2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kizlar iyi aksamlar... napiyosunuz.. benim butun kemiklerim sizliyo resmen.. yurumekte zorlaniyorum. sol kolumu hic kaldiramiyorum.. saliya kadar sabredebilirsem sali gunu kontrole gittigimde anlatcm dr a

o durum bende de var ama haftasonu çok yüklendim kendime ondan. eğildim kalktım ayakta kaldım falan hep işte onlar çok fena halsiz düşürüyor beni. belki sen de çok yorduysan kendini ondan olabilir...

kızlar benim oğlanlardan birini günde iki üç kere hıçkırık tutuyor baya da uzun sürüyor. sizde de var mı böyle bir şey. kıyamam doğunca da çok tutmaz inşallah

kızlar benim oğlanlardan birini günde iki üç kere hıçkırık tutuyor baya da uzun sürüyor. sizde de var mı böyle bir şey. kıyamam doğunca da çok tutmaz inşallah
Benimde tutuyor Lip Lip ediyor karnım inşallah dogunca olmaz
Arkadaşlar merakta hast.yatmaya devam ediyorum yarin ne olcagi belli olacak.simdilik iyim.dualariniz yetisiyor allah razi olsun
Rabbim yardımcın olsun canım Allah bebislerini korusun

o durum bende de var ama haftasonu çok yüklendim kendime ondan. eğildim kalktım ayakta kaldım falan hep işte onlar çok fena halsiz düşürüyor beni. belki sen de çok yorduysan kendini ondan olabilir...
Canim oyle kendimi yoracak bise yapmadim ki.. sanirim benimki artik hareketsizlikten. Hamilelikten once bi dk yerimde durmayan ben un cuvali gibiyim. Oturdugum yerden kalkmiyorum saatlerce. Gun icinde sik sik uzaniyorum. Az kaldi sabirrr

Kixlar ya benim gobusum ne zaman cikicak :) sizlerde durumlar nasildi? Bi de hareketlerini ne zaman hissettiniz sizler?

Artik annemlere de gidemiycem galiba ben azonce esimle babamin arabayla alakali bi isleri varmis bi gidelim dedik. Bacaklarim koptuu. Asansor yok ev 4. Katta korkuluklardan tutarak ciktim valla.. zaten annemlere de dedim ben bi hafta 10 gun daha belki cikarim bu merdivenleri bidahaya zoor diyee

Kixlar ya benim gobusum ne zaman cikicak :) sizlerde durumlar nasildi? Bi de hareketlerini ne zaman hissettiniz sizler?
Canim 4. Ay bitince cikmaya basladi benim. Ama zaten 6. Aya girince hic bi kiyafetime sigamaz oldum. Simdi de gobegi tasiyamiyorum hareketlere gelince ilk baslarda neyin ne oldugunu zaten anlamadim gidiklaniyo gibi biseydi ama 22. Haftadan sonra epeycene netlesti.

Kızlar Merhaba; iki gündür öyle acı sizi içindeydim ki anlatamam.ama bugün öyle şahane bir gün geçirdim ki anlatamam tüm acımi derdimi unuttum ♥ 23 yıllık kadim dostum tüm arkadaşlarımı toplayıp bana sürpriz BAYB SHOWER düzenlemişler.hersey harikaydı hediyeler,süsler,Kurabiyeleri ve pasta mükemmeldi.bu moral bana doğuma kadar yeter.

Bende cok mutsuzun sevgiye ihtiyacim var durduk yere agliyorum esimin ilgisi beni tatmin etmiyor yurekten sevdigini hissedemiyorum artik ailemin yanina gidip anneme sarilmak istiyorum onun sevgisi gercek old biliyorum
Bende cok mutsuzun sevgiye ihtiyacim var durduk yere agliyorum esimin ilgisi beni tatmin etmiyor yurekten sevdigini hissedemiyorum artik ailemin yanina gidip anneme sarilmak istiyorum onun sevgisi gercek old biliyorum
en iyisi gelecek bebeklerimizi ne kadar çok istediğimizi ve emek verdiğimizi aklımıza getirip teselli etmek kendimizi bebeğimize ve sütümüze birsey olmasın diğerleri hallolur

Ayy ne guzel moral olmus sana :) valla dostun tam dostmus canim Allah muhabbetinizi hic bozmasin insallah :) nasil güzel nasil duyguku bi surpriz yapmis :)

[QUOT_1702, post: 40584750, member: 392696"]Gunaydin canim insallah her gununuz boyle guzel başlar :)[/QUOTE]
Amin inşallah bebisler buyudukce heyecanım artiyor

Coook tatli ama yaaaa senin adina cok mutlu oldum cnim... hep boyle mutluluk verecek seylerele iyi insanlarla karsilastirsin Rabbim

kızlar günaydın,
sabaha kadar kabuslar gördüm
hani bebekleri beslemek gerekya sürekli ben sürekli uyuyordum falan bir de biri anlatmıştı göğüs uçları kopmuş diye ondan etkilendim herhalde ruyamda göğüs uçlarım kopuyordu. of uyusam bir dert uyumasam ayrı dert güzel ruyaları geçtim hiç ruya görmesem tercih ederim valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…