- 5 Şubat 2015
- 712
- 963
- 78
Aramıza hoşgeldin :)İyi akşamlar güzel anne adayları:)aranızda yeniyim ve kısmetse ben de ekim annesi olacağım:)
Teşekkür ederim canim cok saol.Cnm 2 saatte fln cikiyor. Hayirli olsun simdiden
Canım ben kullanıyorum :) midem çok fena hatta yiyemiyorum hiç bişey ama bence ondan değilFOLBİOL (folik asit) ilaçı içipte midesi bulanan var mı kızlar
Canım ben kullanıyorum :) midem çok fena hatta yiyemiyorum hiç bişey ama bence ondan değil
Canım ben kullanıyorum :) midem çok fena hatta yiyemiyorum hiç bişey ama bence ondan değil
Doğrudur canım demir ilaçları hariç mide yanmasına sebep olan ilaç yok biliyorumBen de kullaniyorum. Ancak mideme herhangi bir etklisi olmadi bugune kadar
Canim bnm allah razi olsn icim rahatladiCanım benim de göğüs hassasiyeti kesildi onlar belirti çogu bi zaman sonra geçiyor :) rahat ol
Doğrudur canım demir ilaçları hariç mide yanmasına sebep olan ilaç yok biliyorum
Hayirli olsun sanada canm bnm kesinlikle hamilesinMerhaba arkadaşlar benim adetim 3 gün gecikti test yaptım silik cıktı 5 tane yaptım dünden beri hepsi silik çıkıyor acaba hamıle olabılırmıyim fotorafıda bu
Merhaba anneler,
Bugün çok halsizim, karnımda da hassasiyet var uyandığımdan beri acaba küçük fasulyem büyüyor da ondan mı oluyor :)
ya kızlar sizdede geceleri bacak krampları oluyormuuuu?? Uykudan bile uyandırıyo bu kramplar beniii.....[
yok tatlım o sadece bazı anne adaylarında oluyor ben ılk cocumda aynı oluyodum merak etme zamnla azalıyo kramplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?