2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Devlet hastanelerinde epiduralle sezeyan yapılabildiğine göre epiduralle normal doğumda yaptırılır heralde,sor istersen dr una.prenses doğum buna diyolar,anneye epiduralle belden aşağı anestezi veriliyo.hiç sancı,ağrı duymuyosun.o sırada nst ye bağlı olduğundan nst deki sancı grafiğine göre sana ıkınmanı söylüyolar.öylece doğuveriyo.hangisi daha güvenilir buna sen ve dr un karar vericek tabi.hakkında hayırlısı olsun inşallah.

günaydın kızlar ruhum daralıyor benim resmen hiç yataktan çıkmak istemiyorum. böyle kalıp gibi yatayım istiyorum...
Kız,depresif işler yapma orda bakim çık yataktan,duş al,taran,boyan,süslen,bebişlerin eşyalarını karıştır,kokla... Bişeyler yap,oyala kendini.ya da müziğin volümünü aç,evde deli gibi kafa dağıt yapma böyle

Kızımın teyzeleri dün bütün kıyafetlerininin iç dış etiketlerini kestim.minik parçalarını file torbaya koyup tüm eşyalarını kaldırdım deterjan konusunda karar verirsem hepsini yıkayaçağim inşaallah.
Şimdi fikirlerinize ihtiyacım var alanlar yada almayi düşünenler,özellikle yumuşatıcı konusunda düşüncelerinizi paylaşırsaniz sevinirim :)

Insallah canim. Haftaya gittigimde insallah biseler soyler bi fikir verir. 33 olcaz zaten haftaya. Hala daha erken demez umarim Allah hepimize kolaylik versin. Saglikli olani nasip etsin..

Valla gorunce esime kiz bebek istemesi konusunfa hak veriyorum coook guzeller cicili bicili. Bizim pasaninkiler hepten mavis canim deterjan olarak dalan roxy aldim beN sabun tozu matik olanindan. Yumusatici da dalinin bebek kokulu olanindan aldim. Ama sabun tozuyla yikayknca yumusaticiya gerek kalmiyo. Hem ilk aylar cok saglikli deilmis. Hem de sabun tozu zaten yumusacik etti. Kullanmadim henuz. Ama bebek kokusunu hissedebilmek icin esimle benim kiyafetleri beyazlari attigimda kullandim dalinin yumusaticisini. Cook guzel kokuyo

Bayanlar bnm kan degerim 15000 cikmis siz bnden bilgilisinz cok fazla geldi bana normalmi bu deger

Ha canimm bu arada biseyi unuttum. Bizde tumm etiketleri kestik 0 3 aylik olanlari secmekte zorlandim ondan sonra dun yikamistim hepsini. Katlayip yerlestirirken ust uste koyarak en kucuk olanlari secip oyle ayirdim

Ha canimm bu arada biseyi unuttum. Bizde tumm etiketleri kestik 0 3 aylik olanlari secmekte zorlandim ondan sonra dun yikamistim hepsini. Katlayip yerlestirirken ust uste koyarak en kucuk olanlari secip oyle ayirdim
Valla oda benim aklıma geldi ama olsun hastane çıkışı olanları ayırıp diğrlerini çekmeceye dizeceğim gün gün büyüdükçe giydiririz

Prenses guzel gunlerde giysin ins. Gercekten kizlarin kiyafetlerini gorddukce esime hak veriyorum. cok tatli gorunuyorlar. Biz sirf mavi olmasin diye ne ugrastik. Turuncu arada bir kirmizi sari derken yanlislikla pembe lila corap bile almisiz :))
bu arada Rabbim biran once sifani versin. Cok zordur tahmin ediyorum. Agrisi cok fena birsey .
Deterjani senle konusmustuk galiba. Ne sen sor ne ben soyleyim. psikopatligim yuzunden dolap hic kokmuyor. Sampuanlarini filan da yerlestirdim de eh azicik bebek kokmaya basladi :))

Haklısın kızı giydirmek daha keyifli geliyor bana ama olsun erkeklerde küçük adam gibi oluyorlar hele pantolon askısı takıyorlarya bayılıyorum :) Gerçi bende çok sadeciyim soft renklere kaçıyorum yada beyaz,krem kıllık bende temizlendiğini anlamak için hep beyaza kaçıyorum.o gördüğün renkliler ise eşimin zoru ile aldığımdır
Deterjan ve yumuşatıcı konusunda arkadaşlar yazınca not alıp araştıracağım.kız kardeşim ise haci şakir granül al o güzel dedi bakalım

Kizlar azonce esimle park besigin yatagini almaya ciktik. Kadinin biri de sanirim hamileligi yeni daha. Karni filan yoktu. Hastane cikisi takim bakiyordu. benim gobek benden 3 adim ilerde olunca kadincaz bana soruyo ne alinir ne hazirlanir filan diye. Bende kendi yaptiklarimdan sizlerden ogrendiklerimden soyledim biseler. Ama ne kadar guzel bi duygu ya.. bi sene once hayal bile edemezdim bu gunleri. Allahima binlerce kere sukur.. zaten sukretmedigim gun nerdeyse yok. Safaklari azalttik bakalim. Insallah burdan yaramazliklarini da konusur akil danisiriz birbirimize

Ben kacirmisim baharcim ya senin kocada mi kiz istiyordu benimki erkek dendikten sonra bi kac saat suratinin sekli yerine oturmamisti. Dun besigi kurduktan sonra alt acmasi var ya uzerinde onun onune durmus. Ben oglumu buraya yatirip pipisiyle oynarim diyo oyniycak baska sey bulamadin mi dedim. Napim baska nesi var ki diyo kiz olsa saciyla ugrasirdik etek elbise giydirir zaten oyuncak gibi olurdu diyo. Benim koca cocuktan cocuk.. Insallah oglus geldiginde arada baba oldugunun farkina varir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…