ayyy bu gece ben de uyuyamadım... eşim nöbetçi yalnızlıktan mı anlamadımBu gece de biz uyumayalim kizlar nasil biseymis bu uykusuzluk :) :)
Hormonlar canım ben de durduk yere ağlıyorum.Sonra niye agliyorum.Halime şükür etmem lazım diye kendime kızıyorum.Dogum yaklastıkça hassasiyetimiz artıyor.Yaa kızlar birsey soracağım.Bu günlerde feci duygusallastım ve çok mutsuzum herseyi hayatımı sorgular oldum her agladıkcada kendime kızıyorum bebek hissediyordur onuda tedirgin ediyorum diye ama kendimide tutamıyorum. Benimle aynı durumda olan varmı hormonlardanmı acaba?
Bende şükret sürekli diye kendime telkinde bulunuyorum ama bazen nebileyim işte, hayırlısı ile atlatırsak şu Süreci düzeliriz inşallah.Hormonlar canım ben de durduk yere ağlıyorum.Sonra niye agliyorum.Halime şükür etmem lazım diye kendime kızıyorum.Dogum yaklastıkça hassasiyetimiz artıyor.
Bende cok mutsuzun sevgiye ihtiyacim var durduk yere agliyorum esimin ilgisi beni tatmin etmiyor yurekten sevdigini hissedemiyorum artik ailemin yanina gidip anneme sarilmak istiyorum onun sevgisi gercek old biliyorumYaa kızlar birsey soracağım.Bu günlerde feci duygusallastım ve çok mutsuzum herseyi hayatımı sorgular oldum her agladıkcada kendime kızıyorum bebek hissediyordur onuda tedirgin ediyorum diye ama kendimide tutamıyorum. Benimle aynı durumda olan varmı hormonlardanmı acaba?
kesinlikle oyle degmez mi ,Hahaha salı kesecek demek alemmis doktorun.Rabbim sonunda mutluluk yaşatsın canım varsın bir bıçak yarası olsun değer melekler için
dr gatadan gelmisti galiba. Biz askeri personel olmadigimiz icin orada yapamamisti. Cok uzun yillar oldu. Ama eskiden dr.una gore ciddi paralar aliyorlardi bicak parasi altinda. Cok sukur bitti o mevzutabi canım o zaman geçmeme durumu da var. hafif bitkisel çay falan içsen şöyle sakinleştirecek cinsten o zamana kadar bir şekilde idare edebilirsin belki.
bu arada aslında aynı hastane olunca dışarıdan doktor olmayınca ayrıca bir doktor parası istenmiyor ama niye öyle olmuş sizinki anlamadım. hani estetik falan olsa sen ekstra ödüyorsun ama kalpte öyle olmaması lazım. bundan kaç sene önce yoktu ya da o kadar bilinmiyordu ama kalpte umut hastanesi de baya iyi bir de sgk karşılıyor onu sen sadece ufak bir fark ödüyorsun. ama güvenin sgk anlaşması yok. ya birebir bazı kurumlarla var ya özel sigortan olacak ya da direkt cebinden ödeyeceksin. sgk hastası olduğunu söylersen randevu bile vermiyorlar.
olmaz mi. 34 ve 35 aglamakla gecti. Gercekten belli donemlerde belli seyler artiyor. Bosver hic takilma akisina birak. GececekYaa kızlar birsey soracağım.Bu günlerde feci duygusallastım ve çok mutsuzum herseyi hayatımı sorgular oldum her agladıkcada kendime kızıyorum bebek hissediyordur onuda tedirgin ediyorum diye ama kendimide tutamıyorum. Benimle aynı durumda olan varmı hormonlardanmı acaba?
odemim olursa oluyor benim oyle ama diger turlu cok olmadi. Kalsiyum magnezyum eksikligi filan olabilirmi acaba. Onlara baktiriyor musunGünaydın kızlar.Benim ellerimdeki parmaklarımın eklem yerleri hareket ettirimce ağrıyor ve güç kalmamış.Sizde de boyle bisey varmı?
canım ne güzel bi haber buBen geldiiimmm
dr. bizi sali gunu ogleden sonra alicakmis kizlar.
sulari azalmis, tansiyondan dolayi da risk almak istemiyormus. 36 haftalik oluyoruz. 2100 gram civarinda gorunuyorlar usg de . Gercekte ne cikar bilmiyorum.
bana cok cok dua edin nolur. Elim ayagim bosalmis durumda bir tuhafim. Boslukta gibiyim suan
Amin ins cok kolay olur. Ins saglikla gelir minklercanım ne güzel bi haber burabbim kolay doğumlar nasip etsin, inşallah sağlıkla alırsın yavrularını kucağına
ayyyy aynı bennn bende ilgiye açım resmenBende cok mutsuzun sevgiye ihtiyacim var durduk yere agliyorum esimin ilgisi beni tatmin etmiyor yurekten sevdigini hissedemiyorum artik ailemin yanina gidip anneme sarilmak istiyorum onun sevgisi gercek old biliyorum
Günaydın kızlarGünaydın kızlar.Benim ellerimdeki parmaklarımın eklem yerleri hareket ettirimce ağrıyor ve güç kalmamış.Sizde de boyle bisey varmı?
Amin ins cok kolay olur. Ins saglikla gelir minkler
hepimiz icin boyle olsun. Rabbim hersekin yardimcisi olsun. Cook tesekkur ederim
Canim hamilelikte kanama normal deil diyorlar ama burda bende dahil bi cok arkadasin kanama lekelenme vs oldu.. benim 8. Ve 21. Haftada kanamam oldu ama cok sukur bugunlere geldik. Dr a gitmedin mi yada sormadin mi hic. Ben hemen acile kosmustum ikisinde de. Insallah seninde onemli bise deildir. Ama bi dr a gidersen icin rahatlardi.Kızlar 3 haftalık hamileyim akşam bir damla kadar açık pembe leke geldi sabahta kahverengi belki akşamkinin kalıntısıdr bu zamana kadar kanama falan olmamıştı sizce bu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?