2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Gunaydin kizlarr... biz de gece 2 gibi uyuduk sabah da 6bucuk da gozler fal tasi gibi acildi Uyuyamadim geri... esime bakiyorum misil misil uyuyo.. ben gece sabaha kdar kac kere uyanip uyuyorum prova bunlar prova.... bebisler dogunca uyuyamiycaz nasilsa Allah tarafindan alistiriliyoruz

Ben henuz doktora sormamiştım demek bazı hamilelerde oluyormus.Neyse bebisimiz saglikla gelsin de katlanicaz artik.Saol canım :)

ayyyy aynı bennn bende ilgiye açım resmen
Kimseden hayir yok kizlar... benim kocada sabah cikiyo evden gece yatmaya geliyo Dun kardesim gelmisti normalde burda deil unv okuyor. Hafta sonu icin bi geliverdi aksam beni cikardi biraz dolastik. Sonra oturduk bi yerde biraz iyi geldi. Esim de dukkani kapatmisti sen de gel dedim. Ben arkadaslarla dolascam siz oturun dedi gelmedi bile yanimIza. Bende esime sinir oldukca oglumun esyalarini besigini seviyorum yastigini kucaklayip uzaniyorum oyle. Babamiz gamsiz kafasina goreee....

Kızlar 3 haftalık hamileyim akşam bir damla kadar açık pembe leke geldi sabahta kahverengi belki akşamkinin kalıntısıdr bu zamana kadar kanama falan olmamıştı sizce bu normal mi

Merhaba 3 haftalık gebelik nasıl oluyor, en erken 4. haftada beta hcg yapıyoruz, kahverengi kan çok sorun değilde pembe olan taze kanama anlamına geliyor, kansulandırıcı bırakmalısın, tabi daha önce mutlaka dr a başvur....

Kızlar yeni hamileym. 3 haftalık oluyor gece açık pembe leke geldi bir damla bugün sabah ise kahverengi leke normalmi sizce
Canım senin tüp bebek merkezini arayıp bu yaşadığını sorman gerekir.Fakat kahverengi leke ve çok az pembelik bebişinin tutunduğuna işarettir.Çok yoğun kanama olursa ondan kork tabii yine de tüp bebek merkezini arayıp sormalısın.

Gozun aydin cnm. Ne guzel bak MasaAllah meleklerini alacaksin kucagina. Darisi bizlerin basina olsun. InsaAllah tosun tosun gelirler de kuveze falan koymazlar. Benim en cok korktugum o kuvez olayi. Kac kg altinda dogunca kuveze koyuyorlar acaba
Tesekkur ederim. Kiloya pek bakmiyor kuvoze girip girmemeleri. Tamamen ic organlarinin gelisimi ile ilgili canim. Ins saglikla gelirler

evet doktorumu aradım aspirn kullanıyordm onu bırak pruloton depnt iğnesi söyledi vurundum benm transfer 2 nisan 3.hafta olmuyor mu salı günü gtcem muayeneye koyu bi kan değil di tam 1 damla bile gelmez çok açık pembe leke geldi şuan da yok sorun olmaz değlmi

Hayirli olsun canim gozun aydin

Sımdı benm hamile kalma şeklim tup bebek tedavisi ile oldu ya yaşadğm şehirde normal kadın doğm doktorları var tup bebek tedaviside doktoruda yok yarına burdaki normal doktorlara gtsem anlarlarmı yaplması gerekenleri yoksa bu tup bebek le hamile kalanlarım istenilen test ilaç vs şeyleri değişik mi oluyor yardmcı olurmusnz

Cocuklarina kavusmayi sabirsizlikla bekleyen anneler.cumartesi pazar araloginda bir saat uyumus sabah saat 6 45 de pazar kahvaltisi yapmis taze ikiz annesi olarak hepinizi selamliyorumkusura bakmayin malum ne zamandir ugrayamiyorumbirazdan eski sayfalari okuyacagim.insallah butun arkadaslarim ve yegenlerim iyidir.bu arada engin tecrubelerimi sizinle paylasmaya karar verdimtabii benim ikiz ama isinize yarayan bilgiler olacaktir. vebahargeldi tatlim ben muhtemelen ikiz hazirligina yazamam bu gorevi de sana versemilk hayat kurtaran bilgimiz 3n kral gogus ucu kremi bile gereksizdir.tahin aliyoruz evde bekletiyoruz.uzerinde biriken yagi gogsunuze suruyorsunuz.ve cocuklarinizi guzel guzel emzirirken bana dua ediyorsunuzikinci detay biberon alacak olanlara.o mu bu mu diye karasiz kalanlara.cocuklar kendi tercihlerini kendileri yapiyorlar hic kasmayin.kizim aldigim aventten memnun kaldi.oglumsa ustune dr.brown denedi en son nuk da biraz anlastik gibibol bol kiuafet alin hic korkmayin catir catir giyiyorlar gunde min.3 defa ust degistiriyoruz simdiden. Sapka ve eldiven acayip gerekli ve surekli kayboluyor.3 gunde 10 sapka 10 eldiven 10 corap daha aldik.evet ya corap ta cok gerekli.patikli tulumlar diye cok almamistim.siz alin.agiz bezi yiginla alin.catir catir kullaniliyor.birde battaniye.bebegi sarmak icin ne ince ne kalin olanlardan.ben hastaneye 3 er tane goturmustum.annemler dalga hecmisti.esim ertasi gun gelip evden 2 tane daha aldi.malum ilk baslar acemilik surekli dusuyor bisey oluyor.benim bebeler beni cagiriyor.ilk firsatta yazmaya devam.hepinizi cok ama cok opuyorum.rabbim mucizelerini zamaninda gondersin yaniniza insallah

Anlarlar canım git sen ihmal etme

Allahim ne guzel seyler yazmissin...yerim ben onlari ne guzel cennet kokuyolardir simdi Rabbim bizede nasip eder insallah

Ayyyy tututu maşallah size taze annemiz gelmiş hoş gelmiş bizde seni merak ediyorduk canım Rabbim analı babalı büyütsün. Ne güzelde anlatmissin sevgi dolu yazıların için teşekkür ederiz. Bebeklerin ve sen iyisiniz çok şükür seni bol bol yoruyor olmaları bile ayrı güzel. Maşallah diyelim darısı bizlere

Benim gittigim hastane sanmiyorum ixun versin gerçi şimdi aklima geldi bebek albumu de hazirliyorlarmis belki fotografcilari da vardir. Yoksa da artik tanidik birinden tica ederiz :)
olabilir onların anlaşmalı fotoğrafçısı olunca dışarıdan birini getirmene izin vermeyebiliyorlar aynı düğün salonu zihniyeti

doğrudur canım eski zaman o zaman senin dediğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…