Canım tatlı istemiyor aslında,inan kalıp kalıp çikolatalar çekmecelerde duruyo aylardır.nerden çıktı bu vişne hevesi bilmemAllah allah :) bünyenin ihtiyacı mı var diyeceğim ama çok abanma canım ne de olsa şeker yani. ben bu ara canım çok tatlı istediğinde protein barlardan yiyorum iyi geliyor.
Aynen öyle.göçtük zaten çifter çifter almaktantabi ikiz olunca çok ağır olur canım haklısın ama adam organik dedi valla bilmiyorum ne kdar doğru ne kadar yanlış.. bide adıyamanda gerçekten çeşit yok kalite pek yok ben hep internetten almıştım kafam da atık olunca bunu da alayım dedim :) teşekkür ederiz iyi dileklerin için
Canınmı çekti senindeKizlar dondurulmus visne nerde hangi markette
Siz anlatinca boyle hayal ettim birden soguk soguk rondodan cekilmisCanınmı çekti seninde
Canm ne guzel yazmissin okurken yuzum guldu bnm abimde oyle kucukmus annem anlattida :))hic kipirdamazdi diyo sanirim dayiya cekti mulayim olcak bnm kuzumAmin canım inşallah.her bebek ayrı bir insan,apayrı genlerden geliyo.sakın ha başkalarıyla kıyas yoluna girme hiç bi zaman,bugün de doğduğunda da.kendini mutsuz etmekten,evham vermekten başka bişeye yaramaz.minyon bi bebek olucak belki,o yüzden ufak gidiyo,ya da belki birden arayı kapatıcak.Rabbim ne nasip etmiş bilemeyiz.o şuanda kapalı kutuda nadide bir inci.bırak kıymeti nispetince nazlanıversin birazcık annesi
H&M yi ben de cok seviyorum. Yok zaten hamilelikle birlikte ogrenmis oldum. Arkadaslarin bebeklerine hediye alacagim zaman direk gider e bebekten alir cikardim. Biraz buyuklerse de Lcw den alirdim. Ehh ogreniyoruz. Hamilelikle birlikte alisveris kulturumuz degistiAllah iyiliğini...C&A'da çok hoş şeyler oluyo,ara ara bakılabilir,50'den fln başlıyo bedenler ve minik minik,waikikinin 56'sı bile dev gibi,kalıpları çok büyük. H&M favorim benimde,çok güzel,çok kaliteli şeyler buluyorum,bide new born ları çok minik,tam bizlik.
canim rondodan cekersen marmelat gibi olabilir. Kaynatip sogutursan biraz koyu komposto seklinde cok guzel olur tam meyve suyu kivamindaSiz anlatinca boyle hayal ettim birden soguk soguk rondodan cekilmisayy bende anlattim kimsenin cani cekmesin :))
H&M yi ben de cok seviyorum. Yok zaten hamilelikle birlikte ogrenmis oldum. Arkadaslarin bebeklerine hediye alacagim zaman direk gider e bebekten alir cikardim. Biraz buyuklerse de Lcw den alirdim. Ehh ogreniyoruz. Hamilelikle birlikte alisveris kulturumuz degisti
canim rondodan cekersen marmelat gibi olabilir. Kaynatip sogutursan biraz koyu komposto seklinde cok guzel olur tam meyve suyu kivaminda
Maşallah canım beni 15 günde bir çağırıyor artık. Doğum gününüz belli olmuş rabbim o güne erdirmeyi hayırlısı ile doğum yapıp sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBu arada biz geldik dr dan kizimm buyumus teyzeleri kesin dogum tarihi konuldu 16 haziran bas asagi duruyomus bidik sol kasik agrisida bedeninin sol tarafta olmasindanmis 1 ay sonra birdahaki gorus gunu bu adam beni niye iki haftada bir cagirmiyorki sinir oldum ondan sonra siklasacakmis kont.ler ee dedim ne kaliyoki 1 ay kaliyo zaten iki gitmemde doguma alacak yani tamm 2 ay var suan
benimde bebeklerin konumu uygun olmazmış aslında isterdim normal yapabilmeyi..
sezeryan sonrası korkutuyor beni..
hmm evet ondan olabilir canımCanım tatlı istemiyor aslında,inan kalıp kalıp çikolatalar çekmecelerde duruyo aylardır.nerden çıktı bu vişne hevesi bilmemmayhoşumsu tadındanmıdır nedir
benim belli değil hala ikşz olduğundan doktor gün vermiyorMaşallah canım beni 15 günde bir çağırıyor artık. Doğum gününüz belli olmuş rabbim o güne erdirmeyi hayırlısı ile doğum yapıp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
A101 de buyukce bi kutuda 5.75 fiyati tadi da guzelKizlar dondurulmus visne nerde hangi markette
Yaa benim dr niye bana dogum hakkinda bise demiyo gun vermiyoBu arada biz geldik dr dan kizimm buyumus teyzeleri kesin dogum tarihi konuldu 16 haziran bas asagi duruyomus bidik sol kasik agrisida bedeninin sol tarafta olmasindanmis 1 ay sonra birdahaki gorus gunu bu adam beni niye iki haftada bir cagirmiyorki sinir oldum ondan sonra siklasacakmis kont.ler ee dedim ne kaliyoki 1 ay kaliyo zaten iki gitmemde doguma alacak yani tamm 2 ay var suan
Amin canim saol insqllah hepimiz beraber burada o gunleri gorup duygularimizi paylasicaz sonrada 2015 haziran bebekleri buyuyor diye topik acarsin merve orda devam ederiz ayy ne guzel olurMaşallah canım beni 15 günde bir çağırıyor artık. Doğum gününüz belli olmuş rabbim o güne erdirmeyi hayırlısı ile doğum yapıp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canim merak etme bizimkide oyle esim zar zor israr ettide adamin agzi acildi once almamiz gerekirse 9 haziran olur ama normal sartlarda 16 haziran olacak dedi kismetse zaten 39/ haft. Oluyoruz biz sezeryan olacak zaten onun icin gununu koyabildi normal olsaydi 23 haziran olacakmisYaa benim dr niye bana dogum hakkinda bise demiyo gun vermiyokadinin agzini bicak acmiyo valla. Haftaya sali gidcem bu sefr ben sorcam bakalim diycek mi bIse. Benim oglus da bas asagi bu arada canm iki haftadir filan. sizlere verilen gunlerden tahmin yurutmeye calisiyorum bende muhtemel dogum tarihim 16 haziran.. haziranin ilk haftasi olur galiba. Bi kac kisiyi 40 haftasini doldurdugu halde geri gonderdi biraz daha bekleyelim diye ama beNimki nasil olur bi fikrim yok
Bende eger dr bana birakirsa sezeryan olsun diycem Ki bana birakir buyuk ihtimalle... Normal dogum hakkinda cok olumsuz seyler duydum ve okudum. TirstimAmin canim saol insqllah hepimiz beraber burada o gunleri gorup duygularimizi paylasicaz sonrada 2015 haziran bebekleri buyuyor diye topik acarsin merve orda devam ederiz ayy ne guzel olur
Canim merak etme bizimkide oyle esim zar zor israr ettide adamin agzi acildi once almamiz gerekirse 9 haziran olur ama normal sartlarda 16 haziran olacak dedi kismetse zaten 39/ haft. Oluyoruz biz sezeryan olacak zaten onun icin gununu koyabildi normal olsaydi 23 haziran olacakmis
Eveet bende cok korkuyorum dogrumu yapiyoruz bilemiyorum ama normal dogum bir suru kadin dinledim iclerinden bi kaci guzel diye anlatti ya biz cok korkagiz yada canimiz kiymetliBende eger dr bana birakirsa sezeryan olsun diycem Ki bana birakir buyuk ihtimalle... Normal dogum hakkinda cok olumsuz seyler duydum ve okudum. Tirstim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?