• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Eki Görüntüle 1495867 canim bu Omer Nasuhi Bilmen in fikih kitabindan. Universitede bir ara iki donem fikih dersi almistim.
Cok uzulerek artik diyanete guvenmedigimi cok acik soyluyorum. Benim lise donemimde 99 olaylarinda diyanet basortunun acilmasina fetva verdigi gunden sonra bitti benim icin. ( kafa karistirmak istemiyorum ama benim sahsi gorusum) gerci artik son donem diyanet baskani daha aklibbasinda bir insan ama bazi seyler dejenere oldu bir kere.
Maalesef,çok iyi anlıyorum seni.Türkiye ve o karanlık 90'lı yıllar... İnsanları nasıl tahrip ettiler,nasıl tırpanladılar insanların o güzelim inançlarını ve samimiyetlerini... Çok iyi bildiğim bi dönem benim de.derste başını açmak zoru da kalan tarihçimizin bi ders boyunca hüngür hüngür ağlayışı geldi gözümün önüne.çok şükür o karanlık günler geride kaldı ve bu anlamda ülke çok yol katetti.artık daha çok güvenebileceğimiz kişiler var ilgili makamlarda.bu bi kenara,konuyla ilgili senin de paylaştığın gibi iki kesilmesi gerektiği yönünde görüşler,rivayetler var.Efendimiz (S.A.V.) kendisi için de,rahmetli oğlu için de iki akika kestiği için sünnet kabul görülmüş.akika kendisi mübah olan birşey,mübahta sünnete riayet takvaya mı girer bilemem tabi.tamamen kişinin kendi gönlünden gelendir heralde burada ölçüt.bilemedim.

Hanimlar A101 e buhafta da (23 nisan persembe gunu) cok guzel cocuk odasi perdesi geliyormus. 150×200 50 lira ben cok begendim. Ozellikle sirinleri. Oda yapanlar degerlendirebilir.
hos gecen hafta nevresimleri kacirdik. Bu hafta kocalari kapiya nobete mi gondersek:)) gecen adamin biri iki alisveris arabadi almis ikisini de nevresimle doldurmustu. Bir tane bile birakmamisti. Muhtemelen yuksek fiyattan kendisi satacakti. :KK43:
Öyle durumlsrda itiraz edilebiliyor aslında.sınırlı sayıda gelen üründen tek bir kişinin haddinden fazla alma hakkı olmadığı gibi mağazadakilerde satışı yapmayanilir isterse.itiraz etmek gerekir:KK34:

Öyle durumlsrda itiraz edilebiliyor aslında.sınırlı sayıda gelen üründen tek bir kişinin haddinden fazla alma hakkı olmadığı gibi mağazadakilerde satışı yapmayanilir isterse.itiraz etmek gerekir:KK34:
Ben de ayni seyi soyledim. Stoklu urunlerde sayi siniri yok mu diye ama zaten adam almis odemis filan. Alamadigima degil asla ama yaptigina kizdim. Kesin kendi dukkaninda iki kati fiyata satacak

Sosyal medya...Kızlar ben de kapatmaktan yanayım. Evlenince facebook'u kapatmıştık ve inanın sırtımdan bir yük gitti. Şimdi instagram açık oradan bile bazen sorun yaşıyoruz. Adem Güneş evde ekranı herkese dönük tek bir bilgisayar olmasını ve herkesin birbiri ile şifresini paylaşmasını söylüyor. Ben de kısmet olursa böyle yapmak istiyorum.

Bebeği orda tutan progestan değil ki.progestan gebelikle birlikte artan bi hormon ve o jeller bu hormona destek amaçlı.hormonun vücuttaki artışının gebeliğin devamına olumlu etki edeceği yönünde çok bilimsel bir sonucu olmayan bir görüş var.dolayısıyla dr lar her gebeye hemen hemen,bu takviyeyi sunuyor.kasık ağrısı gebeliğin her evresinde olan bişey.ilaca bağlama.kasların gevşeme yapıyor,onun ağrısıdır.

Ama canım hani yumurta toplama yumurtalıklara zarar verdiği için progesteron üretiminde sorun olur diye dışarıdan veriyorlar ya... Plasenta progesteron üretimini devralınca bırakabiliyoruz. Genelde 12. haftada bırakmış sorduklarım. Bana 10'da bırak dedi ben elimdekini kullandım bir kaç gün daha.

Yine paranoyalarım başladı galiba. Aslında sen haklısın. Ağrı da normal. Bebeği tutan da ilaç değil.

Dün arkadaşlarıma söyledim. konusu açıldı ve susarsam yalan söylemiş gibi olacaktım. Biraz korktum söyleyince. Haftaya salı ikili test var. 2 haftadır bebeği görmedim.

Çok zormuş hamilelik o_O

Kızlar ben 10+6'da yani bu sabah progesteronu bıraktım ve şimdiden kasıklarım ağrıyor sanki o_O

Piskolojik olabilir ama ya hazır değilsem daha? Siz ne zaman bıraktınız?

Sabah 1 akşam 1 crinone jel alıyordum
Ben 3.ayim bitmisti birakmistim canim progestan kullanmamistim sadece crinone jel kullaniyordum onuda 3.ayimda biraktirmisti tup bebek doktorum O OzlTzk canim hayirli dogumlar heyecanla bekliyoruz haberlerini :KK54:

: 40524547 .!.:
Kizlar yarim saate doguma giriyorum.dualarinizi bekliyorum
Rabbim evlatlarinida senide korusun yardımcınızolsun iinşallahhhayırlısı ile sagliklica bebeklerini kucağınaaalırsın inşallah

Ben 3.ayim bitmisti birakmistim canim progestan kullanmamistim sadece crinone jel kullaniyordum onuda 3.ayimda biraktirmisti tup bebek doktorum O OzlTzk canim hayirli dogumlar heyecanla bekliyoruz haberlerini :KK54:

Ben de crinone kullanıyorum. Aynı şey aslında ama bak sende 12. haftanın sonunda bırakmışsın. Neden ben bu kadar erken bırakıyorum

Kizlar :cry: yardiminiza ihtiyacim var akillariniza daha dogrusu... bu gun esimin arkadaslarindan biri sabahtan beri face den yazip duruyordu. Yenge napiyon...

Canım şimdi gördüm mesajının tamamını. Ben olsam eşime anlatır bak böyle ahlaksızlar varmış, sana yazacakmış vs. Face'i kapatalım derdim. Tabi aklına karpuz kabuğu düşürmeye de gerek yok fakat bu kadın bir şekilde ulaşır gibi. Eşinin arkadaşı da sana söylemek yerine eşine söyleyip ben defetmeye çalıştım ama yapıştı haberin olsun falan diye uyarabilirdi.

gunaydın kızlar... güzel bi sabah oldu bugün :) dünkü meseleyi gece eşimle konuştum.. yanlış bişe yapmayacagına da emin oldum... facesıne baktı kız mesaj filan atmamış. ama bana dedi ki tlf dan kendi facenden çıkış benimki açık kalsın mesaj filan atar eklerse gereken cevabı sen ver dedi. benim öyle basit insanlarla işim olmaz dedi. birde oğluna odaklanmış şimdi gözü beni bile görmüyomuş şuan oyle dedi Allahın odunu bari iki çift güzel laf et.. gerçi bu da yeterınce güzel bu durumda. içim rahatladı.

Sosyal medya...Kızlar ben de kapatmaktan yanayım. Evlenince facebook'u kapatmıştık ve inanın sırtımdan bir yük gitti. Şimdi instagram açık oradan bile bazen sorun yaşıyoruz. Adem Güneş evde ekranı herkese dönük tek bir bilgisayar olmasını ve herkesin birbiri ile şifresini paylaşmasını söylüyor. Ben de kısmet olursa böyle yapmak istiyorum.

Ama canım hani yumurta toplama yumurtalıklara zarar verdiği için progesteron üretiminde sorun olur diye dışarıdan veriyorlar ya... Plasenta progesteron üretimini devralınca bırakabiliyoruz. Genelde 12. haftada bırakmış sorduklarım. Bana 10'da bırak dedi ben elimdekini kullandım bir kaç gün daha.

Yine paranoyalarım başladı galiba. Aslında sen haklısın. Ağrı da normal. Bebeği tutan da ilaç değil.

Dün arkadaşlarıma söyledim. konusu açıldı ve susarsam yalan söylemiş gibi olacaktım. Biraz korktum söyleyince. Haftaya salı ikili test var. 2 haftadır bebeği görmedim.

Çok zormuş hamilelik o_O
O ilacı kullanmamızın bi amacı yok değil zaten,tabiki bi amaca hizmet ediyo.ama dediğin gibi artık plasenta varken kesiliyor ilaç.erken olduğunu düşünüyorsan bunu o an dr una sorabilirdin ya da itiraz edebilirdin.bana ne devam et ne kes dedi mesela,hiç bişey dememişti,bende unutmuşum,baya bi kullandım 12 ye kadar.sonra aklıma gelince bıraktım.rahat ol bence,olamıyorsan da dr una danış.ben huzursuzum,böyle böyle de.

gunaydın kızlar... güzel bi sabah oldu bugün :) dünkü meseleyi gece eşimle konuştum.. yanlış bişe yapmayacagına da emin oldum... facesıne baktı kız mesaj filan atmamış. ama bana dedi ki tlf dan kendi facenden çıkış benimki açık kalsın mesaj filan atar eklerse gereken cevabı sen ver dedi. benim öyle basit insanlarla işim olmaz dedi. birde oğluna odaklanmış şimdi gözü beni bile görmüyomuş şuan oyle dedi Allahın odunu bari iki çift güzel laf et.. gerçi bu da yeterınce güzel bu durumda. içim rahatladı.
:KK70::KK70:Ay bu adamlar yaaaa...:KK70: Hele bi doğur şu oğlanı da senlede işim kalmasın diyeymiş bide,Allahım:KK48: niye bu erkekler böyle ya:KK53:

Ben de ayni seyi soyledim. Stoklu urunlerde sayi siniri yok mu diye ama zaten adam almis odemis filan. Alamadigima degil asla ama yaptigina kizdim. Kesin kendi dukkaninda iki kati fiyata satacak
Tabi canım,saçmalık resmen.üniversitenin son senesinde harçlığımı çıkarmak için bim de kasiyerlik yapmışlığım vardır.biz satmazdık mesela.bi ara elidor şamp. Gelimşti çok ucuza.bi baktık adamın teki kolileriyle almış kasaya gelmiş.vermedik resmen,elinden aldık,adamda hepsini bırakıp gitmişti.bi kişinin kendisi ve ailesi için kullananileceğinden fazlasını almadı haksız kazanca işaret ediyor.

Kizlar :cry: yardiminiza ihtiyacim var akillariniza daha dogrusu... bu gun esimin arkadaslarindan biri sabahtan beri face den yazip duruyordu. Yenge napiyon... yenge iyimisin.... hayat nasil gidiyo vs.. baktim bise soylemeye calisiyo. Hayirdir dedim. Soylemek istedigin bise mi var. Valla var yenge ama uzulup strese girme kendini yipratma soz verirsen soylerim dedi. Tmm dedim. Bana bi kac tane bi kizla yaptigi konusmalardan ekran goruntusu atti :cry: kadinin teki esimin soyadini soruyo buna.. bu da napacan Diyo. Ya cok hos adam tanisip gorussek filan diyo esimden icin.. esimin arkadasi da diyo ki o evli akilli ol karisi hamile yengem dunya ahiret bacim olsun guzel de kadin.. esinin uzerine gul koklamaz diyo. Kiz arsizca belki beni koklar nerden biliyosun soyadini soyle faceden bulup mesaj atcam diyo. esimin arkadasi ugrasma filan biraz ugrasmis kiz ondan sonra agzini bozup konusmus ona.. karisi hamileyse daha iyi ya onun bana ihtiyaci vardir hahaha filan yazmis. Cok arsizca cinsel konudan konusmus. Guya esime kadinlik gostErcekmis. Bide diyo ki gordugum kadariyla o da beni mutlu eder benim de bu aralar maddi sikintim var destek olur mu filan diyo. Esimin arkadasi bu konusmalari atti. Sook oldum napacami bilmiyorum. Esimin arkadasinin dedigine gore esimin haberi yok durumdan direk bana soylemis. Ama benden duydugunu soyleme kimseye dedi. Esime anlatip aklina karpuz kabugunu dusurmek istemiyorum. Kizla gidip konussam bana anlatan kisi arada kalAcak. Bu arada bu kiz dulmus benden kucukmus yasi. Birde 3 4 yaslarinda oglu varmis. Ailesinden uzakmis yalniz yasiyomus. Anlayacaginiz genis mezhepli kaybedecek biseyi yok arsiz utanmazin teki.. canim cok sikiliyo buna ne yapim ben.... :cry: ya elin arsizlari yuzunden zaten canim bana yukken nelerle ugrasiyorum nelere kafa yormak zorunda kaliyorum boyle :KK42:

o nasıl bir şey yaa hay Allahım yarabbim... Gerçekten insanlarda hiç ar namus kalmamış. Bir de hadi bunu düşündün insan düşünürken bile şeytana uyuyor bence bunu gidip utanmadan 3. bir kişiye söylemesi bence çok arsızlık başka bir şey değil. Kendi kendini küçük düşürüp kendi adını lekeliyor haberi yok. Namussuz kadın...
Bence eşine bir şey söyleme. Söylesen ne olacak ki yani gerek yok bence. O arkadaşına da söyle o da söylemesin hatta. Ne diyeyim kadını da Allah ıslah etsin. Evlerden uzak etsin böylelerini...

Back
X