- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
Kizlar iyi aksamlar... napiyosunuz.. benim butun kemiklerim sizliyo resmen.. yurumekte zorlaniyorum. sol kolumu hic kaldiramiyorum.. saliya kadar sabredebilirsem sali gunu kontrole gittigimde anlatcm dr a
Benimde tutuyor Lip Lip ediyor karnım inşallah dogunca olmazkızlar benim oğlanlardan birini günde iki üç kere hıçkırık tutuyor baya da uzun sürüyor. sizde de var mı böyle bir şey. kıyamam doğunca da çok tutmaz inşallah
Rabbim yardımcın olsun canım Allah bebislerini korusunArkadaşlar merakta hast.yatmaya devam ediyorum yarin ne olcagi belli olacak.simdilik iyim.dualariniz yetisiyor allah razi olsun
Canim oyle kendimi yoracak bise yapmadim ki.. sanirim benimki artik hareketsizlikten. Hamilelikten once bi dk yerimde durmayan ben un cuvali gibiyim. Oturdugum yerden kalkmiyorum saatlerce. Gun icinde sik sik uzaniyorum. Az kaldi sabirrro durum bende de var ama haftasonu çok yüklendim kendime ondan. eğildim kalktım ayakta kaldım falan hep işte onlar çok fena halsiz düşürüyor beni. belki sen de çok yorduysan kendini ondan olabilir...
Canim 4. Ay bitince cikmaya basladi benim. Ama zaten 6. Aya girince hic bi kiyafetime sigamaz oldum. Simdi de gobegi tasiyamiyorumKixlar ya benim gobusum ne zaman cikicak :) sizlerde durumlar nasildi? Bi de hareketlerini ne zaman hissettiniz sizler?
Bende cok mutsuzun sevgiye ihtiyacim var durduk yere agliyorum esimin ilgisi beni tatmin etmiyor yurekten sevdigini hissedemiyorum artik ailemin yanina gidip anneme sarilmak istiyorum onun sevgisi gercek old biliyorum
en iyisi gelecek bebeklerimizi ne kadar çok istediğimizi ve emek verdiğimizi aklımıza getirip teselli etmek kendimizi bebeğimize ve sütümüze birsey olmasın diğerleri hallolurBende cok mutsuzun sevgiye ihtiyacim var durduk yere agliyorum esimin ilgisi beni tatmin etmiyor yurekten sevdigini hissedemiyorum artik ailemin yanina gidip anneme sarilmak istiyorum onun sevgisi gercek old biliyorum
Kızlar Merhaba; iki gündür öyle acı sizi içindeydim ki anlatamam.ama bugün öyle şahane bir gün geçirdim ki anlatamam tüm acımi derdimi unuttum ♥ 23 yıllık kadim dostum tüm arkadaşlarımı toplayıp bana sürpriz BAYB SHOWER düzenlemişler.hersey harikaydı hediyeler,süsler,Kurabiyeleri ve pasta mükemmeldi.bu moral bana doğuma kadar yeter. Eki Görüntüle 1501439
Günaydınbenim bebislerdebugun boyle hareketli onlarla guzel bir gune uyandik
Coook tatli ama yaaaaKızlar Merhaba; iki gündür öyle acı sizi içindeydim ki anlatamam.ama bugün öyle şahane bir gün geçirdim ki anlatamam tüm acımi derdimi unuttum ♥ 23 yıllık kadim dostum tüm arkadaşlarımı toplayıp bana sürpriz BAYB SHOWER düzenlemişler.hersey harikaydı hediyeler,süsler,Kurabiyeleri ve pasta mükemmeldi.bu moral bana doğuma kadar yeter. Eki Görüntüle 1501439
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?