- 21 Kasım 2014
- 1.346
- 1.156
- 358
Bende gunlerdir bunu sormak istiyordum burda :) gece uyur uyanik halimle bile kabus goruyorumbi ben miyim sacma sapan ruyalar goren dicektim yalniz degilmisim
Kötü düşünmeyin, kiminde belirti olmazmış. Benimde sadece 3-4 gün bulantılarım oldu o da sanırım soğuk algınlığı ve öksürükten dolayıydı. Şimdi iyiyim normal her şey. Cuma günü içiniz rahatlar iyi düşünün iyi olsunkizlar SATa gore 6+4. Cuma gunu doktor kontrole cagirdi. Bebbegi gormeye ve kalbini dinlemeye. Yalniz bende hala hic bir belirti yok. Sadece cok acikiyordum ve su gibi akintim vardi. Son iki gundur fazla acikmiyor cnm bir sey yemek istemiyor ve akintim da yok sanki. Korkuyorum. Bebegim gelismiyor mu yoksa.
Canim icini ferah tut asil boyle vesveseye duserse bebegin gelismez. Benimde cok belirtim yok gogsumu basyirinca aciyor ara ara da karnima kasigima sanci giriyor kisa sureli o kadar. 2 hafta once benimdr istahim cok acikti dun itibari ile istahsizlik basladikizlar SATa gore 6+4. Cuma gunu doktor kontrole cagirdi. Bebbegi gormeye ve kalbini dinlemeye. Yalniz bende hala hic bir belirti yok. Sadece cok acikiyordum ve su gibi akintim vardi. Son iki gundur fazla acikmiyor cnm bir sey yemek istemiyor ve akintim da yok sanki. Korkuyorum. Bebegim gelismiyor mu yoksa.
Sorma canim ya duku en kotusuydu.zaten icimde hep bi korku bebis iyimi degilmi diye.sanirim hormonlar geceleri mutasyona ugruyor.bi ben miyim sacma sapan ruyalar goren dicektim yalniz degilmisim
acaba karından kalp atışları steteskop cihazıyla duyulabilir mi ? bir kaç gündür ben de bunu merak ediyorum, benimde reflüm başladı, bir an önce bebeğim kıpırdanmaya başlasada benimle olduğunu daha çok hissetsemtekme deilde bende bulantı hissi bas dönmesi flnda yok 8.haftanın içindeyz daha bişey yok sırt agrısı uykusuzluk flnda olmasa hc belirtim olmıcak
Ben de bunu merak ediyorum sizin gibi, deneyen ve başarılı olan varsa beri gelsin :)acaba karından kalp atışları steteskop cihazıyla duyulabilir mi ? bir kaç gündür ben de bunu merak ediyorum, benimde reflüm başladı, bir an önce bebeğim kıpırdanmaya başlasada benimle olduğunu daha çok hissetsem
Ilerleyen haftalarda duyulabiliyor.kacinci hafta oldugunu bilmiyorum 5. Veya 6.ay gbi olabilir.acaba karından kalp atışları steteskop cihazıyla duyulabilir mi ? bir kaç gündür ben de bunu merak ediyorum, benimde reflüm başladı, bir an önce bebeğim kıpırdanmaya başlasada benimle olduğunu daha çok hissetsem
10-12. haftalarda bebeğin yatay ya da dik durmasına göre genital bölgeden belli olan bir cinsiyet belirleme yöntemi. Genital nub teorisi diye geçer tüm doktorlar 10-12. haftalarda bu teoriye göre bir tahminde bulunur ama emin olmadan söylemezler. Bununla ilgili konuyu inceleyebilirsin.O NE CNM
Bizdede herkes kız eşim erkek olsun istiyor birlikte maçlara gideceklermiş.Bizde herkes kız olsun istiyor, eşim erkek olsun istiyor. Bana farketmez Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin yeter ki. Ama sanki kız :))
aynen canım banada birsürü soru sordular işte kilo son adet trîhi kullandığım ilaçlar falan filan ama hiç test falan diyen olmadı ben yarın kendi doktorumun dediği testler için gideceğim salık ocağına bu idtarda bulanıklık oluyor ya enfeksiyon olabiliyormuş o aklıma takıldı înternetten okudum idra testi yaptıracağım birde bazı aekadaşların yazılarında görüyorum sağlık ocağına gidince idrarından tut kan tahlillerini falan yapmışlar benüm hüçbirşey olmadı
canım bişey soracağım nub ne oluyo bilgi eksikliğim var bu konuda hîç duymadım
Dikkat et canım.. Aman dinlen.. Olabilir bazen. Devam ederse doktoruna danış mutlaka. Geçmiş olsun..Kizlarrrr az once hafif pembe akintim geldi.agrim falan yok ama korktum deva ederse doktora gidicem.
Aynen bana da.. Kıza çok istiyorum Allah'ım sağlık versin, söylemeye bile korkuyorum aslında. Sağlıklı olsunlar da yeter ki.. ama çok istediğim için tersine erkek olacak gibi geliyor :)bende kızım olsun cok isterim sağlıklı olsunda ama erkek olacak gibi geliyor
Görünür bence canım, ama görünmezse de vajinal kesin görünür. Hayırlı olsuunnn..Kizlar 5+1 oluyorum yarin randevum var sizce karindan gorunur mu kese?
Neler varmış neler yaa :)) Ben bunları da duymadım hiç :)Ben duymadım canım dediğini, sadece ultrason görüntüsü eğer fasulyeye benzerse kız, nohuta benzerse erkek olur dediler onu biliyorum :)
Aynen canım. Ben de 6+4'üm. Belirti yok. Arada kasıklarıma ağrı giriyor, sonra hemen geçiyor. Bir de bastırınca göğüslerim acıyor. Çok acıkma, uykusuzluk, çok fazla akıntı da yok.. Akşamları eklem ağrılarım oluyor biraz ama belirti mi bilmem. Ben de daha 1 hafta beklicem.. İnşallah gelişiyorlardıırrr...kizlar SATa gore 6+4. Cuma gunu doktor kontrole cagirdi. Bebbegi gormeye ve kalbini dinlemeye. Yalniz bende hala hic bir belirti yok. Sadece cok acikiyordum ve su gibi akintim vardi. Son iki gundur fazla acikmiyor cnm bir sey yemek istemiyor ve akintim da yok sanki. Korkuyorum. Bebegim gelismiyor mu yoksa.
Hayırlı olsun canım.. Amin inşallaahhh...Merhaba Arkadaşlar,
Allah'ın izniyle benim de bebişim Ekim 2. haftası gelecek gibi görünüyor.
Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere nasip etsin inşallah. Bizlere de sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder inşallah..
Sevgi ve Selamlarımla
Steteskopu bilmem de, bebek kalp atışı duymak için cihaz varmış, forumda onun lafını gördüm demin.acaba karından kalp atışları steteskop cihazıyla duyulabilir mi ? bir kaç gündür ben de bunu merak ediyorum, benimde reflüm başladı, bir an önce bebeğim kıpırdanmaya başlasada benimle olduğunu daha çok hissetsem
aynen canım bende öyle düşünüyorum bende özel dontora gidiyorum en azından bi hastaneye hitsem aynı gün içinde ve gitmesen kanı verirdim tahliller yapılırdıCanım benim sağlık ocağı istemediği gibi doktorumda istemedi bende perşembe günü gidince dokoruma soracağım bazen düşünüyorum da bir hastanenin doktoruna gitsem daha iyiydi sanki tüm tetkikler orda yapılırdı.
Çok sevindim iyi olalım hep :)Çok iyi geldi bana şuan içiyorum.
Aynen, tek derdi o bizimkinin de. Ben ikimize kombine alırım gideriz diyor.Bizdede herkes kız eşim erkek olsun istiyor birlikte maçlara gideceklermiş.
hımm ilginç canım yaa :))10-12. haftalarda bebeğin yatay ya da dik durmasına göre genital bölgeden belli olan bir cinsiyet belirleme yöntemi. Genital nub teorisi diye geçer tüm doktorlar 10-12. haftalarda bu teoriye göre bir tahminde bulunur ama emin olmadan söylemezler. Bununla ilgili konuyu inceleyebilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/
Ben tüm arkadaşlarımda tahminlerimi bu teoriye göre yaptım canım hiç birisinde yanılmadım.hımm ilginç canım yaa :))
aaa tammm o haftalara gelelim yazarım sana canım :)Ben tüm arkadaşlarımda tahminlerimi bu teoriye göre yaptım canım hiç birisinde yanılmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?