2015 Ekim Anneleri

ben de mide bulantısı ara ara oluyor özellikle kokulara karşı. pek baş dönemem yok ama acayip yorgunluk ve uyku hali var. evet canım kısmetse ilke bebeğimiz olucak:KK39:çok heyecanlıyım
Bende 13 aylık bir oğlan olduğu için yorgunluk ve uykusuzluk hayatımın bir parçası ;) sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah ilkinin heyecanı bambaşka :)

Canim az önce doktordan geldim.

Gittim canim. Hersey yolunda dedi:) Bebegimin kalp atışlarınıda dinletti çok şükür. Bol bol yat dedi bide preogestan günde 3defa içmemi söyledi. Benim lekelenme olmadi. Sadece koyu kıvamlı vec çoook açık pembe renke akınti oldu... Sanada çok geçmiş olsun, bebeğin iyidir umarım:))
sağol canım bizde iyiyiz. geçti çok şükür bizdede

Allah yardimcin olsun tatlm. Bazi yerlerde bebek sagliksiz oluyo felan diyorlar bulanti olmayinca korktum bende :KK43:
saol canım.bulantı falan isteme sakın ben hamile kalmadan önce derdim bulantım olur da cok kilo almam dıye sımdı bulantı var ama kusma olmadıgı ıcın hem bulanıyorum hem kilom alıyorum :KK45::KK70:

Kızlar sayfa 507'deki mesajıma kimse cevap vermemiş :KK43:
Ultrason görüntüsünden anlayan arkadaşlar bir baksanız fotoğrafa o_O

Benim dışa akıntım yok ama ultrasonda kanama alanları görmüştü doktor. Günde 3 kez progestron hapını fitil olarak hazneye koyuyorum ve hergün bi kez igne oluyorum progestron
Geçmiş olsun canım.. Inşallah kısa sürer bu durum ve sağlıklı devam edersin hamileliğine:)

Kızlar herkese merhaba,
Öncelikle Allah'tan herkese mutlu hamilelikler ve sağlıklı bebişler vermesini diliyorum.
Geçen hafta doktora gittim ama heyecandan bir şey soramadım. Ultrason görüntüsünü ekliyorum. Kesenin boyutu hakkında bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Doktor, maşallah şuan bir sorun görünmüyor dedi. Ama merak ediyorum o_OEki Görüntüle 1434619
cnm kaç haftalık hamilesin bu görüntüde?

Benim kesem küçük kalmış o zaman :KK43:
Yok cnm belkide o değildir ben sadece tahminnn olarak söyledim belkide yazmamıştır orda. Sakın sıkma canını. Ben 5+0da 5.4mm di, bugün dr.a gittiğimdede 6+4 te 21mm olmuştu kese. Yani çabuk büyüyor. Doktorun ne dedi peki herşey yolunda mı?

Back
X