İnşaallah tez zamanda iyi olurum ve şifa bekleyen herkestePrenses guzel gunlerde giysin ins. Gercekten kizlarin kiyafetlerini gorddukce esime hak veriyorum. cok tatli gorunuyorlar. Biz sirf mavi olmasin diye ne ugrastik. Turuncu arada bir kirmizi sari derken yanlislikla pembe lila corap bile almisiz :))
bu arada Rabbim biran once sifani versin. Cok zordur tahmin ediyorum. Agrisi cok fena birsey .
Deterjani senle konusmustuk galiba. Ne sen sor ne ben soyleyim. psikopatligim yuzunden dolap hic kokmuyor. Sampuanlarini filan da yerlestirdim de eh azicik bebek kokmaya basladi :))
Amin canimAman Allahimmm ne guzel sohbetlerr kiyafetler sabunlar :) darisi bizlerin de basina olsun insallah :)
Burada ki çoğu arkadaşla daha tedavi sürecinde tanıştık. Geçen sene bayramda çoğumuzun transfer süreci bitip sonucu beklediğimiz dönemdi.Bu güne kavuşturan Rabbime sonsuz şükürler olsunAman Allahimmm ne guzel sohbetlerr kiyafetler sabunlar :) darisi bizlerin de basina olsun insallah :)
Eğer tek bebek ve herşeyiniz yolundaysa lütfen normal doğumu seçin kızlaren azından deneyin,zaten olmayacak gibiyse dr hemen sezeryana çeviriyor doğumu.normal doğumla ilgili anlatılanlardan tırsıyosanız sezeryandan ödünüz patlaması lazım.gayet sorunsuz ve profesyonel bir ameliyatla oğlumu dünyaya getirdiğim halde sonradında neler çektim ben bilirim.dr unuz bu konuda çok önemli,eğer sizi normal doğumla ilgili yüreklendirmiyorsa yapacak bişey yok.sütünüzün gelmesi,toparlanıp bebrğinize sahip çıkmsnız,taburcu oluşunuz,nekahat sürenizin kısalması vs. Herşey daha doğal normal doğumla.keşke benim de öyle bi imkanım olsaydı.korkacak bişey de yok,ağrısız,sancısız normal doğumlar var.epiduralle vs.prenses doğum yaparsınız,prensesler gibi doğurursunuz prenslerinizi,prenseslerinizi
hem de nasil canim anlatamam. Evet bahsetmistim daha once. Bir ara dr bize kiz dedi bir aya yakin kiz diye sevdik birini. 20. Haftadaki ayrintili ultrasonda ikisinin de erkek oldugunu duyunca surati nasil dustu anlatama. Once cok bozuldum. Nankorluk etttigini dusundum hatta soyledim kizdim ama sonra ikna etmek icin kirk takla attim. Yok senden iki tane daha geliyor. Yok siz birlesir bana soyle yaparsinizvs diye diye adama zorla hayal kurdurdum :)) hatta simdi ikinci tedaviye ne zaman baslariz diyor. Hastanede birinci yanlarinda ikinciyi yapmaya gelenlere cok ozeniyordu zaten. Simdi oglanlari alir gideriz diyor yaBen kacirmisim baharcim ya senin kocada mi kiz istiyordubenimki erkek dendikten sonra bi kac saat suratinin sekli yerine oturmamisti. Dun besigi kurduktan sonra alt acmasi var ya uzerinde onun onune durmus. Ben oglumu buraya yatirip pipisiyle oynarim diyo oyniycak baska sey bulamadin mi dedim. Napim baska nesi var ki diyo kiz olsa saciyla ugrasirdik etek elbise giydirir zaten oyuncak gibi olurdu diyo. Benim koca cocuktan cocuk.. Insallah oglus geldiginde arada baba oldugunun farkina varir
sorma sorma, sampuanlarda sirke yok ama onlarda az kokulu zaten :)) bu arada ortaligi karistirmak istemem ama sebamed de cok katkili hatta icinde alkol olan urunleri bile var. Onun icin kimi bebeklere cok iyi geliyor kimine ters etki yapiyor. Kullananlari dikkat edersen ya cok memnunlar yada hic memnun olmayip hemen birakiyorlar.İnşaallah tez zamanda iyi olurum ve şifa bekleyen herkeste
Seni sirkeci seniiiiiiŞampuanda sirkelimi yoksa şampuan konusunda ise Johnson ve dalin ALMA diye not düşmüşüm defterime,birinin göz yaktıgını birinde ise yararlı olamayan katkı maddesi var diye hatırlıyorum.Sebamed alayım dedim ama oda çok pahalı arkadaşım yaaa 40 tl
Eki Görüntüle 1497890
Kızlar şunun tipine bakin yaaa çok fena değil midünden beri bakıp bakıp seviyorum kızımı.içini doldursun öyle daha çok seveceğim inşaallah.
Sezeryanda acı az değil,sadece doğum anında hissetmiyorsun.ama sonrası,narkoxun etkilerinin kaybolmaya başlamasıyla tam bir kabus.saatlerce bebeğime dokunamamıştım,yaptığım tek şey "karnım,karnım" diye ağlamaktı... İçim dışım paramparca edilmiş gibi bi acı hissediyordum.boğazımı temizlemek için yaptığım hafif bir gırtlak hareketi canımdan can almıştı.tuvalete gitmek üzereyken milletin içinde,odanın ortasında altıma yapışım,vs..bunun gibi niceler.korkutmak için değil,gerçekte hiçte öyle konforlu bi doğum şekli olmadığı için anlatıyorum.herkesin kendi tercihi tabi.benim mecburi olmuştı bel fıtığımdan ötürü.ama normal doğum için neler vermezdim şuan.Ayy canım valla kafam öyle karıştı ki. Hamileliğin başlangıcında normal doğum yapmak istiyorum diyordum. Ama zaman geçtikçe korkmaya başladım. Dün doktorum da normal mi istersin sezaryen mı diye sordu. Başlarda normal doğum istiyordum hocam ama şimdi bilemiyorum dedim. Siz ne uygun görürseniz öyle yapalım dedim. Normal doğumu engelleyecek bir riskimiz yok dedi. Normal doğum yapılabilir, ama bunu şimdiden söylemekte erken olur dedi. 39. haftada duruma göre bakar doğumu yaparız dedi. Şimdi benim dünden bu yana kafam karıştı. Sezaryen de acı az iyileşme süreci uzun. Normal de acı çok, aynı gün normale dönebiliyorsun.Neyse biraz daha zaman var. Keşke acıdan korkmasak normal doğum hem anne hem bebek için en iyi doğum yöntemi.
Çok güzelmiş canım,hayırlarda kullan inşallah.üçüne birden mi 170 verdin?öylryse,uygunmuş bayağı.çok beğendimEki Görüntüle 1497648
Bu da benim pijama takımım gecelegini ve sabahliginida aldım.somon rengi olanı. Toplam da 170 tl.bakalım beğenecek misin? Bu arada çok hafif ve tiril tiril olduğunu belirteyim
Bide şu mankenlerde durduğu gibi duraydı üzerimizdeEki Görüntüle 1497648
Bu da benim pijama takımım gecelegini ve sabahliginida aldım.somon rengi olanı. Toplam da 170 tl.bakalım beğenecek misin? Bu arada çok hafif ve tiril tiril olduğunu belirteyim
Teşekkür ederim canım benimÇok güzelmiş canım,hayırlarda kullan inşallah.üçüne birden mi 170 verdin?öylryse,uygunmuş bayağı.çok beğendim
masallah gelin adaylarimizin da kiyafetleri cok guzelmisEki Görüntüle 1497890
Kızlar şunun tipine bakin yaaa çok fena değil midünden beri bakıp bakıp seviyorum kızımı.içini doldursun öyle daha çok seveceğim inşaallah.
ayrinti vermesen anlatmasan inan yarisinda okumadim biraktimSezeryanda acı az değil,sadece doğum anında hissetmiyorsun.ama sonrası,narkoxun etkilerinin kaybolmaya başlamasıyla tam bir kabus.saatlerce bebeğime dokunamamıştım,yaptığım tek şey "karnım,karnım" diye ağlamaktı... İçim dışım paramparca edilmiş gibi bi acı hissediyordum.boğazımı temizlemek için yaptığım hafif bir gırtlak hareketi canımdan can almıştı.tuvalete gitmek üzereyken milletin içinde,odanın ortasında altıma yapışım,vs..bunun gibi niceler.korkutmak için değil,gerçekte hiçte öyle konforlu bi doğum şekli olmadığı için anlatıyorum.herkesin kendi tercihi tabi.benim mecburi olmuştı bel fıtığımdan ötürü.ama normal doğum için neler vermezdim şuan.
hayırlı uğurlu olsun canım benim maşallah kuzulara öpüyorum üçünüzüdeCanim kizim ada 2.250 gr. Canim oglum yigit 2.350 gr.olarak dunyaya geldiler.bende gayet iyiyim.6 saat kuvezde bekletip sonra bize vereceklermis galiba.allahim sana sukurler olsun rabbim herkese bu mutlulugu yasatsin.filize ekstra basta olmak uzere tum listeye dogum onu okudum.allah kabul etsin insallah.dualariniz icin sagolun
Teşekkür ederim canım benimevet üçüne verdim o parayı eminönünde ki havuzlu han'dan aldım tavsiye ederim çok çeşit var ve güzel indirim yapıyorlar. hiç sorma o mankenlere aldanırsak yandık ben bide elbisemin üzerine giydim ki görmen gerek göbek ayrı yere gitti popo ayrı yere valla kendime bakamadım o kadar korkunçtu
canım benim yaa çok tatlısın sağol...Kız,depresif işler yapma orda bakimçık yataktan,duş al,taran,boyan,süslen,bebişlerin eşyalarını karıştır,kokla... Bişeyler yap,oyala kendini.ya da müziğin volümünü aç,evde deli gibi kafa dağıt yapma böyle
meksika dalgası gibiGunaydin kizlartr hayirli cumalar @yesilinci bizim yuzumuzden oldu degilmibidaha anlatmayalim kizlar yav kac kisi visne krizine girdi valla
canım ben deterjan da yumuşatıcı da dalininkini kullandım. çok memnunum. zaten bunlar çok pis olmadığından bir dolu makineye yarım kapak falan koysan yeter. kokusu da çok hoş.Eki Görüntüle 1497666 Eki Görüntüle 1497665
Kızımın teyzeleridün bütün kıyafetlerininin iç dış etiketlerini kestim.minik parçalarını file torbaya koyup tüm eşyalarını kaldırdım deterjan konusunda karar verirsem hepsini yıkayaçağim inşaallah.
Şimdi fikirlerinize ihtiyacım var alanlar yada almayi düşünenler,özellikle yumuşatıcı konusunda düşüncelerinizi paylaşırsaniz sevinirim :)
ben de aynı şekilde zorlandım. bir de markadan markaya boylar çok değişiyor. 3 aylık diyor yeni doğan ancak girer içine falan...Ha canimm bu arada biseyi unuttum. Bizde tumm etiketleri kestik 0 3 aylik olanlari secmekte zorlandim ondan sonradun yikamistim hepsini. Katlayip yerlestirirken ust uste koyarak en kucuk olanlari secip oyle ayirdim
Çok tatlı bende istiyorum kizceeeeEki Görüntüle 1497890
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?