2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Olabilir,karamürsel sepeti olcak belki

kızlar hiç gaz yapacak şeyler yemiyorum ama akşamları inanılmaz bir gaz yapıyor bünye benim gibi olan var mı hiç?
Benim geçti o günlerim şükür.o dönem dr a sorduğumda bebeklerden biri bağırsaklarını sıkıştırıyo demişti,senin tontişlerden biri abanıyo olabilir

İyi musmutlu gunler gecirsin ayaz bu besikte ayazdi dimi karistirmiyim

Ayyy evet,rondodan çek buzla birlikte,sütle karıştırıp vişneli milk shake! Mmmmm...
bak almak şart oldu !

Rabbim güzel mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin canım çok güzel Güle oynaya yatsın paşan içinde

Cok sevindim. InsaAllah bol uykulu saglikli musmutlu kullanirsiniz. Yataginin boyuna uydu mu, o sekilde ayarlayabiliyormusun.

Ayyy evet,rondodan çek buzla birlikte,sütle karıştırıp vişneli milk shake! Mmmmm...
sisssstttttt ayrinti yookk
buz yookk

benim beşikte bundan hayırlı olsun sağlıkla kullanın inşallah

çok güzel canım güle güle kullansın kuzucunbizim beşiğimiz de dün geldi,kayınpederim almış,eşimle beraber kurdular o böyle park beşik falan bilmediği için normal beşiklerden almış ..olsun düşünmesi yeter

Bende eger dr bana birakirsa sezeryan olsun diycem Ki bana birakir buyuk ihtimalle... Normal dogum hakkinda cok olumsuz seyler duydum ve okudum. Tirstim
Eğer tek bebek ve herşeyiniz yolundaysa lütfen normal doğumu seçin kızlaren azından deneyin,zaten olmayacak gibiyse dr hemen sezeryana çeviriyor doğumu.normal doğumla ilgili anlatılanlardan tırsıyosanız sezeryandan ödünüz patlaması lazım.gayet sorunsuz ve profesyonel bir ameliyatla oğlumu dünyaya getirdiğim halde sonradında neler çektim ben bilirim.dr unuz bu konuda çok önemli,eğer sizi normal doğumla ilgili yüreklendirmiyorsa yapacak bişey yok.sütünüzün gelmesi,toparlanıp bebrğinize sahip çıkmsnız,taburcu oluşunuz,nekahat sürenizin kısalması vs. Herşey daha doğal normal doğumla.keşke benim de öyle bi imkanım olsaydı.korkacak bişey de yok,ağrısız,sancısız normal doğumlar var.epiduralle vs.prenses doğum yaparsınız,prensesler gibi doğurursunuz prenslerinizi,prenseslerinizi

Eskiler avantajlı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…