2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

İnşaallah tez zamanda iyi olurum ve şifa bekleyen herkeste
Seni sirkeci seniiiiii Şampuanda sirkelimi yoksa şampuan konusunda ise Johnson ve dalin ALMA diye not düşmüşüm defterime,birinin göz yaktıgını birinde ise yararlı olamayan katkı maddesi var diye hatırlıyorum.Sebamed alayım dedim ama oda çok pahalı arkadaşım yaaa 40 tl

Aman Allahimmm ne guzel sohbetlerr kiyafetler sabunlar :) darisi bizlerin de basina olsun insallah :)
Amin canim ilk baslarda zaman gecmiyo ama inan sonra sen bile anlamiyosun. Gobek fiRlayiveriyo zaten baska sikintilar cikiyo oturamiyorum midem yaniyo uyuyamiyorum vs.. ama nankorluk yokk cook sukur bu gunlerimize.. Allah hepimize kucagimiza alip saglikla anali babali buyutmek nasip etsin ins.

Aman Allahimmm ne guzel sohbetlerr kiyafetler sabunlar :) darisi bizlerin de basina olsun insallah :)
Burada ki çoğu arkadaşla daha tedavi sürecinde tanıştık. Geçen sene bayramda çoğumuzun transfer süreci bitip sonucu beklediğimiz dönemdi.Bu güne kavuşturan Rabbime sonsuz şükürler olsun.Maşaallah canım senin bebeğinde sana sarılmış dünyaya geleceği zamanı bekliyor bundan sonra sana sabırla beklemek.güzel güzel beslenerek ve dua ederek

Ayy canım valla kafam öyle karıştı ki. Hamileliğin başlangıcında normal doğum yapmak istiyorum diyordum. Ama zaman geçtikçe korkmaya başladım. Dün doktorum da normal mi istersin sezaryen mı diye sordu. Başlarda normal doğum istiyordum hocam ama şimdi bilemiyorum dedim. Siz ne uygun görürseniz öyle yapalım dedim. Normal doğumu engelleyecek bir riskimiz yok dedi. Normal doğum yapılabilir, ama bunu şimdiden söylemekte erken olur dedi. 39. haftada duruma göre bakar doğumu yaparız dedi. Şimdi benim dünden bu yana kafam karıştı. Sezaryen de acı az iyileşme süreci uzun. Normal de acı çok, aynı gün normale dönebiliyorsun. Neyse biraz daha zaman var. Keşke acıdan korkmasak normal doğum hem anne hem bebek için en iyi doğum yöntemi.

hem de nasil canim anlatamam. Evet bahsetmistim daha once. Bir ara dr bize kiz dedi bir aya yakin kiz diye sevdik birini. 20. Haftadaki ayrintili ultrasonda ikisinin de erkek oldugunu duyunca surati nasil dustu anlatama. Once cok bozuldum. Nankorluk etttigini dusundum hatta soyledim kizdim ama sonra ikna etmek icin kirk takla attim. Yok senden iki tane daha geliyor. Yok siz birlesir bana soyle yaparsinizvs diye diye adama zorla hayal kurdurdum :)) hatta simdi ikinci tedaviye ne zaman baslariz diyor. Hastanede birinci yanlarinda ikinciyi yapmaya gelenlere cok ozeniyordu zaten. Simdi oglanlari alir gideriz diyor ya
esinde kendine oyuncak ariyor heralde :)) yokmu soyle buyuk guzel bir oyuncakci adresini tarif edeydin. Bizim kiymetlilerimiz onlarin oyuncagi mi canim aaaa
:))

sorma sorma, sampuanlarda sirke yok ama onlarda az kokulu zaten :)) bu arada ortaligi karistirmak istemem ama sebamed de cok katkili hatta icinde alkol olan urunleri bile var. Onun icin kimi bebeklere cok iyi geliyor kimine ters etki yapiyor. Kullananlari dikkat edersen ya cok memnunlar yada hic memnun olmayip hemen birakiyorlar.
ben en az katkili bubcheni buldum. Mustela da var ama onun icini incelemedim. Bir de farmasinin urunleri var dogal oldugu ciddi anlamda iddia ediliyor ama onu da inceleyemedim.

Tecrubeli anneler bir sorum olacak

5.Gün embriyosu transferi 10.Gün de bhcg 11.75 çıktı

Herkesin değerlerini okuyorum kat kat fazla, böyle düşük cikip da gebeligi devam eden oldu mu acaba?

Sezeryanda acı az değil,sadece doğum anında hissetmiyorsun.ama sonrası,narkoxun etkilerinin kaybolmaya başlamasıyla tam bir kabus.saatlerce bebeğime dokunamamıştım,yaptığım tek şey "karnım,karnım" diye ağlamaktı... İçim dışım paramparca edilmiş gibi bi acı hissediyordum.boğazımı temizlemek için yaptığım hafif bir gırtlak hareketi canımdan can almıştı.tuvalete gitmek üzereyken milletin içinde,odanın ortasında altıma yapışım,vs..bunun gibi niceler.korkutmak için değil,gerçekte hiçte öyle konforlu bi doğum şekli olmadığı için anlatıyorum.herkesin kendi tercihi tabi.benim mecburi olmuştı bel fıtığımdan ötürü.ama normal doğum için neler vermezdim şuan.

Eki Görüntüle 1497648
Bu da benim pijama takımım gecelegini ve sabahliginida aldım.somon rengi olanı. Toplam da 170 tl.bakalım beğenecek misin? Bu arada çok hafif ve tiril tiril olduğunu belirteyim
Çok güzelmiş canım,hayırlarda kullan inşallah.üçüne birden mi 170 verdin?öylryse,uygunmuş bayağı.çok beğendim

Çok güzelmiş canım,hayırlarda kullan inşallah.üçüne birden mi 170 verdin?öylryse,uygunmuş bayağı.çok beğendim
Teşekkür ederim canım benim evet üçüne verdim o parayı eminönünde ki havuzlu han'dan aldım tavsiye ederim çok çeşit var ve güzel indirim yapıyorlar. hiç sorma o mankenlere aldanırsak yandık ben bide elbisemin üzerine giydim ki görmen gerek göbek ayrı yere gitti popo ayrı yere valla kendime bakamadım o kadar korkunçtu

Eki Görüntüle 1497890

Kızlar şunun tipine bakin yaaa çok fena değil mi dünden beri bakıp bakıp seviyorum kızımı.içini doldursun öyle daha çok seveceğim inşaallah.
masallah gelin adaylarimizin da kiyafetleri cok guzelmis
ehh kizimiz olmayinca artik hevesimiz boyle gidercez
ayrinti vermesen anlatmasan inan yarisinda okumadim biraktim
insan basina ne gelecegini bilmeden daha cesaretli oluyor. Lutfen anlatmayalim sezeryanlari lutfen lutfen.....

hayırlı uğurlu olsun canım benim maşallah kuzulara öpüyorum üçünüzüde

Sorma,ben de aynı durumdayım.ben pijama olarak iki takım almıştım,doğum sonrası ev için de kom'dan 4 tane gecelik ve bir sabahlık aldım sonra.ama 3'ü renkli fln,desenli.ayrıca ince askılı,dekolte şeyler.hastanede giyemem.hastane için de iki tane daha gecelik sabahlık almam lazım.o kadarını da anneme havale ettim artık,bi şeyide biz alalım deyince.trabzonda ne bulur bilemem artık ama sıkı sıkı tembih ediyorum,ekru olucak,omuz yada kolları güpür olucak vs diye.artık ne anladı bilmiyorum.babamın tlf na foto atarım olmadı.eminönü her anlsmda uygun gerçekten.bana kalsa bakardım ordan.bi markanın geceliğini çok beğenmiştim ama o da çok pahalı şuan için,indirime de girmedi bi türlü zıkkım

canım benim yaa çok tatlısın sağol...
bugün çıkabilir miyim bilmiyorum ama yarın falan kesin iyi olup evden çıkmam lazım duvarlar yakında üstüme yürümeye başlayacaklar korkuyorum...

canım ben deterjan da yumuşatıcı da dalininkini kullandım. çok memnunum. zaten bunlar çok pis olmadığından bir dolu makineye yarım kapak falan koysan yeter. kokusu da çok hoş.

Ha canimm bu arada biseyi unuttum. Bizde tumm etiketleri kestik 0 3 aylik olanlari secmekte zorlandim ondan sonra dun yikamistim hepsini. Katlayip yerlestirirken ust uste koyarak en kucuk olanlari secip oyle ayirdim
ben de aynı şekilde zorlandım. bir de markadan markaya boylar çok değişiyor. 3 aylık diyor yeni doğan ancak girer içine falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…