- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
ay nasil mutlu oldum nasil goresim geldi minikleri anlatamam. Ben ilk yikama deneyimini bekliyorum sabirsizlikla canim. Cok sevindim iyi olmaniza. Haber verdigin icin cok tesekkurler. Bol bol kokla bizim icin de
ins. Canim az kaldi, bildigin saat sayiyoruz
o birde ler hic bitmeyecek ben de merak ediyorum bunlari, yaninda annesi var diye biliyorum. Ama sagma emzirme ve mama kullanimini ben de merak ediyorum
degerlerin cok guzel oldugu icin 3. Kez kan testine gerek duymamis. Keseyi gormek icin de seni ilk muayeneye cagirmis. Tebrik ederiz. Hamilesin Rabbim hayirli sonuclara ulastirsin
ben birini tutamam heralde canim ya. Hepi topu da kayinvalidemdi annemdi ablamdi sanirim beni 3 ay idare ederler sonra herkes kendi hayatina. E oyle olunca en fazla temizlige arada bir yardimci olur. Onun disinda bebeklere yardimci zor benim icin haklisintek başına bakabilenleri dinlemek istiyorum çünkü ben de tek bakmak istiyorum. birini tutabiliriz ama evin içinde birini istemiyorum. o yüzden hep onu soruyorum tek mi bakıyorsun nasıl yapıyorsun falan diye...
5. Gun embriyosuyla 9. Gun 266 ydiIkiz anneleri kan degerleriniz kacti hatirlayan varmi
aynı şekilde 259 idi5. Gun embriyosuyla 9. Gun 266 ydi
ARKADAŞLAR MRB İÇİNİZDE DR. ULUN ULUĞ HASTASI OLAN VAR MI :)
canım bir ankaralı olarak ben sana söyleyeyim :)
babymall ve ebebek var. acity nin yan tarafında kalıyor. orada topluca bulabilirsin birçok şeyi.
onun dışında armadanın arka tarafından söğütözüne giden yolda bebeğim var orası da büyük.
kızılaya falan inersen birçok pasajda veya caddede dükkanlarda ya da kocabeyoğlu pasajında falan bebek mağazaları var.
az önce dediğim güvenparktaki loya mağazasında pijamalar var senin için.
başka da soracağın yer varsa sor :) yeni mi geldin ankaraya?[/QUOT
cok saol cnmm.2 bucuk senedr burdayz esim dsi de.ama cok yer bilmiymrm :)
Ay canim benimde 5. Embriyosu 2 adet 9. Gunumde 363 11.gin 836 benim de ikiz olma ihtimali var yani5. Gun embriyosuyla 9. Gun 266 ydi
Canim Senin tek embriyomuydu benim 2 tane blast 9. Gunum 363 Nasil sizceaynı şekilde 259 idi
biz tuttuk mesela olmadı yapamadım gönderdim. ama çocuklar gelince şartlar nasıl olacak çok mu darda kalacağım falan bilmiyorum. Allah güç versin de tek başına üstesinden geleyim. başka kimseyi çekesim yok valla...ben birini tutamam heralde canim ya. Hepi topu da kayinvalidemdi annemdi ablamdi sanirim beni 3 ay idare ederler sonra herkes kendi hayatina. E oyle olunca en fazla temizlige arada bir yardimci olur. Onun disinda bebeklere yardimci zor benim icin haklisin
en onemli tuyolar duzen ve beslenme konusunda olacak sanirim. Bir blogda okumustum. Kadin bir termosa sicak su bir termosa kaynamis sogutulmus soguk su yapmis. Ikisini hazirda tutuyormus. Bu kolaylik olur cok mantikli. Biri de bol bol yesillik yikayip yatagin basina koydum girip cikip kutur kutur yiyiyorum diyordu. Bu da kolaylik salata yapip rahat rahat sofrada yemek yiyebilecegimizi dusunmuyorum. O OzlTzk in dedigi gibi herkes bol bol eldiven sapka diyor. Onlar cok elzem oluyormus. Ben aldiklarimdan korktum simdi azlar diye ne olacak bilmiyorum.
bir de kilolari dusuk ya acaba bu standart yeni doganlar nasil oluyor kullanabiliyormu 56 cm.lik yenidogan kiyafetlerini
Korkma artik oyle seyler normal sayiliyor cnm. Benimde olmustu jel kullaniyorsan veya aspirin kullaniyorsan onlar yapabilirmis. 3 aya kadar oldu bende ondan sonra sukur rahatladim.Kızlar yeni hamileym. 3 haftalık oluyor gece açık pembe leke geldi bir damla bugün sabah ise kahverengi leke normalmi sizce
Gule gule giydir cnm cicoslarin hepsini :)Gunaydin kizlar.. Annemler dondu ankaradan oglusuma bir suru sey almışlar hepsi cok cici :)
Hayırlı olsun cnm inşallah iyi haberlerle gelirsin dr.dan allah saglikla kucagina almayi nasip etsinMrb kizlar ben de 5+5 haftalik hamileyim insallah yarin bebegimi gorucem benimde ilk tup bebek denememdi cok sukur pozifi gordum Rabbim kucagimiza almayi nasip edr insallah
Hayırlısı olsun canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Mrb kizlar ben de 5+5 haftalik hamileyim insallah yarin bebegimi gorucem benimde ilk tup bebek denememdi cok sukur pozifi gordum Rabbim kucagimiza almayi nasip edr insallah
Amin canim insallahHayırlı olsun cnm inşallah iyi haberlerle gelirsin dr.dan allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amin canim sagolHayırlısı olsun canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Ihtimal yuksek canim farkettim de merak ettirmemek icin soylemek istemedim. Buyuk ihtimalle oyledir ama belli olmaz.Ay canim benimde 5. Embriyosu 2 adet 9. Gunumde 363 11.gin 836 benim de ikiz olma ihtimali var yani
evet kiyafetlerin bedenleri birbirini tutmuyor. Ben de onun icin merak ediyorum acaba nasil ne giydiriyorbiz tuttuk mesela olmadı yapamadım gönderdim. ama çocuklar gelince şartlar nasıl olacak çok mu darda kalacağım falan bilmiyorum. Allah güç versin de tek başına üstesinden geleyim. başka kimseyi çekesim yok valla...
dediğin gibi düzenli iyi bir temizlikçi bulunursa en azından o iş ortadan kalkar. günlük yemeği de bilemiyorum nasıl rutine oturtup yaparız... yani iki saatte bir uyandırıp çocukları besleme durumu olmasa yaparsın her türlü de. o durumda yetişilebilinir mi ben onu düşünüyorum.
yenidoğanların bazıları 50 cm. ben hep farklı farklı markalar almışım bugün tekrar bakıyordum hepsi de yenidoğan diyor ama hepsi farklı boylarda. bir de o yenidoğanlar normal 3,5 kg doğan bebeğe de büyük geliyor ki biraz. bizim arkadaşlarımızın bebeklerine bakıyorum o tulumlar kıyafetler falan hep bol bol ilk doğduğunda. hafif bolsa idare edilir bence yoksa aşırı büyükse biraz sıkıntı olabilir. ama zaten kısa zamanda toplayacaklarını düşünüyorum. bir de ben uzun tulum giydirmeyeceğim hiç hep alttan çıtçıtlı tulum ve ayrıca tek altlar aldım. biraz da öyle denk geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?