- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
evet canım bir değişiklik olmazsa öyle gibi görünüyor...sen nerede yapacaksin guvende mi
evet öyle olursa süper olur canım zaten...ben de bir soracağım hastaneyeBenim gittigim hastanenin kuaforu var makyaj sac yapiyo ama ben saclarimi evde duzlestiririm zaten hastanede bone falan takiliyo ya bisey olmaz makyajida yaptirdim mi tamamdir
rica ederim ne demek canımilk hareketlerini ne zmn hissettin sorularım bitti derken bitmiooo:)
evet ya o gece nasıl uyuyacağız. tabi aniden olup da hazırlıksız yakalanmazsak. ben iki günde bir saçlarımı yıkıyorum bu gidişle her ihtimale karşı diye her gün yıkayacağımBenim hastanemde de kuafor hizmeti varmis ama zaten gece pwk uyuyamam heyecandan sabah erkendwn kalkip dusumu alir sacimi duzlestiririm diye dusunuyorum..
Bu arada hepimize gunaydin...
kirpik miCanım ben 1 gün öncesinden kirpik taktırıcam.Sezeryan günü de randevuya gitmeden önce kuaföre gidicem.Bukleli fön çektiricem. :) Ablam doğuma dogum fotografcisi olarak girecek.Dogumdan sonrada hafif ruj ve allık kendime geldikten sonra da bol bol foto :)
Ben hiic dusunmedim makyaj sac filan... sacim zaten omuzlarimda kisa. Toplarim galiba. Ama makyaji giderken yapmak cok mantikli gelmedi bana. Akar kizz makyaj dogum sirasinda kendi adima konusayim ben aglarim tutamam kendimi. Acidan sancidan olmasa bile oglusum geliyo diye duygulanir aglarim illakikirpik mikalıcı olanlardan mı geçici olanlardan mı?
kalıcı olanlardansa benim yakınımda taktıranlar hiç memnun kalmadı dökülürken onlar kirpikleri de döküyormuş. geçici olanlar da o kadar operasyon sonrası kalır mı bilmem terleyeceğiz üşüyeceğiz şu bu derken...
ablanın doğum fotoğrafçısı olması iyiymiş. benim de arkadaşım doğum fotoğrafçısı ama erkek. ama ameliyat sonrası kesin gerekir yüze bir müdahele yoksa ben kendi adıma sapsarı olurum herhalde...
Eki Görüntüle 1499455 annemin hediyesi kizlar mavili olani almis. Erkek annesi olcaz ya maviden gidiyoruz bakalim. Bide oglusuma bebek Yastigiyla hazir dikilmis pazen kundak almis yastigin kilifiyla kundagi direk banyoya attim yikanacak
evet ya o gece nasıl uyuyacağız. tabi aniden olup da hazırlıksız yakalanmazsak. ben iki günde bir saçlarımı yıkıyorum bu gidişle her ihtimale karşı diye her gün yıkayacağım
Ayy o aglaklik bende de var bende hastanede aglarim kesin diyorum o yuzden makyaj yapmam ama hafif bi allik olabilirBen hiic dusunmedim makyaj sac filan... sacim zateallizlarimda kisa. Toplarim galiba. Ama makyaji giderken yapmak cok mantikli gelmedi bana. Akar kizz makyaj dogum sirasinda kendi adima konusayim ben aglarim tutamam kendimi. Acidan sancidan olmasa bile oglusum geliyo diye duygulanir aglarim illakitv izlerken yada face de bakinirken bebek gorsem agliyorum zaten
Ama annen cok zevkliymis hakkaten cok guzel canim gule gule kullan :)
tsk ederim canim. Bende cok begendim hem de yumusacik cok rahat denedimGuveniriz zevklerimize annem de yaylaligi icin yatak yorgan yaptiriyor. Yorganicinin yeri benim eve cok yakin. Sen bi ugrayabilirsen ugra da kiliflarinin desenini sec guveniyorum senin zevkine dedi. Bende ona ugrayip hallettim bugun insallah annemde benim sectiklerimi begenir
giderken çok bir şey yapılamaz zaten makyaj olarak. belki hafif bir fondoten ya da renkli nemlendirici bir de akmayacak kokmayacak bir rimel. ağlamayı bırak terleriz ederiz gözümüzün altı panda gibi olur sonraBen hiic dusunmedim makyaj sac filan... sacim zaten omuzlarimda kisa. Toplarim galiba. Ama makyaji giderken yapmak cok mantikli gelmedi bana. Akar kizz makyaj dogum sirasinda kendi adima konusayim ben aglarim tutamam kendimi. Acidan sancidan olmasa bile oglusum geliyo diye duygulanir aglarim illakitv izlerken yada face de bakinirken bebek gorsem agliyorum zaten
ben zaten açılmadan korktuğumdan bir de lazer yaptırdığımdan ağda hiç yaptırmadım. jiletle alıyorum ama çok az çıkıyor artık bir de galiba hamilelikte iyice azalıyor... sonrasında göreceğiz eski gücüne kavuşacak mıAma annen cok zevkliymis hakkaten cok guzel canim gule gule kullan :)
Canim o hazirliksiz yyakalanma korkusu bende de var ama ben agdasiz yakalanmaktan korkuyorum onu nasil yapicaz bilmiyom
Benim de oyle ayni durumdayiz galiba. Bizim bu hafta artik. Donus yok. Hayirlisi hepimiz icinSlm kızlar bugün doktora gittim bebegimin birinin suyu azalmis pazartesi suyuna tekrar bakacak çok azalmissa pazartesi alacak yoksa haftaya pazartesi kesin doğum var çok heyecanlıyım çok da endişeli bebegim 1600 2200 olmuş bize dua edin
babam cok ciddi bir kalp ameliyati olmustu o hastanede hic unutmam orayievet canım bir değişiklik olmazsa öyle gibi görünüyor...
Canim rabbim yardimci olsun insallah bebislerin saglikli sihhatli dogarlar zaten 36 haftalik oluyomus kilolarida iyiyse hayirlisiyla kucagina alirsin rabbim hepimize yardimci olsunBen geldiiimmm
dr. bizi sali gunu ogleden sonra alicakmis kizlar.
sulari azalmis, tansiyondan dolayi da risk almak istemiyormus. 36 haftalik oluyoruz. 2100 gram civarinda gorunuyorlar usg de . Gercekte ne cikar bilmiyorum.
bana cok cok dua edin nolur. Elim ayagim bosalmis durumda bir tuhafim. Boslukta gibiyim suan
Ayy çok heyecanlı. Hadi hayırlı olsun. Salı günü sağlıkla kavuşursun kuzularına. Allah kolay doğum nasip etsin.Ben geldiiimmm
sulari azalmis, tansiyondan dolayi da risk almak istemiyormus. 36 haftalik oluyoruz. 2100 gram civarinda gorunuyorlar usg de . Gercekte ne cikar bilmiyorum.
bana cok cok dua edin nolur. Elim ayagim bosalmis durumda bir tuhafim. Boslukta gibiyim suan
Canim rabbim yardimci olsun insallah bebislerin saglikli sihhatli dogarlar zaten 36 haftalik oluyomus kilolarida iyiyse hayirlisiyla kucagina alirsin rabbim hepimize yardimci olsun
Tesekkur ederim hanimlar amin ins. Saglikla aliriz kucaklarimiza. Allahim ne tuhaf bir duyguymus.Ayy çok heyecanlı. Hadi hayırlı olsun. Salı günü sağlıkla kavuşursun kuzularına. Allah kolay doğum nasip etsin.
Ben geldiiimmm
MesAjini okuyunca gozler sulaniverdi benim oyy cok heyecanli yaa.. Allah kolaylik versin canim benimm. Bizim siramizda gelseydiBen geldiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?