2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

tek başına bakabilenleri dinlemek istiyorum çünkü ben de tek bakmak istiyorum. birini tutabiliriz ama evin içinde birini istemiyorum. o yüzden hep onu soruyorum tek mi bakıyorsun nasıl yapıyorsun falan diye...

tek başına bakabilenleri dinlemek istiyorum çünkü ben de tek bakmak istiyorum. birini tutabiliriz ama evin içinde birini istemiyorum. o yüzden hep onu soruyorum tek mi bakıyorsun nasıl yapıyorsun falan diye...
ben birini tutamam heralde canim ya. Hepi topu da kayinvalidemdi annemdi ablamdi sanirim beni 3 ay idare ederler sonra herkes kendi hayatina. E oyle olunca en fazla temizlige arada bir yardimci olur. Onun disinda bebeklere yardimci zor benim icin haklisin
en onemli tuyolar duzen ve beslenme konusunda olacak sanirim. Bir blogda okumustum. Kadin bir termosa sicak su bir termosa kaynamis sogutulmus soguk su yapmis. Ikisini hazirda tutuyormus. Bu kolaylik olur cok mantikli. Biri de bol bol yesillik yikayip yatagin basina koydum girip cikip kutur kutur yiyiyorum diyordu. Bu da kolaylik salata yapip rahat rahat sofrada yemek yiyebilecegimizi dusunmuyorum. O OzlTzk in dedigi gibi herkes bol bol eldiven sapka diyor. Onlar cok elzem oluyormus. Ben aldiklarimdan korktum simdi azlar diye ne olacak bilmiyorum.
bir de kilolari dusuk ya acaba bu standart yeni doganlar nasil oluyor kullanabiliyormu 56 cm.lik yenidogan kiyafetlerini

biz tuttuk mesela olmadı yapamadım gönderdim. ama çocuklar gelince şartlar nasıl olacak çok mu darda kalacağım falan bilmiyorum. Allah güç versin de tek başına üstesinden geleyim. başka kimseyi çekesim yok valla...
dediğin gibi düzenli iyi bir temizlikçi bulunursa en azından o iş ortadan kalkar. günlük yemeği de bilemiyorum nasıl rutine oturtup yaparız... yani iki saatte bir uyandırıp çocukları besleme durumu olmasa yaparsın her türlü de. o durumda yetişilebilinir mi ben onu düşünüyorum.

yenidoğanların bazıları 50 cm. ben hep farklı farklı markalar almışım bugün tekrar bakıyordum hepsi de yenidoğan diyor ama hepsi farklı boylarda. bir de o yenidoğanlar normal 3,5 kg doğan bebeğe de büyük geliyor ki biraz. bizim arkadaşlarımızın bebeklerine bakıyorum o tulumlar kıyafetler falan hep bol bol ilk doğduğunda. hafif bolsa idare edilir bence yoksa aşırı büyükse biraz sıkıntı olabilir. ama zaten kısa zamanda toplayacaklarını düşünüyorum. bir de ben uzun tulum giydirmeyeceğim hiç hep alttan çıtçıtlı tulum ve ayrıca tek altlar aldım. biraz da öyle denk geldi.

Kizlar iyi aksamlar... napiyosunuz.. benim butun kemiklerim sizliyo resmen.. yurumekte zorlaniyorum. sol kolumu hic kaldiramiyorum.. saliya kadar sabredebilirsem sali gunu kontrole gittigimde anlatcm dr a

Kızlar yeni hamileym. 3 haftalık oluyor gece açık pembe leke geldi bir damla bugün sabah ise kahverengi leke normalmi sizce
Korkma artik oyle seyler normal sayiliyor cnm. Benimde olmustu jel kullaniyorsan veya aspirin kullaniyorsan onlar yapabilirmis. 3 aya kadar oldu bende ondan sonra sukur rahatladim.

Mrb kizlar ben de 5+5 haftalik hamileyim insallah yarin bebegimi gorucem benimde ilk tup bebek denememdi cok sukur pozifi gordum Rabbim kucagimiza almayi nasip edr insallah
Hayırlı olsun cnm inşallah iyi haberlerle gelirsin dr.dan allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Mrb kizlar ben de 5+5 haftalik hamileyim insallah yarin bebegimi gorucem benimde ilk tup bebek denememdi cok sukur pozifi gordum Rabbim kucagimiza almayi nasip edr insallah
Hayırlısı olsun canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Ay canim benimde 5. Embriyosu 2 adet 9. Gunumde 363 11.gin 836 benim de ikiz olma ihtimali var yani
Ihtimal yuksek canim farkettim de merak ettirmemek icin soylemek istemedim. Buyuk ihtimalle oyledir ama belli olmaz.
evet kiyafetlerin bedenleri birbirini tutmuyor. Ben de onun icin merak ediyorum acaba nasil ne giydiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…