Canım 1 limonu bardağa sık üstüne tuz at sodayı yavaş yavaş dök köpürecek karıştırıp iç çok iyi geliyor.sodanın içine tuzmu attınız kızlar nasıl yaptınız bende de anı sorun var gastrit var bende de mafetti beni.birtek ayva yiyorum
benim de ara ara oluyor canım dr progestan verdi dinlen biraz panik yapma bir sorun olacağını sanmıyorum drunu bi ara istersenKizlarrrr az once hafif pembe akintim geldi.agrim falan yok ama korktum deva ederse doktora gidicem.
Kız geçiyor canım ama bakalım doktor söylemezsede 12. haftada ben nubtan çözerim zaten.kızlar cinsiyet konusunda içinizden ne geçiyor hani anneler hisseder denir ya çok merak ediyorum. dün arkadaşım ayrıntılı ultrasona girdi 12 haftalık dr kıza çok benziyor %70 demiş çok mutluydu
Bizde herkes kız olsun istiyor, eşim erkek olsun istiyor. Bana farketmez Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin yeter ki. Ama sanki kız :))kızlar cinsiyet konusunda içinizden ne geçiyor hani anneler hisseder denir ya çok merak ediyorum. dün arkadaşım ayrıntılı ultrasona girdi 12 haftalık dr kıza çok benziyor %70 demiş çok mutluydu
bende kızım olsun cok isterim sağlıklı olsunda ama erkek olacak gibi geliyorkızlar cinsiyet konusunda içinizden ne geçiyor hani anneler hisseder denir ya çok merak ediyorum. dün arkadaşım ayrıntılı ultrasona girdi 12 haftalık dr kıza çok benziyor %70 demiş çok mutluydu
O NE CNMKız geçiyor canım ama bakalım doktor söylemezsede 12. haftada ben nubtan çözerim zaten.
Allah gönlüne göre versin canım benim de içime kız doğuyor kıza alıştığım için mi bilemiyorum ama erkek bebek uzak ihtimal geliyor bana şuan :))Kız geçiyor canım ama bakalım doktor söylemezsede 12. haftada ben nubtan çözerim zaten.
Insallah olmaz canim biraz yordum kendimi evde bseler yaptim acaba ondanmi oldu.devam ederse gidicem doktora.benim de ara ara oluyor canım dr progestan verdi dinlen biraz panik yapma bir sorun olacağını sanmıyorum drunu bi ara istersen
sanırım hepimiz kız hissediyoruz :)Bizde herkes kız olsun istiyor, eşim erkek olsun istiyor. Bana farketmez Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin yeter ki. Ama sanki kız :))
Evet öyle görünüyor :)sanırım hepimiz kız hissediyoruz :)
karından görünmeye bilir canım benim vajinal görmüstü keseyi o hafta 6. haftada kalp atışını karından dinletmişti görünebilir de belli olmaz ama vajinal kesin.Kizlar 5+1 oluyorum yarin randevum var sizce karindan gorunur mu kese?
Aynen ben de kiz hissediyorum kutumda:) sag taraf agriyinca kiz falan diyorlar duydunuz mu hicEvet öyle görünüyor :)
tekmelere daha var annesiiii :)Günaydın kızlarrr..
Biz bugün 7+3 olduk ne midemiz bulanıor ne başımız dönüor :) bazen olsada içimde oldugunu hissetsem diorm :)
Halsizlik ve ara ara sırt agrılarım dısında hiçbi belirti yok(birazda gögüs hassasiyeti)
En son kontrolümüz 16 şubattaydı şimdi 16 martı beklioruz zaman gecmio
Ben duymadım canım dediğini, sadece ultrason görüntüsü eğer fasulyeye benzerse kız, nohuta benzerse erkek olur dediler onu biliyorum :)Aynen ben de kiz hissediyorum kutumda:) sag taraf agriyinca kiz falan diyorlar duydunuz mu hic
Acikcasi biraz korkuyorum duyduklarimdan alltan muayeneye ama bakicam derse caresi yok:) insallah gorurum sizinkiler baya fasulye olmuslar benimki susam kadar halen:)karından görünmeye bilir canım benim vajinal görmüstü keseyi o hafta 6. haftada kalp atışını karından dinletmişti görünebilir de belli olmaz ama vajinal kesin.
HEMEN DENICEM TEŞEKKÜRLER CANIM :)Canım 1 limonu bardağa sık üstüne tuz at sodayı yavaş yavaş dök köpürecek karıştırıp iç çok iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?