2015 ekim anneleri (totem) :)

Sankı ben unutsuzluga kapıldım sankı bu ay da olmayacak yumurtlamamı hıssettım bu sefer kı tam yumurtlama akıntısıydı cuma gunu oldu akıntı persembe ılıskı olmustu cuma cumartesı ve hattttaaa bugun hıcbısı olmadı persembenınkı tuttuysa tuttu yoksa bu ay da gıttı....

Aslında bizde baya fire verdik doğrusu bu ay...ama yinede ya tutarsa demekten kendimi alıkoyamıyorum ve hayırlısı hakkımızda diyorum...

Ben biraz abarttım espri olsun diye..benim 2 defa netti ama sonrakilerdede hep çıktı ama diğerleri gibi net değildi tâbi..ayyyyy bende çok heyecanlıyım...
Benim en koyu hali bugün bu şekilde işte. Ama gün gün azıcık koyulasiyor

Eklentiler

• 20150118_133010.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 54
Canım spermlerin 72 saat yasadigini söylüyor uzmanlar tutmuş olabikir yani. Keşke cuma da çalışma olsaydı. Daha garanti olurdu

Keske ama uyuduuuu tek basına yapılsa keske:)
tembel bu erkekler :) Canım her işte bir hayır vardır. Belki perşembe tuttu. Eğer tutmadıysada vakti saati değildi belki. Hepimiz için geçerli . Allah ne zaman yazdıysa o zaman olacak ne yapsak boş. Sen umutla bekle canım. İhtimal çokta az değil bence

ayyyy inşallahhhhh

Benim en koyu hali bugün bu şekilde işte. Ama gün gün azıcık koyulasiyor
Benimki de 10 gün önce böyleydi sonraki gün daha koyulastı ama sonraki günler yani bugüne kadar hergün yaptım ve silikte olsa hep çıktı şuanda da aynen sizin ki gibi..erkeklerin tembelliği konusuna da katılıyorum 4 gündür tık yok ve ben küsür artık

Demek ki o en koyu olduğu gün pik yaptı sonra siliklesti. Siz pik yaptığı gün mü ilişki yaşadınız.
4 gün uzun bir süre degil ama hamilelik isteyince çok önemli oluyor işte. Erkekler hamile kalmayı basit bişey sanıyorlar

Evet o zaman değerlendirmiştik ama sonrakiler düzensiz oldu..hayırlısı artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…