- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
hakikaten lafa bak ya. al etrafında ilk bulduğun sert cismi kafasına fırlat yani bariz kaşınmış.Zaman geçmek bilmiyor artık,Aynısını akşam ben dedim eşimetosbağa gibi sırt üstü yatsam yardımsız kalkamıyorum,koltuktan kalkmak için arkamdan eşim iteliyor,sağa sola yalpalayarak yürüyorum bide demesinmiki bebekler doğunca sakinleştirici kullanmam lazım diye!şöyle bi baktım,baktım... pes dedim yaa,ne kadar bencilsin,daha şimdiden kendi duyacağın rahatsızlığın önlemini nasıl alırım diye düşünüyosun.ben napim o zaman dedim?daha 6. Ayda ben olmaktan çıktım,afedersin tuvalette popomu zor kuruluyorum,eğilip çorapımı giyerken kan beynime toplanıyo,bide doğurucam,bide bakımları,eğitimleri vs...öylece odada bırakıp çıktım onu.bu kadarı da olmaz ya,hakikaten Rabbim anneliği erkeklere vereymiş ortalık kimsesiz çocuktan geçilmezmiş bence
uykusuzluktan başın ağrıyordur. uyuyabiliyorsan gündüz uyu canım ya da su falan iç biraz baş ağrını geçirir belki...Gunaydin kizlar yok uyuyamiyorum butun gece don oyle don boyle basim agriyor simdide
Valla fayda etceğini bilsem vurayım kafasına ama ne değişecek sonrasında?daha şimdiden evdeki cümbüşü düşünerek rahatsız olabiliyo,duyacağı seslerle uykusunun kaçacağını hesap edebiliyo.ben canımın derdindeyken o totosunun keyfini düşünebiliyo.insan böyle düşünse bile bunu dile getirmekten haya eder,halime bakıp biraz utanır.dediğin gibi acıkıpta doydum diye kalkamıyorum sofradan,bi kase çorba gırtlağıma kadar şişiriyo.yemem lazım diyip devam edincede davul gibi şişip geriliyorum.offff... Dedimki o zaman sen bi iki sene annenlerde idare et,ben bebekleri bi kaç yaşına getirince görüşürüz!yok artık diyo bide ciddi dermişim gibihakikaten lafa bak ya. al etrafında ilk bulduğun sert cismi kafasına fırlat yani bariz kaşınmış.
aynen dediğin gibi insan çorabını giyemiyor. duşa giriyorum eğilip bacaklarımı sabunlayamıyorum resmen bacaklarımı kendime çekip de sabunlamaya çalışıyorum. yatsan olmuyor otursan olmuyor. yemek yiyorsun olmuyor aç dursan hiç olmuyor. Allah gücümüzü arttırsın valla ama çok pis bunalıma giresim var.
bu arada özgü namal hipnozla doğum yapmış. beni de şimdi hipnoza soksunlar doğum sonrası uyandırsınlar olmaz mı :)
Evet uykusuzluktan sanirim baslarda ne guzel uyuyodum yok simdi uyku falan kasik agrin oluyormu melina benim oluyo sol tarafli gece ozellikleuykusuzluktan başın ağrıyordur. uyuyabiliyorsan gündüz uyu canım ya da su falan iç biraz baş ağrını geçirir belki...
kızlar sürekli patates çuvalı gibi olmaktan bıktım usandım ya imdat diye bağırasım var hoplayıp zıplamak hareket etmek istiyorum
Zaman geçmek bilmiyor artık,Aynısını akşam ben dedim eşimetosbağa gibi sırt üstü yatsam yardımsız kalkamıyorum,koltuktan kalkmak için arkamdan eşim iteliyor,sağa sola yalpalayarak yürüyorum bide demesinmiki bebekler doğunca sakinleştirici kullanmam lazım diye!şöyle bi baktım,baktım... pes dedim yaa,ne kadar bencilsin,daha şimdiden kendi duyacağın rahatsızlığın önlemini nasıl alırım diye düşünüyosun.ben napim o zaman dedim?daha 6. Ayda ben olmaktan çıktım,afedersin tuvalette popomu zor kuruluyorum,eğilip çorapımı giyerken kan beynime toplanıyo,bide doğurucam,bide bakımları,eğitimleri vs...öylece odada bırakıp çıktım onu.bu kadarı da olmaz ya,hakikaten Rabbim anneliği erkeklere vereymiş ortalık kimsesiz çocuktan geçilmezmiş bence
Amin canım,cümlemiz için.Ayy çok zor canım, daha da haftaların çok var. Allah kolaylık versin.
Bol bol ayetel kürsi ve fatiha oku canım,dün anlatıyodu hoca.doğuma giderken çok faydalıymış.Allah kurtarsın,sağ salim kucakla,hemencecik besle bebişlerini inşallah.bize duayı unutma.Bu arada cocuklarim karnimda son gunum.insallah yarin bu saatlerde elimde olacaklar.sabahtan beri surekli agliyorum.psikolojim allak bullak.cok degisik duygulardayim yaa
hakikaten lafa bak ya. al etrafında ilk bulduğun sert cismi kafasına fırlat yani bariz kaşınmış.
aynen dediğin gibi insan çorabını giyemiyor. duşa giriyorum eğilip bacaklarımı sabunlayamıyorum resmen bacaklarımı kendime çekip de sabunlamaya çalışıyorum. yatsan olmuyor otursan olmuyor. yemek yiyorsun olmuyor aç dursan hiç olmuyor. Allah gücümüzü arttırsın valla ama çok pis bunalıma giresim var.
bu arada özgü namal hipnozla doğum yapmış. beni de şimdi hipnoza soksunlar doğum sonrası uyandırsınlar olmaz mı :)
Ozlem ruya merve hasibe birde filize ekstra var mi baska?ya ben hepiniz icin dua edecegim de ozellikle isim vermek isteyenler versin.
ElifOzlem ruya merve hasibe birde filize ekstra var mi baska?ya ben hepiniz icin dua edecegim de ozellikle isim vermek isteyenler versin.
Inan suan bende duygulandim cok sukur bize bugunleri gosteren rabbimize darisi vakti zamaniyla basimiza insallah ağrısız sizisiz kuzucuklari kucagina almani nasip etsin rabbim.yasin suresinin son iki ayeti ile insikak suresini bugunden itibaren cookkca okuBu arada cocuklarim karnimda son gunum.insallah yarin bu saatlerde elimde olacaklar.sabahtan beri surekli agliyorum.psikolojim allak bullak.cok degisik duygulardayim yaa
Hastane çıkışı olması farz değil zaten,oğlumda 1 almıştım,daha ilk gün batırmıştı,sonra normal tulum vs giydirmiştik.ben birer taneyi taburcu gününe saklıycam.birer tane 8'li(battaniye dahil),ikişer tane 6'lı,birer tanede 3'lü aldım,hemsi tamtakım hastane çıkışı değil yani.ama renk ve desen bakımından birbirinin devamı gibiler.aynı marka hepsi.pijama vs dense böyle olsun istedim,daha naturel,daha yenidoğana uygun diye düşündüm.tabi yedek nolur nolmaz diye tedbir alıcam yine,çünkü erkek bebek dikkatten kaçarsa altını her altını açmada hem kendini hem anneyi çişliyo,bide o ilk günkü kaka çok fena,taşıyo bezden bazen,yada bulaşıyo.sen aldığın pijamaları uygun ve yeterli buluyosan alma ama mümkünse bi takım daha alsan taburcu günü için mesela hoş olur.birini doğumda giyer birini attaaa giderken :)))[/QUOTE]4 tane mi :) canim sen trcrubelisin bence bi cocugun vardi bilirsin lazim olacak ki almissin bende mi alsam 1 takim daha... Alt ust pijama takimi cok aldim ama hastane cikisi sadece 1 tane aldim napiimmm ben simdi ???
Bu arada cocuklarim karnimda son gunum.insallah yarin bu saatlerde elimde olacaklar.sabahtan beri surekli agliyorum.psikolojim allak bullak.cok degisik duygulardayim yaa
Ayy öyle deme şükret haline keşke bende sürekli patates çuvalı gibi hissetsem razıyım.Ağrım okadar sert ki sürekli ağlamak istiyorumkızlar sürekli patates çuvalı gibi olmaktan bıktım usandım ya imdat diye bağırasım var hoplayıp zıplamak hareket etmek istiyorum
Canim yaaa kor degil lafin gelisi soyledim ben dalga gecmedim asla gecmemde dogru soyluyorsun ama yanlis anlayan arkadaslar varsa uzurdilerim saka yapiym derken k.k. olduCanim kizmassan eger senden bi ricam olacak kayinvalideni sevmeye bilirsin ama Allahin vermis oldugu kusuru hor gorme kimin ne olacağını yalnız Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?