2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ay sendeki de iyi cesaret ben bu halimle konsere monsere gitmek istemem o hengamede eşinin dediği gibi öküzün biri gelir çarpar eder bir şey olmasa bile çok hırpalanırsın...

slm kızlar bugun 34 olduk gun yaklastkca korku kaplio tarıfsz sezaryan olacm ıçn olsa gerek dnktorum ne derse begenırsnz sezeryan olursan cok rısklı yuzde 50 anneler sezeryanda oluyo dedı aklmdan hc cıkmıo

doktorunun da yüreklendirmesine hayran kaldım valla. insan biraz yumuşatıcı şekilde konuşur ya...

Neyyy 100tl mi,kız çok pahalıymış ben chicco'nunkileri battaniyeli olanı 58tl ye diğerlerini 6'lı 38 tl ye almıştım.anam,şaşırdım valla benim ikiz bide,200 tl iki takıma ağır gelir sen iyi günlerde kullan canım benim,canına değsin,ooohhhh

Kızlar ya büsbütün dayanamadım başka doktora gittim bebeğim duruyo çok şükür kese 1.32cm bebekte 3.5mm olmus kucuk oldugu icin kalp atisi duyulmamis bu kotu bisemi buyuklugu insallah haftaya dahada buyur

yok canım kötü bişey değil merak etme bu kadar küçükken kalp atışını duymaması çok normal. benim 7. haftadan sonra alttan muayenede duyulmuştu... daha büyüyecek annesi kocaman olacak sana da kilo aldıracak kendi de kilo alacak, sabah tekmeleriyle uyanacaksın hiç merak etme güzel düşün herşey güzel olsun :)

Kızlar ya büsbütün dayanamadım başka doktora gittim bebeğim duruyo çok şükür kese 1.32cm bebekte 3.5mm olmus kucuk oldugu icin kalp atisi duyulmamis bu kotu bisemi buyuklugu insallah haftaya dahada buyur
Dr un ne diyo,sormadın mı kötü bişey mi bu diye?

Aklımda olsun öyleyse,bakarım tatil dönüşü.bu arada salopetler c&a da daha uygundu,oraya bakmadın mı?

tabi ikiz olunca çok ağır olur canım haklısın ama adam organik dedi valla bilmiyorum ne kdar doğru ne kadar yanlış.. bide adıyamanda gerçekten çeşit yok kalite pek yok ben hep internetten almıştım kafam da atık olunca bunu da alayım dedim :) teşekkür ederiz iyi dileklerin için

Allah allah :) bünyenin ihtiyacı mı var diyeceğim ama çok abanma canım ne de olsa şeker yani. ben bu ara canım çok tatlı istediğinde protein barlardan yiyorum iyi geliyor.

Insallah canm valla cok guzel yaziyosun icim aciliyo doktorda kotu bise demedi iyi konustu bebegm cok sukur hamd olsun benimle insallah rabbimn izniyle buyuyecek

Benim de sabahlari dayanilmaz oluo canim. Gunde 2 , en fazla 3 e indi kusmalarim cnm. Annem var. O yapio yemek. amin canim sagolasin. Dua et benim icin de tez vakitte gecsin
am8n canim ins. Bak annenin olmasi buyuk nimet. Ben yalnizdim hala yalnizim. Ins en kisa zamanda az kaldi ins.

Aklımda olsun öyleyse,bakarım tatil dönüşü.bu arada salopetler c&a da daha uygundu,oraya bakmadın mı?
yook bakmadim. Hic aklima gelmezdi ki benim bebek magazalari filan. Lcw nin bile bebek reyonunu yeni kesfettim desem yeridir. Algida secicilik

Kizlar dondurulmus visne nerde hangi markette
a101 lerde var diyecektim arkadaslar demis. Bulamazsan metroda da var istanbuldaysan

benimde bebeklerin konumu uygun olmazmış aslında isterdim normal yapabilmeyi..
sezeryan sonrası korkutuyor beni..

Allah iyiliğini...C&A'da çok hoş şeyler oluyo,ara ara bakılabilir,50'den fln başlıyo bedenler ve minik minik,waikikinin 56'sı bile dev gibi,kalıpları çok büyük. H&M favorim benimde,çok güzel,çok kaliteli şeyler buluyorum,bide new born ları çok minik,tam bizlik.

Simdikik bise diyemem dedi biraz daha bekliycekmisiz insallh iyi haberini alirim bebegimin rabbimin izniyle insallh
Amin canım inşallah.her bebek ayrı bir insan,apayrı genlerden geliyo.sakın ha başkalarıyla kıyas yoluna girme hiç bi zaman,bugün de doğduğunda da.kendini mutsuz etmekten,evham vermekten başka bişeye yaramaz.minyon bi bebek olucak belki,o yüzden ufak gidiyo,ya da belki birden arayı kapatıcak.Rabbim ne nasip etmiş bilemeyiz.o şuanda kapalı kutuda nadide bir inci.bırak kıymeti nispetince nazlanıversin birazcık annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…