2015 ekim anneleri (totem) :)

kızlaaar bi ben mi kaldım bekleyen yaw??? bu arada benim göğüsler pimi çekilmiş bomba gibi beni millet habire hamile görüyo rüyasında bugünde öyle haber aldım bu ay kaç tane oldu sayamadım yani, bu ay da hamiş değilsem umut mumut kalmaz bende

canım daha vardı aslında bekleyen ama yazmadılar bir süredir. Hadi hakkında hayırlısı inşallah hamilesindir

ben varıııımmmm..11şubat..

seninle sat ımız aynı tarih canım ovalasyon günün hangi güne denk geldi biliyormusun?
Aslında 3 Şubat civarı yumurtlamam gerekiyordu ama o günlerde akıntım olmadı açıkçası. 29 Ocakta hafif uzayan akıntım oldu, yumurtlama günü yakın olduğu için sandım, daha da çoğalacak uzayacak sandım ama olmadı. Bir de dün ve bugün çamaşırımda affedersin su gibi ıslaklık oluyor kokusuz... Yani tam olarak ne zaman yumurtladım ya da yumurtlayacak mıyım bu ay anlamadım ama denemelere devam ediyoruz bakalım. Sen hangi gün yumurtladın canım?

Canım ben ovalasyon testi kullandım bu ay 30 ocak bir silik bir net çizgi çıktı o günü değerlendiremedik 31 ocakta 2 net çizgiyide gördüm o günü değerlendirdik 30 günde bir regl oluyorum batım 18 ocak bakalım 1 hafta sonra görücez artık tutturabilmiş miyiz

Ben de 29-30 günde 1 oluyorum. 17 şubat gibi bekliyorum adeti ama inşallah sen de ben de gebeyizdir ve adet olmayız. Biz adetten bir gün sonra 2 güne 1 birlikte olmaya çalıştık ama tutturduk mu bilemiyorum... Senş de takip edeceğim kendimle, benimki olmazsa sana sevineyim bari

Ayyy bu arada yaşımız da aynıymış :) Hatta benden sadece 1 ay kadar büyüksün:)

benim aslında batım yarın ama bi kaç gün gecikme de olabiliyor biz 3 gün kaldı diyelim ortalama, fakat benim 2 negatif testim var bile

Ayyy bu arada yaşımız da aynıymış :) Hatta benden sadece 1 ay kadar büyüksün:)
Aa öylemi inş güzel haberleri alırız bu ay senin ilk bebişin mi olacak inş Bu arada senin kız olma ihtimali yüksek sık ilişkiye girdiyseniz biz sadece ovalasyon tarihinde çalıştık o yüzden çokta ymudum yok aslında

Kızlar şimdi hastanedeyim muayene oldum hastalandım 2 gün önce geldi kırmızılar ama Dr çok güzel konuştu bakalım hayırlısı diğer aylara T turkuazkebelek çim gelecek aya ümitlerimiz amin
İnşallah inşallah:) Evet henüz çocuğumuz yok... O zaman senin de bu mantığa göre erkek olma ihtimali yüksek amaaaan zihnen ve bedenen sağlıklı bebeklerimiz olsun da cinsiyeti hiiiç önemli değil

kızlar merhaba,,ben an itibarı ile kırmızıyı görmüş bulunuyorum, azıcık gelmiş rengi kırmızı malesef, böyle kırmızı olmaz değil mi yerleşme kanaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…