- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
ben hiç öyle şeyler almadım da oğlanlara ama dışarıdan hediye getirenler oldu sağolsunlar hiç düşünmemişler de alırken bildiğin kız kıyafetleri ya. puanlı kurdeleli üzerinde miss bilmem ne yazıyor. sinir oldum. bazılarını utanmadım geri verdim getiren kişiye ben bunları oğullarıma giydiremem buyrun değiştirin başka şeyle diye.Prenses guzel gunlerde giysin ins. Gercekten kizlarin kiyafetlerini gorddukce esime hak veriyorum. cok tatli gorunuyorlar. Biz sirf mavi olmasin diye ne ugrastik. Turuncu arada bir kirmizi sari derken yanlislikla pembe lila corap bile almisiz :))
bu arada Rabbim biran once sifani versin. Cok zordur tahmin ediyorum. Agrisi cok fena birsey .
Deterjani senle konusmustuk galiba. Ne sen sor ne ben soyleyim. psikopatligim yuzunden dolap hic kokmuyor. Sampuanlarini filan da yerlestirdim de eh azicik bebek kokmaya basladi :))
johnson göz yakan canım. bizat tecrübeyle sabit. ben mustela aldım. biraz pahalı ama en iyisine o diyorlar.İnşaallah tez zamanda iyi olurum ve şifa bekleyen herkeste
Seni sirkeci seniiiiiiŞampuanda sirkelimi yoksa şampuan konusunda ise Johnson ve dalin ALMA diye not düşmüşüm defterime,birinin göz yaktıgını birinde ise yararlı olamayan katkı maddesi var diye hatırlıyorum.Sebamed alayım dedim ama oda çok pahalı arkadaşım yaaa 40 tl
Coşmuşsun arkadaşım amma çok almışsın.doğum biter dekolteye geçerim diyorsun yaniSorma,ben de aynı durumdayım.ben pijama olarak iki takım almıştım,doğum sonrası ev için de kom'dan 4 tane gecelik ve bir sabahlık aldım sonra.ama 3'ü renkli fln,desenli.ayrıca ince askılı,dekolte şeyler.hastanede giyemem.hastane için de iki tane daha gecelik sabahlık almam lazım.o kadarını da anneme havale ettim artık,bi şeyide biz alalım deyince.trabzonda ne bulur bilemem artık ama sıkı sıkı tembih ediyorum,ekru olucak,omuz yada kolları güpür olucak vs diye.artık ne anladı bilmiyorum.babamın tlf na foto atarım olmadı.eminönü her anlsmda uygun gerçekten.bana kalsa bakardım ordan.bi markanın geceliğini çok beğenmiştim ama o da çok pahalı şuan için,indirime de girmedi bi türlü zıkkım
canım benim yaa çok tatlısın sağol...
bugün çıkabilir miyim bilmiyorum ama yarın falan kesin iyi olup evden çıkmam lazım duvarlar yakında üstüme yürümeye başlayacaklar korkuyorum...[/QUOTE
Sürekli evde olunca ve uğraşacak birşey olmayınca( daha doğrusu uğraşacak halin olmayınca :) ) insan bunalıyor. Sen Ankara' da idin herhalde değil mi canım. Biz dün eşimle doktor kontrolünden sonra Çardak Restauranta gittik. Belki bilirsin, çiftlik kavşağını geçtikten sonra çok güzel bir yer. Hava mis gibiydi, yeşillik, çam ağaçları dış mekan harika. İnsanın içi açılıyor. Kuş sesleri, tatlı bir güneş içim açıldı çok iyi geldi bana. Sana da tavsiye ederim canım :))
cnm dr danis hemen bnce.bnde 13.haframa girdkten sonra rahatlamaya basladm mide bulantlarm azaldi.sende duzelirsin bebsini dusun annsi.hayirli cumalar guzel anneler...
bendeki bu halsizlik nolcak bilemiorum.
Bugun mecburen yarim saatligine disari ciktik esimle. (Esim dinlenmeydi bugun ise gitmedi) arabayla gittik geldik ama ben arabada dahi fenalik gecirdim. Ayakta 2 dk.dan fazla duramiyorum. Hemen sarsiliyorum. Esim birakmior elimi Sagolsun. Ben duzelebilecegime inancimi kaybediyorum arkadaslar(((
Sağol teyzesi topik erkekle doldu bizim kızlar kıymetli oluyor haliylemasallah gelin adaylarimizin da kiyafetleri cok guzelmis
ehh kizimiz olmayinca artik hevesimiz boyle gidercez
ayrinti vermesen anlatmasan inan yarisinda okumadim biraktim
insan basina ne gelecegini bilmeden daha cesaretli oluyor. Lutfen anlatmayalim sezeryanlari lutfen lutfen.....
Hayirli olsun canım gule güle kullansın oğluşun:)amin canım benim. evet canım uydu.ayarlanadabiliyor da bazı beşiklerde kanca gibi anne yatagına takılan bişe oluyordu bunda onu göremedim gerçi fren sistemi var tekerlerin üzerınde onları ayarlayınca yerınden oynamıyo :)
Sağol teyzesi topik erkekle doldu bizim kızlar kıymetli oluyor haliyle
Bu kadari da fazla canim ya dr birsey vermiyor mu takviye. Kendi dr.un vermiyorsa bile bir kereligine vaska dr.a git. Valla hemen hemen hepimiz ysptik o kacamagi. Baeka dr.un da fikrini almwkta fayda var. Bir de patates yiyebilirsen patates denesene. Bir yazi okumustum. Icindeki bir mineralden dolayi potasyum olabilir emin degilim mide bulantisina iyi geliyormus. Ben ne zaman kussam canim patates istiyordu. 8 aydir yedigim patates cuvali bulmustur emin ol. Mideye iyi geldigini yeni okudum ama. Ins faydasini gorursunhayirli cumalar guzel anneler...
bendeki bu halsizlik nolcak bilemiorum.
Bugun mecburen yarim saatligine disari ciktik esimle. (Esim dinlenmeydi bugun ise gitmedi) arabayla gittik geldik ama ben arabada dahi fenalik gecirdim. Ayakta 2 dk.dan fazla duramiyorum. Hemen sarsiliyorum. Esim birakmior elimi Sagolsun. Ben duzelebilecegime inancimi kaybediyorum arkadaslar(((
Zaten kıymetliler, bir tık daha kıymetli oldular prensesler devrem :)) Bende erkek annesi olacağım için senin kızı ve kızı olacakları yakından takip ediyorum
Bu kadari da fazla canim ya dr birsey vermiyor mu takviye. Kendi dr.un vermiyorsa bile bir kereligine vaska dr.a git. Valla hemen hemen hepimiz ysptik o kacamagi. Baeka dr.un da fikrini almwkta fayda var. Bir de patates yiyebilirsen patates denesene. Bir yazi okumustum. Icindeki bir mineralden dolayi potasyum olabilir emin degilim mide bulantisina iyi geliyormus. Ben ne zaman kussam canim patates istiyordu. 8 aydir yedigim patates cuvali bulmustur emin ol. Mideye iyi geldigini yeni okudum ama. Ins faydasini gorursun
ooo tamamdir yemek yiyebiliyorsan toparlarsin yavas yavas. Bana dr.um kusmalar bitince hamileligin balayina hosgeldin demisti. Gercekten oyle oluyor az kaldi bir iki hafta daha dayanCnm gida takviyesi ilac verdi dr. Ayrica vitamin verdi. Tup bebek dr.um verdi bu ilaclari. Baska dr. da gidiyorum. O da gececek deyip duruyor. Canim ilk baslarda banada patates iyi geliyordu ancak son bikac kere patatesi de cikardim. Yemek yoyebiliorum artik. Yemekle ilgili pek sıkıntım yok ama kusma ve halsizlik hic bitmio. Kusamasam da bulanti beni mahvediyo
Sorma arkadasim. Aynen oyle valla :))
esime caktirmiyorum aamaann kiz cocugunun nazi kaprisiyle ugrasilmaz diye ama burda nasil hevese geliyorum anlatamam. Masallah subhanallah sonsuz sukur kiymetliler Rabbimin emanetleri. 2014 erkek yili oldu sanki.
Ya,yaza gelecekya,daralır daralır değişirim dedim.e bi süre eskilere de giremem zaten,mecbur yenilemek lazımdı,enzirmesi fln kolay bişeyler gerekiyodu.dekolteler cabası artıkCoşmuşsun arkadaşım amma çok almışsın.doğum biter dekolteye geçerim diyorsun yani
Hayırli olsun tatlım.Ben de henüz yıkamadım.Ama Ersagın camasir toxu ve aktif camasir sivisi var onunla yıkamayi dusunuyorum.Ersagi duymadan once de hacı şakirin bebek camasir tozunu almistimEki Görüntüle 1497666 Eki Görüntüle 1497665
Kızımın teyzeleridün bütün kıyafetlerininin iç dış etiketlerini kestim.minik parçalarını file torbaya koyup tüm eşyalarını kaldırdım deterjan konusunda karar verirsem hepsini yıkayaçağim inşaallah.
Şimdi fikirlerinize ihtiyacım var alanlar yada almayi düşünenler,özellikle yumuşatıcı konusunda düşüncelerinizi paylaşırsaniz sevinirim :)
Kizlar artik yavas yavas dogum muhabbetleri basliyo masalahyalniz onceden tecrubeliarkadaslardan ricam lutfen ama lutfen herhangi bir dogum seklini kendi texrubelerimize gore kotulemeyelim.herkesin agri esigi, anatomik yapisi farklidir ve her iki dogum seklinin de arti ve eksileri vardir.herkes kendi mantigina, dayanma gucune ve vucut yapisina gore dogum sekli secer.kaldi ki burda zoraki sezeryan olacak arkadaslar da var.bu hassas gunlerde kimseyi kendi kotu hikayelerimizle etkilemeye hakkimiz yok.
masallah gelin adaylarimizin da kiyafetleri cok guzelmis
ehh kizimiz olmayinca artik hevesimiz boyle gidercez
ayrinti vermesen anlatmasan inan yarisinda okumadim biraktim
insan basina ne gelecegini bilmeden daha cesaretli oluyor. Lutfen anlatmayalim sezeryanlari lutfen lutfen.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?