2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Yaa kızlar birsey soracağım.Bu günlerde feci duygusallastım ve çok mutsuzum herseyi hayatımı sorgular oldum her agladıkcada kendime kızıyorum bebek hissediyordur onuda tedirgin ediyorum diye ama kendimide tutamıyorum. Benimle aynı durumda olan varmı hormonlardanmı acaba?

Hormonlar canım ben de durduk yere ağlıyorum.Sonra niye agliyorum.Halime şükür etmem lazım diye kendime kızıyorum.Dogum yaklastıkça hassasiyetimiz artıyor.

Günaydın kızlar.Benim ellerimdeki parmaklarımın eklem yerleri hareket ettirimce ağrıyor ve güç kalmamış.Sizde de boyle bisey varmı?

Hormonlar canım ben de durduk yere ağlıyorum.Sonra niye agliyorum.Halime şükür etmem lazım diye kendime kızıyorum.Dogum yaklastıkça hassasiyetimiz artıyor.
Bende şükret sürekli diye kendime telkinde bulunuyorum ama bazen nebileyim işte, hayırlısı ile atlatırsak şu Süreci düzeliriz inşallah.
Bu arada sonraki mesajda parmak ağrılarından bahsetmişsin bendede var ve aşırı derecede. Hatta doktora tarif ederken sanki birileri parmaklarımı kırmış bırakmış demiştim, daha ben ayrıntı anlatmadan kendi hangi parmaklarımın agrıdıgını bile bildi. Yani bazı hamilelerde oluyormuş ve maalesef çareside yokmuş.stres topu falan aldım hareket ettirmek için ama oda çok bir işe yaramadı

Kızlar yeni hamileym. 3 haftalık oluyor gece açık pembe leke geldi bir damla bugün sabah ise kahverengi leke normalmi sizce

Bende cok mutsuzun sevgiye ihtiyacim var durduk yere agliyorum esimin ilgisi beni tatmin etmiyor yurekten sevdigini hissedemiyorum artik ailemin yanina gidip anneme sarilmak istiyorum onun sevgisi gercek old biliyorum

OTE="cherryviolinist, post: 40573944, member: 627357"]Günaydın kızlar.Benim ellerimdeki parmaklarımın eklem yerleri hareket ettirimce ağrıyor ve güç kalmamış.Sizde de boyle bisey varmı?[/QUOTE]
Benim saeece el bileklerim agriyor ozellikle gecelerive sabah kalktihimda

Hahaha salı kesecek demek alemmis doktorun. Rabbim sonunda mutluluk yaşatsın canım varsın bir bıçak yarası olsun değer melekler için
kesinlikle oyle degmez mi ,
dr oyle diyince hic onemsemedim. Miniklerimin artik gelecegini dusundum ama konusma bitip de sessizlik olunca idrak ettim bana kesecem seni dedi diye :))

dr gatadan gelmisti galiba. Biz askeri personel olmadigimiz icin orada yapamamisti. Cok uzun yillar oldu. Ama eskiden dr.una gore ciddi paralar aliyorlardi bicak parasi altinda. Cok sukur bitti o mevzu

olmaz mi. 34 ve 35 aglamakla gecti. Gercekten belli donemlerde belli seyler artiyor. Bosver hic takilma akisina birak. Gececek

Günaydın kızlar.Benim ellerimdeki parmaklarımın eklem yerleri hareket ettirimce ağrıyor ve güç kalmamış.Sizde de boyle bisey varmı?
odemim olursa oluyor benim oyle ama diger turlu cok olmadi. Kalsiyum magnezyum eksikligi filan olabilirmi acaba. Onlara baktiriyor musun

canım ne güzel bi haber bu rabbim kolay doğumlar nasip etsin, inşallah sağlıkla alırsın yavrularını kucağına

Kızlar 3 haftalık hamileyim akşam bir damla kadar açık pembe leke geldi sabahta kahverengi belki akşamkinin kalıntısıdr bu zamana kadar kanama falan olmamıştı sizce bu normal mi

Amin ins cok kolay olur. Ins saglikla gelir minkler
hepimiz icin boyle olsun. Rabbim hersekin yardimcisi olsun. Cook tesekkur ederim

Gozun aydin cnm. Ne guzel bak MasaAllah meleklerini alacaksin kucagina. Darisi bizlerin basina olsun. InsaAllah tosun tosun gelirler de kuveze falan koymazlar. Benim en cok korktugum o kuvez olayi. Kac kg altinda dogunca kuveze koyuyorlar acaba

Kızlar 3 haftalık hamileyim akşam bir damla kadar açık pembe leke geldi sabahta kahverengi belki akşamkinin kalıntısıdr bu zamana kadar kanama falan olmamıştı sizce bu normal mi
Canim hamilelikte kanama normal deil diyorlar ama burda bende dahil bi cok arkadasin kanama lekelenme vs oldu.. benim 8. Ve 21. Haftada kanamam oldu ama cok sukur bugunlere geldik. Dr a gitmedin mi yada sormadin mi hic. Ben hemen acile kosmustum ikisinde de. Insallah seninde onemli bise deildir. Ama bi dr a gidersen icin rahatlardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…