2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Allah allah :) bünyenin ihtiyacı mı var diyeceğim ama çok abanma canım ne de olsa şeker yani. ben bu ara canım çok tatlı istediğinde protein barlardan yiyorum iyi geliyor.
Canım tatlı istemiyor aslında,inan kalıp kalıp çikolatalar çekmecelerde duruyo aylardır.nerden çıktı bu vişne hevesi bilmem mayhoşumsu tadındanmıdır nedir

Aynen öyle.göçtük zaten çifter çifter almaktan şu ara ufak bazı eksiklerimiz kaldı,ne gezip alacak takatimiz var ne de hevesimiz artık.avm'ler midemi bulandırıyo doğuma kadar öyle böyle hallolurlar diyorum.elimizde daraldı haliyle,bi kaç ara verelim bi rahatlama olsun dedik.her bakımdan zor ikiz beklemek oraları biliyorum,adıyamana da gelmişliğim var hatta.kızkardeşimde doğuda.çok kısır o bölge,hiç bi marka mağaza yok,tam mahrumiyet.hep yerel,lokal butikler var onlarda da zevkli bişeyler bulmak şans işi.sen güzel bulmuşsun işte,al gitsin annesi.bi dahamı gelicek oğluşun dünyaya

Bu arada biz geldik dr dan kizimm buyumus teyzeleri kesin dogum tarihi konuldu 16 haziran bas asagi duruyomus bidik sol kasik agrisida bedeninin sol tarafta olmasindanmis 1 ay sonra birdahaki gorus gunu bu adam beni niye iki haftada bir cagirmiyorki sinir oldum ondan sonra siklasacakmis kont.ler ee dedim ne kaliyoki 1 ay kaliyo zaten iki gitmemde doguma alacak yani tamm 2 ay var suan

Canm ne guzel yazmissin okurken yuzum guldu bnm abimde oyle kucukmus annem anlattida :))hic kipirdamazdi diyo sanirim dayiya cekti mulayim olcak bnm kuzum Rabbim hayirlisini versin cok sukur kanamam yok doktor bebekte hic kanama yok dddi ultrasyonda hamd olsun bebegim benmle nazli olucak bu kuzu kesedede bni cok bekletmisti ondada bi hafta gec gorduk citi piti kucuk olcaz heralde

H&M yi ben de cok seviyorum. Yok zaten hamilelikle birlikte ogrenmis oldum. Arkadaslarin bebeklerine hediye alacagim zaman direk gider e bebekten alir cikardim. Biraz buyuklerse de Lcw den alirdim. Ehh ogreniyoruz. Hamilelikle birlikte alisveris kulturumuz degisti
Siz anlatinca boyle hayal ettim birden soguk soguk rondodan cekilmis ayy bende anlattim kimsenin cani cekmesin :))
canim rondodan cekersen marmelat gibi olabilir. Kaynatip sogutursan biraz koyu komposto seklinde cok guzel olur tam meyve suyu kivaminda

Evet guzel fikir oyle yapiim ancak yarin alabilirim suan yapmadim zaten simdi komposto yaptim onla bugunluk idare ederim

Maşallah canım beni 15 günde bir çağırıyor artık. Doğum gününüz belli olmuş rabbim o güne erdirmeyi hayırlısı ile doğum yapıp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

benimde bebeklerin konumu uygun olmazmış aslında isterdim normal yapabilmeyi..
sezeryan sonrası korkutuyor beni..

ben o kadar korkmuyorum açıkçası sezeryandan neler duydum normal doğumla ilgili de normal yapınca her şey güzel gidecek diye bir şey yok ki. normal yapıp da bir sene ağrısı geçmeyenler var. öyle ya da böyle bu çocuklar çıkacak bizden bir şekilde ikisinin de iyi yanları da var kötü yanları da. iyi şeyler düşünelim inşallah da iyi olur her şey canım...

kızlar hiç gaz yapacak şeyler yemiyorum ama akşamları inanılmaz bir gaz yapıyor bünye benim gibi olan var mı hiç?

Yaa benim dr niye bana dogum hakkinda bise demiyo gun vermiyo kadinin agzini bicak acmiyo valla. Haftaya sali gidcem bu sefr ben sorcam bakalim diycek mi bIse. Benim oglus da bas asagi bu arada canm iki haftadir filan.sizlere verilen gunlerden tahmin yurutmeye calisiyorum bende muhtemel dogum tarihim 16 haziran.. haziranin ilk haftasi olur galiba. Bi kac kisiyi 40 haftasini doldurdugu halde geri gonderdi biraz daha bekleyelim diye ama beNimki nasil olur bi fikrim yok

Maşallah canım beni 15 günde bir çağırıyor artık. Doğum gününüz belli olmuş rabbim o güne erdirmeyi hayırlısı ile doğum yapıp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canim saol insqllah hepimiz beraber burada o gunleri gorup duygularimizi paylasicaz sonrada 2015 haziran bebekleri buyuyor diye topik acarsin merve orda devam ederiz ayy ne guzel olur

Canim merak etme bizimkide oyle esim zar zor israr ettide adamin agzi acildi once almamiz gerekirse 9 haziran olur ama normal sartlarda 16 haziran olacak dedi kismetse zaten 39/ haft. Oluyoruz biz sezeryan olacak zaten onun icin gununu koyabildi normal olsaydi 23 haziran olacakmis

Bende eger dr bana birakirsa sezeryan olsun diycem Ki bana birakir buyuk ihtimalle... Normal dogum hakkinda cok olumsuz seyler duydum ve okudum. Tirstim

Bende eger dr bana birakirsa sezeryan olsun diycem Ki bana birakir buyuk ihtimalle... Normal dogum hakkinda cok olumsuz seyler duydum ve okudum. Tirstim
Eveet bende cok korkuyorum dogrumu yapiyoruz bilemiyorum ama normal dogum bir suru kadin dinledim iclerinden bi kaci guzel diye anlatti ya biz cok korkagiz yada canimiz kiymetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…