2015 ekim anneleri (totem) :)

Ayy canım benim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ama ben de bu ay başladım ovu. testine. Aylardır burda sitelerde okuya okuya öğrenmeye çalıştım bişeyler :) yani ben de aman aman bilmiyorum. Sen muhtemelen 4. gün yumurtlamışsın. Yani çizgiyi gördükten 1 gün sonra. Ancak bazen bir adet döngüsünde 2 kez yumurta olabiliyor. Bence yapmaya devam et. Ola ki tekrar yumurtlarsan onu da değerlendir

Çok sağol..evet dün mesela ikinci çizgi silik ti. Bugün ise biraz daha net.heralde ikinci yumurtlama dönemine girdim

Ya kızlar bnde yumurtlama akıntısı dedıgımız akıntı ıkı gunde bı falan oluyo ben ıkı gunde bı yumurtluyo muyum:)))

Ya kızlar bnde yumurtlama akıntısı dedıgımız akıntı ıkı gunde bı falan oluyo ben ıkı gunde bı yumurtluyo muyum:)))
Bende adetmiden sonraki gün ovulasyon testi yapmaya başladım ve 8 gün oldu her gün yapıyorum ve hergün pozitif çıkıyor bende anlamıyorum her gün yumurtlamış mı oluyorum yani

Öyleyse eğer yaşadık yani..siz ovulasyon testi kullandınız mı hiç
Heheheee gelsın bebısler o zaman:))) hayır hıc kullanmadım ıkı dusugum oldu benım ıkısı de ılk denemede oldu bu benı ıkı aydır bekletıyo:) ınsallah bu ay guzel haberler verırız burda bat ne zaman? Ve bızım neden bat lıstemız yoookk ılgılılere duyurulur:)

25 ocak ve nasıl sabredicem bilmiyorum...inşallah hepimiz bu ay hamiş oluruz

Eylül 2015 annesiyken ptesi kimyasal gebelik olduğunu anladık malesef... bu yüzden doktorum koorunmana gerek yok dedi ve nasipse ekim 2015 annesi olmak istiyorum...

Eylül 2015 annesiyken ptesi kimyasal gebelik olduğunu anladık malesef... bu yüzden doktorum koorunmana gerek yok dedi ve nasipse ekim 2015 annesi olmak istiyorum...
Çok geçmiş olsun. Kimyasal gebelik çok yaygın yaşanan bir durummuş sanırım ama biz fark etmiyormuşuz dimi Olsun olumlu tarafından bakın en azından hamile kalabildiğinizi sorun olmadığını biliyorsunuz. K,myasal gebeliğin hemen ardından hamile kalan birçok kadın gördüm burda. Bence bu ay o bebiş gelecek

bende bende ekim 2015 annesi olmak istiyorumm Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…