hayırlısı sağ salim kucağımıza alalım da fark etmezz..çok soru sordum sana da ama:)beklim o zmn ben kontrolümü:)kesindir aslında da bazı doktorlar daha iyi görüyor. benim doktorum 12 de söylemişti. herhangi bir yanılma da olmadı. kızda bir muallak yoksa erkekleri pek karıştırmıyorlar.
yok canım sor tabi başka bir sorun varsa da sorabilirsin. elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım her zaman.hayırlısı sağ salim kucağımıza alalım da fark etmezz..çok soru sordum sana da ama:)beklim o zmn ben kontrolümü:)
tecrübelerin:)
kime ikiz desem erken doğuma hazırlan dioo:)kaç kilo aldınn neler yaptın çalışıyor musunyok canım sor tabi başka bir sorun varsa da sorabilirsin. elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım her zaman.
Normalmiş canım neyseki beş ve üstü geblkmiş çok şükrEvet bende neden ona baktıklarını düşünmüştüm :)
e tabi 40 hafta olmaz tabi ama artık tekli gebelikler bile 40 ı bulmuyor. erken doğsa da çabuk toparlıyorlar. benim çevremde ikizleri olan birçok arkadaşımda gördüğüm öyle.kime ikiz desem erken doğuma hazırlan dioo:)kaç kilo aldınn neler yaptın çalışıyor musun
e tabi 40 hafta olmaz tabi ama artık tekli gebelikler bile 40 ı bulmuyor. erken doğsa da çabuk toparlıyorlar. benim çevremde ikizleri olan birçok arkadaşımda gördüğüm öyle.
şu ana kadar 9 kg civarı aldım. ilk üç ay 4 kg aldım midem kötü olduğundan hep karbonhidrat ağırlıklı beslendim o yüzden yoksa bu kadar da almazdım da olsun önemli değil.
çalışmıyorum şu anda izinliyim evdeyim canım.[/QUOTE
aaa az almışsın ben 20 kesin gözüyle bakıyorum:)şuan 54üm..peki izin öncesi çalıştın mı ben raporluydum pazartesi başlıycam daa...neler yiyosun ağırlıklı olarak
Ayy cok güzel yaa maşallah mis kokulu minnoslara. Dua icin cok sagol cnm. Allah anali babali buyutsunCanim kizim ada 2.250 gr. Canim oglum yigit 2.350 gr.olarak dunyaya geldiler.bende gayet iyiyim.6 saat kuvezde bekletip sonra bize vereceklermis galiba.allahim sana sukurler olsun rabbim herkese bu mutlulugu yasatsin.filize ekstra basta olmak uzere tum listeye dogum onu okudum.allah kabul etsin insallah.dualariniz icin sagolun
Hadi seninki kipirdiyoda uyutmuyo bn neden uyuyamiyorum acabaUyusundaa büyüsün ninni
Tıpış tıpış yurusun ninni(uyuyamiyorum oğluma ninnide söyledim ne bana care ne ona)
ameda canim. Ben koluma bastirip calistirdim ilk geldiginde cok komikti :)) baya vwkumluyor uygulamasi nasil olacak bilmem amaanladım canım teşekkürler. ben de her şeyi hemen hemen hazırladım da bavula koyup hazır edeceğim inşallah kaç gündür halsizlikten bugün yaparım yarın yaparım diye erteleyip duruyorum.
bu arada sen süt sağma makinası medela mı almıştın?
ben de geçen aldım medela swing ama dediğin gibi onu yanımıza almamıza gerek olmayabilir hastanede olur muhtemelen... ben de aldım bütün her şeyi yıkadım temizledim taktım çıkarttım ama çok deneyesim var deneyemiyorum da. acaba nasıl olacak merak ediyorum...
Bu reflu yuzunden bende uyuyamiyorum gunduzleri cok iyim geceleri agrilar basliyorcherryviolinis62486 .!.:Hayırlı sabahlar kızlar bu saatte uyanmış olmanin ve uyuyamamanın verdiği şevkle :)Reflüm felaket yaktı uykumdan sıçradımKızım da karnımda acayip akrobatik hareketler deniyor maaşallah :)
Alıştırma yapıyor annesi dahaa çok uyuyamayacaksinHadi seninki kipirdiyoda uyutmuyo bn neden uyuyamiyorum acaba
hmm ikili mi ameda tekli mi? benim aldığım tekli. ama ikili lansinoh yu falan inceledim pek iki tarafı birden kullanmazmışım gibi geldi.ameda canim. Ben koluma bastirip calistirdim ilk geldiginde cok komikti :)) baya vwkumluyor uygulamasi nasil olacak bilmem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?