2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ben hiç öyle şeyler almadım da oğlanlara ama dışarıdan hediye getirenler oldu sağolsunlar hiç düşünmemişler de alırken bildiğin kız kıyafetleri ya. puanlı kurdeleli üzerinde miss bilmem ne yazıyor. sinir oldum. bazılarını utanmadım geri verdim getiren kişiye ben bunları oğullarıma giydiremem buyrun değiştirin başka şeyle diye.
bir tane de kayınvalidem öyle bir şey almış. kenarları pembeli bir polar. paketinde bile kız çocuğu model vardı. dedim bu kız kıyafeti. yok dedi olur mu erkek kıyafeti o inat etti. ben de etrafımda bulduğum ilk kız çocuğuna hediye edeceğim...

johnson göz yakan canım. bizat tecrübeyle sabit. ben mustela aldım. biraz pahalı ama en iyisine o diyorlar.

hayirli cumalar guzel anneler...
bendeki bu halsizlik nolcak bilemiorum.

Bugun mecburen yarim saatligine disari ciktik esimle. (Esim dinlenmeydi bugun ise gitmedi) arabayla gittik geldik ama ben arabada dahi fenalik gecirdim. Ayakta 2 dk.dan fazla duramiyorum. Hemen sarsiliyorum. Esim birakmior elimi Sagolsun. Ben duzelebilecegime inancimi kaybediyorum arkadaslar (((

Coşmuşsun arkadaşım amma çok almışsın.doğum biter dekolteye geçerim diyorsun yani

cnm dr danis hemen bnce.bnde 13.haframa girdkten sonra rahatlamaya basladm mide bulantlarm azaldi.sende duzelirsin bebsini dusun annsi.

Sağol teyzesi topik erkekle doldu bizim kızlar kıymetli oluyor haliyle

Bu kadari da fazla canim ya dr birsey vermiyor mu takviye. Kendi dr.un vermiyorsa bile bir kereligine vaska dr.a git. Valla hemen hemen hepimiz ysptik o kacamagi. Baeka dr.un da fikrini almwkta fayda var. Bir de patates yiyebilirsen patates denesene. Bir yazi okumustum. Icindeki bir mineralden dolayi potasyum olabilir emin degilim mide bulantisina iyi geliyormus. Ben ne zaman kussam canim patates istiyordu. 8 aydir yedigim patates cuvali bulmustur emin ol. Mideye iyi geldigini yeni okudum ama. Ins faydasini gorursun

Sorma arkadasim. Aynen oyle valla :))
esime caktirmiyorum aamaann kiz cocugunun nazi kaprisiyle ugrasilmaz diye ama burda nasil hevese geliyorum anlatamam. Masallah subhanallah sonsuz sukur kiymetliler Rabbimin emanetleri. 2014 erkek yili oldu sanki.
Zaten kıymetliler, bir tık daha kıymetli oldular prensesler devrem :)) Bende erkek annesi olacağım için senin kızı ve kızı olacakları yakından takip ediyorum

Cnm gida takviyesi ilac verdi dr. Ayrica vitamin verdi. Tup bebek dr.um verdi bu ilaclari. Baska dr. da gidiyorum. O da gececek deyip duruyor. Canim ilk baslarda banada patates iyi geliyordu ancak son bikac kere patatesi de cikardim. Yemek yoyebiliorum artik. Yemekle ilgili pek sıkıntım yok ama kusma ve halsizlik hic bitmio. Kusamasam da bulanti beni mahvediyo

ooo tamamdir yemek yiyebiliyorsan toparlarsin yavas yavas. Bana dr.um kusmalar bitince hamileligin balayina hosgeldin demisti. Gercekten oyle oluyor az kaldi bir iki hafta daha dayan

Kizlar artik yavas yavas dogum muhabbetleri basliyo masalahyalniz onceden tecrubeliarkadaslardan ricam lutfen ama lutfen herhangi bir dogum seklini kendi texrubelerimize gore kotulemeyelim.herkesin agri esigi, anatomik yapisi farklidir ve her iki dogum seklinin de arti ve eksileri vardir.herkes kendi mantigina, dayanma gucune ve vucut yapisina gore dogum sekli secer.kaldi ki burda zoraki sezeryan olacak arkadaslar da var.bu hassas gunlerde kimseyi kendi kotu hikayelerimizle etkilemeye hakkimiz yok.

Sorma arkadasim. Aynen oyle valla :))
esime caktirmiyorum aamaann kiz cocugunun nazi kaprisiyle ugrasilmaz diye ama burda nasil hevese geliyorum anlatamam. Masallah subhanallah sonsuz sukur kiymetliler Rabbimin emanetleri. 2014 erkek yili oldu sanki.

Evet arkadaşım 2014-2015 erkek yılı oldu. Yeni hamile olanlarında erkek olarak gidiyor hala :)) Bakalım ne zaman değişecek bu durum. Benim eşimde başta hep kız istemişti, asla erkek istemiyordu. Öğrendiğimiz zaman onun için çok fena hayal kırıklığı oldu. Ama kısa sürede alıştı :)) Şimdi içinden erkek evlat aşkı fışkırıyor. Çok güzel hayalleri var oğluşu ile :)). Bizler ne kadar kız olsun, erkek olsun desekte asıl gönlümüzden geçen sağlıklı olmaları değil mi? Allah hepimize sağlıkla sıhhatle mutlulukla evlatlarımızı dünya ya getirmeyi nasip etsin.

Coşmuşsun arkadaşım amma çok almışsın.doğum biter dekolteye geçerim diyorsun yani
Ya,yaza gelecekya,daralır daralır değişirim dedim.e bi süre eskilere de giremem zaten,mecbur yenilemek lazımdı,enzirmesi fln kolay bişeyler gerekiyodu.dekolteler cabası artıkmevcutlarda pek uygun bişeyim yok.bide outlet mağazaydı,çok çok uyguna aldım.

Hayırli olsun tatlım.Ben de henüz yıkamadım.Ama Ersagın camasir toxu ve aktif camasir sivisi var onunla yıkamayi dusunuyorum.Ersagi duymadan once de hacı şakirin bebek camasir tozunu almistim
Yumusatici kullanmiycam.

Kızlar lütfen... Kimse çocuk değil,birinin anlatmasıyla korkup tırsacak olsak bu zamana kadar bin tane korkunç doğum hikayesi dinlemişizdir,o zaman doğurmayalım,içimizde kalsınlar.ki keza dinlediği normal doğum hikayelerinden çok korktuğunu anlatan arkadaşa bide bu açıdan düşün anlamında bir örneklemeydi.mantıklı olalım lütfen,iyi bişeye işaret etmeye çalıştım kendimce,imkanı olan,risk taşımayan arkadaşları keyfe keder bu yöntemi tercih etsinler istemedim.sezeryanında kendi içinde zorlukları var demek istedim.başkaları gibi %50 si ölüyo vs de demedim.ve laflarımın her birinin sonunda tamamen sizin ve dr unuzun kararıdır da dedim.tabiki herkesin yaşadığı kendine,çok daha konforlu geçirenlerde var,daha beterini yaşayanlarda.kimseyi kötü hikayemle etkilemiyorum,çünkü hikayem kötü değil.sadece zorlu tarafları vardı,bunlara değindim.hsngi doğum kötü bi hikaye olabilir?sözlerimize dikkst edelim,hassasiyetin dozu kaçabiliyor zira.ben de her iki gebeliğimde de zoraki sezaryan durumundayım.kaç yaşında insanlarız,hemen herşeyde yüklenmeyelim birbirimize.ağlıycam artık,bu ne ya.. Ödünüz patlasın,moraliniz bozulsun diye özel bi çabam olduğunu nasıl düşünebilirsiniz?bunca acıyla ızdırapla sahip olduğumuz bebeklerimizi güle oynaya doğurmıcağımızı da biliyoruz.her bakımdan zor bir olay ki cennet anaların ayağının altında denmiş.üstelik rahatsız olunacak derecede bi detay verdiğimi düşünmüyorum,ağrım,acım çok oldu dedim,buna örnek verdim,bir de 3m lik wc mesafesini karınca adımıyla yürürken çişimi tutamadım dedim.herkes hergün bin tane şikayetini anlatıyo,paylaşıyo burda.o zaman daha yolun başındaki arkadaşlarda "anlatmayın,korkuyoruz" diye feveran mı etsin.yada şuan son ayların çilesini çeken arkadaşlara susun,anlatmayın,kotkutmayın mı diyelim.aynı yollardan geçtim,bi daha geçmeye hazırlanıyorum.sizden bi farkım da yok.sizin kadar ben de endişeliyim,tedirginim.bu konular tecrübe fln dinlemiyo.yalnızım,şurda iki muhabbete ortak olup,dert dinleyip,sevinç paylaşıp mutlu oluyorum,yeri geliyo oturup ağlıyorum ama artık cidden anlayamıyorum bu olanları.neyse,uzattım... Madem çok korktunuz,ben vümleten özür diliyorum,dilim kopaydıda yazmayaydım diyorum ve hakkınızı helal edin diyorum.herkes Allah'a emanet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…