- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
ikili canim bilmiyorum nasil olur. Bakalim ins. Bir 10 15 gun sonra yazarim tecrubelerimi (ya da tecrubesizliklerimi)hmm ikili mi ameda tekli mi? benim aldığım tekli. ama ikili lansinoh yu falan inceledim pek iki tarafı birden kullanmazmışım gibi geldi.
Bir cok hastanede hastane kuaforu var artik, bence sor kendin ugrasana kadar :)doğumu yaklaşan ya da geçen kızlar size bir sorum olacak. bazıları doğuma saçlarını yaptırıp gidiyormuş. siz ne yapacaksınız var mı bir planınız? yanıma düzleştirici falan mı alsam diyorum. halim olur mu oradan çıkınca yapacak ya da en azından düzeltecek... ünlüler ne güzel ya makyözüyle kuaförüyle birlikte gidiyorlar
heyecanla bekliyorum valla senin doğumunu sanki ben doğuracakmışım gibi :))ikili canim bilmiyorum nasil olur. Bakalim ins. Bir 10 15 gun sonra yazarim tecrubelerimi (ya da tecrubesizliklerimi)
:))
Bir cok hastanede hastane kuaforu var artik, bence sor kendin ugrasana kadar :)
sen nerede yapacaksin guvende mia bak bilmiyordum bunu bir sorayım. acıbademde falan varmış hatta makyaj da yapıyorlarmış hafif ama bizimkinde var mı bir sorayım.
Benim gittigim hastanenin kuaforu var makyaj sac yapiyo ama ben saclarimi evde duzlestiririm zaten hastanede bone falan takiliyo ya bisey olmaz makyajida yaptirdim mi tamamdirdoğumu yaklaşan ya da geçen kızlar size bir sorum olacak. bazıları doğuma saçlarını yaptırıp gidiyormuş. siz ne yapacaksınız var mı bir planınız? yanıma düzleştirici falan mı alsam diyorum. halim olur mu oradan çıkınca yapacak ya da en azından düzeltecek... ünlüler ne güzel ya makyözüyle kuaförüyle birlikte gidiyorlar
mlk10
yani şu ana kadar böyle aldım bundan sonra kaç olur bilemiyorum da tabi.
bir ilk üç ay çok güzel beslenemedim midem kötü olduğundan ötürü ondan sonra düzgün beslenmeye özen gösterdim. günde iki yumurta yiyorum 400 ml kadar süt içiyorum. domates salatalık sebze yemeye özen gösteriyorum. fındık ceviz ve leblebi yiyorum toplamda bir kase kadar günde. 3 lt su içiyorum. karbonhidrat mümkün mertebe tüketmiyorum ne sana ne de bebeklere bir faydası yok çünkü. protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. köfte falan yiyemiyorum oldum olası sevmem de özellikle de kan için kırmızı et yiyorum en azından 2 günde bir falan. haftada 2 falan da baklagillerden yemeye çalışıyorum fasülye gibi. bir de bulgur pilavı yiyorum. aşağı yukarı böyle.
canım çok tatlı istemiyor istediğinde de protein barlar oluyorya onlardan yiyorum. ya da siyah kuru üzüm o da kan yapıyor.
çalışma konusu benimkisi biraz karışık canım ya başından beri hamileliğim sıkıntılı geçtiği için zaten ilk 3 ay hep yattım hiç işe gidemedim sonra 20 haftaya kadar falan iyiydim sonrasında yine pek iyi değildim o yüzden geneli izinli geçti. beni idare ettiler açıkçası her yerde olmaz öyle. zaten 30 hafta sonrası da ayrılabiliyormuşsun. raporumu alacağım bu hafta. herkesin işyeri ve iş şartları bir olmuyor o yüzden o konuda tam bir şey söylemeyeyim.
ilk hareketlerini ne zmn hissettin sorularım bitti derken bitmiooo:)sağol canım..uuzun uzun anlattın teşekkür ederimmm....
doğumu yaklaşan ya da geçen kızlar size bir sorum olacak. bazıları doğuma saçlarını yaptırıp gidiyormuş. siz ne yapacaksınız var mı bir planınız? yanıma düzleştirici falan mı alsam diyorum. halim olur mu oradan çıkınca yapacak ya da en azından düzeltecek... ünlüler ne güzel ya makyözüyle kuaförüyle birlikte gidiyorlar
Canım ben 1 gün öncesinden kirpik taktırıcam.Sezeryan günü de randevuya gitmeden önce kuaföre gidicem.Bukleli fön çektiricem. :) Ablam doğuma dogum fotografcisi olarak girecek.Dogumdan sonrada hafif ruj ve allık kendime geldikten sonra da bol bol foto :)doğumu yaklaşan ya da geçen kızlar size bir sorum olacak. bazıları doğuma saçlarını yaptırıp gidiyormuş. siz ne yapacaksınız var mı bir planınız? yanıma düzleştirici falan mı alsam diyorum. halim olur mu oradan çıkınca yapacak ya da en azından düzeltecek... ünlüler ne güzel ya makyözüyle kuaförüyle birlikte gidiyorlar
Canım sağ bacak sızlaması magnezyum eksikliğinden oluyormuş geçen yıl ablam ağliyordu o derece ağrıyordu bacağı son ayinda.Doktor magnezyum verdi bide her gun muz yemesini soyledi agrisi biraz olsun dindi.İgne batması gibi olan şeyde bebeğin tırnaklari çıkti bende de oluyor bazen tirnak batmasi yapabiliyor.Kizlar gunaydin.. bi kac gundur ara ara adet sancisi gibi sancim oluyo. bide rahimde igne batmasi gibi agirlik gibi bi his.. sabah cok fena oldum. Kahvalti hazirliyim dedim ayakta duramadim bide sag bacagim sizliyo gene is esime dustu saolsun cikardi koydu biseler yedik ama sofrada zor oturdum. kahvaltidan sonra da yarim saatten fazla kipirtisiz yattim oyle. Yenice hafifledi. Normal midir bilemedim. Iki gun daha sikarsam disimi sali zaten gidcem dr a. O zaman sorarim.
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? Sona yaklaştıkça agrıların şekli de değişiyorKizlar gunaydin.. bi kac gundur ara ara adet sancisi gibi sancim oluyo. bide rahimde igne batmasi gibi agirlik gibi bi his.. sabah cok fena oldum. Kahvalti hazirliyim dedim ayakta duramadim bide sag bacagim sizliyo gene is esime dustu saolsun cikardi koydu biseler yedik ama sofrada zor oturdum. kahvaltidan sonra da yarim saatten fazla kipirtisiz yattim oyle. Yenice hafifledi. Normal midir bilemedim. Iki gun daha sikarsam disimi sali zaten gidcem dr a. O zaman sorarim.
Canm tsk ederim. Muz bende yiyorum hemen her gun. Magnezyum konusunu da dr a sorcam bakalim sali gunu gittigimde. Ara ara geliyo uzanip hareketsiz dinlenince geciyo bakalim. Onemli bise olsa gecmezdi galiba .Canım sağ bacak sızlaması magnezyum eksikliğinden oluyormuş geçen yıl ablam ağliyordu o derece ağrıyordu bacağı son ayinda.Doktor magnezyum verdi bide her gun muz yemesini soyledi agrisi biraz olsun dindi.İgne batması gibi olan şeyde bebeğin tırnaklari çıkti bende de oluyor bazen tirnak batmasi yapabiliyor.
Canim benim saolasin. Sank bilmedigimiz bi.yolda yuruyo gibiyiz karsimiza ne cikacagini bilmiyoruz yasadikca ogreniyoruz :) ama bizim bu farkettigimiz yasadigimiz agrilari filan normal Bi sekilde hamile kalanlar hiic farketmiyo bile. Kendimizi cok dinliyoruz galiba. Simdi iyim sukur arada yokluyo O sanci ama dayanilmiycak gibi deil kesinlikle. Annem ugradi azonce lohusa pijamasi almis bana. Cok sevindim cok mutlu oldum. Kocacik inat etti almiyordu. Moralim yerine geldi gorunce :) sen nasil oldun totos biraz toparlandi miGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın? Sona yaklaştıkça agrıların şekli de değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?