2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kesindir aslında da bazı doktorlar daha iyi görüyor. benim doktorum 12 de söylemişti. herhangi bir yanılma da olmadı. kızda bir muallak yoksa erkekleri pek karıştırmıyorlar.
hayırlısı sağ salim kucağımıza alalım da fark etmezz..çok soru sordum sana da ama:)beklim o zmn ben kontrolümü:)
tecrübelerin:)

hayırlısı sağ salim kucağımıza alalım da fark etmezz..çok soru sordum sana da ama:)beklim o zmn ben kontrolümü:)
tecrübelerin:)
yok canım sor tabi başka bir sorun varsa da sorabilirsin. elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım her zaman.

kime ikiz desem erken doğuma hazırlan dioo:)kaç kilo aldınn neler yaptın çalışıyor musun
e tabi 40 hafta olmaz tabi ama artık tekli gebelikler bile 40 ı bulmuyor. erken doğsa da çabuk toparlıyorlar. benim çevremde ikizleri olan birçok arkadaşımda gördüğüm öyle.
şu ana kadar 9 kg civarı aldım. ilk üç ay 4 kg aldım midem kötü olduğundan hep karbonhidrat ağırlıklı beslendim o yüzden yoksa bu kadar da almazdım da olsun önemli değil.
çalışmıyorum şu anda izinliyim evdeyim canım.

aaa az almışsın ben 20 kesin gözüyle bakıyorum:)şuan 54üm..peki izin öncesi çalıştın mı ben raporluydum pazartesi başlıycam daa...neler yiyosun ağırlıklı olarak

Ayy cok güzel yaa maşallah mis kokulu minnoslara. Dua icin cok sagol cnm. Allah anali babali buyutsun

ameda canim. Ben koluma bastirip calistirdim ilk geldiginde cok komikti :)) baya vwkumluyor uygulamasi nasil olacak bilmem ama

cherryviolinis62486 .!.:
Hayırlı sabahlar kızlar bu saatte uyanmış olmanin ve uyuyamamanın verdiği şevkle :)Reflüm felaket yaktı uykumdan sıçradım Kızım da karnımda acayip akrobatik hareketler deniyor maaşallah :)
Bu reflu yuzunden bende uyuyamiyorum gunduzleri cok iyim geceleri agrilar basliyor

Gunaydin annisler nasilsiniz bakalim c.tesi bile sabahin korunde kalkiyorum bi de ilk yan yattigimda karnimda bi rahatsizlik oluyo sonra geciyo sizdede oluyomu

mlk10

yani şu ana kadar böyle aldım bundan sonra kaç olur bilemiyorum da tabi.
bir ilk üç ay çok güzel beslenemedim midem kötü olduğundan ötürü ondan sonra düzgün beslenmeye özen gösterdim. günde iki yumurta yiyorum 400 ml kadar süt içiyorum. domates salatalık sebze yemeye özen gösteriyorum. fındık ceviz ve leblebi yiyorum toplamda bir kase kadar günde. 3 lt su içiyorum. karbonhidrat mümkün mertebe tüketmiyorum ne sana ne de bebeklere bir faydası yok çünkü. protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. köfte falan yiyemiyorum oldum olası sevmem de özellikle de kan için kırmızı et yiyorum en azından 2 günde bir falan. haftada 2 falan da baklagillerden yemeye çalışıyorum fasülye gibi. bir de bulgur pilavı yiyorum. aşağı yukarı böyle.
canım çok tatlı istemiyor istediğinde de protein barlar oluyorya onlardan yiyorum. ya da siyah kuru üzüm o da kan yapıyor.

çalışma konusu benimkisi biraz karışık canım ya başından beri hamileliğim sıkıntılı geçtiği için zaten ilk 3 ay hep yattım hiç işe gidemedim sonra 20 haftaya kadar falan iyiydim sonrasında yine pek iyi değildim o yüzden geneli izinli geçti. beni idare ettiler açıkçası her yerde olmaz öyle. zaten 30 hafta sonrası da ayrılabiliyormuşsun. raporumu alacağım bu hafta. herkesin işyeri ve iş şartları bir olmuyor o yüzden o konuda tam bir şey söylemeyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…