2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

doğumu yaklaşan ya da geçen kızlar size bir sorum olacak. bazıları doğuma saçlarını yaptırıp gidiyormuş. siz ne yapacaksınız var mı bir planınız? yanıma düzleştirici falan mı alsam diyorum. halim olur mu oradan çıkınca yapacak ya da en azından düzeltecek... ünlüler ne güzel ya makyözüyle kuaförüyle birlikte gidiyorlar

Bir cok hastanede hastane kuaforu var artik, bence sor kendin ugrasana kadar :)

Benim gittigim hastanenin kuaforu var makyaj sac yapiyo ama ben saclarimi evde duzlestiririm zaten hastanede bone falan takiliyo ya bisey olmaz makyajida yaptirdim mi tamamdir

sağol canım..uuzun uzun anlattın teşekkür ederimmm....

Benim hastanemde de kuafor hizmeti varmis ama zaten gece pwk uyuyamam heyecandan sabah erkendwn kalkip dusumu alir sacimi duzlestiririm diye dusunuyorum..

Bu arada hepimize gunaydin...

Canım ben 1 gün öncesinden kirpik taktırıcam.Sezeryan günü de randevuya gitmeden önce kuaföre gidicem.Bukleli fön çektiricem. :) Ablam doğuma dogum fotografcisi olarak girecek.Dogumdan sonrada hafif ruj ve allık kendime geldikten sonra da bol bol foto :)

Kizlar gunaydin.. bi kac gundur ara ara adet sancisi gibi sancim oluyo. bide rahimde igne batmasi gibi agirlik gibi bi his.. sabah cok fena oldum. Kahvalti hazirliyim dedim ayakta duramadim bide sag bacagim sizliyo gene is esime dustu saolsun cikardi koydu biseler yedik ama sofrada zor oturdum. kahvaltidan sonra da yarim saatten fazla kipirtisiz yattim oyle. Yenice hafifledi. Normal midir bilemedim. Iki gun daha sikarsam disimi sali zaten gidcem dr a. O zaman sorarim.

Canım sağ bacak sızlaması magnezyum eksikliğinden oluyormuş geçen yıl ablam ağliyordu o derece ağrıyordu bacağı son ayinda.Doktor magnezyum verdi bide her gun muz yemesini soyledi agrisi biraz olsun dindi.İgne batması gibi olan şeyde bebeğin tırnaklari çıkti bende de oluyor bazen tirnak batmasi yapabiliyor.

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? Sona yaklaştıkça agrıların şekli de değişiyor

Canm tsk ederim. Muz bende yiyorum hemen her gun. Magnezyum konusunu da dr a sorcam bakalim sali gunu gittigimde. Ara ara geliyo uzanip hareketsiz dinlenince geciyo bakalim. Onemli bise olsa gecmezdi galiba .

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? Sona yaklaştıkça agrıların şekli de değişiyor
Canim benim saolasin. Sank bilmedigimiz bi.yolda yuruyo gibiyiz karsimiza ne cikacagini bilmiyoruz yasadikca ogreniyoruz :) ama bizim bu farkettigimiz yasadigimiz agrilari filan normal Bi sekilde hamile kalanlar hiic farketmiyo bile. Kendimizi cok dinliyoruz galiba. Simdi iyim sukur arada yokluyo O sanci ama dayanilmiycak gibi deil kesinlikle. Annem ugradi azonce lohusa pijamasi almis bana. Cok sevindim cok mutlu oldum. Kocacik inat etti almiyordu. Moralim yerine geldi gorunce :) sen nasil oldun totos biraz toparlandi mi

annemin hediyesi kizlar mavili olani almis. Erkek annesi olcaz ya maviden gidiyoruz bakalim. Bide oglusuma bebek Yastigiyla hazir dikilmis pazen kundak almis yastigin kilifiyla kundagi direk banyoya attim yikanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…