2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Benim gittigim hastanenin kuaforu var makyaj sac yapiyo ama ben saclarimi evde duzlestiririm zaten hastanede bone falan takiliyo ya bisey olmaz makyajida yaptirdim mi tamamdir
evet öyle olursa süper olur canım zaten...ben de bir soracağım hastaneye

Benim hastanemde de kuafor hizmeti varmis ama zaten gece pwk uyuyamam heyecandan sabah erkendwn kalkip dusumu alir sacimi duzlestiririm diye dusunuyorum..

Bu arada hepimize gunaydin...
evet ya o gece nasıl uyuyacağız. tabi aniden olup da hazırlıksız yakalanmazsak. ben iki günde bir saçlarımı yıkıyorum bu gidişle her ihtimale karşı diye her gün yıkayacağım

kirpik mi kalıcı olanlardan mı geçici olanlardan mı?
kalıcı olanlardansa benim yakınımda taktıranlar hiç memnun kalmadı dökülürken onlar kirpikleri de döküyormuş. geçici olanlar da o kadar operasyon sonrası kalır mı bilmem terleyeceğiz üşüyeceğiz şu bu derken...
ablanın doğum fotoğrafçısı olması iyiymiş. benim de arkadaşım doğum fotoğrafçısı ama erkek. ama ameliyat sonrası kesin gerekir yüze bir müdahele yoksa ben kendi adıma sapsarı olurum herhalde...

Ben hiic dusunmedim makyaj sac filan... sacim zaten omuzlarimda kisa. Toplarim galiba. Ama makyaji giderken yapmak cok mantikli gelmedi bana. Akar kizz makyaj dogum sirasinda kendi adima konusayim ben aglarim tutamam kendimi. Acidan sancidan olmasa bile oglusum geliyo diye duygulanir aglarim illaki tv izlerken yada face de bakinirken bebek gorsem agliyorum zaten

Eki Görüntüle 1499455 annemin hediyesi kizlar mavili olani almis. Erkek annesi olcaz ya maviden gidiyoruz bakalim. Bide oglusuma bebek Yastigiyla hazir dikilmis pazen kundak almis yastigin kilifiyla kundagi direk banyoya attim yikanacak

Ama annen cok zevkliymis hakkaten cok guzel canim gule gule kullan :)

Canim o hazirliksiz yyakalanma korkusu bende de var ama ben agdasiz yakalanmaktan korkuyorum onu nasil yapicaz bilmiyom
evet ya o gece nasıl uyuyacağız. tabi aniden olup da hazırlıksız yakalanmazsak. ben iki günde bir saçlarımı yıkıyorum bu gidişle her ihtimale karşı diye her gün yıkayacağım

Ayy o aglaklik bende de var bende hastanede aglarim kesin diyorum o yuzden makyaj yapmam ama hafif bi allik olabilir

Cok deliyim ben ya. Oglumun besigini kurmustuk ya. Yorganina yastigina nevresim takimini gecirdim alezini carsafini gecirdim.yikamistim zaten. Allahiiimmmm nasil bi guzellik ya. Ama esim gelince gorsun de geri cikarcam toz olur filan. Benim pasam diyodur bu annem ne eserekli hatun diye. Zaten tepiyodu icten icten. Kadin napiyon daha zaman cok der gibi coguu gitti azicigii kaldi. Allah hepimize kucagimiza almayi doya doya koklamayi nasip etsin insllah ya. Hem cok heyecanli hem cok sabirsizlaniyorum hem cok guzeeelll. acele etmiycem zamanini beklesin minnak adam icimde oldugunu bilmek de coooookk guzel zaten

giderken çok bir şey yapılamaz zaten makyaj olarak. belki hafif bir fondoten ya da renkli nemlendirici bir de akmayacak kokmayacak bir rimel. ağlamayı bırak terleriz ederiz gözümüzün altı panda gibi olur sonra
benim saçlarım uzun toplasam da pek güzel olmaz muhtemelen düzleştirip giderim ama kızların dediği gibi hastaneye de bir soracağım kuaförünüz var mı diye...

Ama annen cok zevkliymis hakkaten cok guzel canim gule gule kullan :)

Canim o hazirliksiz yyakalanma korkusu bende de var ama ben agdasiz yakalanmaktan korkuyorum onu nasil yapicaz bilmiyom
ben zaten açılmadan korktuğumdan bir de lazer yaptırdığımdan ağda hiç yaptırmadım. jiletle alıyorum ama çok az çıkıyor artık bir de galiba hamilelikte iyice azalıyor... sonrasında göreceğiz eski gücüne kavuşacak mı
ama hazırlıksız yakalanma korkusu gerçekten çok sinir. doktor bir tarih verseydi en azından o tarihe odaklanırdım...

Ben geldiiimmm
dr. bizi sali gunu ogleden sonra alicakmis kizlar.
sulari azalmis, tansiyondan dolayi da risk almak istemiyormus. 36 haftalik oluyoruz. 2100 gram civarinda gorunuyorlar usg de . Gercekte ne cikar bilmiyorum.
bana cok cok dua edin nolur. Elim ayagim bosalmis durumda bir tuhafim. Boslukta gibiyim suan

Benim de oyle ayni durumdayiz galiba. Bizim bu hafta artik. Donus yok. Hayirlisi hepimiz icin

evet canım bir değişiklik olmazsa öyle gibi görünüyor...
babam cok ciddi bir kalp ameliyati olmustu o hastanede hic unutmam orayi

Canim rabbim yardimci olsun insallah bebislerin saglikli sihhatli dogarlar zaten 36 haftalik oluyomus kilolarida iyiyse hayirlisiyla kucagina alirsin rabbim hepimize yardimci olsun

Ayy çok heyecanlı. Hadi hayırlı olsun. Salı günü sağlıkla kavuşursun kuzularına. Allah kolay doğum nasip etsin.

Canim rabbim yardimci olsun insallah bebislerin saglikli sihhatli dogarlar zaten 36 haftalik oluyomus kilolarida iyiyse hayirlisiyla kucagina alirsin rabbim hepimize yardimci olsun

Ayy çok heyecanlı. Hadi hayırlı olsun. Salı günü sağlıkla kavuşursun kuzularına. Allah kolay doğum nasip etsin.
Tesekkur ederim hanimlar amin ins. Saglikla aliriz kucaklarimiza. Allahim ne tuhaf bir duyguymus.

Not kalmsizim8. 9, po. st: 405614, member: 625169"],Kizlar gunaydin.. bi kac gundur ara ara adet sancisi gibi sancim oluyo. bide rahimde igne batmasi gibi agirlik gibi bi his.. sabah cok fena oldum. Kahvalti hazirliyim dedim ayakta duramadim bide sag bacagim sizliyo gene is esime dustu saolsun cikardi koydu biseler yedik ama sofrada zor oturdum. kahvaltidan sonra da yarim saatten fazla kipirtisiz yattim oyle. Yenice hafifledi. Normal midir bilemedim. Iki gun daha sikarsam disimi sali zaten gidcem dr a. O zaman sorarim.[/QUOTE]
Normalmiş canım Benimde oluyor doktoruma sormuştum

Canim saglikla kucagina al insallah cok heyecanlandim valla ya sirasi gelen doğuruyor ne guzel Rabbim maasallah :)

MesAjini okuyunca gozler sulaniverdi benim oyy cok heyecanli yaa.. Allah kolaylik versin canim benimm. Bizim siramizda gelseydi bol bol dualarimizdasin. Rabbim ucunuze de saglik sihhat versin insallaaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…