2015 Ekim Anneleri

Kötü düşünmeyin, kiminde belirti olmazmış. Benimde sadece 3-4 gün bulantılarım oldu o da sanırım soğuk algınlığı ve öksürükten dolayıydı. Şimdi iyiyim normal her şey. Cuma günü içiniz rahatlar iyi düşünün iyi olsun

Canim icini ferah tut asil boyle vesveseye duserse bebegin gelismez. Benimde cok belirtim yok gogsumu basyirinca aciyor ara ara da karnima kasigima sanci giriyor kisa sureli o kadar. 2 hafta once benimdr istahim cok acikti dun itibari ile istahsizlik basladi

tekme deilde bende bulantı hissi bas dönmesi flnda yok 8.haftanın içindeyz daha bişey yok sırt agrısı uykusuzluk flnda olmasa hc belirtim olmıcak
acaba karından kalp atışları steteskop cihazıyla duyulabilir mi ? bir kaç gündür ben de bunu merak ediyorum, benimde reflüm başladı, bir an önce bebeğim kıpırdanmaya başlasada benimle olduğunu daha çok hissetsem

Ben de bunu merak ediyorum sizin gibi, deneyen ve başarılı olan varsa beri gelsin :)

Ilerleyen haftalarda duyulabiliyor.kacinci hafta oldugunu bilmiyorum 5. Veya 6.ay gbi olabilir.

Canım benim sağlık ocağı istemediği gibi doktorumda istemedi bende perşembe günü gidince dokoruma soracağım bazen düşünüyorum da bir hastanenin doktoruna gitsem daha iyiydi sanki tüm tetkikler orda yapılırdı.

Kizlarrrr az once hafif pembe akintim geldi.agrim falan yok ama korktum deva ederse doktora gidicem.
Dikkat et canım.. Aman dinlen.. Olabilir bazen. Devam ederse doktoruna danış mutlaka. Geçmiş olsun..

bende kızım olsun cok isterim sağlıklı olsunda ama erkek olacak gibi geliyor
Aynen bana da.. Kıza çok istiyorum Allah'ım sağlık versin, söylemeye bile korkuyorum aslında. Sağlıklı olsunlar da yeter ki.. ama çok istediğim için tersine erkek olacak gibi geliyor :)

Kizlar 5+1 oluyorum yarin randevum var sizce karindan gorunur mu kese?
Görünür bence canım, ama görünmezse de vajinal kesin görünür. Hayırlı olsuunnn..

Ben duymadım canım dediğini, sadece ultrason görüntüsü eğer fasulyeye benzerse kız, nohuta benzerse erkek olur dediler onu biliyorum :)
Neler varmış neler yaa :)) Ben bunları da duymadım hiç :)

Aynen canım. Ben de 6+4'üm. Belirti yok. Arada kasıklarıma ağrı giriyor, sonra hemen geçiyor. Bir de bastırınca göğüslerim acıyor. Çok acıkma, uykusuzluk, çok fazla akıntı da yok.. Akşamları eklem ağrılarım oluyor biraz ama belirti mi bilmem. Ben de daha 1 hafta beklicem.. İnşallah gelişiyorlardıırrr...

Hayırlı olsun canım.. Amin inşallaahhh...

Steteskopu bilmem de, bebek kalp atışı duymak için cihaz varmış, forumda onun lafını gördüm demin.
Belki de biliyorsunuzdur gerçi :) sizden kaçmaz ama, bu da bir örneği. 23. haftadan sonra duyuluyormuş.

http://www.e-bebek.com/angelsounds-anne-karninda-bebeginizi-dinleyin_ANS-JPD-100S

aynen canım bende öyle düşünüyorum bende özel dontora gidiyorum en azından bi hastaneye hitsem aynı gün içinde ve gitmesen kanı verirdim tahliller yapılırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…