- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
babymall ile ebebekten mi almışlar canım ?Gunaydin kizlar.. Annemler dondu ankaradan oglusuma bir suru sey almışlar hepsi cok cici :)
ay canım ben de ikiz bekliyorum o yüzden gözlerimi açtım iyice okuyorum. demek tahinin o üste çıkan yağı iyi geliyor göğüslere.Cocuklarina kavusmayi sabirsizlikla bekleyen anneler.cumartesi pazar araloginda bir saat uyumus sabah saat 6 45 de pazar kahvaltisi yapmis taze ikiz annesi olarak hepinizi selamliyorumkusura bakmayin malum ne zamandir ugrayamiyorum birazdan eski sayfalari okuyacagim.insallah butun arkadaslarim ve yegenlerim iyidir.bu arada engin tecrubelerimi sizinle paylasmaya karar verdim tabii benim ikiz ama isinize yarayan bilgiler olacaktir. vebahargeldi tatlim ben muhtemelen ikiz hazirligina yazamam bu gorevi de sana versem ilk hayat kurtaran bilgimiz 3n kral gogus ucu kremi bile gereksizdir.tahin aliyoruz evde bekletiyoruz.uzerinde biriken yagi gogsunuze suruyorsunuz.ve cocuklarinizi guzel guzel emzirirken bana dua ediyorsunuz ikinci detay biberon alacak olanlara.o mu bu mu diye karasiz kalanlara.cocuklar kendi tercihlerini kendileri yapiyorlar hic kasmayin.kizim aldigim aventten memnun kaldi.oglumsa ustune dr.brown denedi en son nuk da biraz anlastik gibi bol bol kiuafet alin hic korkmayin catir catir giyiyorlar gunde min.3 defa ust degistiriyoruz simdiden. Sapka ve eldiven acayip gerekli ve surekli kayboluyor.3 gunde 10 sapka 10 eldiven 10 corap daha aldik.evet ya corap ta cok gerekli.patikli tulumlar diye cok almamistim.siz alin.agiz bezi yiginla alin.catir catir kullaniliyor.birde battaniye.bebegi sarmak icin ne ince ne kalin olanlardan.ben hastaneye 3 er tane goturmustum.annemler dalga hecmisti.esim ertasi gun gelip evden 2 tane daha aldi.malum ilk baslar acemilik surekli dusuyor bisey oluyor.benim bebeler beni cagiriyor.ilk firsatta yazmaya devam.hepinizi cok ama cok opuyorum.rabbim mucizelerini zamaninda gondersin yaniniza insallah
Cocuklarina kavusmayi sabirsizlikla bekleyen anneler.cumartesi pazar araloginda bir saat uyumus sabah saat 6 45 de pazar kahvaltisi yapmis taze ikiz annesi olarak hepinizi selamliyorumkusura bakmayin malum ne zamandir ugrayamiyorum birazdan eski sayfalari okuyacagim.insallah butun arkadaslarim ve yegenlerim iyidir.bu arada engin tecrubelerimi sizinle paylasmaya karar verdim tabii benim ikiz ama isinize yarayan bilgiler olacaktir. vebahargeldi tatlim ben muhtemelen ikiz hazirligina yazamam bu gorevi de sana versem ilk hayat kurtaran bilgimiz 3n kral gogus ucu kremi bile gereksizdir.tahin aliyoruz evde bekletiyoruz.uzerinde biriken yagi gogsunuze suruyorsunuz.ve cocuklarinizi guzel guzel emzirirken bana dua ediyorsunuz ikinci detay biberon alacak olanlara.o mu bu mu diye karasiz kalanlara.cocuklar kendi tercihlerini kendileri yapiyorlar hic kasmayin.kizim aldigim aventten memnun kaldi.oglumsa ustune dr.brown denedi en son nuk da biraz anlastik gibi bol bol kiuafet alin hic korkmayin catir catir giyiyorlar gunde min.3 defa ust degistiriyoruz simdiden. Sapka ve eldiven acayip gerekli ve surekli kayboluyor.3 gunde 10 sapka 10 eldiven 10 corap daha aldik.evet ya corap ta cok gerekli.patikli tulumlar diye cok almamistim.siz alin.agiz bezi yiginla alin.catir catir kullaniliyor.birde battaniye.bebegi sarmak icin ne ince ne kalin olanlardan.ben hastaneye 3 er tane goturmustum.annemler dalga hecmisti.esim ertasi gun gelip evden 2 tane daha aldi.malum ilk baslar acemilik surekli dusuyor bisey oluyor.benim bebeler beni cagiriyor.ilk firsatta yazmaya devam.hepinizi cok ama cok opuyorum.rabbim mucizelerini zamaninda gondersin yaniniza insallah
babymall ile ebebekten mi almışlar canım ?
evet doktorumu aradım aspirn kullanıyordm onu bırak pruloton depnt iğnesi söyledi vurundum benm transfer 2 nisan 3.hafta olmuyor mu salı günü gtcem muayeneye koyu bi kan değil di tam 1 damla bile gelmez çok açık pembe leke geldi şuan da yok sorun olmaz değlmi
Ağladım yine çok heyecanlı ve güzel şeyler bunlar teşekkürler canımCocuklarina kavusmayi sabirsizlikla bekleyen anneler.cumartesi pazar araloginda bir saat uyumus sabah saat 6 45 de pazar kahvaltisi yapmis taze ikiz annesi olarak hepinizi selamliyorumkusura bakmayin malum ne zamandir ugrayamiyorum birazdan eski sayfalari okuyacagim.insallah butun arkadaslarim ve yegenlerim iyidir.bu arada engin tecrubelerimi sizinle paylasmaya karar verdim tabii benim ikiz ama isinize yarayan bilgiler olacaktir. vebahargeldi tatlim ben muhtemelen ikiz hazirligina yazamam bu gorevi de sana versem ilk hayat kurtaran bilgimiz 3n kral gogus ucu kremi bile gereksizdir.tahin aliyoruz evde bekletiyoruz.uzerinde biriken yagi gogsunuze suruyorsunuz.ve cocuklarinizi guzel guzel emzirirken bana dua ediyorsunuz ikinci detay biberon alacak olanlara.o mu bu mu diye karasiz kalanlara.cocuklar kendi tercihlerini kendileri yapiyorlar hic kasmayin.kizim aldigim aventten memnun kaldi.oglumsa ustune dr.brown denedi en son nuk da biraz anlastik gibi bol bol kiuafet alin hic korkmayin catir catir giyiyorlar gunde min.3 defa ust degistiriyoruz simdiden. Sapka ve eldiven acayip gerekli ve surekli kayboluyor.3 gunde 10 sapka 10 eldiven 10 corap daha aldik.evet ya corap ta cok gerekli.patikli tulumlar diye cok almamistim.siz alin.agiz bezi yiginla alin.catir catir kullaniliyor.birde battaniye.bebegi sarmak icin ne ince ne kalin olanlardan.ben hastaneye 3 er tane goturmustum.annemler dalga hecmisti.esim ertasi gun gelip evden 2 tane daha aldi.malum ilk baslar acemilik surekli dusuyor bisey oluyor.benim bebeler beni cagiriyor.ilk firsatta yazmaya devam.hepinizi cok ama cok opuyorum.rabbim mucizelerini zamaninda gondersin yaniniza insallah
Canm hayrli olsun :) bnde ankaradym fkat nerde als vers yapcm bilmiyrm.nerlerden almslar.Gunaydin kizlar.. Annemler dondu ankaradan oglusuma bir suru sey almışlar hepsi cok cici :)
Canım kan değerlerin çok güzel hamileligin hayırli olsun.Korkma niye korkuyorsun.Bu gidişinde kese göreceksin.İkizde olabilir ikiz olup kalp atısında teke de düsebilir.Ama korkma mutlu ol istorahat et endişelerini birak artik sen bir hamilesin :)Kizlar ne olur bañada yardimci olun benim ikinci Denenem ilkinde dusuk yaptim simdi 9. Gun test 363.3 11. Gun 836.6 bugun 15. Gunum dr tekrar test istemedi 2 hafta sonra cagirdi sizce nasil sonuc cok korkuyorum kendime hamileyim diyemiyorum dunden beri sizin yazilari okuyorum cok guzel seyler Rabbim bizlere de o gunleri nasip etsin
Cnm bnmde oluyo hemn yatp dinleniyrm sonra gwciyokızlar benim de kasıklarımda biraz ağrı var normal mii
Doktora sordm her hamile kalanda büyük bi çoğunluğnda ilk aylarda olur adet kanaması gbi olursa o duşuk tehlikesi normal bir damla pembelik sorun değil dediTmm şimdi anladım, inşallah pozitif sonucunu alırsın, hayır hiç bir sorun olmaz, sadece iyi dinlen hiç zorlama kendini :)
Insallah canim kalp atisini bir duya bilsem ilkinde dusuk yaptigim icin korkuyorum hayirlisiCanım kan değerlerin çok güzel hamileligin hayırli olsun.Korkma niye korkuyorsun.Bu gidişinde kese göreceksin.İkizde olabilir ikiz olup kalp atısında teke de düsebilir.Ama korkma mutlu ol istorahat et endişelerini birak artik sen bir hamilesin :)
Gozun aydin cnm hosgelmisler annenler.Gunaydin kizlar.. Annemler dondu ankaradan oglusuma bir suru sey almışlar hepsi cok cici :)
ay nasil mutlu oldum nasil goresim geldi minikleri anlatamam. Ben ilk yikama deneyimini bekliyorum sabirsizlikla canim. Cok sevindim iyi olmaniza. Haber verdigin icin cok tesekkurler. Bol bol kokla bizim icin deCocuklarina kavusmayi sabirsizlikla bekleyen anneler.cumartesi pazar araloginda bir saat uyumus sabah saat 6 45 de pazar kahvaltisi yapmis taze ikiz annesi olarak hepinizi selamliyorumkusura bakmayin malum ne zamandir ugrayamiyorum birazdan eski sayfalari okuyacagim.insallah butun arkadaslarim ve yegenlerim iyidir.bu arada engin tecrubelerimi sizinle paylasmaya karar verdim tabii benim ikiz ama isinize yarayan bilgiler olacaktir. vebahargeldi tatlim ben muhtemelen ikiz hazirligina yazamam bu gorevi de sana versem ilk hayat kurtaran bilgimiz 3n kral gogus ucu kremi bile gereksizdir.tahin aliyoruz evde bekletiyoruz.uzerinde biriken yagi gogsunuze suruyorsunuz.ve cocuklarinizi guzel guzel emzirirken bana dua ediyorsunuz ikinci detay biberon alacak olanlara.o mu bu mu diye karasiz kalanlara.cocuklar kendi tercihlerini kendileri yapiyorlar hic kasmayin.kizim aldigim aventten memnun kaldi.oglumsa ustune dr.brown denedi en son nuk da biraz anlastik gibi bol bol kiuafet alin hic korkmayin catir catir giyiyorlar gunde min.3 defa ust degistiriyoruz simdiden. Sapka ve eldiven acayip gerekli ve surekli kayboluyor.3 gunde 10 sapka 10 eldiven 10 corap daha aldik.evet ya corap ta cok gerekli.patikli tulumlar diye cok almamistim.siz alin.agiz bezi yiginla alin.catir catir kullaniliyor.birde battaniye.bebegi sarmak icin ne ince ne kalin olanlardan.ben hastaneye 3 er tane goturmustum.annemler dalga hecmisti.esim ertasi gun gelip evden 2 tane daha aldi.malum ilk baslar acemilik surekli dusuyor bisey oluyor.benim bebeler beni cagiriyor.ilk firsatta yazmaya devam.hepinizi cok ama cok opuyorum.rabbim mucizelerini zamaninda gondersin yaniniza insallah
ins. Canim az kaldi, bildigin saat sayiyoruzvebahargeldi cnm hadi hayirlisiyla al da gel bebeklerini ayy gun gectikce sabirsizlaniyorum sira bize geliyor
o birde ler hic bitmeyecek ben de merak ediyorum bunlari, yaninda annesi var diye biliyorum. Ama sagma emzirme ve mama kullanimini ben de merak ediyorum
ay canım ben de ikiz bekliyorum o yüzden gözlerimi açtım iyice okuyorum. demek tahinin o üste çıkan yağı iyi geliyor göğüslere.
sen genelde sağıp mı veriyorsun? ayrıca ek olarak mama da veriyorsundur herhalde. bir de tek başına mı bakıyorsun? bir sistem oturtabildin mi?
sana soracak daha onlarca sorum var ve olacaktır. fırsat buldukça gir olur mu? bir de bol bol öp kokla meleklerini
degerlerin cok guzel oldugu icin 3. Kez kan testine gerek duymamis. Keseyi gormek icin de seni ilk muayeneye cagirmis. Tebrik ederiz. Hamilesin Rabbim hayirli sonuclara ulastirsinKizlar ne olur bañada yardimci olun benim ikinci Denenem ilkinde dusuk yaptim simdi 9. Gun test 363.3 11. Gun 836.6 bugun 15. Gunum dr tekrar test istemedi 2 hafta sonra cagirdi sizce nasil sonuc cok korkuyorum kendime hamileyim diyemiyorum dunden beri sizin yazilari okuyorum cok guzel seyler Rabbim bizlere de o gunleri nasip etsin
amin canim insallah iki hafta sonra cagirdi kalp atisini da duyarim insallahay nasil mutlu oldum nasil goresim geldi minikleri anlatamam. Ben ilk yikama deneyimini bekliyorum sabirsizlikla canim. Cok sevindim iyi olmaniza. Haber verdigin icin cok tesekkurler. Bol bol kokla bizim icin de
ins. Canim az kaldi, bildigin saat sayiyoruz
o birde ler hic bitmeyecek ben de merak ediyorum bunlari, yaninda annesi var diye biliyorum. Ama sagma emzirme ve mama kullanimini ben de merak ediyorum
degerlerin cok guzel oldugu icin 3. Kez kan testine gerek duymamis. Keseyi gormek icin de seni ilk muayeneye cagirmis. Tebrik ederiz. Hamilesin Rabbim hayirli sonuclara ulastirsin
canım kizilayda güven park dolmuşlarinin kalktigi yerin karsisinda bi yer varmis ordan almislar bayıldım hepsi o kadar cici şeyler ki yıkayıp ütüleyip yerleştirince foto atıcam size :):) ankarayı bilen arkadaşlar İstanbul yolunda e bebek ve babymall olduğunu söylemişti aklında olsunCanm hayrli olsun :) bnde ankaradym fkat nerde als vers yapcm bilmiyrm.nerlerden almslar.
sağol canım benimGozun aydin cnm hosgelmisler annenler.gule gule kullansin oglusun
hmm koray falan mı acaba o tarafta koray var. loya diye bir yer var oranın da iç çamaşırlarını beğeniyorum ben bir de uygun fiyatlı oluyor pijama falan da oluyor. zaten kızılaya indilerse o tarafta baya mağaza vardır pasajlarda falan da...Canim ikisinden de almamislar kizilayda güven park dolmuşlar inin kalktigi yerin karsisinda bi yer varmis ordan almislar arabayla gitmedikleri icin uzak bi yere gitmemisler..
canım bir ankaralı olarak ben sana söyleyeyim :)Canm hayrli olsun :) bnde ankaradym fkat nerde als vers yapcm bilmiyrm.nerlerden almslar.
Cocuklarina kavusmayi sabirsizlikla bekleyen anneler.cumartesi pazar araloginda bir saat uyumus sabah saat 6 45 de pazar kahvaltisi yapmis taze ikiz annesi olarak hepinizi selamliyorumkusura bakmayin malum ne zamandir ugrayamiyorum birazdan eski sayfalari okuyacagim.insallah butun arkadaslarim ve yegenlerim iyidir.bu arada engin tecrubelerimi sizinle paylasmaya karar verdim tabii benim ikiz ama isinize yarayan bilgiler olacaktir. vebahargeldi tatlim ben muhtemelen ikiz hazirligina yazamam bu gorevi de sana versem ilk hayat kurtaran bilgimiz 3n kral gogus ucu kremi bile gereksizdir.tahin aliyoruz evde bekletiyoruz.uzerinde biriken yagi gogsunuze suruyorsunuz.ve cocuklarinizi guzel guzel emzirirken bana dua ediyorsunuz ikinci detay biberon alacak olanlara.o mu bu mu diye karasiz kalanlara.cocuklar kendi tercihlerini kendileri yapiyorlar hic kasmayin.kizim aldigim aventten memnun kaldi.oglumsa ustune dr.brown denedi en son nuk da biraz anlastik gibi bol bol kiuafet alin hic korkmayin catir catir giyiyorlar gunde min.3 defa ust degistiriyoruz simdiden. Sapka ve eldiven acayip gerekli ve surekli kayboluyor.3 gunde 10 sapka 10 eldiven 10 corap daha aldik.evet ya corap ta cok gerekli.patikli tulumlar diye cok almamistim.siz alin.agiz bezi yiginla alin.catir catir kullaniliyor.birde battaniye.bebegi sarmak icin ne ince ne kalin olanlardan.ben hastaneye 3 er tane goturmustum.annemler dalga hecmisti.esim ertasi gun gelip evden 2 tane daha aldi.malum ilk baslar acemilik surekli dusuyor bisey oluyor.benim bebeler beni cagiriyor.ilk firsatta yazmaya devam.hepinizi cok ama cok opuyorum.rabbim mucizelerini zamaninda gondersin yaniniza insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?