- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
ben bu ara öyle kendimden geçmişim ki pek takmıyorum eşimi. ben bu haldeyim mesela adam hala oyun oynama derdinde. benimle oyun pazarlığı yapıyor. çok önemsemiyorum artık. çok cinlerimi tepeme çıkartmadığı sürece sesimi çıkartmayacağım herhalde çünkü hiç gücüm yok.Valla fayda etceğini bilsem vurayım kafasına ama ne değişecek sonrasında?daha şimdiden evdeki cümbüşü düşünerek rahatsız olabiliyo,duyacağı seslerle uykusunun kaçacağını hesap edebiliyo.ben canımın derdindeyken o totosunun keyfini düşünebiliyo.insan böyle düşünse bile bunu dile getirmekten haya eder,halime bakıp biraz utanır.dediğin gibi acıkıpta doydum diye kalkamıyorum sofradan,bi kase çorba gırtlağıma kadar şişiriyo.yemem lazım diyip devam edincede davul gibi şişip geriliyorum.offff... Dedimki o zaman sen bi iki sene annenlerde idare et,ben bebekleri bi kaç yaşına getirince görüşürüz!yok artık diyo bide ciddi dermişim gibiŞeytan diyo hiç elletme bebekleri doğunca.hipnozla doğum neymiş ya,insan o anı yaşamak ister bence.ama doğuma kadar olan süreç için fena fikir değil
Benim yanimda olcakmis hatta hastanede beraber kalcakmisiz ilk cocuk bakamazmisim hatta biz ayni evde oturyoruz cnm 2 senedir :)Al benden de o kadar kaynana bana gicik gidiyo. Gece gece sinir etti gene. Hastaneye gelmez sanirim. O kadar umursamaz ki dogum da umrunda olmaz diye dusunuyorum. Gelmesin zaten ya. Hiic geregi yok. gereksiz stres sebebi olur oralarda bana
herhalde tek ağrımın olmadığı yer kasıklarımEvet uykusuzluktan sanirim baslarda ne guzel uyuyodum yok simdi uyku falan kasik agrin oluyormu melina benim oluyo sol tarafli gece ozellikle
yok canım dediğin gibi mümkün değil de şu halimle hayal işte benimkisi... bunaltı geliyor otur yat iki adım yürü yorul portatif karnım olsaydı da keşke çıkarıp iki zıplayıp geri taksaydım diyorumBen de öyleyim canım yaason günlerde ağrılar acılar çok arttı. Dediğin gibi bazen çok enerjik oluyorum hoplayıp zıplamak istiyorum ama çok kısa sürüyor Senin ikiz olduğu için daha zor tabiki. Allah hepimize kolaylık versin.
Ameliyattan sonra IVF hemşirem ile görüştüm dogum için sorularıma patlamaya hazır bomba durumundasın,çok dikkatli olmak gerek ama zamanında gelirse 1 haziran gibi alırız dedi.o yüzden ameliyat agrım ve hayırlı doğum için özellikle istiyorum.. şükriye :)Ozlem ruya merve hasibe birde filize ekstra var mi baska?ya ben hepiniz icin dua edecegim de ozellikle isim vermek isteyenler versin.
Hayirlisiyla git gel cnm guzel haberlerini bekliyoruzGünaydın canım kader arkadaşlarım :) ağrıyan popişle kızımın kontrolüne gideceğiz dilerim hersey yolundadırdua edin bize:) yalnız annemden çok sizden dua ister oldum çünkü herseyimi annemden daha çok biliyorsunuz♥
ay canım benim yaa ağla belki rahatlarsın sonra çok ağlamaya vaktin olmayabilir de... Allah yardımcın olsun senin ve bebeklerinin. İnşallah her şey yolunda gider, sağlıkla doğarlar sen de hemen toparlarsın inşallah...Bu arada cocuklarim karnimda son gunum.insallah yarin bu saatlerde elimde olacaklar.sabahtan beri surekli agliyorum.psikolojim allak bullak.cok degisik duygulardayim yaa
yok halime şükür tabi Allah beterinden saklasın ama benim de her gün başka bir yerimde bir şey çıkıyor canım yaa. ağlamak istemiyorum çok darlanmadıkça. bak daha geçen hafta bir gün boyu ne yemek yiyebildim ne su içebildim 39 derece ateşle yattım. meğersem ağır bir bağırsak enfeksiyonu geçiriyormuşum nasıl oldu onu da anlamadım doğru düzgün dışarıdan da yemiyorum. 4 gündür de habire haşlanmış patates yiyorum günde 4-5 tane falan ilaçlar da kullanıyorum ama hala bağırsaklarım düzelmediAyy öyle deme şükret haline keşke bende sürekli patates çuvalı gibi hissetsem razıyım.Ağrım okadar sert ki sürekli ağlamak istiyorum
Rabbim cümlemize şifa versin,katlanma kuvveti versin inşaallah.antibiyotik verdiler,günde 4 defa içmem için parol ama onun da pek faydası yok gibi.Bana doktorum kabız olma ama ishal kesinlikle olma demişti.çünkü ishal asitli oldugu için çok yakar.sen beni gör tuvaletten çıktıktan sonra oturma banyosu yapıyorum ve yataga zor atıyorum kendimi dizlerimin titremesindenyok halime şükür tabi Allah beterinden saklasın ama benim de her gün başka bir yerimde bir şey çıkıyor canım yaa. ağlamak istemiyorum çok darlanmadıkça. bak daha geçen hafta bir gün boyu ne yemek yiyebildim ne su içebildim 39 derece ateşle yattım. meğersem ağır bir bağırsak enfeksiyonu geçiriyormuşum nasıl oldu onu da anlamadım doğru düzgün dışarıdan da yemiyorum. 4 gündür de habire haşlanmış patates yiyorum günde 4-5 tane falan ilaçlar da kullanıyorum ama hala bağırsaklarım düzelmediartık bir yerden sonra acı çekmeye başlıyorsun ben hiç kabız olmam hep ishal olurum diye hep çevremdekiler bana özenir ama daha iyi değil daha kötü diyebilirim çok rahat elden ayaktan kesiliyorsun öyle bir halsiz bırakıyor ki seni...
yani benim isyanım bu genel halime hastalıklara ve fiziksel sıkıntılara. geçsin de bugünler normal halime döneyim diye hayal kuruyorum
sana ağrı kesici falan bir şey verdiler mi ?
Herşey yolunda imiş haftasına uyumlu gidiyor.1 hazirandan itibaren her an alabiliriz dedi.15 günde bir gidecegiz bundan sonra,hayırlısı olsun artıkHayirlisiyla git gel cnm guzel haberlerini bekliyoruz
Benim içinde dua et kız bebişi olsun de hayırlısıyla doğsun meleğin inş adım eylül canımOzlem ruya merve hasibe birde filize ekstra var mi baska?ya ben hepiniz icin dua edecegim de ozellikle isim vermek isteyenler versin.
yok canım dediğin gibi mümkün değil de şu halimle hayal işte benimkisi... bunaltı geliyor otur yat iki adım yürü yorul portatif karnım olsaydı da keşke çıkarıp iki zıplayıp geri taksaydım diyorumsaçma sapan düşünceler gelmeye başladı. hamilelik depresyonu yerine bana da deli deli haller geliyor sanırım
Ayy çok heyecanlı yaa inş çok güzel bir doğum geçirirsin.. Duana ayse diye eklersen sevinirimBu arada cocuklarim karnimda son gunum.insallah yarin bu saatlerde elimde olacaklar.sabahtan beri surekli agliyorum.psikolojim allak bullak.cok degisik duygulardayim yaa
Rabbim cümlemize şifa versin,katlanma kuvveti versin inşaallah.antibiyotik verdiler,günde 4 defa içmem için parol ama onun da pek faydası yok gibi.Bana doktorum kabız olma ama ishal kesinlikle olma demişti.çünkü ishal asitli oldugu için çok yakar.sen beni gör tuvaletten çıktıktan sonra oturma banyosu yapıyorum ve yataga zor atıyorum kendimi dizlerimin titremesindenALLAH'ım düşmanımın başına vermesin,sizlerde dikkat edin kendinize....
Aminnn canım benim.Etrafımda herkes doğurda sende rahatla bizde diyorlarAyy canım benim, tekrar çok geçmiş olsun. Sen bizlerden daha çok çekiyorsun. Hem canınla uğraşıyorsun, bir yandan ağırlaşıyorsun. Allah kolay doğumla ve sağlıkla evladını kucağına alarak mükafatlandırsın seni inşallah.
GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM. İNŞALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN :)Bu arada cocuklarim karnimda son gunum.insallah yarin bu saatlerde elimde olacaklar.sabahtan beri surekli agliyorum.psikolojim allak bullak.cok degisik duygulardayim yaa
Aminnn canım benim.Etrafımda herkes doğurda sende rahatla bizde diyorlarsen nasılsın bu arada canım
ayy canım benim yaa Allahım yardım etsin sana, inşallah kolay bir doğum olurBu arada cocuklarim karnimda son gunum.insallah yarin bu saatlerde elimde olacaklar.sabahtan beri surekli agliyorum.psikolojim allak bullak.cok degisik duygulardayim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?