2015 ekim anneleri (totem) :)

ne bileyim şeker yaa ayy bi an önce öğrenseydik de rahatlasaydık....acaba hamişlikle beraber enfeksiyonda aynı zamanlı olabilir mi ki benim sarı akıntım var da söylemesi ayıp
Sarı akinti hamilelikte olabiliyor sabirim. Adete bir iki gün kala da olabiliyor. Enfeksiyona yorma hemen. Başka belirti var mı enfeksiyon dan suphelendiren

Test yapsam mı yapmasam mı ne zaman yapsam diye düşünürken hiçbirine gerek kalmadı net kırmızı kartı yedim güzeller kalanlara bol şans diliyorum... Allah hakkımızda hayırlısını versin

Test yapsam mı yapmasam mı ne zaman yapsam diye düşünürken hiçbirine gerek kalmadı net kırmızı kartı yedim güzeller kalanlara bol şans diliyorum... Allah hakkımızda hayırlısını versin
Sağlık olsun canım kısöet bu aya inşallah. Bugün mü başladı. Benimde tam olarak bugün başladı. Bu ay aynı zamanlarda çalışıcaz

Sağlık olsun canım kısöet bu aya inşallah. Bugün mü başladı. Benimde tam olarak bugün başladı. Bu ay aynı zamanlarda çalışıcaz
Evet aynen öyle bugün dağılmış durumdayım yarına toparlanırsam kür mür işlerine gireyim diyorum doktora gidecek ilaç kullanacak halim kalmadı

Evet aynen öyle bugün dağılmış durumdayım yarına toparlanırsam kür mür işlerine gireyim diyorum doktora gidecek ilaç kullanacak halim kalmadı
Canım benim dağılacak ne var. Gençsin daha yeni başladık olacak Allahın izniyle. Kür işlerinde dikkatli ol canım. Bir sıkıntı var mı ki kür yapıyorsun

Canım benim dağılacak ne var. Gençsin daha yeni başladık olacak Allahın izniyle. Kür işlerinde dikkatli ol canım. Bir sıkıntı var mı ki kür yapıyorsun
Canım ben senin kadar genç değilim ablan yaşındayım ayrıca bu yolda yeni de değilim 2 yıldır tedavi görüyorum ama yok yok yok Inşallah kısa sürede hamile kalırsın da ben gibilerin yaşadıklarını yaşamazsın güzelim

Ben de senin kadar genç değilim deyince 40ı geçtin sandım, baktım profiline 3 yaş büyükmüşsün yahu Canım sen ne tedavisi görüyorsun ki. Olacak o bebekler geleceekkk. Sen için ferah tutmaya çalış

Sen ne tatlı bi kardeşsin öyle inşallah gelecek güzelim de kafayı yemezsek bu sürede iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…