2015 ekim anneleri (totem) :)

Yok cnm yapmadım bekliyorum hala adet belirtisinden farklı bir belirti olur ise hemen yapacam sen yap bakalım bekliyossss sonucunu :)

Benim ağrılarım çok yani hamilelikle belirti ile ilgisi yok cuma günü dr a gidecem izin alabilirsem orada test yaptırırım olmadı

Benim ağrılarım çok yani hamilelikle belirti ile ilgisi yok cuma günü dr a gidecem izin alabilirsem orada test yaptırırım olmadı

BENCE KAN VERİN İNSANI STRESE SOKUYOR YOK SİLİK ÇIKTI YOK CIKMADI KAN YUZDE YUZ SONUÇ VERİYOR

AY ne bilim ya valla sıkıntı dedim şu ovülasyon testlerinden de öğreniliyormuş denesem mi dedim çok ağrım olunca akşam sonradan vazgeçtim bişiler çıkar beni heyecanlandırır sonra sonuç hüsran olur en azından cuma dr a gidersem şu ağrılarım için kan tahlili de yaptırırım şans dileyin bana kıslarrrr :) gerçi hiç belirti yok ama olsun belki öle gelmek istiyor meleğim :):):)

İNŞALLAH VARDIR CANIM SEN MORALİNİ BOZMA...EN AZINDAN VAR YADA YOK KESİN ÖĞRENMİŞ OLURSUN CUMA GÜNÜ KAFAN RAHAT OLUR :)

Iyi şanslar canım. Inşallah hamilesindir

selamun aleykum kızlar merhaba,,,ben bu sabah test yaptım negatifti,,,gerçi erkendi henüz,,,umudumu kaybetmiyim değil miii???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…