- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
Sabahtan beri anons yapiliyo aksama haluk levent konseri varmis.. esime gidelim nolur dedim.goturemem biri carpar sana sikistrir bise olur otur evde dediflash diske haluk levent sarkilari atip verirmis evde doya doya dinlermisim gicik herif yaa
slm kızlar bugun 34 olduk gun yaklastkca korku kaplio tarıfsz sezaryan olacm ıçn olsa gerek dnktorum ne derse begenırsnz sezeryan olursan cok rısklı yuzde 50 anneler sezeryanda oluyo dedı aklmdan hc cıkmıo
Neyyycanım hastane çıkışını 100 TL ye aldım... alt üst pijama takımı da 80 TL gecelik almadım ama o ayrı satılıyordu sabahlık aldım yani 3 parça lohusa takımı 154 TL ye gelmiş oldu :) ama tek geceliği ne kadar onu sormadım.. internette satışı var canım gördüm ikisni de alabilirsin :)
tahmin edebiliyorum canım ya Allah yardımcın olsun. takipteyim seni...Amin canim ins. Herseyin ama herseyin hayirlisini versin Rabbim. Bakalim ne diyecek cumartesi 27 sinden once cagirma ihtimali var
nolur cok cok bol bol dua edin ben artik kendimi bitmis hissediyorum. Sadece bekliyorum
Kızlar ya büsbütün dayanamadım başka doktora gittim bebeğim duruyo çok şükür kese 1.32cm bebekte 3.5mm olmus kucuk oldugu icin kalp atisi duyulmamis bu kotu bisemi buyuklugu insallah haftaya dahada buyur
Dr un ne diyo,sormadın mı kötü bişey mi bu diye?Kızlar ya büsbütün dayanamadım başka doktora gittim bebeğim duruyo çok şükür kese 1.32cm bebekte 3.5mm olmus kucuk oldugu icin kalp atisi duyulmamis bu kotu bisemi buyuklugu insallah haftaya dahada buyur
Aklımda olsun öyleyse,bakarım tatil dönüşü.bu arada salopetler c&a da daha uygundu,oraya bakmadın mı?sultanbeyli yi ben de sevmiyorum. Sirf oradaki civil icin gittim. 4 katli bir kati bebek bir kati hamile giyim (internetten en ucuza sipatis verecegim salopet kot 150 liraydi orada 70 liraya buldum) bir bolumunde cocuklar icin oyun alani var. Esinle oglani birak oraya aksama kadar alisveris yap sen. E malum hamilrlik hali wc ihtiyaci icin tuvalet de var. Oradan alisveris yapmak ben8m icin iyi oldu. arabayi cekecek yer bulamadigimiz icin plato avm nin otopa4kina birakmistik. Orayi da gezmis olduk. Cogunu oradan hallettim diyebilirim. Nevresimler havlular pikeler english homedan yorgan yastik filan orada ozdilek vardi oradan. Bir de loya vardi orada oradan da tum ic camasiri tayt esofman alti ihtiyacimi karsilamistim. Ben biliyorsun gezemwdigim icin bana buyuk nimet oldu orasi. Azis bebeden de birseyler almistik ki daha diger cocuk magazalarina dikkat etmedim canimin acisindan.
tabi ikiz olunca çok ağır olur canım haklısın ama adam organik dedi valla bilmiyorum ne kdar doğru ne kadar yanlış.. bide adıyamanda gerçekten çeşit yok kalite pek yok ben hep internetten almıştım kafam da atık olunca bunu da alayım dedim :) teşekkür ederiz iyi dileklerin içinNeyyy100tl mi,kız çok pahalıymış ben chicco'nunkileri battaniyeli olanı 58tl ye diğerlerini 6'lı 38 tl ye almıştım.anam,şaşırdım valla benim ikiz bide,200 tl iki takıma ağır gelir sen iyi günlerde kullan canım benim,canına değsin,ooohhhh
Hiç huyum olmayan bi şekilde iki gündür vişne suyuna dadandımmeyve suyu sevmem,evede almam kesinlikle ama acayip canım çekiyo,durduramıyorum kendimi.kafayı bulucam içe içe içiyorum arkasından bide midem yanıyo,dokunuyo bu nemenem iştir böyle
hmm bilmiyorum ama biz de internet ve tv birarada almadık tv yi daha sonradan bağladılar.Sinema kanslları bizde de var,ücretsiz.markette her sy 100 yeni film vs.belki baştan internet+tv şeklinde alsaydık olurmuş.sonradan eklettik ondan heralde.
Insallah canm valla cok guzel yaziyosun icim aciliyo doktorda kotu bise demedi iyi konustu bebegm cok sukur hamd olsun benimle insallah rabbimn izniyle buyuyecekyok canım kötü bişey değil merak etme bu kadar küçükken kalp atışını duymaması çok normal. benim 7. haftadan sonra alttan muayenede duyulmuştu... daha büyüyecek annesi kocaman olacak sana da kilo aldıracak kendi de kilo alacak, sabah tekmeleriyle uyanacaksın hiç merak etme güzel düşün herşey güzel olsun :)
Simdikik bise diyemem dedi biraz daha bekliycekmisiz insallh iyi haberini alirim bebegimin rabbimin izniyle insallhDr un ne diyo,sormadın mı kötü bişey mi bu diye?
A101 varKizlar dondurulmus visne nerde hangi markette
am8n canim ins. Bak annenin olmasi buyuk nimet. Ben yalnizdim hala yalnizim. Ins en kisa zamanda az kaldi ins.Benim de sabahlari dayanilmaz oluo canim. Gunde 2 , en fazla 3 e indi kusmalarim cnm. Annem var. O yapio yemek. amin canim sagolasin. Dua et benim icin de tez vakitte gecsin
yook bakmadim. Hic aklima gelmezdi ki benim bebek magazalari filan. Lcw nin bile bebek reyonunu yeni kesfettim desem yeridir. Algida secicilikAklımda olsun öyleyse,bakarım tatil dönüşü.bu arada salopetler c&a da daha uygundu,oraya bakmadın mı?
a101 lerde var diyecektim arkadaslar demis. Bulamazsan metroda da var istanbuldaysanKizlar dondurulmus visne nerde hangi markette
yapan yapıyor normal doğum ikizlerde de ama bebeklerin konumu falan da önemli. gülsümada var mesela bizim ikizler sayfasında o yeni normal doğum yaptı hayran kaldık hepimiz. ama benim için o durum sözkonusu değil mesela çocukların konumundan ötürü...
Allah iyiliğini...am8n canim ins. Bak annenin olmasi buyuk nimet. Ben yalnizdim hala yalnizim. Ins en kisa zamanda az kaldi ins.
yook bakmadim. Hic aklima gelmezdi ki benim bebek magazalari filan. Lcw nin bile bebek reyonunu yeni kesfettim desem yeridir. Algida secicilik
a101 lerde var diyecektim arkadaslar demis. Bulamazsan metroda da var istanbuldaysan
Amin canım inşallah.her bebek ayrı bir insan,apayrı genlerden geliyo.sakın ha başkalarıyla kıyas yoluna girme hiç bi zaman,bugün de doğduğunda da.kendini mutsuz etmekten,evham vermekten başka bişeye yaramaz.minyon bi bebek olucak belki,o yüzden ufak gidiyo,ya da belki birden arayı kapatıcak.Rabbim ne nasip etmiş bilemeyiz.o şuanda kapalı kutuda nadide bir inci.bırak kıymeti nispetince nazlanıversin birazcık annesiSimdikik bise diyemem dedi biraz daha bekliycekmisiz insallh iyi haberini alirim bebegimin rabbimin izniyle insallh
Bak yaa,kıllandım şimdihmm bilmiyorum ama biz de internet ve tv birarada almadık tv yi daha sonradan bağladılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?