2015 Ekim Anneleri

Ben cok hic uyuyamiyorum. Gozume uyku girmiyor. Sabaha kadar uyuyamadigimi biliyorum.
Aranızda bu dönemde uykusu azalan var mıı
Ben ki her şartta her ortamda uyurdum saat 12 oldu uyku namına birşey yoook
Çok şikayetçi oldum amaa yaşadığım farklılıklardan biri de bu

bende ilk kızım olacakmış gibi hissediyordum ancak şimdi hislerim erkek olacakmış gibi, :) inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olmuştur.

Acikcasi biraz korkuyorum duyduklarimdan alltan muayeneye ama bakicam derse caresi yok:) insallah gorurum sizinkiler baya fasulye olmuslar benimki susam kadar halen:)
Canım doktor bana da vajinal bakalım karından göremeyebiliriz dedi, korktum hiç beklemiyordum. Karından bakalım göremezsek vajinal bakalım dedim. Karından gördü, gerek kalmadı. Sende böyle söyleyebilirsin

Canım doktor bana da vajinal bakalım karından göremeyebiliriz dedi, korktum hiç beklemiyordum. Karından bakalım göremezsek vajinal bakalım dedim. Karından gördü, gerek kalmadı. Sende böyle söyleyebilirsin
İnsallah benim de ayni olur canim ben de boyle soyliycem doktora

Bi

Bir sorum daha olucak. Peki daha sonra da hep karindan mi devam ediyor, yani kalp atisi icin vs?
Zaten vajinal bakmalarının sebebi küçük olduklarından görünmeme ihtimali. E bu bıdıklar gün geçtikte büyüyor, zamanla gerek kalmıyordur muhtemelen. Ben de kalp atışlarını bu hafta sonu duyacağım nasipse :)

Sağlık ocağına bende kaydımı yaptırdım bayağı da soru sorup not aldılar doktoruma kadar fakat ne bir tahlil ne birşey, hiç bir şey istemediler.
aynen canım banada birsürü soru sordular işte kilo son adet trîhi kullandığım ilaçlar falan filan ama hiç test falan diyen olmadı ben yarın kendi doktorumun dediği testler için gideceğim salık ocağına bu idtarda bulanıklık oluyor ya enfeksiyon olabiliyormuş o aklıma takıldı înternetten okudum idra testi yaptıracağım birde bazı aekadaşların yazılarında görüyorum sağlık ocağına gidince idrarından tut kan tahlillerini falan yapmışlar benüm hüçbirşey olmadı

Hadi insallah:) Allah hepimize nasip etsin tez zamanda kalp atislarini duymayi cunku bu bekleyis cok tedirgin ediyo. Cok minik olduklarindan hissedemiyoruz da.. Allah korusun hepsini ins

kizlar SATa gore 6+4. Cuma gunu doktor kontrole cagirdi. Bebbegi gormeye ve kalbini dinlemeye. Yalniz bende hala hic bir belirti yok. Sadece cok acikiyordum ve su gibi akintim vardi. Son iki gundur fazla acikmiyor cnm bir sey yemek istemiyor ve akintim da yok sanki. Korkuyorum. Bebegim gelismiyor mu yoksa.

kızlar cinsiyet konusunda içinizden ne geçiyor hani anneler hisseder denir ya çok merak ediyorum. dün arkadaşım ayrıntılı ultrasona girdi 12 haftalık dr kıza çok benziyor %70 demiş çok mutluydu
canım bana ilk öğrendiğim zaman kız gibi geliyordı ama şimdi erkek gibi geliyor hatta erkek olduğuna sanki eminmişim gibi nerden eminsem bilmiyorum artık :)) aman sağlıklı olsun başka idteğim yok kız erkek farketmez

sağdan yumurtlayınca erkek soldan kız derler canım ben kızım da soldan yumurtlamıştım bebek hep soldaydı ama bunlar teori ne kadar doğru bilinmez

Bende sagdan yumurtladim kesesi de sagda gecen kontrolde kendide kesenin sag tarafina yatmisti :) herkez erkek hissediyomus ama ben sanki kiz diyorum :)

Kizlar aynen bende zombilerdenim. Gunduz buldugum her 5 dakikada uyuklyorum gecede sabaha kadr don allah don dun gecede zten kabus gorup boyna uyumakla uyumamak arasinda kaldim bide dun gece midem cok yandi ya

böyle güzel mutlulukları beraber yaşıyor olmamız çok güzel zaman gelicek bebişlerimizin cinsiyetlerini paylaşıcaz ve doğum hikayelerimizii :)))
doğumdan sonrada tecrübelerimizi inşallah yemek yedirme uyutma emzirme ...sonra birde zayıflama topiği açarız ::)) ekim anneleri birlikte zayıflıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…