- 21 Kasım 2014
- 1.346
- 1.156
- 358
Aranızda bu dönemde uykusu azalan var mıı
Ben ki her şartta her ortamda uyurdum saat 12 oldu uyku namına birşey yoook
Çok şikayetçi oldum amaa yaşadığım farklılıklardan biri de bu
sağdan yumurtlayınca erkek soldan kız derler canım ben kızım da soldan yumurtlamıştım bebek hep soldaydı ama bunlar teori ne kadar doğru bilinmezAynen ben de kiz hissediyorum kutumda:) sag taraf agriyinca kiz falan diyorlar duydunuz mu hic
Canım doktor bana da vajinal bakalım karından göremeyebiliriz dedi, korktum hiç beklemiyordum. Karından bakalım göremezsek vajinal bakalım dedim. Karından gördü, gerek kalmadı. Sende böyle söyleyebilirsinAcikcasi biraz korkuyorum duyduklarimdan alltan muayeneye ama bakicam derse caresi yok:) insallah gorurum sizinkiler baya fasulye olmuslar benimki susam kadar halen:)
Acikcasi biraz korkuy
Aynen hepimiz icin hayirlisi gelsin insallah..sağdan yumurtlayınca erkek soldan kız derler canım ben kızım da soldan yumurtlamıştım bebek hep soldaydı ama bunlar teori ne kadar doğru bilinmez
İnsallah benim de ayni olur canim ben de boyle soyliycem doktoraCanım doktor bana da vajinal bakalım karından göremeyebiliriz dedi, korktum hiç beklemiyordum. Karından bakalım göremezsek vajinal bakalım dedim. Karından gördü, gerek kalmadı. Sende böyle söyleyebilirsin
Bir sorum daha olucak. Peki daha sonra da hep karindan mi devam ediyor, yani kalp atisi icin vs?İnsallah benim de ayni olur canim ben de boyle soyliycem doktora
Zaten vajinal bakmalarının sebebi küçük olduklarından görünmeme ihtimali. E bu bıdıklar gün geçtikte büyüyor, zamanla gerek kalmıyordur muhtemelen. Ben de kalp atışlarını bu hafta sonu duyacağım nasipse :)Bi
Bir sorum daha olucak. Peki daha sonra da hep karindan mi devam ediyor, yani kalp atisi icin vs?
aynen canım banada birsürü soru sordular işte kilo son adet trîhi kullandığım ilaçlar falan filan ama hiç test falan diyen olmadı ben yarın kendi doktorumun dediği testler için gideceğim salık ocağına bu idtarda bulanıklık oluyor ya enfeksiyon olabiliyormuş o aklıma takıldı înternetten okudum idra testi yaptıracağım birde bazı aekadaşların yazılarında görüyorum sağlık ocağına gidince idrarından tut kan tahlillerini falan yapmışlar benüm hüçbirşey olmadıSağlık ocağına bende kaydımı yaptırdım bayağı da soru sorup not aldılar doktoruma kadar fakat ne bir tahlil ne birşey, hiç bir şey istemediler.
Hadi insallah:) Allah hepimize nasip etsin tez zamanda kalp atislarini duymayi cunku bu bekleyis cok tedirgin ediyo. Cok minik olduklarindan hissedemiyoruz da.. Allah korusun hepsini insZaten vajinal bakmalarının sebebi küçük olduklarından görünmeme ihtimali. E bu bıdıklar gün geçtikte büyüyor, zamanla gerek kalmıyordur muhtemelen. Ben de kalp atışlarını bu hafta sonu duyacağım nasipse :)
tekme deilde bende bulantı hissi bas dönmesi flnda yok 8.haftanın içindeyz daha bişey yok sırt agrısı uykusuzluk flnda olmasa hc belirtim olmıcaktekmelere daha var annesiiii :)
canım bana ilk öğrendiğim zaman kız gibi geliyordı ama şimdi erkek gibi geliyor hatta erkek olduğuna sanki eminmişim gibi nerden eminsem bilmiyorum artık :)) aman sağlıklı olsun başka idteğim yok kız erkek farketmezkızlar cinsiyet konusunda içinizden ne geçiyor hani anneler hisseder denir ya çok merak ediyorum. dün arkadaşım ayrıntılı ultrasona girdi 12 haftalık dr kıza çok benziyor %70 demiş çok mutluydu
canım bişey soracağım nub ne oluyo bilgi eksikliğim var bu konuda hîç duymadımKız geçiyor canım ama bakalım doktor söylemezsede 12. haftada ben nubtan çözerim zaten.
bi ben miyim sacma sapan ruyalar goren dicektim yalniz degilmisimGunaydin hanimlar gordugum sacma sapan korkunc ruyalar sayesinde zombi gbiyim.
sağdan yumurtlayınca erkek soldan kız derler canım ben kızım da soldan yumurtlamıştım bebek hep soldaydı ama bunlar teori ne kadar doğru bilinmez
doğumdan sonrada tecrübelerimizi inşallah yemek yedirme uyutma emzirme ...sonra birde zayıflama topiği açarız ::)) ekim anneleri birlikte zayıflıyor diyeböyle güzel mutlulukları beraber yaşıyor olmamız çok güzel zaman gelicek bebişlerimizin cinsiyetlerini paylaşıcaz ve doğum hikayelerimizii :)))
İnşallah o günleri de görürüz yaa :)doğumdan sonrada tecrübelerimizi inşallah yemek yedirme uyutma emzirme ...sonra birde zayıflama topiği açarız ::)) ekim anneleri birlikte zayıflıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?