2015 ekim anneleri (totem) :)

Ayy bu başlığı yeni gördüm. Ben de ekimde hamile kalmak istiyorum...totemse totem çalışmaysa çalışma hadi gel artık bebeğim yaa

Kızlaaar yarın gidiyorum dr a çok iyi bir dr buldum araştırdım artık eski dr uma veda edeceğim :) ağrılarım için gidiyorum ve ne varsa temizlensin de kurtilim artıkkkkk :) ben de gelecek aya artık ümitleniyorum adet belirtilerim yüksekkkk geldi gelecek

Bizim de denemeler önümüzdeki aya kaldı Eşimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı ilaç tedavisi görüyor. Dr a söylemiş bebek düşünüyoruz diye dr da bu ay bekleyin demiş. Herşey de nasip var, hepinize sağlıklı bir gebelik dönemi dilerim arkadaşlar. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah, bana da dua edin tabii önümüzdeki ay tutsun diye

Bizde denemeden 1 ay önce eşimin prostat iltihabı tedavisi olmasi nedeniyle bekledik. Çift lerden biri Ilac kullanirken hamile kalmak önerilmiyor bir ay daha sabret blueflower

Belki bu ay sürpriz olur canım olmaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…