2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ay canım ben de ikiz bekliyorum o yüzden gözlerimi açtım iyice okuyorum. demek tahinin o üste çıkan yağı iyi geliyor göğüslere.
sen genelde sağıp mı veriyorsun? ayrıca ek olarak mama da veriyorsundur herhalde. bir de tek başına mı bakıyorsun? bir sistem oturtabildin mi?
sana soracak daha onlarca sorum var ve olacaktır. fırsat buldukça gir olur mu? bir de bol bol öp kokla meleklerini

Maasallah canin hepinize bizde sizi merak etmiştik iyi olmaniza cok sevindim
:) verdigin bilgiler nasil isimize yarayacak .. Birde makyaj ve pijamalar hakkinda bizi bilgilendir geldiginde :) bebisleri de kocaman op benim icin :)

Kizlar ne olur bañada yardimci olun benim ikinci Denenem ilkinde dusuk yaptim simdi 9. Gun test 363.3 11. Gun 836.6 bugun 15. Gunum dr tekrar test istemedi 2 hafta sonra cagirdi sizce nasil sonuc cok korkuyorum kendime hamileyim diyemiyorum dunden beri sizin yazilari okuyorum cok guzel seyler Rabbim bizlere de o gunleri nasip etsin

Tmm şimdi anladım, inşallah pozitif sonucunu alırsın, hayır hiç bir sorun olmaz, sadece iyi dinlen hiç zorlama kendini :)

Ağladım yine çok heyecanlı ve güzel şeyler bunlar teşekkürler canım

Canım kan değerlerin çok güzel hamileligin hayırli olsun.Korkma niye korkuyorsun.Bu gidişinde kese göreceksin.İkizde olabilir ikiz olup kalp atısında teke de düsebilir.Ama korkma mutlu ol istorahat et endişelerini birak artik sen bir hamilesin :)

Tmm şimdi anladım, inşallah pozitif sonucunu alırsın, hayır hiç bir sorun olmaz, sadece iyi dinlen hiç zorlama kendini :)
Doktora sordm her hamile kalanda büyük bi çoğunluğnda ilk aylarda olur adet kanaması gbi olursa o duşuk tehlikesi normal bir damla pembelik sorun değil dedi

In
Insallah canim kalp atisini bir duya bilsem ilkinde dusuk yaptigim icin korkuyorum hayirlisi

ay nasil mutlu oldum nasil goresim geldi minikleri anlatamam. Ben ilk yikama deneyimini bekliyorum sabirsizlikla canim. Cok sevindim iyi olmaniza. Haber verdigin icin cok tesekkurler. Bol bol kokla bizim icin de

vebahargeldi cnm hadi hayirlisiyla al da gel bebeklerini ayy gun gectikce sabirsizlaniyorum sira bize geliyor
ins. Canim az kaldi, bildigin saat sayiyoruz

o birde ler hic bitmeyecek ben de merak ediyorum bunlari, yaninda annesi var diye biliyorum. Ama sagma emzirme ve mama kullanimini ben de merak ediyorum

degerlerin cok guzel oldugu icin 3. Kez kan testine gerek duymamis. Keseyi gormek icin de seni ilk muayeneye cagirmis. Tebrik ederiz. Hamilesin Rabbim hayirli sonuclara ulastirsin

amin canim insallah iki hafta sonra cagirdi kalp atisini da duyarim insallah

Canm hayrli olsun :) bnde ankaradym fkat nerde als vers yapcm bilmiyrm.nerlerden almslar.
canım kizilayda güven park dolmuşlarinin kalktigi yerin karsisinda bi yer varmis ordan almislar bayıldım hepsi o kadar cici şeyler ki yıkayıp ütüleyip yerleştirince foto atıcam size :):) ankarayı bilen arkadaşlar İstanbul yolunda e bebek ve babymall olduğunu söylemişti aklında olsun

Gozun aydin cnm hosgelmisler annenler. gule gule kullansin oglusun
sağol canım benim

Canim ikisinden de almamislar kizilayda güven park dolmuşlar inin kalktigi yerin karsisinda bi yer varmis ordan almislar arabayla gitmedikleri icin uzak bi yere gitmemisler..
hmm koray falan mı acaba o tarafta koray var. loya diye bir yer var oranın da iç çamaşırlarını beğeniyorum ben bir de uygun fiyatlı oluyor pijama falan da oluyor. zaten kızılaya indilerse o tarafta baya mağaza vardır pasajlarda falan da...

Canm hayrli olsun :) bnde ankaradym fkat nerde als vers yapcm bilmiyrm.nerlerden almslar.
canım bir ankaralı olarak ben sana söyleyeyim :)
babymall ve ebebek var. acity nin yan tarafında kalıyor. orada topluca bulabilirsin birçok şeyi.
onun dışında armadanın arka tarafından söğütözüne giden yolda bebeğim var orası da büyük.
kızılaya falan inersen birçok pasajda veya caddede dükkanlarda ya da kocabeyoğlu pasajında falan bebek mağazaları var.
az önce dediğim güvenparktaki loya mağazasında pijamalar var senin için.
başka da soracağın yer varsa sor :) yeni mi geldin ankaraya?

canım yazını görünce çok mutlu oldum :) seni merak ediyordum :) iki tane olunca vaktin olmayacağını düşünerek aramadım :) allahıma şükür kuzularımız sonunda kucağımızda :) taze annecik ne güzel bilgiler veriyor müstakbel annelere :) valla kıyafetler konusunda katılıyorum hala yetiştiremiyorum kıyafet ve battaniye (ince penye olanlardan bol bol olsun) :) sürekli değiştiriyoruz oğlanlar biraz yaramaz oluyor çiş konusunda :) canım müsait oldukça resim at tele merak ediyorum seni ve onları :) öpüyorum seniiiiiii kuzuları da koklarımmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…