- 19 Kasım 2014
- 102
- 53
- 38
- 34
canım dua et olmuyor. biz mahfolduk bulantıdan olmaması da normalYaa kkizlar neden benim hic bulantim olmuyo
Yani 6+2 felan olacam ama hic yok. Hani insan korkuyo acaba sorunmu var diye elde degilki dusunmemekcanım dua et olmuyor. biz mahfolduk bulantıdan olmaması da normal
6+5 im 4.haftadan beri hergün şiddetli şekilde artıyor. cok kotu bişey sanslı hamilelerdensin içini ferah tut cnm sorun yok tabiki :)Yani 6+2 felan olacam ama hic yok. Hani insan korkuyo acaba sorunmu var diye elde degilki dusunmemek
Bende 13 aylık bir oğlan olduğu için yorgunluk ve uykusuzluk hayatımın bir parçasıben de mide bulantısı ara ara oluyor özellikle kokulara karşı. pek baş dönemem yok ama acayip yorgunluk ve uyku hali var. evet canım kısmetse ilke bebeğimiz olucakçok heyecanlıyım
Allah yardimcin olsun tatlm. Bazi yerlerde bebek sagliksiz oluyo felan diyorlar bulanti olmayinca korktum bende6+5 im 4.haftadan beri hergün şiddetli şekilde artıyor. cok kotu bişey sanslı hamilelerdensin içini ferah tut cnm sorun yok tabiki :)
sağol canım bizde iyiyiz. geçti çok şükür bizdedeCanim az önce doktordan geldim.
Gittim canim. Hersey yolunda dedi:) Bebegimin kalp atışlarınıda dinletti çok şükür. Bol bol yat dedi bide preogestan günde 3defa içmemi söyledi. Benim lekelenme olmadi. Sadece koyu kıvamlı vec çoook açık pembe renke akınti oldu... Sanada çok geçmiş olsun, bebeğin iyidir umarım:))
saol canım.bulantı falan isteme sakın ben hamile kalmadan önce derdim bulantım olur da cok kilo almam dıye sımdı bulantı var ama kusma olmadıgı ıcın hem bulanıyorum hem kilom alıyorumAllah yardimcin olsun tatlm. Bazi yerlerde bebek sagliksiz oluyo felan diyorlar bulanti olmayinca korktum bende
Hadi yaa bulanti var kusma yok o da kotu olmali heraldesaol canım.bulantı falan isteme sakın ben hamile kalmadan önce derdim bulantım olur da cok kilo almam dıye sımdı bulantı var ama kusma olmadıgı ıcın hem bulanıyorum hem kilom alıyorum
olmazmı canımcım :) bebeklerımız ıyı olsunda herseye katlanıyo ınsanHadi yaa bulanti var kusma yok o da kotu olmali heralde
Allahın sevdiği kulusunda ondan. :)Yaa kkizlar neden benim hic bulantim olmuyo
Canım aynen benim de öyleHadi yaa bulanti var kusma yok o da kotu olmali heralde
Geçmiş olsun canım.. Inşallah kısa sürer bu durum ve sağlıklı devam edersin hamileliğine:)Benim dışa akıntım yok ama ultrasonda kanama alanları görmüştü doktor. Günde 3 kez progestron hapını fitil olarak hazneye koyuyorum ve hergün bi kez igne oluyorum progestron
cnm kaç haftalık hamilesin bu görüntüde?Kızlar herkese merhaba,
Öncelikle Allah'tan herkese mutlu hamilelikler ve sağlıklı bebişler vermesini diliyorum.
Geçen hafta doktora gittim ama heyecandan bir şey soramadım. Ultrason görüntüsünü ekliyorum. Kesenin boyutu hakkında bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Doktor, maşallah şuan bir sorun görünmüyor dedi. Ama merak ediyorumEki Görüntüle 1434619
Canım tam 5 haftalıktım. Karından baktı. Daha doğrusu 5 hafta bitmişti.cnm kaç haftalık hamilesin bu görüntüde?
Ben 5haftalıkken 5.4mm di kesem. Sanırım şu sol taraftaki 1L ve 2L enine boyuna yazmış kesenin boyutunu..Canım tam 5 haftalıktım. Karından baktı. Daha doğrusu 5 hafta bitmişti.
Valla hayret ediyorum anlamaya çalısıyorum bi yandan da valla kıskanıyorum bulantım yok yazıyor birde üzgün surat yapıyor :) çektiğimi bi ben biliyorum sanırım sende :)) yanma bulantı açlık çıldırıciğimAllahın sevdiği kulusunda ondan. :)
Ben 5haftalıkken 5.4mm di kesem. Sanırım şu sol taraftaki 1L ve 2L enine boyuna yazmış kesenin boyutunu..
Yok cnm belkide o değildir ben sadece tahminnn olarak söyledim belkide yazmamıştır orda. Sakın sıkma canını. Ben 5+0da 5.4mm di, bugün dr.a gittiğimdede 6+4 te 21mm olmuştu kese. Yani çabuk büyüyor. Doktorun ne dedi peki herşey yolunda mı?Benim kesem küçük kalmış o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?