahatla,rahat ol ki bebişe daha fazla stress hormonu gitmesin.

geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Sağol canım amin
Niye dusecek diye dusunuyorsun. Dusmeyek ki o. Allahin izniyle 9 ay boyunca senle o annesi merak etme. Olumsuzu dusunmek yok. Hep iyitarafindan bak. Iyi dusun iyi olsun
gunaydin. Gecmis olsun ya. Sen cok sik hastalaniyorsun galiba
Sağol canım
Aslında suç istedim, akşam soğuk süt içtim o dokundu

Günaydın kızlar evde temizlik var kadın nereye düştüm der gibi artık hiçbişey yapamıyorum yuvarlaniyorum resmen neyseki ikiz gebelik deyince normal dedi Türk kadını temizlikciden önce temizlik yapandir ama bu evde olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…