valla ben vişneyi deli gibi severim bekarken bile adını duyduğumda ağzımın suları akardı o kadar severim yani ama niyeyse kaç gündür burada dönen vişne muhabbetine rağmen hala canım çekmedi çünkü ben bu aralar kayısı çağlasına dadandım kase kase yiyorum vallaGunaydin kizlartr hayirli cumalar @yesilinci bizim yuzumuzden oldu degilmibidaha anlatmayalim kizlar yav kac kisi visne krizine girdi valla
canım cicişleriniz çok güzel Rabbim güzel ve mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin.. ben yumuşatıcı kullandım valla gerçi kullanmasam da olurmuş hacı şakirin granül sabunu o kadar da kötü kokmuyordu ama bu yumuşatıcıdan da çok memnun kaldım organik bi ürün 1 kapak koydum sonra duruladım tekrar zaten ama yine de mis gibi kokuyor kokusu rapatsız eder bebeği diyor bir çok kişi ama ne bilim kimyasal bişey olmadığı için içim rahat açıkçası bu markayı da tavsiye ederim.. :)küçücük bi kapağı var zaten nerdeyse 1 yemek kaşığı kdar ancakEki Görüntüle 1497666 Eki Görüntüle 1497665
Kızımın teyzeleridün bütün kıyafetlerininin iç dış etiketlerini kestim.minik parçalarını file torbaya koyup tüm eşyalarını kaldırdım deterjan konusunda karar verirsem hepsini yıkayaçağim inşaallah.
Şimdi fikirlerinize ihtiyacım var alanlar yada almayi düşünenler,özellikle yumuşatıcı konusunda düşüncelerinizi paylaşırsaniz sevinirim :)
nasıl hoşuma gitti bu ciciş ya maaşallah çok güzel görünüyor güle güle giysin :)Eki Görüntüle 1497890
Kızlar şunun tipine bakin yaaa çok fena değil midünden beri bakıp bakıp seviyorum kızımı.içini doldursun öyle daha çok seveceğim inşaallah.
canım ben herg ün doğum videosu izliyorum çok şey de duydum hem normal doğum için hem sezeryan için ama arkadaşlar korkmanıza gerek yok bence de herkesin bünyesi farklı verdiğimiz tepkiler farklı bakın hamileliklerimizi bile ne kadar farklı geçiyor.. hem ister normal olsun ister szeryan her şekilde bir miktar acı çekeceğimiz gerçeğini unutmayalım armut piş ağzıma düş gibi bir durum olmayacakSezeryanda acı az değil,sadece doğum anında hissetmiyorsun.ama sonrası,narkoxun etkilerinin kaybolmaya başlamasıyla tam bir kabus.saatlerce bebeğime dokunamamıştım,yaptığım tek şey "karnım,karnım" diye ağlamaktı... İçim dışım paramparca edilmiş gibi bi acı hissediyordum.boğazımı temizlemek için yaptığım hafif bir gırtlak hareketi canımdan can almıştı.tuvalete gitmek üzereyken milletin içinde,odanın ortasında altıma yapışım,vs..bunun gibi niceler.korkutmak için değil,gerçekte hiçte öyle konforlu bi doğum şekli olmadığı için anlatıyorum.herkesin kendi tercihi tabi.benim mecburi olmuştı bel fıtığımdan ötürü.ama normal doğum için neler vermezdim şuan.
Teşekkür ederim canım benimevet üçüne verdim o parayı eminönünde ki havuzlu han'dan aldım tavsiye ederim çok çeşit var ve güzel indirim yapıyorlar. hiç sorma o mankenlere aldanırsak yandık ben bide elbisemin üzerine giydim ki görmen gerek göbek ayrı yere gitti popo ayrı yere valla kendime bakamadım o kadar korkunçtu
Kızlar lütfen... Kimse çocuk değil,birinin anlatmasıyla korkup tırsacak olsak bu zamana kadar bin tane korkunç doğum hikayesi dinlemişizdir,o zaman doğurmayalım,içimizde kalsınlar.ki keza dinlediği normal doğum hikayelerinden çok korktuğunu anlatan arkadaşa bide bu açıdan düşün anlamında bir örneklemeydi.mantıklı olalım lütfen,iyi bişeye işaret etmeye çalıştım kendimce,imkanı olan,risk taşımayan arkadaşları keyfe keder bu yöntemi tercih etsinler istemedim.sezeryanında kendi içinde zorlukları var demek istedim.başkaları gibi %50 si ölüyo vs de demedim.ve laflarımın her birinin sonunda tamamen sizin ve dr unuzun kararıdır da dedim.tabiki herkesin yaşadığı kendine,çok daha konforlu geçirenlerde var,daha beterini yaşayanlarda.kimseyi kötü hikayemle etkilemiyorum,çünkü hikayem kötü değil.sadece zorlu tarafları vardı,bunlara değindim.hsngi doğum kötü bi hikaye olabilir?sözlerimize dikkst edelim,hassasiyetin dozu kaçabiliyor zira.ben de her iki gebeliğimde de zoraki sezaryan durumundayım.kaç yaşında insanlarız,hemen herşeyde yüklenmeyelim birbirimize.ağlıycam artık,bu ne ya.. Ödünüz patlasın,moraliniz bozulsun diye özel bi çabam olduğunu nasıl düşünebilirsiniz?bunca acıyla ızdırapla sahip olduğumuz bebeklerimizi güle oynaya doğurmıcağımızı da biliyoruz.her bakımdan zor bir olay ki cennet anaların ayağının altında denmiş.üstelik rahatsız olunacak derecede bi detay verdiğimi düşünmüyorum,ağrım,acım çok oldu dedim,buna örnek verdim,bir de 3m lik wc mesafesini karınca adımıyla yürürken çişimi tutamadım dedim.herkes hergün bin tane şikayetini anlatıyo,paylaşıyo burda.o zaman daha yolun başındaki arkadaşlarda "anlatmayın,korkuyoruz" diye feveran mı etsin.yada şuan son ayların çilesini çeken arkadaşlara susun,anlatmayın,kotkutmayın mı diyelim.aynı yollardan geçtim,bi daha geçmeye hazırlanıyorum.sizden bi farkım da yok.sizin kadar ben de endişeliyim,tedirginim.bu konular tecrübe fln dinlemiyo.yalnızım,şurda iki muhabbete ortak olup,dert dinleyip,sevinç paylaşıp mutlu oluyorum,yeri geliyo oturup ağlıyorum ama artık cidden anlayamıyorum bu olanları.neyse,uzattım... Madem çok korktunuz,ben vümleten özür diliyorum,dilim kopaydıda yazmayaydım diyorum ve hakkınızı helal edin diyorum.herkes Allah'a emanet olsun.
Kızlar lütfen... Kimse çocuk değil,birinin anlatmasıyla korkup tırsacak olsak bu zamana kadar bin tane korkunç doğum hikayesi dinlemişizdir,o zaman doğurmayalım,içimizde kalsınlar.ki keza dinlediği normal doğum hikayelerinden çok korktuğunu anlatan arkadaşa bide bu açıdan düşün anlamında bir örneklemeydi.mantıklı olalım lütfen,iyi bişeye işaret etmeye çalıştım kendimce,imkanı olan,risk taşımayan arkadaşları keyfe keder bu yöntemi tercih etsinler istemedim.sezeryanında kendi içinde zorlukları var demek istedim.başkaları gibi %50 si ölüyo vs de demedim.ve laflarımın her birinin sonunda tamamen sizin ve dr unuzun kararıdır da dedim.tabiki herkesin yaşadığı kendine,çok daha konforlu geçirenlerde var,daha beterini yaşayanlarda.kimseyi kötü hikayemle etkilemiyorum,çünkü hikayem kötü değil.sadece zorlu tarafları vardı,bunlara değindim.hsngi doğum kötü bi hikaye olabilir?sözlerimize dikkst edelim,hassasiyetin dozu kaçabiliyor zira.ben de her iki gebeliğimde de zoraki sezaryan durumundayım.kaç yaşında insanlarız,hemen herşeyde yüklenmeyelim birbirimize.ağlıycam artık,bu ne ya.. Ödünüz patlasın,moraliniz bozulsun diye özel bi çabam olduğunu nasıl düşünebilirsiniz?bunca acıyla ızdırapla sahip olduğumuz bebeklerimizi güle oynaya doğurmıcağımızı da biliyoruz.her bakımdan zor bir olay ki cennet anaların ayağının altında denmiş.üstelik rahatsız olunacak derecede bi detay verdiğimi düşünmüyorum,ağrım,acım çok oldu dedim,buna örnek verdim,bir de 3m lik wc mesafesini karınca adımıyla yürürken çişimi tutamadım dedim.herkes hergün bin tane şikayetini anlatıyo,paylaşıyo burda.o zaman daha yolun başındaki arkadaşlarda "anlatmayın,korkuyoruz" diye feveran mı etsin.yada şuan son ayların çilesini çeken arkadaşlara susun,anlatmayın,kotkutmayın mı diyelim.aynı yollardan geçtim,bi daha geçmeye hazırlanıyorum.sizden bi farkım da yok.sizin kadar ben de endişeliyim,tedirginim.bu konular tecrübe fln dinlemiyo.yalnızım,şurda iki muhabbete ortak olup,dert dinleyip,sevinç paylaşıp mutlu oluyorum,yeri geliyo oturup ağlıyorum ama artık cidden anlayamıyorum bu olanları.neyse,uzattım... Madem çok korktunuz,ben vümleten özür diliyorum,dilim kopaydıda yazmayaydım diyorum ve hakkınızı helal edin diyorum.herkes Allah'a emanet olsun.
Sağol teyzesi topik erkekle doldu bizim kızlar kıymetli oluyor haliyle
Yaw senin niye hic ortan yok arkadasim. dilim kopaydi vs ne demektir. Bugune kadar hayatimda DOGAL DOGUM hikayesi disinda kimsenin dogum hikayesini dinlemedim. Kimseye anlattirmadim. Sezeryandan acidan vs korktugumdan degil oyle olsa daha evlenmeden dogal dogum hayali kurmazdim. cunku herseyi akisina birakalim istiyorum. Bugune kadar kimseyi amaan daha dur cok miden bulanacak ooo aha yolun basindasin daha sunlar sunlar olacak diyen insanlari da dinlemedim. Ay aman sutun gelirmi gelmez mi diyen insanlari da dinlemiyorum. Uygun bir sekilde herkesin bunyesinin farkli oldugunu soyleyip konu kapatiyorum. Mesele sezeryan normal dogum degilKızlar lütfen... Kimse çocuk değil,birinin anlatmasıyla korkup tırsacak olsak bu zamana kadar bin tane korkunç doğum hikayesi dinlemişizdir,o zaman doğurmayalım,içimizde kalsınlar.ki keza dinlediği normal doğum hikayelerinden çok korktuğunu anlatan arkadaşa bide bu açıdan düşün anlamında bir örneklemeydi.mantıklı olalım lütfen,iyi bişeye işaret etmeye çalıştım kendimce,imkanı olan,risk taşımayan arkadaşları keyfe keder bu yöntemi tercih etsinler istemedim.sezeryanında kendi içinde zorlukları var demek istedim.başkaları gibi %50 si ölüyo vs de demedim.ve laflarımın her birinin sonunda tamamen sizin ve dr unuzun kararıdır da dedim.tabiki herkesin yaşadığı kendine,çok daha konforlu geçirenlerde var,daha beterini yaşayanlarda.kimseyi kötü hikayemle etkilemiyorum,çünkü hikayem kötü değil.sadece zorlu tarafları vardı,bunlara değindim.hsngi doğum kötü bi hikaye olabilir?sözlerimize dikkst edelim,hassasiyetin dozu kaçabiliyor zira.ben de her iki gebeliğimde de zoraki sezaryan durumundayım.kaç yaşında insanlarız,hemen herşeyde yüklenmeyelim birbirimize.ağlıycam artık,bu ne ya.. Ödünüz patlasın,moraliniz bozulsun diye özel bi çabam olduğunu nasıl düşünebilirsiniz?bunca acıyla ızdırapla sahip olduğumuz bebeklerimizi güle oynaya doğurmıcağımızı da biliyoruz.her bakımdan zor bir olay ki cennet anaların ayağının altında denmiş.üstelik rahatsız olunacak derecede bi detay verdiğimi düşünmüyorum,ağrım,acım çok oldu dedim,buna örnek verdim,bir de 3m lik wc mesafesini karınca adımıyla yürürken çişimi tutamadım dedim.herkes hergün bin tane şikayetini anlatıyo,paylaşıyo burda.o zaman daha yolun başındaki arkadaşlarda "anlatmayın,korkuyoruz" diye feveran mı etsin.yada şuan son ayların çilesini çeken arkadaşlara susun,anlatmayın,kotkutmayın mı diyelim.aynı yollardan geçtim,bi daha geçmeye hazırlanıyorum.sizden bi farkım da yok.sizin kadar ben de endişeliyim,tedirginim.bu konular tecrübe fln dinlemiyo.yalnızım,şurda iki muhabbete ortak olup,dert dinleyip,sevinç paylaşıp mutlu oluyorum,yeri geliyo oturup ağlıyorum ama artık cidden anlayamıyorum bu olanları.neyse,uzattım... Madem çok korktunuz,ben vümleten özür diliyorum,dilim kopaydıda yazmayaydım diyorum ve hakkınızı helal edin diyorum.herkes Allah'a emanet olsun.
biri organik mi dedivalla ben vişneyi deli gibi severim bekarken bile adını duyduğumda ağzımın suları akardı o kadar severim yani ama niyeyse kaç gündür burada dönen vişne muhabbetine rağmen hala canım çekmedi çünkü ben bu aralar kayısı çağlasına dadandım kase kase yiyorum valla
canım cicişleriniz çok güzel Rabbim güzel ve mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin.. ben yumuşatıcı kullandım valla gerçi kullanmasam da olurmuş hacı şakirin granül sabunu o kadar da kötü kokmuyordu ama bu yumuşatıcıdan da çok memnun kaldım organik bi ürün 1 kapak koydum sonra duruladım tekrar zaten ama yine de mis gibi kokuyor kokusu rapatsız eder bebeği diyor bir çok kişi ama ne bilim kimyasal bişey olmadığı için içim rahat açıkçası bu markayı da tavsiye ederim.. :)küçücük bi kapağı var zaten nerdeyse 1 yemek kaşığı kdar ancakEki Görüntüle 1498355
vebahargeldsatilan0554257 .!.:Yaw senin niye hic ortan yok arkadasim. dilim kopaydi vs ne demektir. Bugune kadar hayatimda DOGAL DOGUM hikayesi disinda kimsenin dogum hikayesini dinlemedim. Kimseye anlattirmadim. Sezeryandan acidan vs korktugumdan degil oyle olsa daha evlenmeden dogal dogum hayali kurmazdim. cunku herseyi akisina birakalim istiyorum. Bugune kadar kimseyi amaan daha dur cok miden bulanacak ooo aha yolun basindasin daha sunlar sunlar olacak diyen insanlari da dinlemedim. Ay aman sutun gelirmi gelmez mi diyen insanlari da dinlemiyorum. Uygun bir sekilde herkesin bunyesinin farkli oldugunu soyleyip konu kapatiyorum. Mesele sezeryan normal dogum degil
ayrica evet burda olumsuz seyleri de konustuk konusuyoruz yerigeliyor elbette iyi tecrubelerimiz kadar kotu tecrubelerimiz de paylasiyoruz. Misal tansiyondan bahsettim amacim seni korkutmak miydi hayir uyarmak onlemine bakmakti. Cunku boyle bir seyin onlemi var. Ama sezeryan sonrasi yasanabilecek ddurumlarin onlemini almak mumkun degil. Ben burda saat sayarken kabuslar gorurken bir de niye isin o tarafini dusuneyim. Kaldi ki elli tane lutfen kelimesiyle yazilmis bir yaziya nasil ya da niye bu kadar keskin karsilik verdin anlamadim
biri organik mi dedi
Nereden aldin
baharcım sana bir şey sormuştum önceki sayfalarda gözünden kaçmıştır belki.Yaw senin niye hic ortan yok arkadasim. dilim kopaydi vs ne demektir. Bugune kadar hayatimda DOGAL DOGUM hikayesi disinda kimsenin dogum hikayesini dinlemedim. Kimseye anlattirmadim. Sezeryandan acidan vs korktugumdan degil oyle olsa daha evlenmeden dogal dogum hayali kurmazdim. cunku herseyi akisina birakalim istiyorum. Bugune kadar kimseyi amaan daha dur cok miden bulanacak ooo aha yolun basindasin daha sunlar sunlar olacak diyen insanlari da dinlemedim. Ay aman sutun gelirmi gelmez mi diyen insanlari da dinlemiyorum. Uygun bir sekilde herkesin bunyesinin farkli oldugunu soyleyip konu kapatiyorum. Mesele sezeryan normal dogum degil
ayrica evet burda olumsuz seyleri de konustuk konusuyoruz yerigeliyor elbette iyi tecrubelerimiz kadar kotu tecrubelerimiz de paylasiyoruz. Misal tansiyondan bahsettim amacim seni korkutmak miydi hayir uyarmak onlemine bakmakti. Cunku boyle bir seyin onlemi var. Ama sezeryan sonrasi yasanabilecek ddurumlarin onlemini almak mumkun degil. Ben burda saat sayarken kabuslar gorurken bir de niye isin o tarafini dusuneyim. Kaldi ki elli tane lutfen kelimesiyle yazilmis bir yaziya nasil ya da niye bu kadar keskin karsilik verdin anlamadim
biri organik mi dedi
Nereden aldin
bende var canım günde iki küçük şişe kan şurubu içiyorum. kime gösterdiysem çok düşük dedi. kendi doktorum da derhal yükseltmemiz lazım bu seviyede olursa anestezist seni ameliyata almaz dedi.kızlar hamilelikte hemoglobin kan düşüklüğü yaşayanlar var mıı
Canm hiç korkma bi tanıdğmzn kızı da öyle olmuştu doktor dikiş atmamız lazm rahime demiş ve yaplcağı yapmış bebeğni sağlıklı bi seklde dünyaya getrdı Allah hepimiznde bebişlerini kucağmıza almayı nasip etsn inşllhKızlar mrb uzun süredir yoktum.5. Ayıma girdim.3 gün önce 4lü tarama İçin doktorumuza gittik.doktorumuz erken doğum yapma riskin war dedi.tarama sonucu gelince hemen görüşelim dikiş atalım rahime dedi.O günden beri safi yatıyorum.kasıklarımda hafif ağrılar war.bebeğim beni bırakıp gitmez demi.aranızda dikiş atılan warmı?
CNN inan ben wc soluk soluğa Kalkıp kendimi yatağa atmak istiyordum hemen akşam 6 7 uyuyup sabah kalkıyordum ama hepsi geçiyor inan 16 17 haftalarda geçiyor inş SABIRhayirli cumalar guzel anneler...
bendeki bu halsizlik nolcak bilemiorum.
Bugun mecburen yarim saatligine disari ciktik esimle. (Esim dinlenmeydi bugun ise gitmedi) arabayla gittik geldik ama ben arabada dahi fenalik gecirdim. Ayakta 2 dk.dan fazla duramiyorum. Hemen sarsiliyorum. Esim birakmior elimi Sagolsun. Ben duzelebilecegime inancimi kaybediyorum arkadaslar(((
Canim bilemedim ben hic yasamadim cok yogunsa drunu araaan keskeKızlar aciiil vajinal ağrı çekiyorum ara ara normal mi bu? Bugün daha sık oluyor
Dışarı çıktım yürürken çok oldu vajina sizliyor eve geldim şimdi o kadar sık değil kasık bölgemde sancı da oluyoCanim bilemedim ben hic yasamadim cok yogunsa drunu araaan keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?