Eskiler avantajlı oluyo
olabilir canım gerçi bu geçen hafta geçirdiğim bağırsak enfeksiyonu hala tam iyileşmedi onunla da alakalı olabilir.Benim geçti o günlerim şükür.o dönem dr a sorduğumda bebeklerden biri bağırsaklarını sıkıştırıyo demişti,senin tontişlerden biri abanıyo olabilir
Maddi bişey kasdetmemiştim ben,seçimleri daha avantajlı derken mobilya beşik seçtiklerini düşünerek yeni moda ürünlere nazaran daha sağlıklı tercihler yapıyorlar demek istedim.benim için maddiyattan öte maneviyat daha önemlihem şimdinin eskileri de o kadar avantajlı değil malesef
Muhtemelenolabilir canım gerçi bu geçen hafta geçirdiğim bağırsak enfeksiyonu hala tam iyileşmedi onunla da alakalı olabilir.
Sahsen ben riske atmak istemem evet normal dogum mucize cok guzeldir eminim ama zor elde ettik sonucta ben riske atmak istemiyorum ben doktoruma soyledim sezeryan istiyorum dedimEveet bende cok korkuyorum dogrumu yapiyoruz bilemiyorum ama normal dogum bir suru kadin dinledim iclerinden bi kaci guzel diye anlatti ya biz cok korkagiz yada canimiz kiymetli
Günaydın canım.kısa kol pijama takımının fiyatı 144 tl imiş.link vereyim sen incele canım http://www.filizicgiyim.com/aqua-lohusa-dantel-kisa-kol-pijama-takim-15006Ben bulamacım,nerde gördün acaba?
Günaydın şeker,bugün nasılsın bakalımteşekkür ederim tatlım.. ben üç parçayı 154 e aldım % 50 indirim var dedi ama pahalıya almışım o zaman internette daha uygunmuş o zaman :)
amin canım cümlemiz için inşallah :) evet tansiyon için drum da aynısını söyledi takip edelim dedi.. dikkat edicem artık :)
güzel ve mutlu günlerde kullanın canım çok güzelmiş bunlar çok sağlam ve kullanışlı bir arkadaşımda var oradan biliyorum :)Eki Görüntüle 1496940 kizlar oglusun park besigi geldi bugun. Gelir gelmez duramadik kurduk esimle@vebahargeldi Canim onerdigin besik bu. Ben cok begendim tsk kullanisli Gibi duruyo. kucuk de ddeil. 60a 120 galiba. Ama saglam da cikarsa baya kullaniriz bunu. En kisa zamnda yatagini da alcm insallah :)
günaydın canım teşekkür ederim iyi dileklerin içinGünaydın şeker,bugün nasılsın bakalımüçlü takımı 100 tl uygun almısın iyice inceleyince farkettim.Sağlıkla,keyifle kullan inşaallah
canım ben kendi açımdan düşünmedim ki. hatta çabuk toparlanabilmek için herşey yolunda olur bi aksilik çıkmazsaq normal olsun diye düşünüyordum.ama duyduklartım korkuttu beni bebiş için sanki sezeryan daha güvenilir gibi duruyo. yine de dr un diyecekleri önemli tabiki. devlet hastanbesinde yapcam canım doğumu edidural anestezi yada prenses doğum (nasıl oldugunu da bilmiyorum prenses dogumun) vs gibi bi şansım yokEğer tek bebek ve herşeyiniz yolundaysa lütfen normal doğumu seçin kızlaren azından deneyin,zaten olmayacak gibiyse dr hemen sezeryana çeviriyor doğumu.normal doğumla ilgili anlatılanlardan tırsıyosanız sezeryandan ödünüz patlaması lazım.gayet sorunsuz ve profesyonel bir ameliyatla oğlumu dünyaya getirdiğim halde sonradında neler çektim ben bilirim.dr unuz bu konuda çok önemli,eğer sizi normal doğumla ilgili yüreklendirmiyorsa yapacak bişey yok.sütünüzün gelmesi,toparlanıp bebrğinize sahip çıkmsnız,taburcu oluşunuz,nekahat sürenizin kısalması vs. Herşey daha doğal normal doğumla.keşke benim de öyle bi imkanım olsaydı.korkacak bişey de yok,ağrısız,sancısız normal doğumlar var.epiduralle vs.prenses doğum yaparsınız,prensesler gibi doğurursunuz prenslerinizi,prenseslerinizi
tşk ederim canım benim. eşimde dedi bunu oğlan büyüynce toparlar kaldırırız ikinci çocuga da kullanırız diye :)güzel ve mutlu günlerde kullanın canım çok güzelmiş bunlar çok sağlam ve kullanışlı bir arkadaşımda var oradan biliyorum :)
günaydın canım teşekkür ederim iyi dileklerin içiniyiyim teşekkür derim sen de iyisindir umarım ağrın sızın var mı geçti mi ne alemdesin ??
ne güzel canım siz de güle güle mutlu sağlıklı günlerde kullanın inşallah :) mobilya beşik bende istemiştim başlarda ama pratik olması açısından bunu aldık.. taşınabilsin diye yani.çok güzel canım güle güle kullansın kuzucunbizim beşiğimiz de dün geldi,kayınpederim almış,eşimle beraber kurdular o böyle park beşik falan bilmediği için normal beşiklerden almış ..olsun düşünmesi yeter
amin canım benim. evet canım uydu.ayarlanadabiliyor da bazı beşiklerde kanca gibi anne yatagına takılan bişe oluyordu bunda onu göremedim gerçi fren sistemi var tekerlerin üzerınde onları ayarlayınca yerınden oynamıyo :)Cok sevindim. InsaAllah bol uykulu saglikli musmutlu kullanirsiniz. Yataginin boyuna uydu mu, o sekilde ayarlayabiliyormusun.
sisssstttttt ayrinti yookk
buz yookk
Cok sevindim. InsaAllah bol uykulu saglikli musmutlu kullanirsiniz. Yataginin boyuna uydu mu, o sekilde ayarlayabiliyormusun.
sisssstttttt ayrinti yookk
buz yookk
saol canım. evet Ayaz oğluşun adı :)İyi musmutlu gunler gecirsin ayaz bu besikte ayazdi dimi karistirmiyim
bak almak şart oldu !
Valla ne sen sor ne ben söyleyeyimgüzel ve mutlu günlerde kullanın canım çok güzelmiş bunlar çok sağlam ve kullanışlı bir arkadaşımda var oradan biliyorum :)
günaydın canım teşekkür ederim iyi dileklerin içiniyiyim teşekkür derim sen de iyisindir umarım ağrın sızın var mı geçti mi ne alemdesin ??
siz böyle anlattıkca duramadım dün dondurucuda bi kutu vardı hepsini yedim. azıcık mikrodalgaya koydm hafif buzu eriyip sulanınca da harika oldu :)Ayyy evet,rondodan çek buzla birlikte,sütle karıştırıp vişneli milk shake! Mmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?