Olabilir,karamürsel sepeti olcak belkiCanm ne guzel yazmissin okurken yuzum guldu bnm abimde oyle kucukmus annem anlattida :))hic kipirdamazdi diyo sanirim dayiya cekti mulayim olcak bnm kuzumRabbim hayirlisini versin cok sukur kanamam yok doktor bebekte hic kanama yok dddi ultrasyonda hamd olsun bebegim benmle nazli olucak bu kuzu kesedede bni cok bekletmisti ondada bi hafta gec gorduk citi piti kucuk olcaz heralde
Ayyy evet,rondodan çek buzla birlikte,sütle karıştırıp vişneli milk shake! Mmmmm...Siz anlatinca boyle hayal ettim birden soguk soguk rondodan cekilmisayy bende anlattim kimsenin cani cekmesin :))
Benim geçti o günlerim şükür.o dönem dr a sorduğumda bebeklerden biri bağırsaklarını sıkıştırıyo demişti,senin tontişlerden biri abanıyo olabilirkızlar hiç gaz yapacak şeyler yemiyorum ama akşamları inanılmaz bir gaz yapıyor bünyebenim gibi olan var mı hiç?
Inşallah doğru zamanda gelirler canım hayırlısı olsunbenim belli değil hala ikşz olduğundan doktor gün vermiyor
İyi musmutlu gunler gecirsin ayaz bu besikte ayazdi dimi karistirmiyimEki Görüntüle 1496940 kizlar oglusun park besigi geldi bugun. Gelir gelmez duramadik kurduk esimlevebahargeldi Canim onerdigin besik bu. Ben cok begendim tsk kullanisli Gibi duruyo. kucuk de ddeil. 60a 120 galiba. Ama saglam da cikarsa baya kullaniriz bunu. En kisa zamnda yatagini da alcm insallah :)
bak almak şart oldu !Ayyy evet,rondodan çek buzla birlikte,sütle karıştırıp vişneli milk shake! Mmmmm...
Rabbim güzel mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin canım çok güzel Güle oynaya yatsın paşan içindeEki Görüntüle 1496940 kizlar oglusun park besigi geldi bugun. Gelir gelmez duramadik kurduk esimlevebahargeldi Canim onerdigin besik bu. Ben cok begendim tsk kullanisli Gibi duruyo. kucuk de ddeil. 60a 120 galiba. Ama saglam da cikarsa baya kullaniriz bunu. En kisa zamnda yatagini da alcm insallah :)
İyi musmutlu gunler gecirsin ayaz bu besikte ayazdi dimi karistirmiyim
bak almak şart oldu !
Cok sevindim. InsaAllah bol uykulu saglikli musmutlu kullanirsiniz. Yataginin boyuna uydu mu, o sekilde ayarlayabiliyormusun.Eki Görüntüle 1496940 kizlar oglusun park besigi geldi bugun. Gelir gelmez duramadik kurduk esimlevebahargeldi Canim onerdigin besik bu. Ben cok begendim tsk kullanisli Gibi duruyo. kucuk de ddeil. 60a 120 galiba. Ama saglam da cikarsa baya kullaniriz bunu. En kisa zamnda yatagini da alcm insallah :)
Ayyy evet,rondodan çek buzla birlikte,sütle karıştırıp vişneli milk shake! Mmmmm...
benim beşikte bundan hayırlı olsun sağlıkla kullanın inşallahEki Görüntüle 1496940 kizlar oglusun park besigi geldi bugun. Gelir gelmez duramadik kurduk esimlevebahargeldi Canim onerdigin besik bu. Ben cok begendim tsk kullanisli Gibi duruyo. kucuk de ddeil. 60a 120 galiba. Ama saglam da cikarsa baya kullaniriz bunu. En kisa zamnda yatagini da alcm insallah :)
Cok sevindim. InsaAllah bol uykulu saglikli musmutlu kullanirsiniz. Yataginin boyuna uydu mu, o sekilde ayarlayabiliyormusun.
sisssstttttt ayrinti yookk
buz yookk
çok güzel canım güle güle kullansın kuzucunEki Görüntüle 1496940 kizlar oglusun park besigi geldi bugun. Gelir gelmez duramadik kurduk esimlevebahargeldi Canim onerdigin besik bu. Ben cok begendim tsk kullanisli Gibi duruyo. kucuk de ddeil. 60a 120 galiba. Ama saglam da cikarsa baya kullaniriz bunu. En kisa zamnda yatagini da alcm insallah :)
Eğer tek bebek ve herşeyiniz yolundaysa lütfen normal doğumu seçin kızlarBende eger dr bana birakirsa sezeryan olsun diycem Ki bana birakir buyuk ihtimalle... Normal dogum hakkinda cok olumsuz seyler duydum ve okudum. Tirstim
Eskiler avantajlı oluyoçok güzel canım güle güle kullansın kuzucunbizim beşiğimiz de dün geldi,kayınpederim almış,eşimle beraber kurdular o böyle park beşik falan bilmediği için normal beşiklerden almış ..olsun düşünmesi yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?