2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

baharcım sana bir şey sormuştum önceki sayfalarda gözünden kaçmıştır belki.
doğum çantanı hazırladın mı? neler koydun içine son haline neler var yazabilir misin kalem kalem??
aa farketmemistim afedersin. Hemen yaziyorum
bebekler icin iki takim hastane cikisi ikisi de battaniyeli
bir takim 5 li premature icin, ayrica koydum malum 2000 gr civciv kadariz
biberon ve premature uc koydum
bez koydum bebeklere molfix gobek oyuntulu 0 numara
hastaneden cikarken oto koltugunun uzerini kapatmak icin beyaz tulbent
birer fazla battaniye koydum ekstra niye koydum bilmiyorum.
bol bol agiz mendili koydum
Kendime
iki takim pijama siradan birer takim sadece onu kolay aciliyor dugmeli
Israrlar uzerine bir gecelik herkes kullanisli olur dedi
emzirme sutyeni
lohusa atleti
tek kullanimlik kulot almistim ama bana hic rahat gorunmedigi icin bol bol normal kulot da koydum.
ped koydum ama hastane veriyormus zaten
cikarken giymek icin bol bir esofman alti ve ust koydum
Slikon gogus ucu koydum
lansinoh lanolin krem
Bir de eski usul karbonatli su, zemzem ve hurma
sarj aleti
dis fircasi dis macunu
terlik
galiba bu kadar sut pompasini yanima alip almamakta karsrsizim. Hastane veriyormus. Yardimci oluyorlarmis. En ko5u arabanin bir kosesinde dursun diye dusunuyorum.
He bir de ogluslarin cikolatasiyla lohusa serbetimiz ve plastik lohusa kadehlerimiz var. Hediyelik kolonya dusunmustum serbet isine girmek istememistim ama akillinin biri kolonyayi acmaya kalkar ben odada kokusuna dayanamam diye vazgectim.
lohusa serbetini daha kaynatmadim. Bakalim yarin ogleden sonra randevumuz var. Ne diyecek?

Kızlar aciiil vajinal ağrı çekiyorum ara ara normal mi bu? Bugün daha sık oluyor
vajinal agri derken nasil birsey? Cok afedersin dudaklara dogru vuran anlik agrilar oluyor. Bicak saplanir gibi giriyor biraz devam edip kesiliyor. Sik sik tekrarliyor. Boyle birseyse normal canim. Ayakta kaldiysan bebegin agirligiyla kaslarina vurmustur. Benim bu sekilde oluyor. Baska turlu bilemedim

prenses dogumu ilk defa duyuyorum kizlar eger boyle birsey warsa supermis walla
prenses dogum diye normal dogum sirasinda epidural anestezi uyguluyorlar. Agrisiz normal dogum yapmis oluyorsun. hastanesine gore ekstra bir miktar istiyorlar. Normal dogim imkani olanlar icin alternatif tabi

1. [QUOTE ="erre, post: 4055aşağıdamber: 455912"]Dinlen canım kalkma[/QUOTE]
Niye oluyor yaa anlamadım gitti
canım doğum kasıntısı gibi mi?
benim vajinal olmuyor da daha çok iki gündür leğen kemiklerimde ağrı olup geçiyor...
Oda oluyor acaba kafası mı aşağıda
Aynen dediğin gibi oluyor canım heralde bebek baskı yapıyor

Evet bende neden ona baktıklarını düşünmüştüm :)

Dışarı çıktım yürürken çok oldu vajina sizliyor eve geldim şimdi o kadar sık değil kasık bölgemde sancı da oluyo tekrarlarsa doktora giderim
canım ben de simdi yürüyüşten geldim dediğin gibi benim de kasıkların çok ağrıdı belki kendimizi yorduk ondan oluyodur : (

prenses dogumu ilk defa duyuyorum kizlar eger boyle birsey warsa supermis walla
canım prenses doğum epiduralli normal doğum oluyormuş ama benim duyduğum normal doğum olunca ıkınmak için ağrıyı hissetmek gerektiğinden çok ağır bi epidural olmuyormuş yani yine de acıyı hissediyormuşsun tabi bu adıyamanda böyle belki imkan olan hastdanelerde daha farklıdır..

CNN inan ben wc soluk soluğa Kalkıp kendimi yatağa atmak istiyordum hemen akşam 6 7 uyuyup sabah kalkıyordum ama hepsi geçiyor inan 16 17 haftalarda geçiyor inş SABIR
Nolur dua edin benim adimla (melek benim adim) .
Dermanim kalmadi. Agliyorum dayanamiorum. Beynime giden damarlarim aciyo kusmaya calismaktan. Dis etlerim bile sizliyo artik dusunun halimi...

Kayın validem çok hamilelik yaşadığı için olur onlar dedi. Vajina ya baskı dan sizlama şeklinde olur kasık ağrısı bide makat bölgesinde ağrı olur diyor.
vajina ağrı derken baskı gibi oluyor nasıl anlatsam iğne batmış gibi sanki yerinden çıkıp geri itekliyorlar gibi filan oluyor bende
Aynen canım öyle oluyor dediğin gibi bişey batar gibi olup geçiyor

Arkadaslar lutfen benim icin dua edin kontrolumuz vardi rahim agzimdaki dikişler acilmis bugun hast.yatiyorum internetim olamayabilir inşallah yavrularim biraz daha bekleyebilir dua edin simdi cikiyoruz
canım benim Allah yardımcınız olsun güzel haberlerle bekliyoruz seni ....

Arkadaslar lutfen benim icin dua edin kontrolumuz vardi rahim agzimdaki dikişler acilmis bugun hast.yatiyorum internetim olamayabilir inşallah yavrularim biraz daha bekleyebilir dua edin simdi cikiyoruz
Allah yardim etsin insallah arkadasim dualarim seninle..

C A N O cnm bir haftadir benimde oyleydi halada oyle dun dr dedi basi asagida dogum pozisyonu gibi ondan agri yapar dedi hatta tuvalete gittigimde zonklar gibi oluyor basinc yapiyomus ondan seninkide oyle olabilir

farklı sayılmam canım bizde üstündeyiz karının... alt üst evlerimiz. bugun kaçtım evden anneme geldim
Keske cnm benimde oyle gidcek yerim olsaydi arkama bakmaz kacardim ama iste idare etcem artik cocugum dogana kdr esimde dayan diyo bakalim allah yardimcimiz olsun cnm

Bende hemen hemen iki aydir oluyor dr vucut kendini doguma hazirliyor kemikler aciliyor rahim buyuyor normal demisti ama bu aralar cogaldi agri bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…