Oooohhh yarasınnnsiz böyle anlattıkca duramadım dün dondurucuda bi kutu vardı hepsini yedim. azıcık mikrodalgaya koydm hafif buzu eriyip sulanınca da harika oldu :)
Devlet hastanelerinde epiduralle sezeyan yapılabildiğine göre epiduralle normal doğumda yaptırılır heralde,sor istersen dr una.prenses doğum buna diyolar,anneye epiduralle belden aşağı anestezi veriliyo.hiç sancı,ağrı duymuyosun.o sırada nst ye bağlı olduğundan nst deki sancı grafiğine göre sana ıkınmanı söylüyolar.öylece doğuveriyo.hangisi daha güvenilir buna sen ve dr un karar vericek tabi.hakkında hayırlısı olsun inşallah.canım ben kendi açımdan düşünmedim ki. hatta çabuk toparlanabilmek için herşey yolunda olur bi aksilik çıkmazsaq normal olsun diye düşünüyordum.ama duyduklartım korkuttu beni bebiş için sanki sezeryan daha güvenilir gibi duruyo. yine de dr un diyecekleri önemli tabiki. devlet hastanbesinde yapcam canım doğumu edidural anestezi yada prenses doğum (nasıl oldugunu da bilmiyorum prenses dogumun) vs gibi bi şansım yokbi kaç kez şahit oldum doğum anlarına böğüre böğüre doğuruyo kadınlar...
TeşekkürlerGünaydın canım.kısa kol pijama takımının fiyatı 144 tl imiş.link vereyim sen incele canım http://www.filizicgiyim.com/aqua-lohusa-dantel-kisa-kol-pijama-takim-15006
Kız,depresif işler yapma orda bakimgünaydın kızlar ruhum daralıyor benim resmen hiç yataktan çıkmak istemiyorum. böyle kalıp gibi yatayım istiyorum...
Teşekkürler
Günaydın:))) yok yok iyi oldu buzlukta vardı zaten aşermenin tadını çıkarıyorum suan ikinci kase elimdeGunaydin kizlartr hayirli cumalaryesilinci bizim yuzumuzden oldu degilmi bidaha anlatmayalim kizlar yav kac kisi visne krizine girdi valla
Insallah canim. Haftaya gittigimde insallah biseler soyler bi fikir verir. 33 olcaz zaten haftaya. Hala daha erken demez umarimDevlet hastanelerinde epiduralle sezeyan yapılabildiğine göre epiduralle normal doğumda yaptırılır heralde,sor istersen dr una.prenses doğum buna diyolar,anneye epiduralle belden aşağı anestezi veriliyo.hiç sancı,ağrı duymuyosun.o sırada nst ye bağlı olduğundan nst deki sancı grafiğine göre sana ıkınmanı söylüyolar.öylece doğuveriyo.hangisi daha güvenilir buna sen ve dr un karar vericek tabi.hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Valla gorunce esime kiz bebek istemesi konusunfa hak veriyorum coook guzeller cicili bicili. Bizim pasaninkiler hepten mavisEki Görüntüle 1497666 Eki Görüntüle 1497665
Kızımın teyzeleridün bütün kıyafetlerininin iç dış etiketlerini kestim.minik parçalarını file torbaya koyup tüm eşyalarını kaldırdım deterjan konusunda karar verirsem hepsini yıkayaçağim inşaallah.
Şimdi fikirlerinize ihtiyacım var alanlar yada almayi düşünenler,özellikle yumuşatıcı konusunda düşüncelerinizi paylaşırsaniz sevinirim :)
Ha canimm bu arada biseyi unuttum. Bizde tumm etiketleri kestik 0 3 aylik olanlari secmekte zorlandim ondan sonraEki Görüntüle 1497666 Eki Görüntüle 1497665
Kızımın teyzeleridün bütün kıyafetlerininin iç dış etiketlerini kestim.minik parçalarını file torbaya koyup tüm eşyalarını kaldırdım deterjan konusunda karar verirsem hepsini yıkayaçağim inşaallah.
Şimdi fikirlerinize ihtiyacım var alanlar yada almayi düşünenler,özellikle yumuşatıcı konusunda düşüncelerinizi paylaşırsaniz sevinirim :)
Valla oda benim aklıma geldi ama olsun hastane çıkışı olanları ayırıp diğrlerini çekmeceye dizeceğim gün gün büyüdükçe giydiririzHa canimm bu arada biseyi unuttum. Bizde tumm etiketleri kestik 0 3 aylik olanlari secmekte zorlandim ondan sonradun yikamistim hepsini. Katlayip yerlestirirken ust uste koyarak en kucuk olanlari secip oyle ayirdim
Prenses guzel gunlerde giysin ins. Gercekten kizlarin kiyafetlerini gorddukce esime hak veriyorum. cok tatli gorunuyorlar. Biz sirf mavi olmasin diye ne ugrastik. Turuncu arada bir kirmizi sari derken yanlislikla pembe lila corap bile almisiz :))Eki Görüntüle 1497666 Eki Görüntüle 1497665
Haklısın kızı giydirmek daha keyifli geliyor bana ama olsun erkeklerde küçük adam gibi oluyorlar hele pantolon askısı takıyorlarya bayılıyorum :) Gerçi bende çok sadeciyim soft renklere kaçıyorum yada beyaz,krem kıllık bende temizlendiğini anlamak için hep beyaza kaçıyorum.o gördüğün renkliler ise eşimin zoru ile aldığımdırValla gorunce esime kiz bebek istemesi konusunfa hak veriyorum coook guzeller cicili bicili. Bizim pasaninkiler hepten maviscanim deterjan olarak dalan roxy aldim beN sabun tozu matik olanindan. Yumusatici da dalinin bebek kokulu olanindan aldim. Ama sabun tozuyla yikayknca yumusaticiya gerek kalmiyo. Hem ilk aylar cok saglikli deilmis. Hem de sabun tozu zaten yumusacik etti. Kullanmadim henuz. Ama bebek kokusunu hissedebilmek icin esimle benim kiyafetleri beyazlari attigimda kullandim dalinin yumusaticisini. Cook guzel kokuyo
Ben kacirmisim baharcim ya senin kocada mi kiz istiyorduPrenses guzel gunlerde giysin ins. Gercekten kizlarin kiyafetlerini gorddukce esime hak veriyorum. cok tatli gorunuyorlar. Biz sirf mavi olmasin diye ne ugrastik. Turuncu arada bir kirmizi sari derken yanlislikla pembe lila corap bile almisiz :))
bu arada Rabbim biran once sifani versin. Cok zordur tahmin ediyorum. Agrisi cok fena birsey .
Deterjani senle konusmustuk galiba. Ne sen sor ne ben soyleyim. psikopatligim yuzunden dolap hic kokmuyor. Sampuanlarini filan da yerlestirdim de eh azicik bebek kokmaya basladi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?