2015 ekim anneleri (totem) :)

Yok artık pazartesiyi beklerim ben. Kan aldırmayı hiiççç sevmiyorum acıyor çünkü .Gerek yok gelir benim adet beni üzmeden

evet kesinlikle değerlendirmelisin..sabahta değerlendirebilirdin hatta :)

hoşgeldin tatlımmm ayyy süperrr inşallah :):):) benim de 6 gün var :)
canım benimmm memnun oldumm...aslında döngüm 26 da 1 ama bu aralar 27-28 falan oldu 30 oldu değişiyo arada...26 ya göre ayın 7 si adet günüm ama bi iki gün sonrasını da hesaba katmalı tabii...sen 7 şubatı mı bekliyosun 8 şubatı mı? belirti var mı hiç ?

yok şekerim her adet dönemimde olduğu gibi sancılarım var birde üşütmüşüm sanırım böbreklerim çok ağrıyor ama çoğu insanın belirtilerinden yok ben de :) hayırlısı artık sen de var mu belirtiler peki?

hoşgeldin tatlımmm ayyy süperrr inşallah :):):) benim de 6 gün var :)
benim kayınvalidem ananem bu ay pek çok rüyalar gördüler benle ilgili, ben de çok umutluyum biraz da onların etkisiyle...Belirti olup olmadığını bilemiyorum ama hafif hafif kasık ağrılarım var,,bazen kasığımın bi tarafına batma gibi ağrı giriyo arada belim ağrıyor, bir gün belim çok ağrımıştı. bi de 2 gündür feci şiş karnım bildiğin 4 aylık hamiş göbeği gibi oluyo nasıl şişkinlik nasıl gaz anlatamam...Ha bir de halsiz yorgun ve üşengeçim bu aralar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…