- 22 Şubat 2015
- 36
- 35
- 3
- 36
Canim merhaba doktorun bahsettigi tarih kesenin veya bebegin gelisimine bagli olarak hesaplanan tahmini tarih Diye biliyorum. Dogum yapacagim tarih icin o baz aliniyor. Benim sat 7 ocak cumartesi doktora gittim 7+3 dum doktor 7+5 dedi meselakızlarr bişi sorabilirmiyim size son adet tarihiniz şu diyor ya hani doktorlar o tarih hamle kaldığımız tarih mi oluyor senimki sürpriz olduğu ve korunurken hamile kaldığım için adet tarihimi bilmiyorum doktor 2 ocak diyor ama ben çok eminim o tarihte adet olmadığıma yani o tarih hamile kaldığım tarihmi yoksa ondan önce 14 gün mü sayıcaz aydınlatırmısınız biliyorsanız son adet tarihimi kesinleştiremediğim için doğum tarihi netleştiremiyorum :) doktora göre 8 haftalık hamileymişim ama onun dediği tarihte ben adet değildim
teşekkür ederim cevabın için canım o zaman o tarihi alıcaz muhtemel 40 hafta 10 ekimde doluyormuş kızım da 14 ekim doğumlu aynı zamana geliyor o zamanCanim merhaba doktorun bahsettigi tarih kesenin veya bebegin gelisimine bagli olarak hesaplanan tahmini tarih Diye biliyorum. Dogum yapacagim tarih icin o baz aliniyor. Benim sat 7 ocak cumartesi doktora gittim 7+3 dum doktor 7+5 dedi mesela
canım bebeğin iyi olmasıyla bulantının hiçbir alakası yok bir çok yakınım sanki hamile değillermiş gibiydiler çok sağlıklı bebişleri oldu kafana takma bende bir an önce hareketlerini hissedeceğimiz zamanlar gelsin diye istiyorum kuruntu yapmaktan ben de bir hal oldumbende öyle çok fazla olmadı canım kayınvalidem mide bulantısı sağlıklı bebek olduğunu gösterir dedi de benimde aklıma takıldı inşallah bebeğim iyidir diye
canım 1.44 bebek mi kese miTeyzelerimizzzzz merhaba.
bizde dun doktorumuza gittik. 1.44 cm olmusuz cok sukur kalp atisimizida duyduk. Pit pittttt. Bu arada progestan i fitil olarak kullandigimi sotlemistim bu sefer kan da gorulmedi gecmis cok sukur. 1 ay sonraya randevu verdi doktorumuz 12. Haftada 2 Li testide yapacakmis ayrica tahmini dogum tarihimizide bildircekmis birde halamiz bize cici aldi:) alt acma vr battaniye takimi belki sizede bir fikir olur. Ayrica patileri cingirakli zibinlar cikmis bayildim. Hepsini alasim vardi ama azcik daha sabir:)
ben varım canım 30 saat giriyorum ben sınıf öğretmeni olduğum için sadece haftada 3 saat ingilizcemiz var o zamanda başka sınıfa görevlendiriyorlar çoğu zamanKızlar hepinize iyi geceler
benım de minişim sabah bulantıyla uyandırdı beni.
Benim gibi öğretmen hamiş var mı aranızda 27 saat derse giriyorum bulantılarla nasıl başa çıkarım diye korkuyorum
müdür yardımcımız bayan kadın ona söyledim sağolsun herkese yetiştirdi ayrıca çok bozuldum 3 aylığa kadar söylemem diyordum kısmet değilmiş bide bulantılar başladı okul üstüme üstüme geliyor
Neden gerginsin?Cook gerginim bi salı olsa da gitsem doktora
Ne bilim bebek nasıl bi sorun var mi yokmu bu düşünce beni geriyorNeden gerginsin?
Aynen bende sali gidicem meraktan öluyorumCook gerginim bi salı olsa da gitsem doktora
aynen bende meraktan bi hal oldum iyi mi nasıl bi öğrensemCook gerginim bi salı olsa da gitsem doktora
Ben tüp bebek oldugum icin büyük ihtimal sezeryan olcam cnm cok isterdim normaliKızlar bu arada hangi doğum şeklini düşünüyorsunuz ???
Benim doktorumun ufak bebeği var ve uzatan oturduğu için akşam mesai saati dışında hastaneye gelemiyor normal olursa eğer nöbetçi doktora kalicam buda kafamı karıştırıyor
bende canım ya sanki göğüs acımda eskisi gibi değil yada kendimi çok dinlemeye başladım çok merak ediyorum bebişimicanım bebeğin iyi olmasıyla bulantının hiçbir alakası yok bir çok yakınım sanki hamile değillermiş gibiydiler çok sağlıklı bebişleri oldu kafana takma bende bir an önce hareketlerini hissedeceğimiz zamanlar gelsin diye istiyorum kuruntu yapmaktan ben de bir hal oldum
İyi akşamlar ☺Iyi akşamlar güzel annelerrrrr....
AminKizlar o günler cok gergin allah yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?