- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
Tesekkurler cevabin icin canim 2.denemem oldugu icin 3 tane konulsun istedim cok sukur tuttu cmtsi belli olucak keseleri insaAllah ikidir dua edin 3 tane olursa cok zor olur benim icin hemde erken dogum riski var bebeklerinin hepsini kaybeden var,Allahim korusun.Seni çok iyi anlıyorum,bana da iki dendiği halde son anda transfer anında emri vakiyle 3 koyulmuştu.3ü de tutarsa birini alırız bişey olmaz denmişti.bende bişey diyemedim tabi o durumda Allaha güç gider diye.ama uykularım kaçıyodu ya hepside tutarsa diye.dua etmedim desem yalan.hamdolsun iki tuttu da birine kıymak zorunda kalmadık ama düşünüyorum iki bile gereksizdi benim için.çünkü benim zaten bir oğlum var.biz 2. Bebeği istedik sadece.bu yaştan sonra iki bebek dayatma oldu biraz.dr lar sadece kendi başarılarını riske atmamsk için,hastanın şartlarını umursamadan davranıyolar bu konuda.hamdolsun tabi,şuan hangisini istemezdin deseler cvp veremem elbette.Raabim iki büyük mucizeye,emanetine layık gördü beni diyorum.sen de içini ferah tut.hakkında hayırlı neyse o olsun...
ciğer mi leke yapıyormuş??Kizlar size bise sorcam... aslinda cevaplarinizi tahmin edebiliyorum ama icim rahatlasin istiyorum. b3n hamileligimden once hiiic agzima surmedigim seyleri yemeye basladim. Bizim buralarda aksamlari seyyar saticilar cikiyor meydana bogaz derdi yani... Yanlarindan arabayla gecsek burnuma kokuyo canim cekiyo herseyi. Mesele ciger.... bana herkes diyor ki sakin yeme bebekte leke olur filan dogum lekesi yani. Bugune kadar timlamadim batil seylere pek inanmiyorum ben. Ama eltimin kizinin bi cenesinde bide belinde kalcanin ustunde dogum lekeleri var. Eltim de niye yedin keske yemeseydin filan dedi. Bak ben yedim kizimda leke var seninde olur gor bak dedi. Ve ben bugun aksam kocaciga yine gidip yiyelim diycem. Olacagi varsa olmustur harbiden cok yedim canim cok cekti. Asli astari yoktur demi :/ birde gunduz konusulmustu vucut neye ihtiyac duyuyorsa insanin cni istiyo hakkaten hamilelikteN once yemedigim ne varsa istisnasiz hepsine aserdim resmen nasil yedim ve hala yiyorum bilmiyorum. onceden gordugumde kokusundan midem bulanan herseyi lop lop goturdummm
Baktrdm betahcg ye 2 Kat artmis 150.20 olmus artik baktrmiycam haftya zaten doktora gtcem kese gorurum insallah ozamana kadar 1500 olur allahn izniyleNiye dusecek diye dusunuyorsun. Dusmeyek ki o. Allahin izniyle 9 ay boyunca senle o annesi merak etme. Olumsuzu dusunmek yok. Hep iyitarafindan bak. Iyi dusun iyi olsun
gunaydin. Gecmis olsun ya. Sen cok sik hastalaniyorsun galiba
canım istanbul yolu tarafına giderlerse zaten babymall ve ebebek yanyana ikisine de uğrayabilirler.kızlarrr annemler yarın ankarada olacak inşallah... herşeyi bir arada bulup alışveriş yapabilecekleri yerlerin isimlerini ve adreslerini alabilirmiyim lütfen :) :) tabi ki bebek alışverişinden bahsediyorum kıyafet battaniye falan filan şeyler :)
Ciger yemeee canim doktorun soylemedimi sakatat ve turevleri yasak cigerde dahil a vitamini zehirlenmesi yapabiliyo ben hic yemedim canim cekse bileKizlar size bise sorcam... aslinda cevaplarinizi tahmin edebiliyorum ama icim rahatlasin istiyorum. b3n hamileligimden once hiiic agzima surmedigim seyleri yemeye basladim. Bizim buralarda aksamlari seyyar saticilar cikiyor meydana bogaz derdi yani... Yanlarindan arabayla gecsek burnuma kokuyo canim cekiyo herseyi. Mesele ciger.... bana herkes diyor ki sakin yeme bebekte leke olur filan dogum lekesi yani. Bugune kadar timlamadim batil seylere pek inanmiyorum ben. Ama eltimin kizinin bi cenesinde bide belinde kalcanin ustunde dogum lekeleri var. Eltim de niye yedin keske yemeseydin filan dedi. Bak ben yedim kizimda leke var seninde olur gor bak dedi. Ve ben bugun aksam kocaciga yine gidip yiyelim diycem. Olacagi varsa olmustur harbiden cok yedim canim cok cekti. Asli astari yoktur demi :/ birde gunduz konusulmustu vucut neye ihtiyac duyuyorsa insanin cni istiyo hakkaten hamilelikteN once yemedigim ne varsa istisnasiz hepsine aserdim resmen nasil yedim ve hala yiyorum bilmiyorum. onceden gordugumde kokusundan midem bulanan herseyi lop lop goturdummm
evet canım yazdım da en bilinenleri babymall ve ebebek onun dışında bebeğim var toker şu bu birsürü yer var ama en çok dediğim gibi o ikisinde bulunur bizat mağazasından...melina1983 ya sormalı bunu
Günaydın canımkızlarrr annemler yarın ankarada olacak inşallah... herşeyi bir arada bulup alışveriş yapabilecekleri yerlerin isimlerini ve adreslerini alabilirmiyim lütfen :) :) tabi ki bebek alışverişinden bahsediyorum kıyafet battaniye falan filan şeyler :)
Allah korusun,o risk ikiz gebelikte de var,az da olsa tek gebeliklerde dahi var.yeterki rabbim böyle sınav etmesin kimseyi.zaten 3'ü tutsada birini fetal redüksüyonla sonlandırıyolar.Allah kalbine göre versin inşallah,her zaman hakkında hayırlısını dile.ama senin gönlündekiyle Allahın nasibi bir olmazsada üzülme,vardır bir bildiği diyerek şükrekmek gerek.iki koydurup biri tekrar bölündüğü için biri çift yumurta ikizi olmaz üzere 3'üz bekleyen arkadaşlar var burda.yada tek koydurup ikiye bölündüğü için ikiz bekleyenler.biz naparsak yapalım,nasip neyse o...Tesekkurler cevabin icin canim 2.denemem oldugu icin 3 tane konulsun istedim cok sukur tuttu cmtsi belli olucak keseleri insaAllah ikidir dua edin 3 tane olursa cok zor olur benim icin hemde erken dogum riski var bebeklerinin hepsini kaybeden var,Allahim korusun.
Günaydın canımGünaydın kızlar hayırlı sabahlar. ..
Ben hasta oldum bogazlarim acıyor
Zaman geçmek bilmiyor artık,Aynısını akşam ben dedim eşimekızlar sürekli patates çuvalı gibi olmaktan bıktım usandım ya imdat diye bağırasım var hoplayıp zıplamak hareket etmek istiyorum
Dogru soyluyosun arkadasim,İnsaAllah hakkimizda hayirlisi demekden baska caremiz yok..Allah korusun,o risk ikiz gebelikte de var,az da olsa tek gebeliklerde dahi var.yeterki rabbim böyle sınav etmesin kimseyi.zaten 3'ü tutsada birini fetal redüksüyonla sonlandırıyolar.Allah kalbine göre versin inşallah,her zaman hakkında hayırlısını dile.ama senin gönlündekiyle Allahın nasibi bir olmazsada üzülme,vardır bir bildiği diyerek şükrekmek gerek.iki koydurup biri tekrar bölündüğü için biri çift yumurta ikizi olmaz üzere 3'üz bekleyen arkadaşlar var burda.yada tek koydurup ikiye bölündüğü için ikiz bekleyenler.biz naparsak yapalım,nasip neyse o...
[QUOTE="omertcan, post: 40504451, member: 638504çoc'er takım aldım
Valla cok stresliyim 1 yildr bebisimiz olsn diye herseyi denedik olmadi en son tup bebek tedavisiyle pozitifi gordum allahima sukurler olsn herseyden korkuyorum yururken bile bi farkli yuruyorm annemler napiyorsn Bu nasil yuruyus der oldu dustu dusecek korkusu cok kotu bisey neyse son kez birazdan gidiym de kan veriym
Sağol canım amingeçmiş olsun canım Allah şifa versin
Sağol canımNiye dusecek diye dusunuyorsun. Dusmeyek ki o. Allahin izniyle 9 ay boyunca senle o annesi merak etme. Olumsuzu dusunmek yok. Hep iyitarafindan bak. Iyi dusun iyi olsun
gunaydin. Gecmis olsun ya. Sen cok sik hastalaniyorsun galiba
Sağol canım dikkat edin valla hiç çekilmiyor habire nane limon içiyorumGünaydın canım
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?