Canımm günlerimiz aynı oh ne güzel cok sevindim benmde dogum 17 ekimde bekleniyor Allahın izniyle bakalım cinsiyetlerimiz ne olacak hayırlısıKalp atislarimizi duydukkkkk 6 hft 6 gunlukmus melegimmmmmDarisi tum duyamayanlarin basinaaaaa
Canımm günlerimiz aynı oh ne güzel cok sevindim benmde dogum 17 ekimde bekleniyor Allahın izniyle bakalım cinsiyetlerimiz ne olacak hayırlısı
Bende dün gittim doktora 6+5 tim dün canım ultrason ölcümüne göre işte kalp atıslarını duyduk cok az dinletti kısa tutuyo ultrasonda biziay ne güzell
sen kalp atımını dydun mu cnm? bnm de sata göre 2 gun önden gittiğinden 17 ekim olmuş oldu :)
bana da soldan yumurtlamıştınnn sen erkek mi acaba dedi doktorum :)
ben tedavi görüyordum ya ne taraftan yumurtladıgımı ordan bılıo :)
Bende dün gittim doktora 6+5 tim dün canım ultrason ölcümüne göre işte kalp atıslarını duyduk cok az dinletti kısa tutuyo ultrasonda bizi
Bende soldan yumurtladım kesenin icinde solda bebis bakalım bizim doktor erken söylüyormus cinsiyeti giden akrabalarım öyle dedi 10/11. Haftalarda söylüyormus artık ikili testte ögreniriz Allahın izniyle
Yok cnm belkide o değildir ben sadece tahminnn olarak söyledim belkide yazmamıştır orda. Sakın sıkma canını. Ben 5+0da 5.4mm di, bugün dr.a gittiğimdede 6+4 te 21mm olmuştu kese. Yani çabuk büyüyor. Doktorun ne dedi peki herşey yolunda mı?
E tmm işte çok şükür endişelenmene gerek yok o zaman cnm.. Hadii hayırlısı. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)Doktor maşallah iyi görünüyor, içeride kan yok, 10 gün sonra gel kalbine bakalım dedi. Balık yağı verdi. Kan ve idrar tahlili istedi.
Bende dün gittim doktora 6+5 tim dün canım ultrason ölcümüne göre işte kalp atıslarını duyduk cok az dinletti kısa tutuyo ultrasonda bizi
Canım ya bizim seninle günümüz aynı sen nerden yumurtlandığını nerden biliyorsun ? Ultrason resminde kesenin içinde sol tarafta görünüyor ama ...
Kimilerine tuhaf gelmis benim sikayetci olmam ama insanin ilk olunca ve herkeste olan bisey kendinde olmayinca tuhaf geliyo endiseleniyo iste ister istemez elimde degilkiCanım aynen benim de öyle
Aynen tatlım yeterki bebislerimiz iyi olsun. Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah..olmazmı canımcım :) bebeklerımız ıyı olsunda herseye katlanıyo ınsan
Tuhaf gelecek bi durum yok normal bunlar benim ikinci ama bendede var hep bi korku tedirginlik...allah korktugumuza ugratmasin güzel günler görelim inşallah....Kimilerine tuhaf gelmis benim sikayetci olmam ama insanin ilk olunca ve herkeste olan bisey kendinde olmayinca tuhaf geliyo endiseleniyo iste ister istemez elimde degilki
E tmm işte çok şükür endişelenmene gerek yok o zaman cnm.. Hadii hayırlısı. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Insallah canim. Hani biyerde okumustum bulanti olmasi saglikli bir gebelige isaretmis ama olmamasi iste bana anormal geldi korktm. Yoksa ben niye dertseiz basima dert isteyim kiTuhaf gelecek bi durum yok normal bunlar benim ikinci ama bendede var hep bi korku tedirginlik...allah korktugumuza ugratmasin güzel günler görelim inşallah....
canım hissetmel açısından değilde acaba ıltrasonda görülüyo mu diye merak ettim ama daha görülmüyo galibaSordum ben doktora. İnternetteki bilgileri okuma daha küçük, hareketleri görülmez dedi. Ama benim bu doktora güvenim sarsıldı sanırım.
Ultrasonda da görülmez dedi canım. Küçük olduğu için bu haftalarda görülmezmişcanım hissetmel açısından değilde acaba ıltrasonda görülüyo mu diye merak ettim ama daha görülmüyo galiba
Ben de öğretmenim canım 23 saat dersim var ama Arada boşluklarım çok. Bu Yüzden çok yoruluyorum. Allahtan bulantım falan yok. Ben de 3 aya kadar çok kişiye Söylemek istemiyorum, o Yüzden programımı da ayarlatamadımKızlar hepinize iyi geceler
benım de minişim sabah bulantıyla uyandırdı beni.
Benim gibi öğretmen hamiş var mı aranızda 27 saat derse giriyorum bulantılarla nasıl başa çıkarım diye korkuyorum
müdür yardımcımız bayan kadın ona söyledim sağolsun herkese yetiştirdi ayrıca çok bozuldum 3 aylığa kadar söylemem diyordum kısmet değilmiş bide bulantılar başladı okul üstüme üstüme geliyor
Bende sagdan yumurtlandiginda erkek oldugunu biliyorum arkadasn hep sol kasigi sancidi ve kizi oldu sahlikli sihhatli insallahsağlıklı olsunlarrdaaa :) ya burda bi konuvar bende yazdım kesede bebek sağdaysa kız soldayse erkek dıolar da neye göre sağ sol sence? usg elimizde tuttugumuza göre mi karnımıza göre mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?