2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ben bu ara öyle kendimden geçmişim ki pek takmıyorum eşimi. ben bu haldeyim mesela adam hala oyun oynama derdinde. benimle oyun pazarlığı yapıyor. çok önemsemiyorum artık. çok cinlerimi tepeme çıkartmadığı sürece sesimi çıkartmayacağım herhalde çünkü hiç gücüm yok.
hehehe iyi demişsin sen annenlerde idare et diye. ona da bozulmuştur şimdi.
doğuma kadar en azından hipnoz olabilir. doğum anında uyandırırlar

Al benden de o kadar kaynana bana gicik gidiyo. Gece gece sinir etti gene. Hastaneye gelmez sanirim. O kadar umursamaz ki dogum da umrunda olmaz diye dusunuyorum. Gelmesin zaten ya. Hiic geregi yok. gereksiz stres sebebi olur oralarda bana
Benim yanimda olcakmis hatta hastanede beraber kalcakmisiz ilk cocuk bakamazmisim hatta biz ayni evde oturyoruz cnm 2 senedir :)

Evet uykusuzluktan sanirim baslarda ne guzel uyuyodum yok simdi uyku falan kasik agrin oluyormu melina benim oluyo sol tarafli gece ozellikle
herhalde tek ağrımın olmadığı yer kasıklarım ama şöyle alttaki bebeğin baskılarını direkt vajinamda hissediyorum. gerçi iki gündür kendisi değişik pozisyonlar deniyor da bakalım neye karar verecek diye bekliyorum
kasıkta yok ama kaburgalarımda makatta karnımın çeşitli yerlerinde çok ağrım oluyor günün çeşitli saatlerinde... özellikle akşamları çok keyifsiz artık en çok sıkıntının biriktiği saat herhalde

yok canım dediğin gibi mümkün değil de şu halimle hayal işte benimkisi... bunaltı geliyor otur yat iki adım yürü yorul portatif karnım olsaydı da keşke çıkarıp iki zıplayıp geri taksaydım diyorum saçma sapan düşünceler gelmeye başladı. hamilelik depresyonu yerine bana da deli deli haller geliyor sanırım

Ozlem ruya merve hasibe birde filize ekstra var mi baska?ya ben hepiniz icin dua edecegim de ozellikle isim vermek isteyenler versin.
Ameliyattan sonra IVF hemşirem ile görüştüm dogum için sorularıma patlamaya hazır bomba durumundasın,çok dikkatli olmak gerek ama zamanında gelirse 1 haziran gibi alırız dedi.o yüzden ameliyat agrım ve hayırlı doğum için özellikle istiyorum.. şükriye :)

Hayirlisiyla git gel cnm guzel haberlerini bekliyoruz

Bu arada cocuklarim karnimda son gunum.insallah yarin bu saatlerde elimde olacaklar.sabahtan beri surekli agliyorum.psikolojim allak bullak.cok degisik duygulardayim yaa
ay canım benim yaa ağla belki rahatlarsın sonra çok ağlamaya vaktin olmayabilir de... Allah yardımcın olsun senin ve bebeklerinin. İnşallah her şey yolunda gider, sağlıkla doğarlar sen de hemen toparlarsın inşallah...

Ayy öyle deme şükret haline keşke bende sürekli patates çuvalı gibi hissetsem razıyım.Ağrım okadar sert ki sürekli ağlamak istiyorum
yok halime şükür tabi Allah beterinden saklasın ama benim de her gün başka bir yerimde bir şey çıkıyor canım yaa. ağlamak istemiyorum çok darlanmadıkça. bak daha geçen hafta bir gün boyu ne yemek yiyebildim ne su içebildim 39 derece ateşle yattım. meğersem ağır bir bağırsak enfeksiyonu geçiriyormuşum nasıl oldu onu da anlamadım doğru düzgün dışarıdan da yemiyorum. 4 gündür de habire haşlanmış patates yiyorum günde 4-5 tane falan ilaçlar da kullanıyorum ama hala bağırsaklarım düzelmedi artık bir yerden sonra acı çekmeye başlıyorsun ben hiç kabız olmam hep ishal olurum diye hep çevremdekiler bana özenir ama daha iyi değil daha kötü diyebilirim çok rahat elden ayaktan kesiliyorsun öyle bir halsiz bırakıyor ki seni...
yani benim isyanım bu genel halime hastalıklara ve fiziksel sıkıntılara. geçsin de bugünler normal halime döneyim diye hayal kuruyorum
sana ağrı kesici falan bir şey verdiler mi ?

Rabbim cümlemize şifa versin,katlanma kuvveti versin inşaallah.antibiyotik verdiler,günde 4 defa içmem için parol ama onun da pek faydası yok gibi.Bana doktorum kabız olma ama ishal kesinlikle olma demişti.çünkü ishal asitli oldugu için çok yakar.sen beni gör tuvaletten çıktıktan sonra oturma banyosu yapıyorum ve yataga zor atıyorum kendimi dizlerimin titremesinden ALLAH'ım düşmanımın başına vermesin,sizlerde dikkat edin kendinize....

Yok yok valla aynı duygular içerisindeyiz. Depresyon falan değil normal bunlar, sonuçta canımız yanıyor. En güzel tarafı bu sürecin geçici olması ve ve sonunda mutlu son olması. Böyle teselli ediyorum bende kendimi. Nerdeyse artık kendi başıma oturduğum yerden kalkamıyorum. Eşim sağolsun ben kalkmaya yeltenince, dur dur ev tipi vinç geliyor diyerek kaldırıyor beni, çok gülüyoruz

Ayy canım benim, tekrar çok geçmiş olsun. Sen bizlerden daha çok çekiyorsun. Hem canınla uğraşıyorsun, bir yandan ağırlaşıyorsun. Allah kolay doğumla ve sağlıkla evladını kucağına alarak mükafatlandırsın seni inşallah.

Aminnn canım benim.Etrafımda herkes doğurda sende rahatla bizde diyorlar sen nasılsın bu arada canım

Aminnn canım benim.Etrafımda herkes doğurda sende rahatla bizde diyorlar sen nasılsın bu arada canım

İdare ediyorum ama her geçen gün ağırlaşıyorum. Beni mahveden kaburga acısı ve ağrısı daha çok. 5-10 dk ayakta kalayım kıvranıyorum acıdan ve ağrıdan. Uzanıp biraz dinleniyorum sonra tekrar ayağa kalkıyorum. Öyle öyle idare ediyorum işte. Oğlanda büyüdü, yeri daraldı değişik yerlere bastırıyor artık, arda cıyaklıyorum o zaman Yarın kontrolümüz var bizimde. bakalım ne kadar oldu, belki bize de doğum tarihi verir doktorumuz. Senin prensesin iyi olmasına da çok sevindim canım, maşallah

Pozitif sonuç alan arkadaşlar bir sorum var. benim 5. Gün embriyosu transferim, transferden 8 gün sonra idrar testi yaptım ve tek çizgi ikinci çizginin esamesi bile yok . Acaba sizde idrar testi yapmismiydiniz

Bu arada cocuklarim karnimda son gunum.insallah yarin bu saatlerde elimde olacaklar.sabahtan beri surekli agliyorum.psikolojim allak bullak.cok degisik duygulardayim yaa
ayy canım benim yaa Allahım yardım etsin sana, inşallah kolay bir doğum olurşimdi yarın olmak bilmez senin için,bak beni bile heyecan sardı güzel haberlerle gelirsin inşallah aramıza dualarım seninle

biz de doktordan geldik şimdi,çok şükür herşey yolundaymış,suyumuz da iyiymiş,prensesim 1700 kg olmuş doğum için bir gün vermedi,normal sezeryan onu da söylemiyor daha erkenmiş napalım sabredecez artık biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…