- 23 Eylül 2014
- 427
- 940
- 158
- 41
Canım benim öncedende taktırdiğim bir kuaförüm var geçici kirpik takiyor.Fakat taktığı kirpikle 10 gün idare edilebiliyor.Duşa denize hatta hamama da girsen sen istemediğin sürece çıkmıyor.10 günden sonra kendiliğinden dökülüyor kirpiklerimi yolmak zorunda kalmıyorum. Kirpik taktırma sebebim doguma giderken göz makyajı yapmak.çok zor ve akar diye bunu düşündüm yani rimelli gibi olacak kirpikler göz makyajı doğumda akar.Hastane de de ugraşmak istemem rimelle falan...Ablam doğum fotografçısı değil aslında.Benim profesyonel fotograf makinem var onunla sadece çekim yapacak içeride.Çunkü fiyatları sordum uçuk.fiyatlar 750 tl diyorlar.Onun yerine ablama çektiririm internetten foto kitap yapan bir sürü yer buldum 30 tl diyor fotolari gönderirim kitap ve albüm olarak geri alıarım.Diye düşündüm.kirpik mikalıcı olanlardan mı geçici olanlardan mı?
kalıcı olanlardansa benim yakınımda taktıranlar hiç memnun kalmadı dökülürken onlar kirpikleri de döküyormuş. geçici olanlar da o kadar operasyon sonrası kalır mı bilmem terleyeceğiz üşüyeceğiz şu bu derken...
ablanın doğum fotoğrafçısı olması iyiymiş. benim de arkadaşım doğum fotoğrafçısı ama erkek. ama ameliyat sonrası kesin gerekir yüze bir müdahele yoksa ben kendi adıma sapsarı olurum herhalde...
Dogumun su gibi akıp geçer inşallah sağlıkla kucağına alırsin minnoşlarını canım.Ben geldiiimmm
dr. bizi sali gunu ogleden sonra alicakmis kizlar.
sulari azalmis, tansiyondan dolayi da risk almak istemiyormus. 36 haftalik oluyoruz. 2100 gram civarinda gorunuyorlar usg de . Gercekte ne cikar bilmiyorum.
bana cok cok dua edin nolur. Elim ayagim bosalmis durumda bir tuhafim. Boslukta gibiyim suan
Ben geldiiimmm
sulari azalmis, tansiyondan dolayi da risk almak istemiyormus. 36 haftalik oluyoruz. 2100 gram civarinda gorunuyorlar usg de . Gercekte ne cikar bilmiyorum.
bana cok cok dua edin nolur. Elim ayagim bosalmis durumda bir tuhafim. Boslukta gibiyim suan
ay canım benim çok sevindim darısı başıma inşallah benim de günüm belli olur ya. belli olunca daha iyi. sen de heyecanlanma stres olma ne güzel artık kavuşacaksın bebeklerine hem kiloları da iyi sen de çabucak toparlar hayata geri dönersin.Ben geldiiimmm
Benim de oyle ayni durumdayiz galiba. Bizim bu hafta artik. Donus yok. Hayirlisi hepimiz icin
babam cok ciddi bir kalp ameliyati olmustu o hastanede hic unutmam orayi
ay öyleyse çok güzelmiş canım. ben arada dışarı çıkarken şu geçici kirpiklerden takardım da hamilelik öncesi hamilelikten beri yüzümü zor yıkıyorum. uygulama güzel olunca çok hoş oluyor ama dediğin gibi makyaj yapmaya gerek de kalmaz.Canım benim öncedende taktırdiğim bir kuaförüm var geçici kirpik takiyor.Fakat taktığı kirpikle 10 gün idare edilebiliyor.Duşa denize hatta hamama da girsen sen istemediğin sürece çıkmıyor.10 günden sonra kendiliğinden dökülüyor kirpiklerimi yolmak zorunda kalmıyorum. Kirpik taktırma sebebim doguma giderken göz makyajı yapmak.çok zor ve akar diye bunu düşündüm yani rimelli gibi olacak kirpikler göz makyajı doğumda akar.Hastane de de ugraşmak istemem rimelle falan...Ablam doğum fotografçısı değil aslında.Benim profesyonel fotograf makinem var onunla sadece çekim yapacak içeride.Çunkü fiyatları sordum uçuk.fiyatlar 750 tl diyorlar.Onun yerine ablama çektiririm internetten foto kitap yapan bir sürü yer buldum 30 tl diyor fotolari gönderirim kitap ve albüm olarak geri alıarım.Diye düşündüm.
Demek salı günü doğum yapıyorsun canımBen geldiiimmm
sorma o heyecan bende cok fena. Aynaya bakip kendi yuzumu gorup agliyorum.Canim saglikla kucagina al insallah cok heyecanlandim valla ya sirasi gelen doğuruyor ne guzel Rabbim maasallah :)
Allah razi olsun sulanmasin gozlerin. Benimkiler su 3 gun boyunca hepimize yeter :)MesAjini okuyunca gozler sulaniverdi benim oyy cok heyecanli yaa.. Allah kolaylik versin canim benimm. Bizim siramizda gelseydibol bol dualarimizdasin. Rabbim ucunuze de saglik sihhat versin insallaaahh
Amin. Cok tesekkur ederimDogumun su gibi akıp geçer inşallah sağlıkla kucağına alırsin minnoşlarını canım.
Amin canim ins. Cok tesekkur ederimAllah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Ins. Canim ins. hersey guzel olur, Tesekkur ederim.ay canım benim çok sevindim darısı başıma inşallah benim de günüm belli olur ya. belli olunca daha iyi. sen de heyecanlanma stres olma ne güzel artık kavuşacaksın bebeklerine hem kiloları da iyi sen de çabucak toparlar hayata geri dönersin.
habersiz bırakma sana çok ihtiyaç var burada :)
kismet aynen. Cok sukur iyi gecti. Cok uzun zaman oldu. O zaman icin hastane masrafi sisinda 5000 lira bucak parasi odemistik dr.ahadi ya inşallah iyi geçmiştir.
ben de daha önce ameliyat oldum orada. hatta başka yer yoktu kadın doğum katında yatmıştım. kısmet işte...
Evet canim bizim gorus gunu saliymis Allahin izniyle. Pazartesi anestezist gorecekmis sali da artik dr.un dedigine gore beni kesecekmis. Nssil mutlu nasil eglenceli soyluyor sali kesecem seni diyeDemek salı günü doğum yapıyorsun canımRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim kolaylıklar versin
ay öyleyse çok güzelmiş canımcekecekada dışarı çıkarken şu geçici kirpiklerden takardım da hamilelik öncesi hamilelikten beri yüzümü zor yıkıyorum. uygulama güzel olunca çok hoş oluyor ama dediğin gibi makyaj yapmaya gerek de kalmaz.
doğum fotoğrafları dediğin gibi 700 civarı. bizim arkadaş fiyat söylemedi şimdi sormak da olmaz artık ne derse vereceğiz belki almayadabilir göreceğiz.
insanın ablası veya kızkardeşinin olması ne güzel bir şey yaa çok imrenşyorum keşke benim de olsaydı diyorum. böyle günlerde özellikle.
Evet canim bizim gorus gunu saliymis Allahin izniyle. Pazartesi anestezist gorecekmis sali da artik dr.un dedigine gore beni kesecekmis. Nssil mutlu nasil eglenceli soyluyor sali kesecem seni diye
artik nasil biktirdiysam
Bisey yapmadim aslinda. Bisey merak ettigimde whatsapp dan yazdim, tahlilllerimi mail attim, kkntrol ve muayene gunlerimi onun dedigi zamanlar bize uymuyor diye degistirip kendi istedigimiz gunu soyledik. E bir de muayene sirasindaki sorularim galiba cocuk sayisi ile orantili olarak katlandiKiz naaptin doktora bu kadar biktirdin adami
Bisey yapmadim aslinda. Bisey merak ettigimde whatsapp dan yazdim, tahlilllerimi mail attim, kkntrol ve muayene gunlerimi onun dedigi zamanlar bize uymuyor diye degistirip kendi istedigimiz gunu soyledik. E bir de muayene sirasindaki sorularim galiba cocuk sayisi ile orantili olarak katlandi
falan filan. Bunlardan dolayi bikmamistir dimi
yani bak bilemedim simdi :))
hayirlisiyla kucagina alirsin bebislerini insallah. artik dogumlar arka arkaya geliyor :) cok heyecan vericiBen geldiiimmm
He hee itiraf ediyorum bu bizim ikinci dr.umuz. birincisi 5. Ayda dayanamayip en iyisi sen tam tesekkullu bir yere git diyerek suanki gittigim dr. arkadasina yonlendirdiYok yok bikmamistir
amin cok tesekkur ederim. Gercekten oyle heyecan kismi :)hayirlisiyla kucagina alirsin bebislerini insallah. artik dogumlar arka arkaya geliyor :) cok heyecan verici
Hahaha salı kesecek demek alemmis doktorun.Evet canim bizim gorus gunu saliymis Allahin izniyle. Pazartesi anestezist gorecekmis sali da artik dr.un dedigine gore beni kesecekmis. Nssil mutlu nasil eglenceli soyluyor sali kesecem seni diye
artik nasil biktirdiysam
tabi canım o zaman geçmeme durumu da var. hafif bitkisel çay falan içsen şöyle sakinleştirecek cinsten o zamana kadar bir şekilde idare edebilirsin belki.sorma o heyecan bende cok fena. Aynaya bakip kendi yuzumu gorup agliyorum.
Allah razi olsun sulanmasin gozlerin. Benimkiler su 3 gun boyunca hepimize yeter :)
Amin. Cok tesekkur ederim
Amin canim ins. Cok tesekkur ederim
Ins. Canim ins. hersey guzel olur, Tesekkur ederim.
Valla inan gununun belli olmasi cok fana bisey. Bana 21 inde gel bir kontrol edelim diyipde hadi aliyoruz deseydi nasil makbule gecdrdi anlatamam. Nasilsa tam tekmil haziriz hep. Boyle cok fena zaman gecmiyor.
kismet aynen. Cok sukur iyi gecti. Cok uzun zaman oldu. O zaman icin hastane masrafi sisinda 5000 lira bucak parasi odemistik dr.a
maddi manevi unutulacak gibi degildi yani :))
niye sokmasınlar canım? artık hemen hemen her yerde fotoğrafçı giriyor doğuma. bazı devlet hastaneleri sanırım sorun çıkarıyormuş ama bir konuşun bence.Benim kizkardesim iletisim mezunu foto dersu almis profesyonel makinasi da var o cekecek fotolari ama dogumhaneye sokmazlar sanirim ne guzel dogum aninda da foto olsun istiyordum
He hee itiraf ediyorum bu bizim ikinci dr.umuz. birincisi 5. Ayda dayanamayip en iyisi sen tam tesekkullu bir yere git diyerek suanki gittigim dr. arkadasina yonlendirdi
niye sokmasınlar canım? artık hemen hemen her yerde fotoğrafçı giriyor doğuma. bazı devlet hastaneleri sanırım sorun çıkarıyormuş ama bir konuşun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?