2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ay canım ne güzel ya bak seni çok sevenler var etrafında çok şanslısın...
bana da sorup duruyorlar da baby shower yapacak mısın diye. yok dedim hiç halim yok. benimkiler benden bekliyor anlayacağın :)

Günaydın kızlar.Benim ellerimdeki parmaklarımın eklem yerleri hareket ettirimce ağrıyor ve güç kalmamış.Sizde de boyle bisey varmı?

Bende de var o. BUzdolabını iki elle açıy

Canım normal doktora gidebilirsin ama tüp bebek konusunda bilgili olan birine gidersen iyi olur. Bazı 0doktorlar bu proluton depot ve kan sulandırıcı iğnenin ne Olduğunu bile bilmiyorlar.

Gunaydin kizlar... hava berbat. karanlik kapali.... gece defalarca uyandim yine. benim odun kocam hiiic dusunceli deil Allah canini sag etsin.. gece uyuyamadik o bacaginin agrisindan sabah etti. Uyuyamadikca kalkti yatti durdu.. ber seferinde beni de uyandirdi. Bugun de sehir disinda isleri varmis kuzeniyle sabahin korunde cikti gitti. 7de uyandim hala kahvalti yapmadim. Acliktan gurultular basladi karnimda...tek basima da olsam azsonra guzeel bi kahvalti hazirlayip karnimi doyurcm

Korkma artik oyle seyler normal sayiliyor cnm. Benimde olmustu jel kullaniyorsan veya aspirin kullaniyorsan onlar yapabilirmis. 3 aya kadar oldu bende ondan sonra sukur rahatladim.
Allah razı olsn kime sorsam normal diyor o anlık bir damla bile gelmez zaten bidaha da olmadı inşllh olmazda

Haklısında benm yaşadğm yerdeki doktorlar hiç bişey bilmiyor ablam erken doğum yaptı bebeği de kendiside iyi ama burda yaşadğmz şehırde ki doktorlara kalsaydı bebekte ablamda olcektı

Kixlar ya benim gobusum ne zaman cikicak :) sizlerde durumlar nasildi? Bi de hareketlerini ne zaman hissettiniz sizler?
Benim 16.haftada cikmisti canim hareketlerinide 15. 16.haftada hissetmistim herkesin farkli oluyo simdide kimse inanmiyo 31 haftalik olduguma ic karnim cok genis galiba yoksa 1700 gr cocuk nerde duruyo

tek başına bakabilenleri dinlemek istiyorum çünkü ben de tek bakmak istiyorum. birini tutabiliriz ama evin içinde birini istemiyorum. o yüzden hep onu soruyorum tek mi bakıyorsun nasıl yapıyorsun falan diye...

Ben de tek bakmak istiyorum. Ama herkes mümkün değil bakamazsın bitane bile zor deyince ben yılmıyorum ama eşim etlileniyo.bakamayız annelerden biri şart diyo. Öyle konuşanlatı alıp camdan atasım geliyo benim de. :)

Haklısında benm yaşadğm yerdeki doktorlar hiç bişey bilmiyor ablam erken doğum yaptı bebeği de kendiside iyi ama burda yaşadğmz şehırde ki doktorlara kalsaydı bebekte ablamda olcektı

Allah korusun. O yüzden iyice araştırıp gitmek lazım. Yoksa da tüp bebek doktoru en mantıklı gibi. Ben trdaviyle olduğunu söyleyince haftasını bile hesaplayamayan doktor vardı. 16 haftalık bebeklere 13 haftalık diyo sonra da bana e senin verdiğin tarihle bunların kiloları tutmuyo diyo.sanki yalan söylüyorum

benimkisi de horultudan beni uyutmuyor. yakında burnuna komple tıpa takıp kurtulmayı planlıyorum

yani işte ben de bıktım o tür yaklaşımlardan. bir saygı duysalar senin düşüncene bir şeyi dayatmaya çalışmasalar. tamam denerim başaramam kendim isterim birini o ayrı ama hiç denemeden başaramam nasıl olsa deyip de kenara çekilmek hoşuma gitmiyor. dün yine habire yok kayınvalidem yok o yok bu aradı başımın etini yediler yeni kadın bul diye. onlara dert anlatacağım diye bana iyice sinir geliyor. ben de bu tür bakamazsın denilmesi moralimi bozuyor etrafımda tek başına bakan arkadaşlarım var onlarla konuşmak veya onlardan öneri almak daha büyük moral oluyor dedim. peki sen bilirsin dedi kapattı. bozuldu galiba ama kendi bilir ne kadar rahatsız ettiğinin farkında değil. bir insana zorla baskıyla da birini tut yoksa ben gelirim ya da annen gelsin o gelsin bu gelsin demek gerçekten çok rahatsız edici.
evet şunu kabul ediyorum ilk zamanlar zor olacak o da çocukların beslenmesinden ve yenidoğanın bakımının zorluklarından ötürü. ama biraz büyüyüp ele gelince o kadar zor olmayacağını düşünüyorum bilmem doğrudur veya haksızımdır ama bu benim düşüncem...

ayy ne guzel ya boyle dostlar dostluklar
bak simdi cok ozendim senin mesaji kopyalayip arkadaslara mi atsam. Ama cok gec biz yarin cikiyoz insallah

ay cok fena. Bak iste ben bunun icin kotu anilarini anlatan kimseyi dinlemiyorum. 30 yasima kadar gormedigim ruyayi ben su son 8 aydir goruyorum. Yok boyle bir sey. Dinleme kimseyi
yalniz o uyku korkusu bende de var. Ama dogunca farkli olacaktir Allahin izniyle

canim bu arada ben de o isine karisan insanlardan olmamk istemem ama maddi acidan imkanin varsa kesinlikle bir kadin bul yemek ve ev isleri icin. O zaman sen kendine ve bebeklerine istedigin gibi bakarsin. Bebeklerin bakimi egitimi tamamen sende olur. kadin da senin istedigin ev islerini yapar sana sut yapcak seyler hazirlar. O bile buyuk nimet olur.
dogum oncesinde bile son ay perisan geciyor arkadasim. yanimda biri olup bana birs3yler hazirlasaydi inan bu kadar zorlanmazdim mesela.
imkanin var galiba degerlendir derim ben nacizane

Birkez daha şükrettim kalbi tertemiz ,iyi niyetli güzel bir tanecik dostuma ve diğer güzel arkadaşlarıma sahip olduğum için...Düşünüyorum da ben bile öyle güzel bir masa hazırlayıp o kadar kişiye hediyeler alamazdım heralde yaptığı emekleri rabbim boşa çıkarmasın inşaallah.Diliyorum sizler için de böyle güzel karşılıklsız sevgi ile yaklaşan çok değil bir tane dosta sahip olmanızdır...güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlarım. o kadar sıkıntılı ve acılı günlerin sonunda rabbim yüzümü güldürecek harika bir gün yaşattı. Binlerce şükür olsun

Ayy ne guzel moral olmus sana :) valla dostun tam dostmus canim Allah muhabbetinizi hic bozmasin insallah :) nasil güzel nasil duyguku bi surpriz yapmis :)

Coook tatli ama yaaaa senin adina cok mutlu oldum cnim... hep boyle mutluluk verecek seylerele iyi insanlarla karsilastirsin Rabbim

ay canım ne güzel ya bak seni çok sevenler var etrafında çok şanslısın...
bana da sorup duruyorlar da baby shower yapacak mısın diye. yok dedim hiç halim yok. benimkiler benden bekliyor anlayacağın :)

vebahargeldi canım çok teşekkür ederim ,istersen masanın komple fotoğraf atayım belki utanırlar
Yaa öyleymiş bugün bebeklerinin karnında son günüymüş çok güzel ve heyecanlı.ohhh ne güzel yarın tekmeler değil boynundan koklayacagın güzel bir günlerin başlangıcı olacakGerçekten çok mutluyum kendimi senin yerine koyduğumda.Biliyorsundur ama bugün ağzını duasız bırakma.Ayetel kürsü,felak,nas,fatiha,ihlas sayısız oku eline üfle vücuduna sür,suya oku ve iç rabbim kolaylıklar verecek inşaallah

Eki Görüntüle 1499455 annemin hediyesi kizlar mavili olani almis. Erkek annesi olcaz ya maviden gidiyoruz bakalim. Bide oglusuma bebek Yastigiyla hazir dikilmis pazen kundak almis yastigin kilifiyla kundagi direk banyoya attim yikanacak
Kuzucuğum annen çok zevkliymiş harika bir seçim sağlıkla güzel en en en mutlu gününde giymen dilegi ile inşaallah
Totoşun iyileşmesini bende dört gözle bekliyorum aslında büyük abdestimi yapmazsam iyiyim o biraz zorluyor ama sabırla geçmesini bekliyorum.bugün kontolümüz var bakalım doktor ne diyecek

ya işte sürekli kalıcı birini istemiyorum da duruma göre haftada 2 falan gelip temizlik ev işi yapacak biri olabilir. sürekli kalıcı biri çok zor inan denediğim için biliyorum. çok rahat bir insan olman lazım hiç takmamak için yoksa evin içinde kafayı yiyorsun yabancı bir insan.
bakalım biraz daha zaman geçsin de duruma göre bakıp değerlendireceğim...

vebahargeldi canım bu arada hazırlandın mı her şeyin tam mı? yarın kaçta gideceksin hastaneye? habersiz bırakma bizi çok merak ediyorum.
hazir miyim hazir olmak icin napilir
babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendi modundayim resmen
Resmen bekliyorum boslukta gibiyim dusunmemeye calisiyorum dusununce heyecan basiyor. Dusunsene yarin hayatin degisecek filan diye gaz veriyorum yoksaki :))
hazirim galiba. Dun kuafor cagirdim eve sagolsun kiz geldi bastan ayaga bir el atti. Yarin sabah da diyorum bir manikure giderim. 6 aydir resmen unutmusum kendimi .
Okuldan bize yemek yapan abla geldi utulerimi halletti. Bugun de ablam geliyor. valizler 1.5 aydir hazir. Dun doktum bir el attim. Birer premature takim ekledim. Belki lazim olur diye. ( hayatimda aldigim birsey icin Allahim ins. Kullanmaya gerek kalmaz diye dua ediyorum :))
birazdan hastaneye gidip kan verecem son bir nst olacak ins.
Sonra vuslatin saatlerini sayacam ins.
mutlaka yazarim. Yanima sarj aleti aldim :))

Gunaydin kizlae ya bn cok uyuyrum nolck bu halm.gerci ileriki aylarda bu zor olcak ama bu haftalarda bebsim ac kalr mi:s

Bi arada hanimlar esim durumun ciddiyetine yeni vardi. Bakabilirmiyiz diye korkmaya basladi. Size diyordum ya adamin hayalleri cocuklarin en az 1.5 yasindan basliyor. Sanki cocuklar bir 1 1.5 yasinda cikacakmis da bziimki onlari oynatacakmis gobeginde ziplatacakmis filan hayaller kuruyordu. iki gundur adami teselli ediyorum. Rabbim verdi cok sukur bakacaz tabi Allahin izniyle diye. Sanki doguma kendisi girecek.
bu erkekler niye boyle cocuklar ya. 8 ay lay lay lom hayal kurdu simdi etekleri tutustu napacaz ne edecez diyor. Dedim sen benim dediklerimi yap gerisine ksrisma dedim ona bile sesi cikmadi ki bu bizim birbirimizi sinir etme cumlemizdir.
Allahim erkeklere de layikiyla babaligi anlayip yasama yasatma hissiyati versin. Cok zor bu erkek milleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…