2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Gunaydin kizlartr hayirli cumalar @yesilinci bizim yuzumuzden oldu degilmi bidaha anlatmayalim kizlar yav kac kisi visne krizine girdi valla
valla ben vişneyi deli gibi severim bekarken bile adını duyduğumda ağzımın suları akardı o kadar severim yani ama niyeyse kaç gündür burada dönen vişne muhabbetine rağmen hala canım çekmedi çünkü ben bu aralar kayısı çağlasına dadandım kase kase yiyorum valla

canım cicişleriniz çok güzel Rabbim güzel ve mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin.. ben yumuşatıcı kullandım valla gerçi kullanmasam da olurmuş hacı şakirin granül sabunu o kadar da kötü kokmuyordu ama bu yumuşatıcıdan da çok memnun kaldım organik bi ürün 1 kapak koydum sonra duruladım tekrar zaten ama yine de mis gibi kokuyor kokusu rapatsız eder bebeği diyor bir çok kişi ama ne bilim kimyasal bişey olmadığı için içim rahat açıkçası bu markayı da tavsiye ederim.. :)küçücük bi kapağı var zaten nerdeyse 1 yemek kaşığı kdar ancak

Eki Görüntüle 1497890

Kızlar şunun tipine bakin yaaa çok fena değil mi dünden beri bakıp bakıp seviyorum kızımı.içini doldursun öyle daha çok seveceğim inşaallah.
nasıl hoşuma gitti bu ciciş ya maaşallah çok güzel görünüyor güle güle giysin :)

canım ben herg ün doğum videosu izliyorum çok şey de duydum hem normal doğum için hem sezeryan için ama arkadaşlar korkmanıza gerek yok bence de herkesin bünyesi farklı verdiğimiz tepkiler farklı bakın hamileliklerimizi bile ne kadar farklı geçiyor.. hem ister normal olsun ister szeryan her şekilde bir miktar acı çekeceğimiz gerçeğini unutmayalım armut piş ağzıma düş gibi bir durum olmayacak korkmayın kendinizi ve bebişlerinizi Allaha emanet edin .....

manken konusuna da haklısın valla dün bende alışverişe gittiğimde kıs ısrarla 42 beden vermek istedi bana ben kendimi biliyorum tabi dedim bu bana hayatta olmaz dedim sen bana ver en büyüğünü sonra ben en son deneye deneye 46 beden aldım üstü biraz bol ama benim basen kısmım epey bi geniş olunca mankenin üstünde pijama gibi duran şey bana tayt gibi oldu inanamadım kendimi aynada görünce bide beyaz benim neyimeyse selülit melülit gizli hiçbişey kalmadı

Olayi kisisellestirmenin ve saptirmanin anlami yok.tabiki agrisiz acisiz rahat bir dogum sekli olmadigini biliyoruz hepimiz.ister normal ister sezeryan olsun herkes kendi dayanma esigine gore agrisini cekecek muhakkak.sadece kendi deneyimlerimizle öldüm bittim parcalandim diyerek olayi ayrintilariyla yazmaya gerek olmadigini soyledim.

Arkadaşım üzme kendini lütfen, burada herkes hassas olduğu için farklı algılanabiliyor konular. Erkeklerin askerlik, kadınların doğum hikayesi bitmezmiş :)) sen nasıl bugün ilk doğum hikayeni anlattıysan bizde doğumlarımız dan sonra anlatacağız çevremize, soranlara. Bu gayet normal. Hepimizin hikayesi de farklı olacak tabi ki. Ben bu hamilelik sürecinde çevremdeki tecrübeli herkese soruyorum, kimisi sezeryan iyidir, kimiside normal doğumdan şama diyerek yaşadıklarını anlatıyor. Bunda kötü hiç bir şey yok. Herkes aynı sıkıntıları yada aynı kolaylıkları yaşayacak diye de bir şey yok. Sonuçta hepimiz bu doğum sürecini yaşayacağız. Yapmamız gereken en önemli şey kendimiz ve birbirimiz için bu zorlu yoldan kolay geçmek için dua etmek, pozitif olmak. Üzme kendini olur mu, özür dileyecek bir şey de yok. Diğer arkadaşlarımında bu durumu anlayışla karşılayacağına inanıyorum. Allah hepimizi kolay yoldan kurtarsın inşallah, mutlu sona sağlıkla sevinçle ulaşalım canlarım

Canm sen kotu bisey demedinki cok guzel aciklama yapmissin kac yasinda insanlariz biz korkuyoruz dedik sende normal dogumun iyi yanlarini anlattin bize sen neden bosa kendini sucluyorsun burada her birimiz iyi kotu hamilelikte yasadigimiz duygularimizi paylasiyoruz tabiki hormonlardan dolayi herkes hassas ama senlik bir durum yokk ailelerimizden cok birbirimizle dertlesiyoruz her zamabki hamilelik sttresi sikintisiyla acildi bu dogum konusuda sen gucenme bence sen bizi aydinlattin birde iyi tarafından bakin diye fikirlerimizi yumusattin kotu birsey demedin sen gel neymis o helallik istemeler muhabbetimize daha biz cook devam edicez daha çocuklarımızı buyutucez onlari konusucaz gel arkadasim sen

evet canım sorma bir de ben normalde çok hareketliyim kıpır kıpırım iş olarak da hep bir yoğunluğum var sosyal olarak da hep bir şeylerle uğraşırım. şimdi eve bağlı olunca ister istemez bunalım olmaya başladım yani her ne kadar ruh halim buna izin vermemeye çalışsa da...
çardak restoranı biliyorum hatta geçen hafta eşim de dedi oraya mı gidelim diye sonra başka bir yere gittik. belki bu hafta gideriz fena fikir değil. yarın zaten bir şekilde evden dışarı çıkmam gerek yoksa eşyalarla konuşmaya başlayacağım az kaldı belki de konuşuyorumdur

dur canım nereye gidiyorsun allaha emanet olun falan. herkes paylaşıyor işte iyisiyle kötüsüyle. sen de öyle paylaşıyorsun sinirlenme gitme bir yere...

Yaw senin niye hic ortan yok arkadasim. dilim kopaydi vs ne demektir. Bugune kadar hayatimda DOGAL DOGUM hikayesi disinda kimsenin dogum hikayesini dinlemedim. Kimseye anlattirmadim. Sezeryandan acidan vs korktugumdan degil oyle olsa daha evlenmeden dogal dogum hayali kurmazdim. cunku herseyi akisina birakalim istiyorum. Bugune kadar kimseyi amaan daha dur cok miden bulanacak ooo aha yolun basindasin daha sunlar sunlar olacak diyen insanlari da dinlemedim. Ay aman sutun gelirmi gelmez mi diyen insanlari da dinlemiyorum. Uygun bir sekilde herkesin bunyesinin farkli oldugunu soyleyip konu kapatiyorum. Mesele sezeryan normal dogum degil
ayrica evet burda olumsuz seyleri de konustuk konusuyoruz yerigeliyor elbette iyi tecrubelerimiz kadar kotu tecrubelerimiz de paylasiyoruz. Misal tansiyondan bahsettim amacim seni korkutmak miydi hayir uyarmak onlemine bakmakti. Cunku boyle bir seyin onlemi var. Ama sezeryan sonrasi yasanabilecek ddurumlarin onlemini almak mumkun degil. Ben burda saat sayarken kabuslar gorurken bir de niye isin o tarafini dusuneyim. Kaldi ki elli tane lutfen kelimesiyle yazilmis bir yaziya nasil ya da niye bu kadar keskin karsilik verdin anlamadim

biri organik mi dedi
Nereden aldin

kızlar hamilelikte hemoglobin kan düşüklüğü yaşayanlar var mıı

Canimbu katalogla satilan bir urun butun malzemeleri cok guzel petra diye girersen internetten inceleyebilirsin yakinlrinda satan birileri vardir muhtemelen.bebek bakim urunleri de var...

Canim bu katalogla satilanbir

Kızlar mrb uzun süredir yoktum.5. Ayıma girdim.3 gün önce 4lü tarama İçin doktorumuza gittik.doktorumuz erken doğum yapma riskin war dedi.tarama sonucu gelince hemen görüşelim dikiş atalım rahime dedi.O günden beri safi yatıyorum.kasıklarımda hafif ağrılar war.bebeğim beni bırakıp gitmez demi.aranızda dikiş atılan warmı?

baharcım sana bir şey sormuştum önceki sayfalarda gözünden kaçmıştır belki.
doğum çantanı hazırladın mı? neler koydun içine son haline neler var yazabilir misin kalem kalem??

kızlar hamilelikte hemoglobin kan düşüklüğü yaşayanlar var mıı
bende var canım günde iki küçük şişe kan şurubu içiyorum. kime gösterdiysem çok düşük dedi. kendi doktorum da derhal yükseltmemiz lazım bu seviyede olursa anestezist seni ameliyata almaz dedi.

Canm hiç korkma bi tanıdğmzn kızı da öyle olmuştu doktor dikiş atmamız lazm rahime demiş ve yaplcağı yapmış bebeğni sağlıklı bi seklde dünyaya getrdı Allah hepimiznde bebişlerini kucağmıza almayı nasip etsn inşllh

CNN inan ben wc soluk soluğa Kalkıp kendimi yatağa atmak istiyordum hemen akşam 6 7 uyuyup sabah kalkıyordum ama hepsi geçiyor inan 16 17 haftalarda geçiyor inş SABIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…