2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Arkadaslar lutfen benim icin dua edin kontrolumuz vardi rahim agzimdaki dikişler acilmis bugun hast.yatiyorum internetim olamayabilir inşallah yavrularim biraz daha bekleyebilir dua edin simdi cikiyoruz
hastaneye yatman iyi olmus gozetim altinda olursun. Nasil bir mudahalede bulunuyorlar canim me yapiyorlar? Bu arada hep aklimdasin duamdasin. Basindan beri ciddi sorun yasayipvsikintili bir surec gecirenlerdensin. Rabbim ins hayra cikarsin
senin bu minikler de yaramaz cikti aaa dursunlar yerinde bir hafta daha. Bak benim pasalarim adayla yigiti beklediler. Soyle miniklerine beklesinler bizi birazcik daha

stres sardı beni vesveselendim de
benimkisi de 8 falandı galiba ya da 9 öyle bir şey. aynen ben de eyvah dedim doktor bana ciğer dalak kuru üzüm ye dedi bol bol. bir de kırmızı et. günde iki kere de kan ilacı içiyorum şurup olarak. yani öncesinde de kansız olduğum için benden çok yüksek bir değer çıkmaz ama en azından sınır civarında olursam bana yeter ameliyat seviyesine gelmiş olurum.
senin daha haftan var. sen şimdiden başla. doktor kan ilacı vermediyse de söyle versin dengelerin ancak oturur ha deyince olmuyor biliyorsun.

Sorma arkadasim. Aynen oyle valla :))
esime caktirmiyorum aamaann kiz cocugunun nazi kaprisiyle ugrasilmaz diye ama burda nasil hevese geliyorum anlatamam. Masallah subhanallah sonsuz sukur kiymetliler Rabbimin emanetleri. 2014 erkek yili oldu sanki.
Aynen oyle canim. Ogluma biseler bakmaya cikiyorum ya nereye gitsem mavisi kremi kalmadi pembe var diyolar ornegin battaniye bkmistim kac yere sordum. Hep pembe kalmis. Milletin hepten oglu oluyor sanirim

Arkadaslar lutfen benim icin dua edin kontrolumuz vardi rahim agzimdaki dikişler acilmis bugun hast.yatiyorum internetim olamayabilir inşallah yavrularim biraz daha bekleyebilir dua edin simdi cikiyoruz
Canım Rabbim yardımcın olsun yavrularını korusun kollasin

anladım canım teşekkürler. ben de her şeyi hemen hemen hazırladım da bavula koyup hazır edeceğim inşallah kaç gündür halsizlikten bugün yaparım yarın yaparım diye erteleyip duruyorum.
bu arada sen süt sağma makinası medela mı almıştın?
ben de geçen aldım medela swing ama dediğin gibi onu yanımıza almamıza gerek olmayabilir hastanede olur muhtemelen... ben de aldım bütün her şeyi yıkadım temizledim taktım çıkarttım ama çok deneyesim var deneyemiyorum da. acaba nasıl olacak merak ediyorum...

1. [QUOTE ="erre, post: 4055aşağıdamber: 455912"]Dinlen canım kalkma
Niye oluyor yaa anlamadım gitti

Oda oluyor acaba kafası mı aşağıda

Aynen dediğin gibi oluyor canım heralde bebek baskı yapıyor[/QUOTE]
bebeğin baskısı da olabilir. kasıntı şöyle oluyormuş; periyodik olarak geliyormuş. belirli aralıklarla oluyormuş. anlamaman mümkün değil diyorlar.
benim bebekler bugünlerde iyice coştular içeride şarkı söyleyip oynadıklarını düşünüyorum bir yerden bir sivrilik çıkıyor biri aşağı biri üste gidiyor ortada bir boşluk oluşuyor falan.

Kızlar aciiil vajinal ağrı çekiyorum ara ara normal mi bu? Bugün daha sık oluyor
Canim nasil bise igne batiyor gibiyse cook nadiren bende de oluyo. Bide rahime sanki bebis bastiriyomus agirlik yapiyomus gibi bi his oluyo. 3 4 gundur var oncesinde yoktu

Canim nasil bise igne batiyor gibiyse cook nadiren bende de oluyo. Bide rahime sanki bebis bastiriyomus agirlik yapiyomus gibi bi his oluyo. 3 4 gundur var oncesinde yoktu
Benimde 2 haftadır oluyor cızlıyor kayboluyor böyle bacaklarimi ayakta kisiyorum. Normal herhalde gorumcem doğum yaptı o Demişti vajinana birden ağrı saplanacak diye

ikiz bi de benim ferrum fortu 2 ye çıkardı doktorum ama hematoloğa mı gitsem die düşünüyorumm

ikiz bi de benim ferrum fortu 2 ye çıkardı doktorum ama hematoloğa mı gitsem die düşünüyorumm
senin de ikiz galiba şimdi okudum kilon nasıl kaç kilo aldın tecrübelerini aktarır mısın..(beslenme spor.iş vb.:)

benim de ikiz canım. yediler bu oğlanlar beni diyorum. bence doktorunla konuş o seni yönlendirsin. hem de aralarında konuşuyorlar onla göre ilgileniyor gittiğin doktor da...

Bu arada kanbolat la mesajlastik hanimlar. Selamlari var size
Rabbim sabrini artirsin dua ederken gonul ferahligi ve sabir icin onu da duaniza katin
Canim ya Allah sabrini artirsin hakikaten cok zor benim bazen ogluma hazirlik yaparken yada biseye cok mutlu oldugumda tabi bebegimle alakali durumlarda Can geliyo aklima inan bogazim dugumleniveriyo. Kimseye yasatmasin Rabbim

benim de ikiz canım. yediler bu oğlanlar beni diyorum. bence doktorunla konuş o seni yönlendirsin. hem de aralarında konuşuyorlar onla göre ilgileniyor gittiğin doktor da...
ama daha kontrolüme 15 gün varr korkuyorumm beklemek zorr bir sorun olmaz di mi

ikisi de oğlan maşallah...biri oğlan biri kız dedi bize de ama bi dahaki kontrolde kesinleşir herhalde

ama daha kontrolüme 15 gün varr korkuyorumm beklemek zorr bir sorun olmaz di mi
yani daha bulunduğun hafta çok başlar olduğu için büyük bir sorun olacağını zannetmiyorum zaten bir yandan ilaç da kullanıyormuşsun. bence panik olma doktoruna gittiğinde detaylıca konuş. ikizler böyle kanını emiyorlar insanın. benim kanım düşük olmasına rağmen 12. haftadan 28 e kadar neredeyse hiç kan ilacı kullanmadım. 28de geri başladım.

ikisi de oğlan maşallah...biri oğlan biri kız dedi bize de ama bi dahaki kontrolde kesinleşir herhalde
kesindir aslında da bazı doktorlar daha iyi görüyor. benim doktorum 12 de söylemişti. herhangi bir yanılma da olmadı. kızda bir muallak yoksa erkekleri pek karıştırmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…