hastaneye yatman iyi olmus gozetim altinda olursun. Nasil bir mudahalede bulunuyorlar canim me yapiyorlar? Bu arada hep aklimdasin duamdasin. Basindan beri ciddi sorun yasayipvsikintili bir surec gecirenlerdensin. Rabbim ins hayra cikarsinArkadaslar lutfen benim icin dua edin kontrolumuz vardi rahim agzimdaki dikişler acilmis bugun hast.yatiyorum internetim olamayabilir inşallah yavrularim biraz daha bekleyebilir dua edin simdi cikiyoruz
benimkisi de 8 falandı galiba ya da 9 öyle bir şey. aynen ben de eyvah dedim doktor bana ciğer dalak kuru üzüm ye dedi bol bol. bir de kırmızı et. günde iki kere de kan ilacı içiyorum şurup olarak. yani öncesinde de kansız olduğum için benden çok yüksek bir değer çıkmaz ama en azından sınır civarında olursam bana yeter ameliyat seviyesine gelmiş olurum.stres sardı beni vesveselendim de
Aynen oyle canim. Ogluma biseler bakmaya cikiyorum ya nereye gitsem mavisi kremi kalmadi pembe var diyolar ornegin battaniye bkmistim kac yere sordum. Hep pembe kalmis. Milletin hepten oglu oluyor sanirimSorma arkadasim. Aynen oyle valla :))
esime caktirmiyorum aamaann kiz cocugunun nazi kaprisiyle ugrasilmaz diye ama burda nasil hevese geliyorum anlatamam. Masallah subhanallah sonsuz sukur kiymetliler Rabbimin emanetleri. 2014 erkek yili oldu sanki.
Canım Rabbim yardımcın olsun yavrularını korusun kollasinArkadaslar lutfen benim icin dua edin kontrolumuz vardi rahim agzimdaki dikişler acilmis bugun hast.yatiyorum internetim olamayabilir inşallah yavrularim biraz daha bekleyebilir dua edin simdi cikiyoruz
Evet benimde öyle 28 inde kontrolüm var sorarım bende o vakitC A N O cnm bir haftadir benimde oyleydi halada oyle dun dr dedi basi asagida dogum pozisyonu gibi ondan agri yapar dedi hatta tuvalete gittigimde zonklar gibi oluyor basinc yapiyomus ondan seninkide oyle olabilir
aa farketmemistim afedersin. Hemen yaziyorum
bebekler icin iki takim hastane cikisi ikisi de battaniyeli
bir takim 5 li premature icin, ayrica koydum malum 2000 gr civciv kadariz
biberon ve premature uc koydum
bez koydum bebeklere molfix gobek oyuntulu 0 numara
hastaneden cikarken oto koltugunun uzerini kapatmak icin beyaz tulbent
birer fazla battaniye koydum ekstra niye koydum bilmiyorum.
bol bol agiz mendili koydum
Kendime
iki takim pijama siradan birer takim sadece onu kolay aciliyor dugmeli
Israrlar uzerine bir gecelik herkes kullanisli olur dedi
emzirme sutyeni
lohusa atleti
tek kullanimlik kulot almistim ama bana hic rahat gorunmedigi icin bol bol normal kulot da koydum.
ped koydum ama hastane veriyormus zaten
cikarken giymek icin bol bir esofman alti ve ust koydum
Slikon gogus ucu koydum
lansinoh lanolin krem
Bir de eski usul karbonatli su, zemzem ve hurma
sarj aleti
dis fircasi dis macunu
terlik
galiba bu kadar sut pompasini yanima alip almamakta karsrsizim. Hastane veriyormus. Yardimci oluyorlarmis. En ko5u arabanin bir kosesinde dursun diye dusunuyorum.
He bir de ogluslarin cikolatasiyla lohusa serbetimiz ve plastik lohusa kadehlerimiz var. Hediyelik kolonya dusunmustum serbet isine girmek istememistim ama akillinin biri kolonyayi acmaya kalkar ben odada kokusuna dayanamam diye vazgectim.
lohusa serbetini daha kaynatmadim. Bakalim yarin ogleden sonra randevumuz var. Ne diyecek?
vajinal agri derken nasil birsey? Cok afedersin dudaklara dogru vuran anlik agrilar oluyor. Bicak saplanir gibi giriyor biraz devam edip kesiliyor. Sik sik tekrarliyor. Boyle birseyse normal canim. Ayakta kaldiysan bebegin agirligiyla kaslarina vurmustur. Benim bu sekilde oluyor. Baska turlu bilemedim
Niye oluyor yaa anlamadım gitti
- [QUOTE ="erre, post: 4055aşağıdamber: 455912"]Dinlen canım kalkma
Canim nasil bise igne batiyor gibiyse cook nadiren bende de oluyo. Bide rahime sanki bebis bastiriyomus agirlik yapiyomus gibi bi his oluyo. 3 4 gundur var oncesinde yoktuKızlar aciiil vajinal ağrı çekiyorum ara ara normal mi bu? Bugün daha sık oluyor
Benimde 2 haftadır oluyor cızlıyor kayboluyor böyle bacaklarimi ayakta kisiyorum. Normal herhalde gorumcem doğum yaptı o Demişti vajinana birden ağrı saplanacak diyeCanim nasil bise igne batiyor gibiyse cook nadiren bende de oluyo. Bide rahime sanki bebis bastiriyomus agirlik yapiyomus gibi bi his oluyo. 3 4 gundur var oncesinde yoktu
ikiz bi de benim ferrum fortu 2 ye çıkardı doktorum ama hematoloğa mı gitsem die düşünüyorummbenimkisi de 8 falandı galiba ya da 9 öyle bir şey. aynen ben de eyvah dedim doktor bana ciğer dalak kuru üzüm ye dedi bol bol. bir de kırmızı et. günde iki kere de kan ilacı içiyorum şurup olarak. yani öncesinde de kansız olduğum için benden çok yüksek bir değer çıkmaz ama en azından sınır civarında olursam bana yeter ameliyat seviyesine gelmiş olurum.
senin daha haftan var. sen şimdiden başla. doktor kan ilacı vermediyse de söyle versin dengelerin ancak oturur ha deyince olmuyor biliyorsun.
senin de ikiz galiba şimdi okudum kilon nasıl kaç kilo aldın tecrübelerini aktarır mısın..(beslenme spor.iş vb.:)ikiz bi de benim ferrum fortu 2 ye çıkardı doktorum ama hematoloğa mı gitsem die düşünüyorumm
benim de ikiz canım. yediler bu oğlanlar beni diyorum. bence doktorunla konuş o seni yönlendirsin. hem de aralarında konuşuyorlar onla göre ilgileniyor gittiğin doktor da...ikiz bi de benim ferrum fortu 2 ye çıkardı doktorum ama hematoloğa mı gitsem die düşünüyorumm
Canim ya Allah sabrini artirsin hakikaten cok zorBu aradakanbolat la mesajlastik hanimlar. Selamlari var size
Rabbim sabrini artirsin dua ederken gonul ferahligi ve sabir icin onu da duaniza katin
ama daha kontrolüme 15 gün varr korkuyorumm beklemek zorr bir sorun olmaz di mibenim de ikiz canım. yediler bu oğlanlar beni diyorum. bence doktorunla konuş o seni yönlendirsin. hem de aralarında konuşuyorlar onla göre ilgileniyor gittiğin doktor da...
ikisi de oğlan maşallah...biri oğlan biri kız dedi bize de ama bi dahaki kontrolde kesinleşir herhaldebenim de ikiz canım. yediler bu oğlanlar beni diyorum. bence doktorunla konuş o seni yönlendirsin. hem de aralarında konuşuyorlar onla göre ilgileniyor gittiğin doktor da...
yani daha bulunduğun hafta çok başlar olduğu için büyük bir sorun olacağını zannetmiyorum zaten bir yandan ilaç da kullanıyormuşsun. bence panik olma doktoruna gittiğinde detaylıca konuş. ikizler böyle kanını emiyorlar insanın. benim kanım düşük olmasına rağmen 12. haftadan 28 e kadar neredeyse hiç kan ilacı kullanmadım. 28de geri başladım.ama daha kontrolüme 15 gün varr korkuyorumm beklemek zorr bir sorun olmaz di mi
kesindir aslında da bazı doktorlar daha iyi görüyor. benim doktorum 12 de söylemişti. herhangi bir yanılma da olmadı. kızda bir muallak yoksa erkekleri pek karıştırmıyorlar.ikisi de oğlan maşallah...biri oğlan biri kız dedi bize de ama bi dahaki kontrolde kesinleşir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?