2015 ekim anneleri (totem) :)

Ben 2009 ekim annesiyim =) Bu ay 2. ye niyetlendik bakalım. sat 23 ocak, yumurtlama tarihime birkaç gün daha var umarım tutar. Oğlum 21 ekim doğumlu

benım adetım ıkı gun gectı bugun test yaptım ıkıncı cızgı bıraz sılık cıktı ınsallah hamıle degılımdır

Arkadaşlar merhaba , iyi haftalar sanırım T turkuazkebelek arkadaşımız bu totem topicini açma sebebi hamişler ve hamile kalmak isteyenler, belirtileri olanlar , heyecanını paylaşanlar için açmıştı. Hamile kalıpta üzgün olanlar ne yapması gerekenler adına açmamıştı. Bu yüzden kendi adıma rica ediyorum kendi düşüncem ama , bizler çocuk özlemi duyarken ve bu kadar çok isterken hamile kalmak istemeyen ve kalıpta üzülen arkadaşlar sorunlarını lütfen başka topicte paylaşsın. Bilmiyorum belki sizin için sorun olmaz ama ben çok etkileniyorum ve eğer bu şekilde devam edilecekse ben yazmak istemiyorum. T turkuazkebelek help me

Canım benim konu açana yazanı reddetme yetkisi verilmiyor ki Yani arkadaşın burda yazması biraz yersiz olmuş. Zaten bir kaç konuda aynı şeyleri tekrar etmiş hiç istemiyor demek ki. Beni çok rahatsız etmez istemek kadar istememekte doğal ama dediğim gibi buraya yazması anlamsız olmuş. Tekrar yazarsa yazmamasını rica ederiz

yani cnm kendi duyguları tabi ama inan kırıldı kalbim ya zaten hastalanacam sinir kat sayılarım milyonlarda :):):) çok saol cnm biz onu anlayamayız onu anlayacakların topicine gitsin :):):)

yani cnm kendi duyguları tabi ama inan kırıldı kalbim ya zaten hastalanacam sinir kat sayılarım milyonlarda :):):) çok saol cnm biz onu anlayamayız onu anlayacakların topicine gitsin :):):)
Dimi bizim bünye bebek bebek bebek eror veriyo Benimde yakın adet. 6 şubat diyorum ben ama yumurtlamanın üzerine 14 koyun o adet tarihiniz diyor ya doktorlar o zaman 4 şubat yani çarşamba oluyor

günaydın hanımlar dün ovülasyon testi yaptım ikinci çizgi vardı ama çok belirgin deildi yinede dünü değerlendirdik bu sabah tekrar yaptım yine ikinci çizgi vardı baya belirgindi bu akşamıda değerlendirsekmi acaba

Dimi bizim bünye bebek bebek bebek eror veriyo Benimde yakın adet. 6 şubat diyorum ben ama yumurtlamanın üzerine 14 koyun o adet tarihiniz diyor ya doktorlar o zaman 4 şubat yani çarşamba oluyor
AAA ciddi misin o zaman 2 gün var :) Bu arada aynı gündü yumurtlamamız bizim o zaman benim de mi aynı ahahha ayyy heyecanlandım bak yine yawwww

Canım bugün belirginse yarın ovulasyon olur. Ben olsam bu akşamı değil ama yarın sabahı mutlaka değerlendiririm

tabi tatlım devam o çizgiler tamamen yok olana kadar devam , bu arada bugünü sakın kaçırma

Bende heyecan meyecan yok yav. Sabah test yaptım saatlerce beklettim ufacık çizgi kırıntısı bile yok. Her ışık altında baktım
Sanırım bu ay biz de bişi yok şekerim. Benim ağrılarım çok sabah yine kilitlendim böbreğim kasığım karnım hepsi ortaya karışık oldu ama üşütme belirtisi hepsi bebiş değil çarşamba eğer müsait olursan kan testi yaptır artık olmaz mı tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…