2015 ekim anneleri (totem) :)

ben bu ay doktora gidecektim, reglimin üçüncü günü. hava muhalefetine takıldım, gidemedim. yaklaşık bir senedir korunmuyoruz. ancak iki aydır daha ciddi çalışıyoruz diyebilirim. hele bu ay ovulasyon tetleri yapacağım. birde 8 yaşında ki oğlum kardeş istiyor. o zaman Allah'a sağlıklı bir kardeş vermesi için dua et dedim. çocukların duası kabul olurmuş. yaş oldu 37-38. elimi çabuk tutmam lazım. son duraktayım. çok geç kaldım çoook hayırlısı artık. nasip kısmet

Hımmm 5inde akıntı geldiyse o zaman yumurtlamış olbilirsiniz. Döllenen yumurtada ortalama 6 günde rahme yerleşir ki o da tam bugüne denk geliyor :) Zaten adet belirtisi için de çok erken. Yani neden olmasın ki
İnşallah canım iyice bir zaman geçsin de test yapıcam bunlar olasilik :)

37 38 ikinci çocuk benim 32 hiç çocuk yok ben ne yapayım ayrıca 38 hiçte geç bi yaş değil henüz genciz, lütfen yani Siz deneyimlisiniz o zaman bize yol gösterirsiniz :::) En azından belirtileri falan bilirsiniz. Umarum bu ay bir kız bebişe hamile kalırsınız

canımsın, tabiki genciz

regl döneminden önce ben belirti yaşamadım. sadece göğüs damarlarımın belirgin olduğunu hissettim. belirtiler başladığında hamile olduğumu biliyordum zaten.

sağlıklı akıllı güzel bir bebeğimiz olsunda kız erkek farketmez. ama sana kız olursa daha iyi olur.

25 olucam evet ogretmenim bence de ekim tam bize göre Allah dualarimizi kabul etsin :)
sen daha çok gençsin yav hem de yeni evlisin :) ben 32 ye gircem ara ara ertelesem mi diye düşünüyorum :) Senin yaşında olsam düşünmezdim sanırım. Sen hazır hissediyorsun demek ki ne güzel

sen daha çok gençsin yav hem de yeni evlisin :) ben 32 ye gircem ara ara ertelesem mi diye düşünüyorum :) Senin yaşında olsam düşünmezdim sanırım. Sen hazır hissediyorsun demek ki ne güzel
Evet ben cok istiyorum hazir da hissediyorum bu kadar çabuk isteyecegimi tahmin etmezdim ven de :) inşallah kavusuruz :)

bende öğretmenim. ekimde doğum yapmak öğretmenler için çok uygun yine de Allah hayırlısını versin
aynnennn hem doğum izinlerini tam kullanabiliyoruz hem çocuklar dönem ortası öğretmen değiştirmiyorlar. Bir diğer güzellik şubatta hamile kaldığımızı öğreniyoruz ve eşlere 14 şubat hediyesi veriyoruz Çok heveslendim inşalla bu ay hepimizinki tutar :) . Sizin bat ne zaman

Turkuazkelebek bilgilerinden çok istifade ediyorum öncelikle tşkler..ovulasyon testi yaptım adetimden 1 gün sonra..3 gün çizgi çıktı sonraki 2 gün silik çıktı..5 günü değerlendirdik ama şimdiden sonra ben yumurtlamıyormuyum yani anlamadım..daha reglime 11 gün var cevaplarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…