2015 Ekim Anneleri

kızlarr bişi sorabilirmiyim size son adet tarihiniz şu diyor ya hani doktorlar o tarih hamle kaldığımız tarih mi oluyor senimki sürpriz olduğu ve korunurken hamile kaldığım için adet tarihimi bilmiyorum doktor 2 ocak diyor ama ben çok eminim o tarihte adet olmadığıma yani o tarih hamile kaldığım tarihmi yoksa ondan önce 14 gün mü sayıcaz aydınlatırmısınız biliyorsanız son adet tarihimi kesinleştiremediğim için doğum tarihi netleştiremiyorum :) doktora göre 8 haftalık hamileymişim ama onun dediği tarihte ben adet değildim

Canim merhaba doktorun bahsettigi tarih kesenin veya bebegin gelisimine bagli olarak hesaplanan tahmini tarih Diye biliyorum. Dogum yapacagim tarih icin o baz aliniyor. Benim sat 7 ocak cumartesi doktora gittim 7+3 dum doktor 7+5 dedi mesela

Canim merhaba doktorun bahsettigi tarih kesenin veya bebegin gelisimine bagli olarak hesaplanan tahmini tarih Diye biliyorum. Dogum yapacagim tarih icin o baz aliniyor. Benim sat 7 ocak cumartesi doktora gittim 7+3 dum doktor 7+5 dedi mesela
teşekkür ederim cevabın için canım o zaman o tarihi alıcaz muhtemel 40 hafta 10 ekimde doluyormuş kızım da 14 ekim doğumlu aynı zamana geliyor o zaman

bende öyle çok fazla olmadı canım kayınvalidem mide bulantısı sağlıklı bebek olduğunu gösterir dedi de benimde aklıma takıldı inşallah bebeğim iyidir diye
canım bebeğin iyi olmasıyla bulantının hiçbir alakası yok bir çok yakınım sanki hamile değillermiş gibiydiler çok sağlıklı bebişleri oldu kafana takma bende bir an önce hareketlerini hissedeceğimiz zamanlar gelsin diye istiyorum kuruntu yapmaktan ben de bir hal oldum

Canım
canım 1.44 bebek mi kese mi

ben varım canım 30 saat giriyorum ben sınıf öğretmeni olduğum için sadece haftada 3 saat ingilizcemiz var o zamanda başka sınıfa görevlendiriyorlar çoğu zamanbende sadece 3 kişiye söyledim okuldan onlar da başkasına duyurduysa bilmiyorum artıkokulda halsizlik baş dönmesi eve gelince de uyku hali benim durum bu

İçini ferah tut oda hisseder gergin olduğunu iyi düşün iyi olsun ☺ bende yarın gidicem doktora sadece heyecan var beklemek zor

Ben tüp bebek oldugum icin büyük ihtimal sezeryan olcam cnm cok isterdim normali

bende canım ya sanki göğüs acımda eskisi gibi değil yada kendimi çok dinlemeye başladım çok merak ediyorum bebişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…