2015 Ekim Anneleri

ben de mide bulantısı ara ara oluyor özellikle kokulara karşı. pek baş dönemem yok ama acayip yorgunluk ve uyku hali var. evet canım kısmetse ilke bebeğimiz olucakçok heyecanlıyım
Bende 13 aylık bir oğlan olduğu için yorgunluk ve uykusuzluk hayatımın bir parçası sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah ilkinin heyecanı bambaşka :)

sağol canım bizde iyiyiz. geçti çok şükür bizdede

Allah yardimcin olsun tatlm. Bazi yerlerde bebek sagliksiz oluyo felan diyorlar bulanti olmayinca korktum bende
saol canım.bulantı falan isteme sakın ben hamile kalmadan önce derdim bulantım olur da cok kilo almam dıye sımdı bulantı var ama kusma olmadıgı ıcın hem bulanıyorum hem kilom alıyorum

Kızlar sayfa 507'deki mesajıma kimse cevap vermemiş
Ultrason görüntüsünden anlayan arkadaşlar bir baksanız fotoğrafa

Benim dışa akıntım yok ama ultrasonda kanama alanları görmüştü doktor. Günde 3 kez progestron hapını fitil olarak hazneye koyuyorum ve hergün bi kez igne oluyorum progestron
Geçmiş olsun canım.. Inşallah kısa sürer bu durum ve sağlıklı devam edersin hamileliğine:)

cnm kaç haftalık hamilesin bu görüntüde?

Benim kesem küçük kalmış o zaman
Yok cnm belkide o değildir ben sadece tahminnn olarak söyledim belkide yazmamıştır orda. Sakın sıkma canını. Ben 5+0da 5.4mm di, bugün dr.a gittiğimdede 6+4 te 21mm olmuştu kese. Yani çabuk büyüyor. Doktorun ne dedi peki herşey yolunda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…